Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Member

Quote from: DreamcleaverTe blarke végül is Lucy is fej nélkül szereti! :D
blarke nem szeretni Lucy, blarke interested in Yuka only. :rolleyes:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Dreamcleaver40 kilós tömlõmelleket én nem igazán bírom, nem is tudom hogy jött ez ide...
nem láttad a Bondage Gamest? akkora melleket növeszt egyik csaj, hogy eltakarja az arcát és leér a bokájáig... így jött ide... nagyon állati :D (meg a kezdõ képsorok se semmik, a feltöltés + pukiztatóinjekció kombóval :D na de ennyi elég)
Quote from: DreamcleaverTe blarke végül is Lucy is fej nélkül szereti! :D
nem szeretem Lucyt. sõt.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Lythis

Quote from: Dreamcleaver40 kilós tömlõmelleket én nem igazán bírom, nem is tudom hogy jött ez ide...
Te blarke végül is Lucy is fej nélkül szereti! :D

Kviki: Látom elõjött az igazi éned. :)
Lucyt szerintem a dismemberment részen túl nem érdekli sokminden:D ettõl olyan éééédiiiii ^^ <3

Didico

Quote from: LythisLucyt szerintem a dismemberment részen túl nem érdekli sokminden:D ettõl olyan éééédiiiii ^^ <3

Igen! Lucy cuki. De nekem fõleg a bevadulos Lucy teccik. Akkor a hangja is jobb.

Aki szereti az FMA-t látogassa meg az oldalam.^^

Member

Quote from: DidicoIgen! Lucy cuki. De nekem fõleg a bevadulos Lucy teccik. Akkor a hangja is jobb.
Szerintem ez távolról sem igaz, de nem akarom EL-el elárasztani megen az offtopicot. :rolleyes:

Didico

Quote from: MemberSzerintem ez távolról sem igaz, de nem akarom EL-el elárasztani megen az offtopicot. :rolleyes:

Ezt majd megtárgyaljuk Pm-ben. Akkor nem árasztod el EL-lel a topicot. :)

Aki szereti az FMA-t látogassa meg az oldalam.^^

Lythis

vérnarancsot nyúzok meg késsel (hámozom - a gyengébbek kedvéért:D)... ez má guro-nak számít?

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Lythisvérnarancsot nyúzok meg késsel (hámozom - a gyengébbek kedvéért:D)... ez má guro-nak számít?
csak ha a narancs a vastagbeledben van.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Lythis

Quote from: blarkecsak ha a narancs a vastagbeledben van.
Rohadt únijó, hogy mindenhez ilyen magasak az elvárások mán'! Rosszabbul élünk, mint 4 év múúva' !! :D

Ramiz

Quote from: MemberSzerintem ez távolról sem igaz, de nem akarom EL-el elárasztani megen az offtopicot. :rolleyes:
Az elsõ ötleted, amivel 100%-ig egyetértek. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LythisRohadt únijó, hogy mindenhez ilyen magasak az elvárások mán'! Rosszabbul élünk, mint 4 év múúva' !! :D
baze... :lol: :lul: ezért jár... :D

Ramiz: :p :D

Member

Quote from: LythisRohadt únijó, hogy mindenhez ilyen magasak az elvárások mán'! Rosszabbul élünk, mint 4 év múúva' !! :D
A kis optimista. :rolleyes:

RAMIZ: Gonosz gondolatom támadt. ***dörzsöli a mancsát***

Lythis

Quote from: MemberA kis optimista. :rolleyes:

RAMIZ: Gonosz gondolatom támadt. ***dörzsöli a mancsát***
Nem vagyok optimista, csak újító:D mindenki a múlt miatt sír, sírjunk a jövõ miatt:D

Gonosz gondolat? ***dörzsöli a vektorocskáit***

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LythisNem vagyok optimista, csak újító:D mindenki a múlt miatt sír, sírjunk a jövõ miatt:D
még öt-hat ilyen, és kész a választási kampányod :D

*félrevonul és várja, hogy a három õrült kivégezze egymást*

Member

Quote from: LythisNem vagyok optimista, csak újító:D mindenki a múlt miatt sír, sírjunk a jövõ miatt:D
Ha most élünk rosszabbul, mint 4 év múlva, akkor jövõnk fényes, nemde? :rolleyes:
Lehet, hogy nyakunkon lesz a re-honfoglalás (Bush, Blair és Putyin a szent Hortobágy pusztáin teszi le a véresküt). Ismét a nyereg alatt puhíthatjuk a húst, vadászhatunk a szent nõstényszarvasra, mely még szentebb szüzekhez vezet minket. :D
QuoteGonosz gondolat? ***dörzsöli a vektorocskáit***
Mérjük meg kié a hosszabb! (Mármint vektor :rolleyes: )

Lythis

Quote from: MemberHa most élünk rosszabbul, mint 4 év múlva, akkor jövõnk fényes, nemde? :rolleyes:
Lehet, hogy nyakunkon lesz a re-honfoglalás (Bush, Blair és Putyin a szent Hortobágy pusztáin teszi le a véresküt). Ismét a nyereg alatt puhíthatjuk a húst, vadászhatunk a szent nõstényszarvasra, mely még szentebb szüzekhez vezet minket. :D
Ehh, már mindenbõl ecchi/hentai lesz? de ez egy üde színfolt, ebben van zoophilia is... tyûûû...

Quote from: MemberMérjük meg kié a hosszabb! (Mármint vektor :rolleyes: )
Van a közelben temetõ?:D

Ramiz

Quote from: MemberIsmét a nyereg alatt puhíthatjuk a húst, vadászhatunk a szent nõstényszarvasra, mely még szentebb szüzekhez vezet minket. :D
Nyereg már nincs, a motor-lovak benzinszagúak és drágák, a busz ülésére meg senkinek nincs gusztusa húst tenni, egyébként is felesleges puhítani ezt a béna minõségû, mûvi anyagokkal összetapasztott hús-, bõr- és baromfiláb-pépet, nõstényszarvas már csak az állatkertben van és tiszta sz.r a ketrece, szentnek pedig rég nem szent, a szarvai közé is már csak teszkó gazdaságos szesz szerû hatású technokolos készítmény van odaspárgázva Hubertus helyett, a "szüzek" pedig túl vannak harmadik magzatkaparásukon és zsírpapírral meg medvecérnával kötöztek maguknak szûzhártyát... Member, ne legyenek illúzióid, el van itt már b....va minden...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Ramiza "szüzek" pedig túl vannak harmadik magzatkaparásukon és zsírpapírral meg medvecérnával kötöztek maguknak szûzhártyát... Member, ne legyenek illúzióid, el van itt már b....va minden...
van módszer, amivel beimplantálható féltermészetes szûzhártya... Hubertus meg kinek kell?:D

Member

Quote from: LythisEhh, már mindenbõl ecchi/hentai lesz? de ez egy üde színfolt, ebben van zoophilia is... tyûûû...
Ha jobban belegondolok, minden népi monda (fõként a görög) egy korabeli ecchie hentai. Az istenek egymást dugják, vérfertõznek, kinyírják egymást és mi ezeket tiszteljük. De a magyar sztori is full ilyen.
Kérdés valamely mindenttudónak: A Kalevalában van hentai?

QuoteVan a közelben temetõ?:D
Elcsaplak odáig! :D

EDIT: Az oroszoknál a leggyakoribb plasztikai mûtét a szûzhártyavisszavarrás.
A Hubertus jó, ne bántsd!

Lythis

Quote from: MemberHa jobban belegondolok, minden népi monda (fõként a görög) egy korabeli ecchie hentai. Az istenek egymást dugják, vérfertõznek, kinyírják egymást és mi ezeket tiszteljük. De a magyar sztori is full ilyen.
Kérdés valamely mindenttudónak: A Kalevalában van hentai?
Az egész Kalevala egy nagy Hentai.
Mindenkit végigdöngetnek, az a hülye igric Vejnemöjnen meg a spanjai meg hajkurásznak valami csodamalmot, ami mindent õröl...  kb ennyi maradt meg bennem...

Quote from: MemberElcsaplak odáig! :D
Csitt hugi, ne akard, hogy megint lekezelõ, meg levégtagoló legyek:D

Edit: Ramiz, sztem kicsit pesszimistán állsz hozzá, nem? Egyébként meg azért van minden elkalevalázva, mert hagyjuk. Nem kéne hagyni, nem lenne ekkora cumenndáré.

Ramiz

Quote from: MemberKérdés valamely mindenttudónak: A Kalevalában van hentai?
Én csak arra emlékszek általánosból, hogy a nagy isten vagy nemtudom milyen csodalény szemébõl könnycsepp gördül ki, és végigfolyik mellei között, és ennél a résznél mind megbámultuk a bögyös tanító néni említett részét, de abban már nem voltunk biztosak, hogy az említett istenlény is nõ-e, abban meg pláne nem, hogy ha végigfolyt az a könnycsep egészen a hasa aljáig, akkor hova jut, úgyhogy az óra hátralevõ részén inkább húzkodtuk az elõttünk ülõ lányok copfját.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LythisAz egész Kalevala egy nagy Hentai.
Mindenkit végigdöngetnek, az a hülye igric Vejnemöjnen meg a spanjai meg hajkurásznak valami csodamalmot, ami mindent õröl...  kb ennyi maradt meg bennem...
lol! hát kb. errõl is szól :D:D:D

Quote from: LythisEdit: Ramiz, sztem kicsit pesszimistán állsz hozzá, nem? Egyébként meg azért van minden elkalevalázva, mert hagyjuk. Nem kéne hagyni, nem lenne ekkora cumenndáré.
ja persze. menj be meztelenül a parlamentbe és mondd el a magadét. akkor talán meghallgatnak. aztán ha értelmeset mondasz, bezárnak elmegyógyba.

Member

Quote from: LythisAz egész Kalevala egy nagy Hentai.
Ez az emberiség... És a viking mondában? I LIVE FOR ODIN!!! (ez maradt meg egy PC-s gémbõl anno :))

QuoteCsitt hugi, ne akard, hogy megint lekezelõ, meg levégtagoló legyek:D
Dehát Papa azt mondta, hogy akkor felülhetek egyszer a körhintára meg vesz nekem eperfagyit!

Ramiz

Quote from: MemberKérdés valamely mindenttudónak: A Kalevalában van hentai?
Én csak arra emlékszek általánosból, hogy a nagy isten vagy nemtudom milyen csodalény szemébõl könnycsepp gördül ki, és végigfolyik mellei között, és ennél a résznél mind megbámultuk a bögyös tanító néni említett részét, de abban már nem voltunk biztosak, hogy az említett istenlény is nõ-e, abban meg pláne nem, hogy ha végigfolyt az a könnycsep egészen a hasa aljáig, akkor hova jut, úgyhogy az óra hátralevõ részén inkább húzkodtuk az elõttünk ülõ lányok copfját.

Member

Témaváltás:
Mérje már meg valaki a sör fajhõjét, sûrûséget, fagyáshõjét/pontját, áramvezetõ-képességét (nemtommi a pontos neve), molekulakötés-energiáját, stb...

Lt. Simoan Blarke

áramvezetõ képesség nincsen, csak áramvezetõ képtelenség, amit ellenállásnak neveznek.

húúú, Dokuro-chan OST = SICK!!!!!
PIPPÍRÛPÍRÛPÍRÛPIPPIRÛPÍÍÍÍÍÍÍÍ PIPPÍRÛPÍRÛPÍRÛPIPPIRÛPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ Bokusatsu Tenshi Dokudokudokudokudokuro-chan!

Dreamcleaver

köszönjük blarke.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Member

Na aludjon mindenki jól, én asszem mentem. :p

Lythis

Quote from: blarkeáramvezetõ képesség nincsen, csak áramvezetõ képtelenség, amit ellenállásnak neveznek.

húúú, Dokuro-chan OST = SICK!!!!!
PIPPÍRÛPÍRÛPÍRÛPIPPIRÛPÍÍÍÍÍÍÍÍ PIPPÍRÛPÍRÛPÍRÛPIPPIRÛPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ Bokusatsu Tenshi Dokudokudokudokudokuro-chan!
NA MAAAAJD!!!! Jól transmutáljuk a sört, h supravezetõ legyen! Muhahahahaaaa!:muhahah: :muhahah:

Bye Member

Member

Quote from: LythisNA MAAAAJD!!!! Jól transmutáljuk a sört, h supravezetõ legyen! Muhahahahaaaa!:muhahah: :muhahah:
És mit ajánlasz fel az egyenrangú csere értelmében?

Haaaaah... Zzzzz....