Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Rounin

Quote from: FazékNem lehet mondjuk csak a felét törölni? Vagy az elég nehéz lenne, mert moderátori joggal is, csak 1-enként lehet a post-okat? Engem nem zavarna a törlés, csak nem látom át teljesen hogy miért is történne. Mondjuk egyikben lévõ post-ok se hiányoznának különösebben, de azért az Offtopic-ban folyt pár értelmes vita, mégiscsak velük együtt teljes a fórum, vagy nem? :)

Mintha egy õsi, vaskapcsos, bõrkötéses krónika lapjait tépnéd ki s szórnád szét egy hegytetõn állva.

Ramiz

Ja, meg van egy-két dolog, amire emlékszem, hogy lefutott téma (pl. dvd-k minõsége, hol lehet olcsón dvd-t venni stb), és vissza lehet keresni. Bár igaz, lusta vagyok visszakeresni... szóval akkor töröljetek, én meg megkérdezem a biankó offtopikban, hogy hol lehet Budapest belvárosában olcsón (<100 HUF) üres dvd-t kapni (nagy mennyiségben)? :lazza:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

katz

Quote from: RamizJa, meg van egy-két dolog, amire emlékszem, hogy lefutott téma (pl. dvd-k minõsége, hol lehet olcsón dvd-t venni stb), és vissza lehet keresni. Bár igaz, lusta vagyok visszakeresni... szóval akkor töröljetek, én meg megkérdezem a biankó offtopikban, hogy hol lehet Budapest belvárosában olcsón (<100 HUF) üres dvd-t kapni (nagy mennyiségben)? :lazza:
Kármán koli, de BME-s villamosként gondolom a Shönhertz lesz a beszerzési központod. Téynleg, nem is olvastam sehol. Fölvettek egyáltalán?

Ramiz

Quote from: katzKármán koli, de BME-s villamosként gondolom a Schönhertz lesz a beszerzési központod. Téynleg, nem is olvastam sehol. Fölvettek egyáltalán?
Tudom, hogy csak azért kérded, hogy 1. becsmérlõ megjegyzéssel illess, 2. becsmérlõ megjegyzéssel illesd a BME-t, amiért ilyen igénytelen, gyenge hely lett, hogy én is bejutottam, és esetleg 3. egy gratulációval növeld post-számod :hehe: :D , de legyen neked, tehát: igen, felvettek. (144-em volt, 124-tõl lehetett bejutni.)
Ja, igaz is: akkor 1elõre nem tudok csak úgy besétálni és venni dvd-ket?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: ShiroiHonnan jöttem vissza? :confused:

Húúú, ezek aztán olyan fontos dolgok, tényleg... :rolleyes: Majd elõtte szólok neked külön, ok? :haha:

RAGGIE! Õróla van szó imo :D
Kötelesség -> OFFOLÁS!!!!!!! ;) ;)

katz

Quote from: RamizTudom, hogy csak azért kérded, hogy 1. becsmérlõ megjegyzéssel illess, 2. becsmérlõ megjegyzéssel illesd a BME-t, amiért ilyen igénytelen, gyenge hely lett, hogy én is bejutottam, és esetleg 3. egy gratulációval növeld post-számod :hehe: :D , de legyen neked, tehát: igen, felvettek. (144-em volt, 124-tõl lehetett bejutni.)
Ja, igaz is: akkor 1elõre nem tudok csak úgy besétálni és venni dvd-ket?
Nem is :D
Tényleg nem tudtam. Remélem ott megkomolyodsz végre, de tartok tõle, h az egyetemen semmi sem fog megállitani az alkoholizmos szakadékának mélyére vezetõ úton (Schönherz Qpát ne merészeld kihagyni ;) ). Egy nagybecsû, volt tanárom szerint a mérnök számára két út létezik: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

DVD: Kármán koliba besétálsz és tudsz venni a 341/342 illetve a 821/822-es szobákban. Árlista a szobaajtókon illetve a földszinti hirdetõn, nagyobb tételt olyan 90 pénzért vesztegetnek. (Schönherzbe asszem már van beléptetõ rendszer ,de ebben nem vagyok biztos.)

Raggie

Quote from: RouninRAGGIE! Õróla van szó imo :D
Kötelesség -> OFFOLÁS!!!!!!! ;) ;)
:eeek: Mit??? Hogy?? Mostanában rohadtul nem értem, hogy mirõl beszélnek az emberek!!!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Rounin

Quote from: Raggie Gordon:eeek: Mit??? Hogy?? Mostanában rohadtul nem értem, hogy mirõl beszélnek az emberek!!!

You got brainwashed man? :confused:

Ramiz

Quote from: RouninYou got brainwashed man? :confused:
Nem, csak sokat iszik. :D

Rounin

Quote from: RamizNem, csak sokat iszik. :D

Na ezen most betegre röhögtem magam, pedig semmi extra :D (kezd csökkenni az ingerküszöböm :confused: ?)

Ramiz

Quote from: RouninNa ezen most betegre röhögtem magam, pedig semmi extra :D (kezd csökkenni az ingerküszöböm :confused: ?)
Két lehetõség van.
1. You got brainwashed, man. :__devil:
2. Túl sokat iszol te is. :D
3. Mindkettõ.

Ööö... szóval három lehetõség van...
("Nobody expects the Spanish Inkvisition!" :rotfl: MP rulez! :cool: )

Rounin

Quote from: RamizKét lehetõség van.
1. You got brainwashed, man. :__devil:
2. Túl sokat iszol te is. :D
3. Mindkettõ.

Ööö... szóval három lehetõség van...
("Nobody expects the Spanish Inkvisition!" :rotfl: MP rulez! :cool: )

Szerintem te túl sokat iszol ember :ejj: :haha:

Ramiz

Quote from: RouninSzerintem te túl sokat iszol ember :ejj: :haha:
Te meg túl sokat tekersz & szívsz... :hehe: De a sok szívásnak is megvan a hátránya (ld. A ravasz, az agy stb.)

Rounin

Quote from: RamizTe meg túl sokat tekersz & szívsz... :hehe: De a sok szívásnak is megvan a hátránya (ld. A ravasz, az agy stb.)

Hát sokat szívok az tény :D (fõnökváltás :ejj: :hehe: ) az a film pedig hiába kult és bármennyire kedvenc, nem lesz példaképként lebegõ ikon elõttem :P Már ^^

Ramiz

Quote from: RouninHát sokat szívok az tény :D (fõnökváltás :ejj: :hehe: )
Elszívtad az elõzõ fõnököd??!?!? :eeek: :__devil:

Quote from: BerenMomentán azon vagyok, hogy jöjjön be azonnal a célkereszt, és ne rendeljek légicsapást, ha olyat hallok, milyen jó a távol-kelet. Túl személyes dolog, lényegtelen.
Hát pedig erre így csak annyit tudok mondani: *****.

Rounin

Quote from: RamizElszívtad az elõzõ fõnököd??!?!? :eeek: :__devil:

Jó vastag volt, soká kitartott :__devil: És az a csodás barna szín :p

QuoteHát pedig erre így csak annyit tudok mondani: *****.

Bájos? Spike? Cicus?
Vodka???? :bsd:

Moha

Quote from: RamizElszívtad az elõzõ fõnököd??!?!? :eeek: :__devil:
:lol: :lul: Ramiz, te debil! Nem is te lennél... :D:D:D

Kvikveg

Quote from: White SeeDTegnap afászszünet volt... Vajon mikor? Hát persze hogy a csillagkapu végig!!! Az egyetlen mûsor amit néznék és hétrõl hétre várom. Király.

Apropó  Mondtam már hogy apám mekkora egy paraszt?
Már az agyamra megy. Az hagyján hogy utálja az anime-okat és szerinte a mangák és az animok létezése szemét a japán kultúrában, sõt nem kultúra és méginkább nem japán...
Már elegem van belõle.

De vajon mi az újj dilije? Ilyet szól hogy ne fórumozzak mert az káros...
idióta... utálom az apám.... :mad:
Van valami, amit szeretsz is a csaladban??! :eeek:
Most kotelezo jelleggel beirsz ide valami pozitivat! :D :hehe: (nem feltetlenul csaladrol)
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Rounin

Quote from: ShiroiÍrd azt, hogy: elõbb-utóbb mind meghalunk. Ez kellõen pozitív szerintem.

Ember, ezek a negatív hullámok mindent összezavarnak.

syeren

Quote from: White SeeDTegnap afászszünet volt... Vajon mikor? Hát persze hogy a csillagkapu végig!!! Az egyetlen mûsor amit néznék és hétrõl hétre várom. Király.
Ha minden igaz meg tudom szerezni az egész sorozatot...
Én is nagyon szeretem :)

Rounin

Quote from: ShiroiIgazán? Nem tudom, ki szereti itt még rajtam kívül annyira a My Dying Bride-ot... :rolleyes:

Oi! Kuso...

Na de a Rhapsodyt nagyságrendekkel jobban^^' Meg a... na várjunk csak... most átgondolva.. ezen kívül minden más valami szomorúról szól... Ja nem! Azért Bryan Adams love-dalai...
Kusokusokuso...

Yosh...kapitulálok :S

Jól van na, csak szerettem volna kicsit Csodabogár bõrében érezni magam -> Donald Sutherland | mellesleg az MDB szeretete nem egyenlõ a negatívsággal -.- :p csakazértis |

Rounin

Quote from: ShiroiNeeem? Az Encyclopaedia Metallium -ot ismered? Idézek: Lyrical theme(s)   
Dark romanticism, loss, despair, death... :rolleyes: :haha:

Najólvanám, tudod mit? :hehe:

Majdnem csúnyát mondtam szegény sündisznóról. I DENY! Nem vagyok negatív ;> Sem kétségbeesett... sem halálvágyó... a romantika az jó, de nem feketében ;>

Mellesleg kösz a linket :)

Kvikveg

Quote from: ShiroiÍrd azt, hogy: elõbb-utóbb mind meghalunk. Ez kellõen pozitív szerintem.
Ugy erted, remenykedjen, hogy a csalad vegre kegyeskedik kihalni mellole es nem zavarni ot elete ertelmenek kiteljesiteseben (azaz reggel-delben-este animet nezni, ejjel meg mangakat olvasni es termeszetesen itt forumozni)? :haha:

My Dying Bride? Mi az? /me artatlanul csillogo szemekkel nez, es varja az infot
edit: megtalaltam.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

.Attila

Vagy mert lefagyott a map szerver, páran meg ugyan bent ragadtak, de úgysem tudnak csinálni semmit (régen volt ilyen :)).

Djinn

Quote from: White SeeD... utálom az apám....
Errõl most eszembe jutott egy örökzöld sláger!  :jee:  :haha:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Djinn

Quote from: White SeeDMelyik?
Segítek: Jackie Chan az elõadó. :D

Kvikveg

Quote from: DjinnSegítek: Jackie Chan az elõadó. :D
Na most mar nekem sincs lovesem se.

Djinn

Hmmm. Kiváncsian várom, ki fogja kitalálni.  :rolleyes:

Djinn

Quote from: White SeeDAmúgy filmet kéne kitalálni vagy zeneszámot?
Filmet. :)

kisvirag

az SG-1 és SG-A sorozatokkal én is rendelkezem -.-"
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.