Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Member

Member visszajött kötözködni. :rolleyes:
RE@L: :tezsvir: Egyetértek. Az ugyanolyan, mint az, hogy ha lezuhan egy repcsi, 200 halott, mindenki visít, hogy jujdedurva, és közben az utakon hányan halnak meg egy nap? Mivel az elõbbiek kivételes események (rokon hirtelen halála, ill. repülõgépszerencsétlenség), sokkal jobban odafigyelünk rájuk, mint utóbbiakra, amelyeket már természetesnek tekintünk.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Kvikvegblarke: nem szenvedsz alairaskep-tultengesben kicsit?
szerintem egyetlen, méretben bõven a korlátba férõ kép van a signemben :rolleyes:

Quote from: Re@lPicit még visszakanyarodva az esti témához, gondoljatok bele általános emberi tényezõ az hogy egy sors, egy élet amit ismersz sokkal jobban megráz ha meghal mintha neadjisten tegnap 200000ezren éhenhaltak volna Etiópiában pedig akárhogy is nézzük rengeteg ember de mivel életünkben nem találkoztunk velük, egyszerû statisztikai adat a szám hidegen hagy mindenkit.
hát nem tudom. amikor azt hallom, hogy X-en meghaltak, én örülök. amikor azt hallom, hogy valaki, akit ismertem, meghalt, akkor kevésbé örülök, mert miért csak õ :3x3: mindenesetre minden egyes halál vs. hss csatában elõbbinek drukkolok, elvégre utóbbi egyre inkább átmegy sáskába. :mad:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Member

Quote from: blarkeszerintem egyetlen, méretben bõven a korlátba férõ kép van a signemben :rolleyes:
Engem nem zavar, lazán ki van kapcsolva. :rolleyes:

Quotehát nem tudom. amikor azt hallom, hogy X-en meghaltak, én örülök. amikor azt hallom, hogy valaki, akit ismertem, meghalt, akkor kevésbé örülök, mert miért csak õ :3x3: mindenesetre minden egyes halál vs. hss csatában elõbbinek drukkolok, elvégre utóbbi egyre inkább átmegy sáskába. :mad:
Természetes emberi reflex. Mivel Magyarország ingerszegény, várod, hogy mikor történik már vmi, s ha a híradóban meghallod, hogy Sri Lankát kinyírta a szökõár, elkezd benned termelõdni a boldogsághormon. Ha egy ismerõsöm meghal, lehet, hogy elsõre ledöbbenek, de utána csak annyit mondok, hogy "Egyszer mindenki meghal. Ki elõbb, ki utóbb, ki ebben, ki abban.". Ez a sorsunk, azért születtünk, hogy idõvel meghaljuk. Ez az élet rendje, hisz nem vagyunk többek, mint állatok, csak agyméretben és emlékezõképességben különbözünk tõlük, s egybõl párhuzamot vonnék blarke gondolatával: Az ember egy sáska, mely felfalja azt, mit nagy Urunk, a nagy kertész teremtett. S egy kertésznek mi a dolga? Irtani a sáskákat!
(UI: Nem vagyok vallásos, de kellett a szimbolika. Remélem, hogy az emberiség olyan mint a folyó. A kezdeti szakaszban pusztít, s a végén építeni fog, mielõtt eléri a véget...)

Pirula

Quote from: blarkemindenesetre minden egyes halál vs. hss
Mi az a hss? Már ezredszer írod de valahogy nem esik le. Ékes magyar anyanyelvünk meg sorvad.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: PirulaMi az a hss? Már ezredszer írod de valahogy nem esik le. Ékes magyar anyanyelvünk meg sorvad.
homo sapiens sapiens.[COLOR="White"]rendkívül ironikus módon ugye fajunk a "sapiens" jelzõvel írja le magát, pedig hát... nem igazán cselekszik hozzá méltó módon. de hát ez már a tudósok hibája, és nem az emberé, aki soha nem is kérte, hogy mindenféle értelmes, gondolkodó stb. jelzõket fûzzenek a nevéhez a rendszertanban.[/COLOR]
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Member

Ja, ezt a szót használod egyfolytában, amikor Homunculusnak hívom magam. /\ /\

EDIT:
Szerintetek egy ATW-n elhelyezett Jumper oldalt kb. hány hetente kell újraregelni? :rolleyes: Amíg a Google-s arcok nem találnak rá az UW-sre, elveszett vagyok...

Kuroi Tenshi

Quote from: blarkehát nem tudom. amikor azt hallom, hogy X-en meghaltak, én örülök.
Beteg vagy :3x3:

Bár szerintem is Földünk túlnépesedett, rengeteg olyan ember van, aki nem végez semmi produktívat, nem épít, nem gondolkozik, inkább csak pazarol és rombol; a betegségek, járványok, éhinség azok a fékek, amik eddig kordában tartották a népszaporulatot, és amiket próbálnak eltörölni, ( :rolleyes: ), de attól még nem örülök a halálnak.
Most elõadjátok a hûdekeménygyerekvagyokén,hogytõlemmindenkimegdögölhet álarcot, de azért tényleg elveszteni valakit, akit ismertetek, elõbb-utóbb beüt. Rájössz, hogy volt, de már nincs, és nem is lesz. Már késõ bármit is mondani, bármit is tenni.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Kuro_TenshiMost elõadjátok a hûdekeménygyerekvagyokén,hogytõlemmindenkimegdögölhet álarcot, de azért tényleg elveszteni valakit, akit ismertetek, elõbb-utóbb beüt. Rájössz, hogy volt, de már nincs, és nem is lesz. Már késõ bármit is mondani, bármit is tenni.
ezt nekem magyarázhatod... volt már ilyen. nem igazán hatott meg. meghalt, mert ez az "élet rendje". meg mert egy barom kocsi elb**zta. és? attól én még élek. aztán majd én is megdöglök, és engem is max. a szüleim siratnak meg, akkor meg én miért siratnám meg akármelyik szomszédomat/barátomat/ismerõsömet? :3x3:

Edina-chan

huh micsoda eszmecsere XD
hát nemtom, nekem ha meghal(na) egy barátom, családtagom, ha nem is siratom meg (bár aki nagyon közel áll hozzám, azt biztosan), de sajnálni legalább fogom (igaz azzal nem érek semmit, vissza nem jön.. ), és nem sz*rom le az egészet...

Member

Szögezzük le, hogy amikor siratsz vkit, nem is sõt sajnálod, hanem saját magadat, mert többet nem találkozhatsz vele, nem ehettek együtt egy fagyit vagy nem nézhetitek többet a naplementét. Ezért van az, hogy amikor elüt vkit a szemed láttára egy kamion, meglepõdsz, de nem sírsz. Õ nem folyásolta be eddig sem az életedet, most sem fogja. Ennyi. Ez is azt bizonyítja, hogy az ember egy önzõ féreg...

RE@L

Ha érdekel valakit Rage aláírása  ;) :
夜空に星が瞬くように、溶けた心は離れない。
たとえこの手が離れても、二人がそれを忘れる限り。

In order for the star to twinkle in the night sky, the heart which dissolved does not leave.
If even if this hand leaving, two people forget that.

És ahol lakik: 地獄:Hell

Remélem nem baj Rage csak utánnanéztem mert érdekelt ;)

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Member

Quote from: RE@LÉs ahol lakik: 地獄:Hell
Ezek szerint egész közel lakunk egymáshoz. :D

Edina-chan

Quote from: MemberSzögezzük le, hogy amikor siratsz vkit, nem is sõt sajnálod, hanem saját magadat, mert többet nem találkozhatsz vele, nem ehettek együtt egy fagyit vagy nem nézhetitek többet a naplementét. Ezért van az, hogy amikor elüt vkit a szemed láttára egy kamion, meglepõdsz, de nem sírsz. Õ nem folyásolta be eddig sem az életedet, most sem fogja. Ennyi. Ez is azt bizonyítja, hogy az ember egy önzõ féreg...
ez végülis igaz, de azért nem sz*rom le az egészet...^^"

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Edina-chanez végülis igaz, de azért nem sz*rom le az egészet...^^"
[COLOR="White"]erre csak azt tudom mondani, hogy ez is pár olyan szálra utal, aminek a megléténél az én szememben megvetendõbb nincs. [/COLOR]ez most alapvetõen Membernek szól[COLOR="White"]t, aki vsz érti, mire gondolok.[/COLOR]

Member

EDINA-CHAN: Ne is tedd...
BLARKE: S ezért van az, hogy csak pár ember halálakkor tudnék könnyeket hullajtani...

Kuroi Tenshi

Quote from: MemberSzögezzük le, hogy amikor siratsz vkit, nem is sõt sajnálod, hanem saját magadat, mert többet nem találkozhatsz vele, nem ehettek együtt egy fagyit vagy nem nézhetitek többet a naplementét. Ezért van az, hogy amikor elüt vkit a szemed láttára egy kamion, meglepõdsz, de nem sírsz. Õ nem folyásolta be eddig sem az életedet, most sem fogja.
Elég egoista felfogás. Én nem csak magamra gondolok, amikor valakinek a haláláért szomorú vagyok. Lehet, hogy az elhunytért mér semmit se tehetek, max. lelki békéjében reménykedhetek, de annak az embernek is vannak közeli rokonai, akiket sokkal fájdalmasabban érint a dolog.
Ha valaki ismeretlen hal meg, akkor is sajnálom.
1.) Szerencsétlen meghalt/ilyen hamar befejezte életét/ilyen sokat szenvedett/(helyzettõl függõen)
2.) Szegény családját hogyan fogja ez érinteni, mi lesz velük?
3.) Hány embernek keseríti meg a napját az, hogy ez történt?
Quote from: MemberEz is azt bizonyítja, hogy az ember egy önzõ féreg...
Ha lehet, ne mindig magadból indulj ki :)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Kuro_TenshiElég egoista felfogás. Én nem csak magamra gondolok, amikor valakinek a haláláért szomorú vagyok. Lehet, hogy az elhunytért mér semmit se tehetek, max. lelki békéjében reménykedhetek, de annak az embernek is vannak közeli rokonai, akiket sokkal fájdalmasabban érint a dolog.
1.) Szerencsétlen meghalt/ilyen hamar befejezte életét/ilyen sokat szenvedett/(helyzettõl függõen)
és õket miért érinti fájdalmasan a dolog...?

Quote from: Kuro_TenshiHa lehet, ne mindig magadból indulj ki :)
hát, pedig ez eléggé tényszerû megállapítás. ha az ember nem lenne önzõ, nem tartana ott, ahol - értve ezalatt a pozitív és a negatív aspektusokat is.

Member

Quote from: Kuro_TenshiElég egoista felfogás. Én nem csak magamra gondolok, amikor valakinek a haláláért szomorú vagyok. Lehet, hogy az elhunytért mér semmit se tehetek, max. lelki békéjében reménykedhetek, de annak az embernek is vannak közeli rokonai, akiket sokkal fájdalmasabban érint a dolog.
Ha logikusan levezeted, rájössz, hogy tévedsz. Hányszor hangzik el az a mondat, hogy "De fog hiányozni. Mihez kezdjek most nélküle?"
QuoteHa lehet, ne mindig magadból indulj ki :)
Höhöhö... blarke igazat beszél, azért jutottunk el idáig, mert hülye seggek vagyunk és magasról lesz@rjuk, hogy a másikkal mi van. Erre is jó példa az örökös háborúzás. OK, a kisember lehet, hogy normális, de ezért õ sohasem lesz vezetõ és így a vezetõk mindigis folytatni fogják a "bevált" módszert.

Kazenokizu

Quote from: Kuro_TenshiKazenokizu: alakul :jee:
Amikor honlapkészítést meg ilyesmiket tanultam, akkor jól jött ez az oldal:
http://htmlspec.web.elte.hu/

Bár eléggé outdated, meg már párszor le akartam cserélni/újat rakni helyette (csak mindig lusta voltam nekiállni :o ), ez itt a régi honlapom.
A forrásból nyugodtan puskázhatsz, vagy kérdezz ;)
Köszönöm a biztatást, igyekszem! (Megjegyzem: soha nem tanultam informatikát sehol, ezért vagyok ilyen béna!!!!)
Kösz a tippet is, és a felajánlott segitséget, lehet, hogy élni fogok vele! (Amig nem megyek az agyatokra... :rolleyes: )

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Kuroi Tenshi

Quote from: blarkeés õket miért érinti fájdalmasan a dolog...?
Látom beteg lelketlen embernek látszó gépeknek hiába beszél az ember :__devil:

Member

Quote from: Kuro_TenshiLátom beteg lelketlen embernek látszó gépeknek hiába beszél az ember :__devil:
Érik a nyakleves... :)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Kuro_TenshiLátom beteg lelketlen embernek látszó gépeknek hiába beszél az ember :__devil:
a lelkemmel az emberek többségéhez mérten semmi baja, azt ne szidd :mad: ha valamit szidni akarsz, az legyen az "érzéketlenségem" :mad: egyébként pedig nekik miért hiányozna? "jaj, mihez kezdek most nélküle" "milyen lesz most az életem, hogy õ nincs" pont, ahogy Member mondta.

Kazenokizu

Quote from: blarkeegyébként pedig nekik miért hiányozna? "jaj, mihez kezdek most nélküle" "milyen lesz most az életem, hogy õ nincs" pont, ahogy Member mondta.
Egyik középiskolai biológiatanárom tanitotta, hogy alapvetöen MINDEN élölény önzõ!! Olyan,hogy altruizmus pedig nem létezik. Azóta már sokat gondolkodtam ezen a dolgon, de mindig oda jutok: valóban nem igazán létezik az "érdek nélkül"... Ha vkivel jót cselekszel, akkor nem puszta önzetlenségböl teszed, hanem azért, mert ha nem tennéd rosszul éreznéd magad, ill azért, mert ha megteszed, annak örülsz, tehát jó neked.... És uigy van ez akkor is, ha vkit elveszit az ember. Sokszor láttam már olyat, hogy emberek veszitették el hozzátartozóikat, és a legáltalánosabb reakció ilyenkor: "Úr isten, mi lesz most VELEM? Mihez kezdek ÉN nélküle?" Sajnos, ilyen gyarló az ember...

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Pirula

A kis önzõ szemét óvodások akik csak úgy a maguk örömére képesek eljátszani két fakockával órákon át. Vagy a modellezõk akik órákat ülnek a büdös ragasztószagban hogy egy második világháborús vadászgép tökéletesen élethû mását elkészítsék. Pfejj... a mocskok. Dunába lövetni mind. :rolleyes:

Egyébként hallotta már itt valaki azt a kifejezést hogy a szükségbõl erényt csinálni?

Quote from: kazenokizuvalóban nem igazán létezik az "érdek nélkül"
De az érdek nélkül nem egyenlõ az önzõséggel. Az önzõség az én meglátásom szerint azt jelenti hogy az általam kitûzött célt elérem és mások szempontjait nem veszem figyelembe.

Kuroi Tenshi

Quote from: MemberHa logikusan levezeted, rájössz, hogy tévedsz. Hányszor hangzik el az a mondat, hogy "De fog hiányozni. Mihez kezdjek most nélküle?"
nem tévedek. Nem csak az hangzik el.
Quote from: Memberblarke igazat beszél, azért jutottunk el idáig, mert hülye seggek vagyunk és magasról lesz@rjuk, hogy a másikkal mi van.
Amint látom, ti ketten igen.
Quote from: MemberErre is jó példa az örökös háborúzás. OK, a kisember lehet, hogy normális, de ezért õ sohasem lesz vezetõ és így a vezetõk mindigis folytatni fogják a "bevált" módszert.
A kisember se normális. Az emberek nem racionálisak.
Amúgy meg mit zavar téged most már a háború? Az elõbb írtad, hogy mások halála, szenvedése nem hat meg, sõt, örültök is neki. Akkor meg? :3x3:
Quote from: MemberÉrik a nyakleves... :)
Sztem azok után, amit mondtatok, inkább rátok férne.
Quote from: blarkea lelkemmel az emberek többségéhez mérten semmi baja, azt ne szidd :mad: ha valamit szidni akarsz, az legyen az "érzéketlenségem" :mad: egyébként pedig nekik miért hiányozna? "jaj, mihez kezdek most nélküle" "milyen lesz most az életem, hogy õ nincs" pont, ahogy Member mondta.
1.) Valóban? :3x3:
2.) Ja bocs, az érzéketlent kihagytam, de a gépi címszó alá befér :__devil:
3.) Tudod, nem csak öncélúan lehet valaki mást sajnálni. Nem csak a "mi lesz most velem?" létezik.
Quote from: kazenokizuEgyik középiskolai biológiatanárom tanitotta, hogy alapvetöen MINDEN élölény önzõ!! Olyan,hogy altruizmus pedig nem létezik.
De létezik. Elvont fogalomként, ideaként. A tökéletes egoizmus és önzés, valamint az altruizmus, mint két végpont. A kettõ között azonban sok fokozat van. Nem minden fekete és fehér.

Kazenokizu

Quote from: PirulaADe az érdek nélkül nem egyenlõ az önzõséggel. Az önzõség az én meglátásom szerint azt jelenti hogy az általam kitûzött célt elérem és mások szempontjait nem veszem figyelembe.
Akkor másak a fogalmaink... :) Nálam a te definiciód nem az önzõséget, hanem a könyöklést fedi... Nekem tágabb értelemben véve minden dolog önzõséget jelent, amit azért tesz az ember, hogy õ, saját magát jobban érezze... De ez nem feltétlenül jelent negativ dolgot! (Pl ha vmi jót cselekszel- bár ez is elég szubjektiv és meghatározhatatlan fogalom-, az is lehet önzõség. De ilyenformán akár a táplálkozást is belevehetjük: eszel, hogy ne halj éhen= hogy jobban érezd magad. Na jó, ez csak a filozófiai oldala a dolognak, a 7köznapi életben simán használom én is az "önzõ" szót olyanokra, amiket te irtál... Úgyhogy szerintem az igazság a kettõ között van vhol.
:tezsvir:  ???

Quote from: Kuro_TenshiDe létezik. Elvont fogalomként, ideaként. A tökéletes egoizmus és önzés, valamint az altruizmus, mint két végpont. A kettõ között azonban sok fokozat van. Nem minden fekete és fehér.
Persze, ez igaz, csak úgy értettem, hogy végeredményben mindenrõl le lehet vezetni, hogy azt az ember önzésbõl teszi. És ez engem anno nagyon megfogott, mert próbáltam mondani pl-t arra, hogy igenis létezik az önfeláldozás, de a tanár mindegyikrõl bebizonyitotta, hogy nem az! De mondom, ez nem gyakorlat, csak elmélet! A való életben tényleg nem minden fekete v fehér!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Kuro_TenshiAmint látom, ti ketten igen.
nem fogom elmagyarázni neked, hogy én milyen is vagyok. nem azért nem sajnálom a halottakat, mert érzéketlen vagyok.

Quote from: Kuro_TenshiSztem azok után, amit mondtatok, inkább rátok férne.
Member és én eléggé más indíttatásból fakadóan állítjuk ugyanazt :3x3:

Quote from: Kuro_Tenshi1.) Valóban? :3x3:
2.) Ja bocs, az érzéketlent kihagytam, de a gépi címszó alá befér :__devil:
3.) Tudod, nem csak öncélúan lehet valaki mást sajnálni. Nem csak a "mi lesz most velem?" létezik.
1. valóban.
2. igaz.
3. a fenét nem...

Quote from: Kuro_TenshiDe létezik. Elvont fogalomként, ideaként. A tökéletes egoizmus és önzés, valamint az altruizmus, mint két végpont. A kettõ között azonban sok fokozat van. Nem minden fekete és fehér.
ez a kettõ nem feltétlenül egymás "végpontjai". és ha létezik "ideaként", akkor senkinek nem lehet sajátja a fogalom teljes egészében, nem? :3x3:

Pirula

Quote from: kazenokizuAkkor másak a fogalmaink... :) Nálam a te definiciód nem az önzõséget, hanem a könyöklést fedi... Nekem tágabb értelemben véve minden dolog önzõséget jelent, amit azért tesz az ember, hogy õ, saját magát jobban érezze... De ez nem feltétlenül jelent negativ dolgot! (Pl ha vmi jót cselekszel- bár ez is elég szubjektiv és meghatározhatatlan fogalom-, az is lehet önzõség. De ilyenformán akár a táplálkozást is belevehetjük: eszel, hogy ne halj éhen= hogy jobban érezd magad. Na jó, ez csak a filozófiai oldala a dolognak, a 7köznapi életben simán használom én is az "önzõ" szót olyanokra, amiket te irtál... Úgyhogy szerintem az igazság a kettõ között van vhol.
:tezsvir:  ???
Igen :tezsvir: :haha: Értem hogy mire gondolsz és igen, gondoltam hogy fogalmi zavar lesz az oka ezért is láttam jónak kifejteni hogy mit értek alatta.
Tehát például felsegítek valakit az utcán mert elesik, teszem ezt azért mert:
- ez így helyes
- jobban érzem magam tõle, én vagyok a hõs, együttérzõ megmentõ
- össze is súgnak majd a hátam mögött hogy: "Nézzétek csak, ott megy a hõs, együttérzõ megmentõ!"
- egy csomóan néztek rám "Na mi lesz, ki segíti már fel? Te fiatal vagy igazán megtehetnéd!" szemekkel.
- az emberek felsegítése a munkám, ezért kapom a havi minimálbért
- ha nem segítem fel lesittelnek, hiszen a törvény elõírja az elesettek felsegítését
- ha legközelebb eltaknyolok majd engem is felsegít valaki

Itt gyakorlatilag bármelyiket lehet értelmezni úgy hogy kazenokizu-féle önzõség (:)), hiszen a normakövetés önjutalmazó hogyha saját indíttatásból van, ha meg nem akkor pedig külsõ jutalmat kaphatunk érte. Ennek ellenére az elsõ esetet hajlamosabbnak vagyunk negatív felhangú önzõségnek értékelni, holott az az ami belülrõl fakad.
Fú bakker, jó kis szakdolgozattéma ötleteim jöttek most erkölcsi fejlõdésbõl. :)

Quote from: blarkeha valamit szidni akarsz, az legyen az "érzéketlenségem":mad:
Quote from: blarkenem azért nem sajnálom a halottakat, mert érzéketlen vagyok.
:confused:
Quote from: blarke3. a fenét nem...
Ennél azért kiforrottabb érvelési módszerek is léteznek.
Quote from: blarkenem fogom elmagyarázni neked, hogy én milyen is vagyok.
Senkinek nem kell magyarázkodnod szerintem. Viszont egyet vegyél figyelembe. A többség itt a fórumon olyannak tart amilyenek a hozzászólásaid. Amikor azon mérgelõdsz hogy most miért tartanak ilyennek meg olyannak akkor kicsit olyan vagy mint az egyik ismerõsöm aki azon hõbörgött hogy miért nézik meg õt az emberek amikor megjelent a CIB bank ügyfelei részére rendezett Hungaroringes "elit" rendezvényen szétszaggatott farmergatyában és II. világháborús üres golyószóróhevederrel az oldalán.
A neten ez a jelenség pedig hatványozódik.

Araki

Bocs, hogy látszólag ilyen komolytalan dolgot írok be, de ahalál engem is nagyon meg tud viselni... ugyan még nem volt a szûk családi körömben haláleset, de tegnapra virradóra pusztult el a hörcsögöm,Csoki.
Ez most tudom, hülyén hangzik, sokan nem értik, hogy mit élvezek abban, hogy pusztán hobbiból tartok itthon olyan állatokat, amelyeket mások írtanak. De nekem Csoki tényleg sokat, jelentett, mert valóra váltotta egyik álmomat: életet adott 8 kicsi hörcsögnek. Mit meg nem adtam volna azért, hogy életemben legalább egyszer láthassam, hogy egy anya hogyan neveli fel a kölykeit, és azóta is büszke vagyok rá ezért...

Member

Quote from: Kuro_Tenshinem tévedek. Nem csak az hangzik el.
Örülök, hogy neked nem, de a legtöbb esetben errõl van szó.

QuoteAmint látom, ti ketten igen.
Nem tûnt fel, hogy pont ez ellen emeljük fel a hangunkat?!

QuoteA kisember se normális. Az emberek nem racionálisak.
Amúgy meg mit zavar téged most már a háború? Az elõbb írtad, hogy mások halála, szenvedése nem hat meg, sõt, örültök is neki. Akkor meg? :3x3:
Gondolkodtam rajta, hogy beírok egy öt oldalas káromkodást ezután. NEM ÖRÜLÖK, ha meghal vki!!! Amazt mibõl szûrted le?! Szándékosan forgatsz ki vagy csak a felfogásod ilyen alsókategóriás?!

QuoteDe létezik. Elvont fogalomként, ideaként. A tökéletes egoizmus és önzés, valamint az altruizmus, mint két végpont. A kettõ között azonban sok fokozat van. Nem minden fekete és fehér.
Naiv vagy, mint egy 5 éves gyerek... Nem minden fekete-fehér, ezért nincs tökéletesen együttérzõ lény! Vannak azok, akik nagyon genyák meg vannak akik kicsik, de szentek nem léteznek és nem is fognak, amíg ez a rendszer él!