Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

.Attila

Hajrá emberek, még 1102 post a 100000hez :)

TurboK

Quote from: sirtomiHány postnál vannak a postfordulók?
Valahol meglehet ezt nézni?
Most lehet hogy bunkó leszek de: nem mindegy?

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Raggie

Quote from: PirulaJa, leginkább egy korai Picassóhoz hasonló. :)
Hááát, én nem erre asszociáltam legelõször, de inkább nem postolom be, ha már magad ajánlottál valami mást! :) ;)

sirtomi: szerintem is rohadtul mindegy az, hogy milyen "rangod" van, mert nem az a lényeg! Ha értékes, taralmas postokat írsz, akkor adni fognak a szavadra akkor is a csak kevesebb a postszámod!
(lásd: Manu és Pirula) :)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Pirula

Quote from: Raggie GordonHááát, én nem erre asszociáltam legelõször, de inkább nem postolom be, ha már magad ajánlottál valami mást! :) ;)
Gondoltam még idõben lecsapom a labdát nehogy még mi legyen belõle. :)
Quote from: Raggie Gordon"taralmas postok".... Pirula) :)
Sirtomi, tévedés ne essék, itt arra gondolnak amikor a gasztronómia topicba valami zsíros receptet írok sok kenyértésztával és hagymával.

.Attila

Quote from: PirulaSirtomi, tévedés ne essék, itt arra gondolnak amikor a gasztronómia topicba valami zsíros receptet írok sok kenyértésztával és hagymával.
És taralmával, nem? :)

Raggie

Quote from: PirulaGondoltam még idõben lecsapom a labdát nehogy még mi legyen belõle. :)
:D....--->bölcsen hallgatás, közben a mellékelt ábra szerinti arckifejezés!
Quote from: PirulaSirtomi, tévedés ne essék, itt arra gondolnak amikor a gasztronómia topicba valami zsíros receptet írok sok kenyértésztával és hagymával.
Miért? Azok nem elég tartalmasak neked? Neeem, egyébként Pirula naggyon jóókat szokott máshova is írni, csak szerénykedik! ;)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Pirula

Quote from: BonciÉs taralmával, nem? :)
Tudod amikor elfogy a birs akkor minden megteszi. :) Biztos olyan mint a kopaszbarack.

sirtomi

Azt olvastam és én is hasznosnak találtam :)

sirtomi

Quote from: TurboKMost lehet hogy bunkó leszek de: nem mindegy?
Teljesen mindegy. Csak most láttam, hogy Fanatic member vagyok és kiváncsi lettem, hogy mióta :)

Raggie: Remélem írtam pár tartalmas portot is  :rolleyes:

Raggie

Quote from: sirtomiRaggie: Remélem írtam pár tartalmas portot is  :rolleyes:
Nyugi szerintem többet is! :D És csak így tovább! :)

Well, do ya, punk?"

Moha

Quote from: DarkstarKb mit tudnak ezek az I-book-ok?
Tudtommal az I-book csak a MacIntosh fantázianeve a hordozható gépre, és különbözõ konfigok lehetnek belõle.

sirtomi

Már a Medve sajt sem a régi!

Kicsivel drágább mint volt, de szemmel észrevehetõen vékonyabb lett. És a csomagolása is sokkal ócskább anyagból készül.

Mi lesz így a világgal  :bruhuhu:

Darkstar

Quote from: MohaTudtommal az I-book csak a MacIntosh fantázianeve a hordozható gépre, és különbözõ konfigok lehetnek belõle.

Ennek alapján akkor újonan még a leggyengébbnek is meredek ára lehet, még amcsi szemmel nézve is.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kvikveg

http://www.geniusnet.com.tw/product/product-1.asp?pdtno=416
Ezekrol a hangszorokrol tud valaki valamit nyilatkozni? Konkretan a legkisebbet lattam, bazi olcson. Milyent erdemes venni? Mire kell figyelni?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Darkstar

Quote from: Kvikveghttp://www.geniusnet.com.tw/product/product-1.asp?pdtno=416
Ezekrol a hangszorokrol tud valaki valamit nyilatkozni? Konkretan a legkisebbet lattam, bazi olcson. Milyent erdemes venni? Mire kell figyelni?

Ugyan nem ilyen hangfalam van (szintén Genius, de másik modell), viszont eddig volt pár, és meg voltam velük elégedve.  :jee: (És a fülhallgatóik is királyak :))
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Cobra

Átlagos PC hangszórónak tûnik, de láttad a feliratot? : For Middle East, Latin America, and Asia only
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kvikveg

Quote from: CobraÁtlagos PC hangszórónak tûnik, de láttad a feliratot? : For Middle East, Latin America, and Asia only
Ez konkretan mit jelentene???
A Mammutban aruljak mellesleg.
edit: http://www.genius.hu/hangszoro.htm#3
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Raggie

Quote from: Kvikveghttp://www.geniusnet.com.tw/product/product-1.asp?pdtno=416
Szvsz bazi olcsón mindent érdemes mehvenni, ráadásul ez még jól is néz ki! :D

Well, do ya, punk?"

sirtomi

Quote from: DarkstarUgyan nem ilyen hangfalam van (szintén Genius, de másik modell), viszont eddig volt pár, és meg voltam velük elégedve.  :jee: (És a fülhallgatóik is királyak :))
Nekem egy régebbi típusu Genius hangfalam van már kb 6 éve és most kezd kicsit rakoncátlankodni, de még mindig jól szól.

noriko

A JETfly Internetes Magazin fotópályázatot hírdet a 2005 augusztus 06 -
 07.-én megrendezésre kerülõ kecskeméti Nemzetközi Repülõnapon
készített képek számára.

Részletek >>> http://www.jetfly.hu/rovatok/jetfly/hirek/fotopalyazat/
"I wish I could, but I don't want to."

katz

Quote from: norikoA JETfly Internetes Magazin fotópályázatot hírdet a 2005 augusztus 06 -
 07.-én megrendezésre kerülõ kecskeméti Nemzetközi Repülõnapon
készített képek számára.

Részletek >>> http://www.jetfly.hu/rovatok/jetfly/hirek/fotopalyazat/
Én voltam és készült 288 kép, de jórészt a statikus soron illetve néhányon én pózolok vmivel/mellett. Elnézve a jetflyon a dijjakat, hááát elég spórolósak a szervezõk. :rolleyes:

TurboK

Quote from: KvikvegEz konkretan mit jelentene???
A Mammutban aruljak mellesleg.
edit: http://www.genius.hu/hangszoro.htm#3
csak 120-18k a frekiátvitel ugyhogy ne vérj tõle túl sokat. Az RMSt meg nem is írják, de sztem nem több 10 wattnál. a s/n ratiot meg nem is írják, biztos mert annyira gyenge.
a technikai adatok alapján az az egyik legrosszabb hangfal a listáról. Halk és szarul szól.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

.Attila

Tudja vki valójában, ki vagy mi is az a Kuroneko? :)

katz

Quote from: BonciTudja vki valójában, ki vagy mi is az a Kuroneko? :)
Kuro cicca :D

Kvikveg

Quote from: TurboKcsak 120-18k a frekiátvitel ugyhogy ne vérj tõle túl sokat. Az RMSt meg nem is írják, de sztem nem több 10 wattnál. a s/n ratiot meg nem is írják, biztos mert annyira gyenge.
a technikai adatok alapján az az egyik legrosszabb hangfal a listáról. Halk és szarul szól.
Ohm. Es 1500 Ft nem veletlenul. Amugy nem bomboltetni kell, csak mar rarohad a fejemre a fejhallgato, es neha elegem van belole... :mad:
Leirnad, hogy mi az a s/n es RMS? Csak hogy igy felvertezve induljak a net surujebe keresgelni. Koszi!
Es mi az a p.m.p.o.???
Frekiatvitelnel mi szamit jonak?

katz

Quote from: KvikvegEs mi az a p.m.p.o.???
Egy nagy átverés...
Ez az az ugrásszerû teljesítményérték, amit a készülék a bekapcsolásánál felvesz pár tized sec-re. Általában ugy szokták tuningolni a gagyi gyártók, h beépítenek még 1-2 ellenállást a hangfalacskába, így egy kis 5W-os szutyokra rá tudják írni, h 1500 W PMPO

.Attila

Vmit elnéztem, na mind1. Szóval, kuroneko = fekete macska. Trigunban volt egy kuroneko, és találtam még vmit, ami kuroneko, majd megmutatom meeten.

Dragon

Quote from: KvikvegOhm. Es 1500 Ft nem veletlenul. Amugy nem bomboltetni kell, csak mar rarohad a fejemre a fejhallgato, es neha elegem van belole... :mad:
Leirnad, hogy mi az a s/n es RMS? Csak hogy igy felvertezve induljak a net surujebe keresgelni. Koszi!
Es mi az a p.m.p.o.???
Frekiatvitelnel mi szamit jonak?
snr (s/n r) avagy sound/noise ratio: jel/zaj arány, dB-ben mérik és kb 75 dB elfogadható minõség, 100 dB pedig már egész jó

RMS : az a teljesítményérték, ami valóban számít is valamit, a PMPO-val ellentétben bõvebben itt

PMPO : reklám nagy számokkal :D:p

frekátvitel: ha jól emlékszem, 20Hz-20kHz között van az emberek által hallható hang tartománya, a gyártók arra törekszenek jó minõségnél, hogy ezen a tartományon kívül teljesítsenek
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

kisvirag

frekátvitel: ha jól emlékszem, 20Hz-20kHz között van az emberek által hallható hang tartománya, a gyártók arra törekszenek jó minõségnél, hogy ezen a tartományon kívül teljesítsenek[/QUOTE]

és az miért jó, mikor azt már nem is vagyunk képesek hallani, max a kutyánk fog behányni az óljába (volt egy ilyen élményem, valami ilyen hang-teszt CD volt, nem is tudom milyen frekvenciákkal, de a hallhatón túl is, nekünk csak kis kellemetlen fejfájást okozott, de miután kimentünk, azt vettük észre, hogy a teljesen egészséges dobberman szerencsétlen behányt, meg "kicsit" nyugtalan volt.....)
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Rounin

Quote from: kisviraga teljesen egészséges dobberman szerencsétlen behányt, meg "kicsit" nyugtalan volt.....)

:lol: Szegény kutya :D