Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Itachi

Quote from: SaoriÉn szóltam.. és nem véletlenül írtam oda, hogy Shock mutatta...;)
Yc aqbaldat vnus cilr y lulgcilgan.... :ejj:  :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Shock12

Quote from: SaoriÉn szóltam.. és nem véletlenül írtam oda, hogy Shock mutatta...;)
A név kötelez :) ! Szerintem nagyon édes !

Xaga

Quote from: SaoriEgy kis "Ajándék" Húsvétra...:p.. Shock mutatta nekem tegnap.. HappyEaster

//csak saját felelősségre ;)

Happy Tree Friends  :cool:

Ramiz

Hogy lehet, hogy van, aki odavan az animékért, imádja az egész stílust, csak mangát olvas :D , még zenét is csak anime zenéj és/vagy JPOP-ROCk ot hallgat, van, aki meg rá sem bír nézni? Milyen génben van ez megírva? "Anime-gén"?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kalibur

Quote from: RamizHogy lehet, hogy van, aki odavan az animékért, imádja az egész stílust, csak mangát olvas :D , még zenét is csak anime zenéj és/vagy JPOP-ROCk ot hallgat, van, aki meg rá sem bír nézni? Milyen génben van ez megírva? "Anime-gén"?
X gén után ezek szerint mi már az A gén létezését is felfedeztük :D ?
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

.Attila

Quote from: LorenorYc aqbaldat vnus cilr y lulgcilgan.... :ejj:  :zen:
Nem tudom megállni, hogy meg ne kérdezzem, hogy ez micsoda. Mit akar ez jelenteni?

Saori

Quote from: TriviNem tudom megállni, hogy meg ne kérdezzem, hogy ez micsoda. Mit akar ez jelenteni?

nem jöttem rá énsem, de talán jobb _nem_ megtudni (?) ..:rolleyes:
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Itachi

Quote from: Saorinem jöttem rá énsem, de talán jobb _nem_ megtudni (?) ..:rolleyes:
Talált sülyed...egyébként Al Bhed ül van.. :zen:

Saori

Quote from: LorenorTalált sülyed...egyébként Al Bhed ül van.. :zen:

Valahogy sejtettem..:p

.Attila

Végigolvastam a Ranma Manga-t...  :beken: hüpp, ennek is vége :bruhuhu:

(tudom, hogy ez mehetett volna a Manga thread-be is, de ott még nem jártam, és nem is fogok belátható időn belül)

Saori

Quote from: TriviVégigolvastam a Ranma Manga-t...  :beken: hüpp, ennek is vége :bruhuhu:

Na igen.. én is így voltam vele mikor végigolvastam..Ranma manga nagyon rulz...

Shock12

Quote from: SaoriNa igen.. én is így voltam vele mikor végigolvastam..Ranma manga nagyon rulz...
Hm... a VanDread után szerintem majd az következik magányos hétvégéimen...

Moloko

rég jártam erre.. és most is csak beugrom :(
ma telepítettem újra winxp-t, oszt most nekiálltam kiírni azt a felgyülemlett 60GB kiirandót :)
erre a 4. CDnél elakadok... mégpedig mert nincs feliratom egy filmhez és nem akarom felirat nélkül kiírni... tehát:
Nincsen valamelyikőtöknek magyar vagy/és angol felirata a Donnie Darko c filmhez? (1 cd-s verzió)
ha mégis lenne, akkor légyszi PM-ben...
ja és boldog húsvétot mindenkinek! mi finomat tojt a nyuszi?

zsozso

Quote from: Angelrég jártam erre.. és most is csak beugrom :(
ma telepítettem újra winxp-t, oszt most nekiálltam kiírni azt a felgyülemlett 60GB kiirandót :)
erre a 4. CDnél elakadok... mégpedig mert nincs feliratom egy filmhez és nem akarom felirat nélkül kiírni... tehát:
Nincsen valamelyikőtöknek magyar vagy/és angol felirata a Donnie Darko c filmhez? (1 cd-s verzió)
ha mégis lenne, akkor légyszi PM-ben...
ja és boldog húsvétot mindenkinek! mi finomat tojt a nyuszi?
http://kopasz.host.sk/subs/index.php?keres=Donnie+Darko
Death is the only redemption

Moloko

Quote from: zsozsohttp://kopasz.host.sk/subs/index.php?keres=Donnie+Darko
OH!! Domo-domo!
*letérdel és a úgy hajolgat köszönetképpen* :)

Moloko

igen, ilyenkor derül ki, hogy kik nem járnak locsolni és hogy kikhez nem járnak locsolók :)

"ferrarival jöttem, szép vagyok és laza,
locsolhatok-e vagy húzzak inkább haza?"
(mondta 46éves őszülő nagybátyám :D)

Saori

Naigen.. remélem befejeződött már itthon a roham, és nem törnek rám többen váratlanul, orv módon.. *sóhaj*..
Amúgy ha már locsolóversek..
Ezt mondta öcsi:

"Húsvét táján édes szokás
A vödörrel locsolkodás
Nálam is van szagos kölni
Ha rádöntöm meg fogsz ölni?"

(az utolsó mondathoz hozzáfűzte, hogy azt csak költői kérdésnek szánta mivel rögtön rávágtam hogy igen.. //nem mintha anélkül nem ölném meg..bár a csikizés hatásosabb:p)
Éspersze az egész üveggel rámborította...:rolleyes:

apu: (ő egy fokkal kíméletesebb volt...)
"Itt van a húsvét
Itt van újra,
Konyhakés vár
Minden nyúlra.
Erdő mellett folyik el a kanális,
meglocsollak téged meg az anyád is"

//azért az a tény hogy anyu sem úszta meg jobban kicsit vígasztalt.. és ő is kapott szép kis khm.. versikéket :p

Itachi

Quote from: Angeligen, ilyenkor derül ki, hogy kik nem járnak locsolni és hogy kikhez nem járnak locsolók :)

"ferrarival jöttem, szép vagyok és laza,
locsolhatok-e vagy húzzak inkább haza?"
(mondta 46éves őszülő nagybátyám :D)
Ez most szégyen dicsőség vagy egy sem a kettő közül? :confused:  :zen:

Moloko

Quote from: LorenorEz most szégyen dicsőség vagy egy sem a kettő közül? :confused:  :zen:
mármint mire gondoltál?

Itachi

Quote from: Angelmármint mire gondoltál?
hogy nem megy vki ,vagy hogy nem jönnek hozzá. :confused:  :zen:

Moloko

Quote from: Lorenorhogy nem megy vki ,vagy hogy nem jönnek hozzá. :confused:  :zen:
hát szerintem kilóg a sorból ha valaki húsvét hétfőn se nem locsol meg legalább 1 valakit (pl az anyját) vagy nem locsol meg legalább 1 valaki (pl az apja) az hogy hányan jönnek/mennek az meg se nem dicsőség se nem szégyen. pl igen kínos tud lenni ha beállítanak 8an és nem tudod őket mivel megkínálni ... remélem ez ma már nem fog velem megtörténni :D *szorgalmasan lekopogja*

Shock12

Quote from: SaoriNaigen.. remélem befejeződött már itthon a roham, és nem törnek rám többen váratlanul, orv módon.. *sóhaj*..
hm... akkor sikerült több-kevesebb sikerrel túlélni... ^^''l

Ma reggel a Sláger-Rádiót hallgattam (még mielőtt valaki meggyanúsítana, nem önszántamból, de ha hozzányúlnák az autóban a rádióhoz, kóros kéztörést szenvednék el... :rolleyes: )... és ott mondották volt, hogy Székelyföldön vannak még meg a húsvéti szokások legteljeseben meg... azaz húsvét hétfőn a lányok kapnak vederból... rá harmadnapra, meg ők osszák az áldást... nagyon helyesen, szerintem is be kéne vezetni újra (ha van valaki olyan balga, hogy ekkora ökörséggel molesztálja a hölgyeket hétfőn, akkor meg is érdemli...)

Hm... locsolóversek... olvastam egy párat, és tényleg jók voltak, de az én fejem sem káptalan... hm... megvannak:

"Ződ erdőben vótam,
 adj egy sört, oszt jóvan!"

"Egy tök, két tök, három tök, négy tök, öt tök,
 Nem tökölök, öntök."

"Zúg a traktor, szánt az eke,
 Elvtársnő, permetezhetek-e ?!"

"Van nekem egy kis locsolóm,
 Kölni nincsen benne,
 Ha én azt most elővenném,
 Nagy röhögés lenne."

"Van nekem két tojásom,
 Pirosra van festve,
 Ha én azzal meglocsollak,
 Elmehetsz majd GYESre!"

"Zöld erdőben jártam,
 Barna medvét láttam
 Szereti a mézet
 Add ide a pénzet"

"Nem vagyok én nyuszi,
 Kell nekem a puszi!
 Gombold ki a blúzocskádat,
 Hadd locsolom dombocskádat!"

"Én kis kertész legény vagyok,
 Magam után szagot hagyok."

"Szeged felől jön a gőzös,
 Oda öntök, ahol szőrös."

Hm... szerintem ez jövő húsvétig kitart... :D !

Saori

Quote from: Shock12hm... akkor sikerült több-kevesebb sikerrel túlélni... ^^''l

Hja.. fogjuk rá..:D Viszomt egy hajmosást kénytelen voltam beiktatni lévén ruhacsipesszel az orron elég kényelmetlen volt :p :D

Shock12

Quote from: SaoriHja.. fogjuk rá..:D Viszont egy hajmosást kénytelen voltam beiktatni lévén ruhacsipesszel az orron elég kényelmetlen volt :p :D
Hát ez érthető... arról meg nem is beszélve, hogy milyen fájdalmas, és csúnya nyomot hagy a ruhacsipesz a nózin... :p (És denagykárlenne... ^^''l)

Saori

Quote from: Shock12Hát ez érthető... arról meg nem is beszélve, hogy milyen fájdalmas, és csúnya nyomot hagy a ruhacsipesz a nózin... :p (És denagykárlenne... ^^''l)

Noigen... de nem baj visszakapja ezt még...*sátáni vigyor*.. majd szerezek kötelet..;) meg elrakom a nappali asztalról a törékeny dolgokat, jóóó? :p ;)

Shock12

Quote from: Saori*sátáni vigyor*.. majd szerezek kötelet..;) meg elrakom a nappali asztalról a törékeny dolgokat, jóóó? :p ;)
hm... nagggyon jóó ... :D ... hát így minden bizonnyal sikerül majd eme rossz szokásából kinevelni ... :D

Moloko

Quote from: Shock12hm... nagggyon jóó ... :D ... hát így minden bizonnyal sikerül majd eme rossz szokásából kinevelni ... :D
ejj-ejj :p privát életet tessék a prájvit messzidzsekbe tartogatni ;)

Shock12

Quote from: Angelejj-ejj :p privát életet tessék a prájvit messzidzsekbe tartogatni ;)
És ha nem idézted volna be, akkor eme felhívás hatására sikerrel tudnánk eltűntetni nyomtalanul, hiszen teljes mértékben igazad van... :p ;)

Saori

Quote from: Angelejj-ejj :p privát életet tessék a prájvit messzidzsekbe tartogatni ;)

Hai, wakarimashita !

Moloko

Quote from: Shock12És ha nem idézted volna be, akkor eme felhívás hatására sikerrel tudnánk eltűntetni nyomtalanul, hiszen teljes mértékben igazad van... :p ;)
jólvan, akkor most Shock, Saori és Angel nekiáll kitörölni az offtopic postokat? :) én bennevagyok.