Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Kuroi Tenshi

Quote from: HVp213Na itt a hiba! A hozzállásodba! Én akarom h élj vagy te? :p
Na ja, így is meg lehet közelíteni...  :3x3:  :haha:

HVp213

Quote from: Kuro_TenshiNem kell ide Abrams, se Leopard 2, Challenger, Leclerc vagy Merkava:
elég ide ez is: (lol-topicban is volt anno..)
http://picasa.hu/linkek-v2/1122822984-samara_vs_ural_1.jpg
Mit akarsz ezzel? kifilézem az elsö jobbkezesbe... :lazza:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Kvikveg

Quote from: Thomasson88Sziasztok emberek.!
Kb 2hónapja nem jártam itt szóval nem is emlékeztek már rám ^^
De nem azért nem voltam itt mert nem akartam hanem egyszerûen nem úgy alakultak a dolgaim ahogy akartam. De most újra itt vagyok és remélem hogy most már újra aktiv tudok majd lenni és eme remek kis társasághoz ujra castlakzoni ^^
Welcome back!  :jee:

Quote from: PirulaHa azt keresni kell akkor menj inkább azzal ami eltakarja! :haha:
:lul:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Kuroi Tenshi

Quote from: White SeeDUgyan, a leghatékonyabb az a repülõ a ROD OAV-ból. Röhögve leszedi az apachokat. meg bármit:D
Ja, ha ez is ér, akkor EVA-01 S2-engine-el :p  :haha:

Kvikveg

A, Alucard elegansan atmegy a tank falan es leszedi a fejet...
Kepzavar...
Illetve bocsanat, leszedi az ellenfeleket. :__devil:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Necrid^

Quote from: Thomasson88Sziasztok emberek.!
Kb 2hónapja nem jártam itt szóval nem is emlékeztek már rám ^^
De nem azért nem voltam itt mert nem akartam hanem egyszerûen nem úgy alakultak a dolgaim ahogy akartam. De most újra itt vagyok és remélem hogy most már újra aktiv tudok majd lenni és eme remek kis társasághoz ujra castlakzoni ^^
Üdv back! :jee:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Kuroi Tenshi

Quote from: White SeeDMinek? A végére már azzal van nemde?:)
Jó, de az elején még köldökzsinórral - meg 5 perc tartalékenergiával :p

Lythis

Totálmindegy, szerválni kell egy olyan vállrolindíthatós zsebbenelférõs elhárítóüteget. Olcsóbba van, mint a tank, nem kell neki parkolási díj, és hacsak valamilyen ismeretlen oknál fogva Vilinek nincs reaktív páncélzat a Lada-n, akkor azzal megállítjuk:D
 Mondjuk azzal nem lehet közlekedni, habár asszem van valami kvéjkes rocket jump nevû cuccos :rolleyes:

sirtomi

Emberek! Milyen pia tesz jót a fájó toroknak?
Egy sörözért terveztem mára, de fáj a torkom, itthon meg nem akarok maradni :(

Egyébként csak nekem tûnik másnak ez a kis szövegszerkesztõ felület?

Kuroi Tenshi

Quote from: sirtomiEgyébként csak nekem tûnik másnak ez a kis szövegszerkesztõ felület?
Én is csak azt hittem, hogy vmiért most nem töltõdött be a halványsárga színe, de ezek szerint ennél többrõl van szó.

Torokfájás: a magasabb alkoholtartalom jobban fertõtlenít ;)
Rumostea?

Lythis

Unicum... vagy abszinth.

(és télleg más baszki...)

sirtomi

Mintha több funkció is lenne. Lehet hogy frissítve lett a fórum?

Akkor magasabb alkoholtarlamú italokat fogok inni! Köszi

Basszus FireFox -szal nem tudok szmájlit berakni, csak aminek ismerem a kódját.

Ramiz

Hehe, tényleg...
Lehet jobbra rendezni is a szöveget már,
  • Meg pontokba szedni
  • Hasznos :D
De a vigyori legördülő lista is tök jó.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Fazék

Quote from: sirtomiMintha több funkció is lenne. Lehet hogy frissítve lett a fórum?

Akkor magasabb alkoholtarlamú italokat fogok inni! Köszi

Basszus FireFox -szal nem tudok szmájlit berakni, csak aminek ismerem a kódját.
hát igen, itt se mûködik egyik gomb se Firefox-ban, de lehet hogy ez még csak átmeneti állapot, mert pl nekem most a User CP / Edit Options-ben beállított avatar elhelyezkedese menüpont se érvényesül... vagyis én bal oldalra kérném, de mindenképpen a default top megjelenítés mûködik...

gondolom pár óra és normalizálódik a helyzet... remélem :)

szerk: IE-ben természetesen minden mûkszik... ajjajj remélem nem Firefox-ellenes fórumunk lesz... :eeek:

Kuroi Tenshi

Quote from: RamizHehe, tényleg...
Lehet jobbra rendezni is a szöveget már,
  • Meg pontokba szedni
  • Hasznos :D
Ezt eddig is lehetett :p

Kuroi Tenshi

Quote from: Fazékhát igen, itt se mûködik egyik gomb se Firefox-ban
[FONT="Times New Roman"]Nálam megy. [/FONT][COLOR="Blue"]Kicsit más a szerkesztés (sokkal Word-ösebb)[/COLOR]bár még van benne sok web-programozási vonás

Kuroi Tenshi

Ami viszont úgy tûnik, nem mûködik: nem ugrik a last post-ra, csak az utolsó oldal tetejére, amikor Last page-re kattintok; most már különa Go to last post-ra kell kattintani, hogy azt is tegye.

Fazék

Quote from: Kuro_Tenshi[FONT="Times New Roman"]Nálam megy. [/FONT][COLOR="Blue"]Kicsit más a szerkesztés (sokkal Word-ösebb)[/COLOR]bár még van benne sok web-programozási vonás
Hogy csinálod? Nálam abszolút megnyomhatatlanok a gombok Firefox-ban... :confused: csak azt tudom használni, ami parancsokat vágok fejből... :(

Darkstar

Quote from: FazékHogy csinálod? Nálam abszolút megnyomhatatlanok a gombok Firefox-ban... :confused: én is csak azt tudom használni, ami parancsokat vágok fejből... :(
Detto! Ha az alap IE-ben lennének fülek, meg könyvjelző eszköztár, már rég visszatértem volna rá. Most épp a fenti dolgon kívül az usteam főoldalát jeleníti meg hibásan.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Fazék

Quote from: Kuro_TenshiAmi viszont úgy tûnik, nem mûködik: nem ugrik a last post-ra, csak az utolsó oldal tetejére, amikor Last page-re kattintok; most már különa Go to last post-ra kell kattintani, hogy azt is tegye.
én ezért használom nagyon régóta a fordított post-felsorolást, vagyis nálam a legutóbbi post-ok felül vannak :) valamiért számomra így kényelmesebb a fórum

Fazék

Quote from: DarkstarDetto! Ha az alap IE-ben lennének fülek, meg könyvjelzõ eszköztár, már rég visszatértem volna rá. Most épp a fenti dolgon kívül az usteam fõoldalát jeleníti meg hibásan.
hát igen, én ezért próbáltam ki az IE-n alapuló Maxthon-t, de sajnos közel sem hibátlan a program, nem érdemes áttérni rá FF-rõl, inkább akkor már fapados IE...

Kuroi Tenshi

Nálam mûködik FF-ban, de a tradicionális webes szerkesztésben.
Ha kiválasztom pl a fontok közül az egyiket, akkor elõjön a jó öreg [ font = "valami" ] és eközé kell beírni a szöveget, mert a végén ott a [ / font ]

Darkstar

Quote from: Kuro_TenshiNálam működik FF-ban, de a tradicionális webes szerkesztésben.
Ha kiválasztom pl a fontok közül az egyiket, akkor előjön a jó öreg [ font = "valami" ] és eközé kell beírni a szöveget, mert a végén ott a [ / font ]
Nálam (és szerintem Fazéknál is) az a gond, hogy a gombokra egyeltalán nem lehet kattintani (marad a kis nyilkurzor, hiába kattintasz, semmi), legördülő menü nincs. Az ismert parancsok is csak beírva működnek.

Mind1, jövő hétem kipróbálom a 7-es IE-t, az talán már jó lesz.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kuroi Tenshi

Ja meg jobb oldalon elsõ postnál thread tools, rating, stb se mûxik.. talán majd késõbbre helyrejön.

Kuroi Tenshi

Quote from: DarkstarMind1, jövõ hétem kipróbálom a 7-es IE-t, az talán már jó lesz.
Heh... hehe... heheheehehehe :lul:

Jó poén volt. :haha:

várj, te csak nem komolyan gondoltad? :3x3:

Darkstar

Quote from: Kuro_TenshiJa meg jobb oldalon első postnál thread tools, rating, stb se műxik.. talán majd későbbre helyrejön.
Na ez IE-ben. De FF-ben meg igen. :lol:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Fazék

Quote from: Kuro_TenshiJa meg jobb oldalon első postnál thread tools, rating, stb se műxik.. talán majd későbbre helyrejön.
nálam az pl 100%-osan műxik :haha: fene se érti ezt :haha:

milyen Firefox-ot használsz? :)

szerk: de IE-ben pl nekem se működik :)

Darkstar

A profil is kiegészült egy automatikausan számitott age sorral. Izgalmas felfedezni az újdonságokat és a hibákat. :)
A FF-ban az about:config-nál ki mit milyen értékre szokott beálítani?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kvikveg

Quote from: Kuro_TenshiJa meg jobb oldalon elsõ postnál thread tools, rating, stb se mûxik.. talán majd késõbbre helyrejön.
Waaa, nekem sem... A szerkeszto meg tenyleg atszinezodott.
Az update idejeben probaltam forumozni, azt eszrevettem, hogy valami valtozott. Terepfelderites folyamatban... bip... bip...:lazza:

zsozso

Erdekes nekem semmi hiba nemjon elo :o
Death is the only redemption