Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Pirula

Quote from: MemberAmúgy ezt fejezzük be, más is szerintem szívesen használná az Offtopicot...
:vállvon: Tõlem. Bár pont most amikor van téma? :)

Member

Ez mondjuk igaz, de mondjuk már megint én vagyok a silly bad guy. :D
Amúgy annyit fûznék hozzá, hogy BACK TO NATURE.

Rage

Quote from: Pirulamennyivel intelligensebbek és aranyosabbak például a kutyák, de az emberek... óh, õk dögöljenek meg mind.
Errol valamiert az elfenlied jutott eszembe. :p
痛みを感じる方向に、出口がある!

Kuroi Tenshi

Quote from: MemberAmúgy annyit fûznék hozzá, hogy BACK TO NATURE.
Vizet prédikál, ... :__devil:
:p

katz

Quote from: MemberAmúgy ezt fejezzük be, más is szerintem szívesen használná az Offtopicot...
:wtf: :hahaha: :lul: :lol: :hopp: :rotflol: :haha:

Ez pont te mondod b+

Pirula

Quote from: RageErrol valamiert az elfenlied jutott eszembe. :p
Hja, valóban. Írhattam volna mosómedvét is, a lényegen nem változtat.

SaiyaGin

Vau!:tezsvir:

Member

Vizet prédikálok és vodkát vedelek mi? A barlangfalra is tudnék mangát rajzolni, mi kell még? :D

Kazenokizu

Emberek! Ehhez csak annyit, hogy
[COLOR="Red"][SIZE="5"]SZERETET ÉS BÉKE!!!!!!!!!!![/SIZE][/COLOR]

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Pirula

Quote from: MemberVizet prédikálok és vodkát vedelek mi? A barlangfalra is tudnék mangát rajzolni, mi kell még? :D
Internet...:o

SaiyaGin

Quote from: kazenokizuEmberek! Ehhez csak annyit, hogy
[COLOR="Red"][SIZE="5"]SZERETET ÉS BÉKE!!!!!!!!!!![/SIZE][/COLOR]

Roger!:hail: :zen:
[SIZE="1"]
2 postból a 2. egyszavas[/SIZE] :D

Member

Quote from: PirulaInternet...:o
Hogy átküldhessem nektek a beszkennelt barlangrajzot? :)

Ramiz

Quote from: MemberEz mondjuk igaz, de mondjuk már megint én vagyok a silly bad guy. :D
És ez is a mi hibánk? Minek beszélsz hü... na mindegy. :__devil:

Te vagy az, aki nem ismered el a természet legalapvetõbb törvényeinek létezését! Az, hogy éljen békében minden állat és ember, és együtt legeljen az oroszlán meg a bárány, annak SEMMI köze a természethez! Azonkívül ki törõdik a szegény fûvel, amit lelegelnek? Meg ha a füvet nem is sajnáljuk, ki törõdik azokkal, akiknek nem jut fû? Nem, ez az egész már elméletileg is mûködésképtelen, csakúgy, mint az idealista szocializmus. Ezek a dolgok valahol összefüggenek, amikrõl beszélsz. Csak azt nem tudom, hogy ez a kedves naivság (majd elmúlik...) hogy fér össze azzal, hogy a szemét emberek hadd pusztuljanak. Mindegy. Szívbõl kívánom, hogy egyszer döntéshelyzetbe kerülj hasonló kérdésben, és gondolkozz el, hogy nem kell-e átértékelned a dolgokat. Kifogásokat meg ne keress: ha kevesebb húst ennénk, kevesebb szegény malacot meg csirkét kéne tenyészteni, felhizlalni és levágni. Persze, hogy csepp vagy a tengerben, de amíg benne vagy, addig nincs jogod prédikálni.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Pirula

Quote from: MemberHogy átküldhessem nektek a beszkennelt barlangrajzot? :)
Hát ja.
Mert az MSN helyettesítése még csak-csak megoldható jó hangos kiabálással, nade a vizuális dolgok?

Member

PIRULA: Hihihi. :D Vagy kitépem a falat és átdobom hozzátok. :D
RAMIZ: Remélem, hogy egyszer kell majd döntenem vmi felett. Mondtam ilyet, hogy birka make friend with oroszlán? Azt magyaráztam, hogy MI, ningen-tachi csak annyit vegyünk el, amennyire szükségünk van, amennyi JÁR (és így mindenki jobban JAR :rolleyes: ).

RE@L

@Ramiz ajándékba voltak a jegyek de énis néztem hogy 10+ e körül vannak amúgy nagyon megéri jövõre sztem mindenképp menjetek el ha érdekel!!!
@Yakumo tudom tudom csa poénból írtam h nihongok amolyan hunglishfélén :) (elnézést, nem gondoltam komolyan)
@Member én sem értek veled de nagyon egyett. Russeau is próbálta ideái alapján nevelni a gyerekét nem valami sok sikerrel.... ezek mind szép eszmék de sajnos a világ és a természet nem így mûködik hanem a Darwini elmélet alapján (bár ezt se tudhatjuk biztosan).

@Meske üdv újra itt!!!

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Pirula

Quote from: MemberPIRULA: Hihihi. :D Vagy kitépem a falat és átdobom hozzátok. :D
Szóval egy kõhajításnyira laknánk egymástól?

Lt. Simoan Blarke

Membernek nem az EL ment az agyára, hanem az FMA. :D állatkísérletekben egyet értek vele: inkább dögöljön meg sok ember, mint valahány állat. mondjuk én mint fajt nem tudom tisztelni és elfogadni a hss-t. úgyis halomra mészárolja az állatokat, akkor legalább ilyen formában tisztelje meg õket.
és persze üdv Meske, örülök, hogy megismertelek/láttalak/mittudomén :D (lol?:p)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Ramiz

Quote from: Membercsak annyit vegyünk el, amennyire szükségünk van, amennyi JÁR (és így mindenki jobban JAR :rolleyes: ).
Gyõztél. Erre nem tudok mit mondani... :muhahah:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kuroi Tenshi

Quote from: MemberAzt magyaráztam, hogy MI, ningen-tachi csak annyit vegyünk el, amennyire szükségünk van, amennyi JÁR (és így mindenki jobban JAR :rolleyes: ).
Tényleg? :3x3:
Bocs, hogy nem vettem észre, és hogy félreolvastam gyógyszerfejlesztés-betiltásnak, emberélet=lepkeéletnek, ember-okoz-minden-bajt-nak, back-to-nature-nek, stb :o

:rolleyes:

Member

BLARKE: :tezsvir:
KURO TENSHI: Hozzátartozik. Az a nemtomhány barnamedve nem lesz boldog, emrt az epéjétõl vkinek feláll...

Kuroi Tenshi

Quote from: MemberAz a nemtomhány barnamedve nem lesz boldog, emrt az epéjétõl vkinek feláll...
Az ilyen "gyógymódok" mintha nem tartoznának a modern gyógyszeripar patkány-kísérleteihez... :p

Hiába is manõverezgetsz, ebbõl nem mászol ki egykönnyen

Member

Quote from: Kuro_TenshiAz ilyen "gyógymódok" mintha nem tartoznának a modern gyógyszeripar patkány-kísérleteihez... :p

Hiába is manõverezgetsz, ebbõl nem mászol ki egykönnyen
De az elpazarolt 2000 patkány sem fog örömujjongást hallatni, hogy de jó, az emberek mától nem lesznek AIDS-esek! (erre egy védekezés van, az önmegtartóztatás...)

Pirula

Quote from: MemberAz a nemtomhány barnamedve nem lesz boldog, emrt az epéjétõl vkinek feláll...
Fúj! Ki az a perverz aki képes rágerjedni erre? :eek:
Nézegessen inkább hiányosan öltözött nénikrõl képeket.
Quote from: Membererre egy védekezés van, az önmegtartóztatás...
:eek: Ezt most remélem nem úgy érted ahogy én értem hogy te érted!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: PirulaFúj! Ki az a perverz aki képes rágerjedni erre? :eek:
Nézegessen inkább hiányosan öltözött nénikrõl képeket.
ez a kép RUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULZ! ez lesz a hátterem! :merci: Pirula :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Member

Quote from: blarkeez a kép RUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULZ! ez lesz a hátterem! :merci: Pirula :D
TE TELJESEN BETEG VAGY?! EZT NEM VÁRTAM VOLNA!!!!... Hogy lehetsz ilyen mamlasz, egy ekkora kép simán pixelháború lesz, ha berakod háttérnek. :D :D :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberTE TELJESEN BETEG VAGY?! EZT NEM VÁRTAM VOLNA!!!!... Hogy lehetsz ilyen mamlasz, egy ekkora kép simán pixelháború lesz, ha berakod háttérnek. :D :D :D
tudod van egy olyan lehetõség, hogy "mozaikszerû kitöltés" :p sokszoros élvezet! :D

Member

Quote from: blarketudod van egy olyan lehetõség, hogy "mozaikszerû kitöltés" :p sokszoros élvezet! :D
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁZZZZZZZZZZZZZZZEEEEEEEEEEEEEEE! :muhahah: :muhahah: :muhahah:

Pirula

Quote from: blarketudod van egy olyan lehetõség, hogy "mozaikszerû kitöltés" :p sokszoros élvezet! :D
Mit tettem... :(
Ha mindenképpen mozaikozni akarsz, cseréld már ki erre!

Member

Quote from: PirulaMit tettem... :(
Örömet okoztál egy perverznek...
QuoteHa mindenképpen mozaikozni akarsz, cseréld már ki erre!
Blarke ebben a témában nem érdekelt szerintem. :rolleyes: