Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Pirula

Quote from: blarke1. KISBÉ!!
Mondatkezdés. :p
Quote from: blarke2. igen. Ramiznak nem róják fel, ha napi 100akat betol 4 óra alatt, nekem meg igen, ha napi 100at betolok 14 óra alatt. -_- de ha gondolod, átírhatom sértõbb formába is, csak nem akarok ban-requestekre várni -_-
Ramiz is volt piszkálva emiatt épp eleget, legfeljebb te az még nem olvastad. Túlélte. A többiek meg megszokták. Szerintem már a kutya nem törõdik már azzal hogy mennyit postolsz egy nap alatt, fölösleges ezen görcsölni, pláne aláírásban - már megbocsáss a kifejezésért de - duzzogni néhány csípõs megjegyzésen.
Ban request meg... Voltak már itt cifrább viták is - ajánlom olvasgatásra a Vallásfilóezó topicot ha érdekel - mégse lett bannolva senki.
Lazíts. :)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberKivételesen mondat elején volt, blarke! :zen:
és? katz is "megsértõdik" rajta (na jó, csak g**izik:D), ha nagy K-val írják a nevét, még mondat elején is. l. hírmondó. :p :hehe:

Pipiru piru piru pipiru pi ^^
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Member

Hmm, akkor megyek vallásfizóezóba oltani. :D Nevezzétek át a szólás szabadságának!
Amúgy nem a postszám határoz meg egy embert! Nem ettõl függ, kit rakok buddy listre és kit ignorra (mindenki megnyugodhat (és elkeseredhet), utóbbi még üres).

Lt. Simoan Blarke

Quote from: PirulaMondatkezdés. :p
beterítem bélsárral, vaz!

Quote from: PirulaRamiz is volt piszkálva emiatt épp eleget, legfeljebb te az még nem olvastad. Túlélte. A többiek meg megszokták. Szerintem már a kutya nem törõdik már azzal hogy mennyit postolsz egy nap alatt, fölösleges ezen görcsölni, pláne aláírásban - már megbocsáss a kifejezésért de - duzzogni néhány csípõs megjegyzésen.
duzzogok, és duzzogni is fogok, amíg nem szállnak le rólam végre -_- és igenis b**zogatnak miatta. hol itt, hol ott. szófosás meg hasonlók. hát köszönöm. -_-
Quote from: PirulaBan request meg... Voltak már itt cifrább viták is - ajánlom olvasgatásra a Vallásfilóezó topicot ha érdekel - mégse lett bannolva senki.
Lazíts. :)
hát ha beanyáznék mindegyik modnak, aki érzésem szerint "csípõs megjegyzést" tett rám, akkor amennyire magamat ismerem, fel tudnám tolni a pumpájukat... Vallásfilót pedig nem olvasok, épp elég volt látni, hogy Itachinak ilyen rohadt fiatal lelke van, mégis döngeti rá a mellét :D

In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Ramiz

Blarke, te hülye vagy.
De ezt nem teszem aláírásba mégse. Nem cs.szem el az aláírásomat a neveddel. :hehe: :__devil:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Pirula

Quote from: MemberHmm, akkor megyek vallásfizóezóba oltani. :D Nevezzétek át a szólás szabadságának!
:)
Quote from: MemberNem ettõl függ, kit rakok buddy listre és kit ignorra (mindenki megnyugodhat (és elkeseredhet), utóbbi még üres).
Ezeket a listeket sokan használják még? Én speciel senkit nem vettem fel egyikre sem, mindenkinek a hozzászólásait szívesen olvasom ilyen-vagy olyan okból.
Quoteduzzogok, és duzzogni is fogok, amíg nem szállnak le rólam végre -_- és igenis b**zogatnak miatta. hol itt, hol ott. szófosás meg hasonlók. hát köszönöm. -_-
Oké, persze, mindenki abba feccöl energiát amibe akar. Más kérdés hogy van ami megtérül és van ami nem. Örülnék neki hogyha lenne annyi fölös tartalékom hogy hosszútávon tudjak haragudni emberekre.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: PirulaEzeket a listeket sokan használják még? Én speciel senkit nem vettem fel egyikre sem, mindenkinek a hozzászólásait szívesen olvasom ilyen-vagy olyan okból.
ignore listet elég gyorsan megtapasztaltam "wan walami wálaszom erre" barátunknak köszönhetõen, de a buddy list hasznát nem is ismerem...
Quote from: PirulaOké, persze, mindenki abba feccöl energiát amibe akar. Más kérdés hogy van ami megtérül és van ami nem. Örülnék neki hogyha lenne annyi fölös tartalékom hogy hosszútávon tudjak haragudni emberekre.
*legyint* nem _haragszom_ rájuk, hanem dühös vagyok. akire haragszol, azt kerülöd és nem akarsz vele beszélni. akire dühös vagy, annak implantálni akarod egynémely fejre hasonlító végtagját a betonba. és nem tehetek róla, hogy én ilyen kicsinyesen használom fel az energiáimat, de valahogy nem igazán csinálok semmit, legalább lefárasztom vele magam -_- (egyébként meg megtérül, mert miközben puszta kézzel ütöm a falat meg futok a háromkilométereket, legalább a kondícióm helyreáll.)

Member

Kemény 2 embert vettem fel Budyra, hogy azonnal lássam, fenn vannak e. Eddig többen voltak, mert akkor nagyon aktív volt az PRG Pogó és tudni akrtam, érdemes e postolni. :) Mondjuk Ignorre-ra rakni gyávaság... Keresztülnézni a problémán, minek?

blarke, azért aláírásba tényleg ne! Úgy hazavágja a kawaii-kislány hangulatot!

Pirula

Quote from: blarke*legyint* nem _haragszom_ rájuk, hanem dühös vagyok. stb. stb.
Te tudod.
Quote from: MemberKeresztülnézni a problémán, minek?
Pontosan. Egyrészt. Másrészt mi van ha valami olyat ír ami tényleg érdekel?

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberKemény 2 embert vettem fel Budyra, hogy azonnal lássam, fenn vannak e. Eddig többen voltak, mert akkor nagyon aktív volt az PRG Pogó és tudni akrtam, érdemes e postolni. :)
hát, amíg Rin-chan RO-clanwarozik, nem is igazán fogunk pogózni.
Quote from: MemberMondjuk Ignorre-ra rakni gyávaság... Keresztülnézni a problémán, minek?
nem gyávaságból tettem oda, hanem mert utálom az infantilisrokkergothcsajsziwagyokésezablogom típusú írásmódot, és Xaga semmi hasznosat nem mondott az alatt az idõ alatt, amíg láttam a postjait.
Quote from: Memberblarke, azért aláírásba tényleg ne! Úgy hazavágja a kawaii-kislány hangulatot!
és?

Ramiz

Quote from: PirulaEzeket a listeket sokan használják még?
Én felvettem magam buddy-ra, és így rögtön látom, ha fent vagyok. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Member

Quote from: blarkehát, amíg Rin-chan RO-clanwarozik, nem is igazán fogunk pogózni.
[SIZE="4"]ROUNIN!!!!!!!!![/SIZE]
Quotenem gyávaságból tettem oda, hanem mert utálom az infantilisrokkergothcsajsziwagyokésezablogom típusú írásmódot, és Xaga semmi hasznosat nem mondott az alatt az idõ alatt, amíg láttam a postjait.
Nem rád céloztam. Volt pl. amikor mindenki szidta Arakit és Didicot, akkor elhangzott egy-kettõ "frissítem az ignorre-t" beszólás és akkor az nagyon felingerelt... Xaga azóta mintha eltûnt volna, kár, én személy szerint kedveltem (fõleg az az Offtopic kisajátítós este :rolleyes: ).
Quoteés?
Mert a beillesztett szöveg nélkül is ugyanolyan értékes az aláírásod (mégha nem is látom :D).

:zen: :zen: :zen:

RAMIZ: :lol: És ha ignorre-ra teszem magam? :rolleyes:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberMert a beillesztett szöveg nélkül is ugyanolyan értékes az aláírásod (mégha nem is látom :D).
mivel legfeljebb annyira lehetne értékes, mint én, ezért tökmindegy neki.

Quote from: MemberRAMIZ: :lol: És ha ignorre-ra teszem magam? :rolleyes:
próbáltam, nekem akkoriban még mutatta a hozzászólásaimat...

Ramiz

Quote from: MemberRAMIZ: :lol: És ha ignorre-ra teszem magam? :rolleyes:
"Sorry, you can not add yourself to your own ignore list."

Member

Quote from: Ramiz"Sorry, you can not add yourself to your own ignore list."
Hülye Bulletin, minden mókát kivettek belõle? :grrr: Bezzeg önmagamnak tudok pm-et küldeni! :p

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberHülye Bulletin, minden mókát kivettek belõle? :grrr: Bezzeg önmagamnak tudok pm-et küldeni! :p
it seems, az újabbikban már nem lehet ignorolni magad :rolleyes: emlékszem, asszem d2jsp fórumon is vbulletin volt egy ideig, és frankón lehetett ignorolni magad...

Lythis

Õõõõ.. olvasson vissza a halál! Volt valami érdemleges építõ jellegû, esetleg kimondottan nem agyf*sz téma az elmúlt pár oldalon?

Member

blarke aláírása és az Ignorre-olás nem túl kedves használata. Más így hirtelen nem ugrik be.

Lt. Simoan Blarke

Member kifelejtette a rendkívül fontos újverziós kvizt a "melyik Homunculus vagy te" témakörbõl :)

Lythis

Csináljon mindenki olyan aláírást, amiben megmondja, hogy mi a baja, és milyen rosz neki, mert diszkriminálva van project:D
 The only thing thats better than this is complaining about how cruel your life is just because your mom made you wash the dishes... geeez...

mi ez a melyik homonculus vagy te dolog?

Lythis

Muhahahahahaaa...

[size="6"]flood[/size]

Member

Muhahahahahaaa...

[SIZE="6"]DOUBLE POST![/SIZE]

Member

Semmi, Araki beírta ismét a linket, hogy Didico lássa, de Didico idő előtt meglógott. Szerintem inkább Te melyik Diclonius vagy? kéne. :D

Lythis

Quote from: MemberSemmi, Araki beírta ismét a linket, hogy Didico lássa, de Didico idõ elõtt meglógott. Szerintem inkább Te melyik Diclonius vagy? kéne. :D
Noszarajta, ha találsz olyat, linkeld:D

de gondolom ezt a választ akartad kiprovokálni:
:hail:[SIZE="6"][COLOR="Indigo"]LUCY[/COLOR][/SIZE]  :D:D:D

Member

Nemigen. Ezt:
:hail: [SIZE="7"][COLOR="Magenta"]NANA[/COLOR][/SIZE]

Mondjuk, mint faj, a Homunculus érdekesebb. :rolleyes:

Lt. Simoan Blarke

egy pillanatra nem nézek ide és két renitens egyén elkezd garázdálkodni, még ilyet... :D
miazhogy Lucy?! (ajjjaj) miazhogy Nana?!?!! (ajjjjajjjjaj) tolókocsis idegbeteg liba rulez :D mondjuk az én kedvencem az a kiscsaj, aki megfertõzte a directort, hehe :hehe:

Member

Quote from: blarkemondjuk az én kedvencem az a kiscsaj, aki megfertõzte a directort, hehe :hehe:
Érdekes az a kiccaj, főleg mert ugyanolyan, mint Nana... Fantázia-túltengésben szenvedtek... Pedig fogadni mertem volna, hogy Marikot mondod!

Rage

[size="7"][COLOR="Lime"]Elfenlied.[/COLOR][/size]
痛みを感じる方向に、出口がある!

Lythis

[COLOR="White"]Ez csak azért poén, mert Mariko a director lánya[/COLOR]... egyébként õt asszem Lucy õkawaiisága fertõzte meg, nem?

MILYEN TOLÓSZÉK blarke???? lezbische schwartze behinderte? omg!!!

Member

Köszönöm, Lythis, hogy az első mondatod kifehéríted. :rolleyes:
Az nem Lucy volt, egy huszadrangú senki. Lucyke már gyárilag olyan mély baritonnal bírt, mintha mediterrán nő lenne, úgyhogy az egyezés kizárt.

RAGE: Elírtad. Külön és a Lied nagybetű. :ejnye: