Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

.Attila

A Westend tetõteraszán tuningolt kocsik (+ néhány sportkocsi) kiállítása volt látható ma, és lesz még holnap.
Itt vannak képek kedvcsinálónak, szvsz érdemes kinézni.

Darkstar

Quote from: BonciA Westend tetõteraszán tuningolt kocsik (+ néhány sportkocsi) kiállítása volt látható ma, és lesz még holnap.

Király, bármelyiket elfogadnám. :D Bár  a Gallardo "nagytestvérének" is örülnék. ;) Az a kékes-lilás színû a sátor alatt mi? Valami Opel tanulmány?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

.Attila

Quote from: DarkstarKirály, bármelyiket elfogadnám. :D Bár  a Gallardo "nagytestvérének" is örülnék. ;) Az a kékes-lilás színû a sátor alatt mi? Valami Opel tanulmány?
Nem tanulmány. Opel Speedster, és ilyet lehet venni. Ez a darab mondjuk már tuningolt.

Darkstar

Quote from: BonciNem tanulmány. Opel Speedster, és ilyet lehet venni. Ez a darab mondjuk már tuningolt.

Csak kiváncsiságból: ár nem volt?  :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

animoni

Quote from: BonciA Westend tetõteraszán tuningolt kocsik (+ néhány sportkocsi) kiállítása volt látható ma, és lesz még holnap.
MAMÁM!!!!!Azt hiszem szerelmes vagyok(csak a barátom meg ne tudja :) )Azokat a piros kocsikat pont nekem találták ki!!!! Élek halok a piros színért!!!! :haha: Azaz Én színem!!!!
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

TurboK

Quote from: MohaNekem is eltart egy ideig, míg elindul. Indításkor olyan 95-100 MB a foglalás (driverek, tûzfal, alcohol 120%, F-prot, Hddhealth, a billentyûzet kezelõprogramja).
Amúgy nálad folyton megy a seventeen or bust? Ennyire megéri primszámokat keresni? :haha:
csak a nem használt proci kapacitást eszi ki, ugyhogy nincs semmi okom arra hogy letiltsam. hadd menjen csak, a végén még talál is valamit...

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Kvikveg

Quote from: MohaHe? :wtf: Ezt most nem igazán vágom...
Location-od. :D
Ha mar regi, akkor bocs. :rolleyes:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Moha

Quote from: KvikvegLocation-od. :D
Ha mar regi, akkor bocs. :rolleyes:
Ja oké. Ha láttam volna a Hellsing-et, akkor biztos beugrik. :rolleyes:
Már 2 hete ez a location amúgy.

Kvikveg

Quote from: MohaJa oké. Ha láttam volna a Hellsing-et, akkor biztos beugrik. :rolleyes:
Ez a Locationszoveged es nem lattad a Hellsinget??! :eeek:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Moha

Quote from: TurboKjut eszembe, egész pontosan mit tiltottál le?
Akkor mondom:
  • Útválasztás és távelérés
  • Távoli rendszerleíró adatbázis - ezen röhögtem egyet
  • Külsõ kezelõeszközök hozzáférése
  • Konfigurációmentes vezeték nélküli hálózat
  • Infravörös figyelõ
  • Hibajelentési szolgáltatás
  • Feladatütemezõ
  • Automatikus frissítések
  • WMI teljesítményadapter
  • Windows Management Instrumentation - illesztõbõvítmények
  • Windows idõ
  • Telnet
  • Teljesítménynaplók és riasztások
  • Távoli asztal súgó-munkamenetének kezelõje
  • Simple Mail Transport Protocol (SMTP)
  • SSDP keresõszolgáltatás
  • NetMeeting távoli asztalmegosztás
  • MS Software Shadow Copy Provider
  • Internetkapcsolat tûzfala (ICF) / Internetkapcsolat megosztása (ICS)
  • Intelligens kártya segítõje
  • Intelligens kártya
  • FTP alapú közzététel
  • Elosztott tranzakciók koordinátora
  • Windows Image Acquisition (WIA) - Ha nem használsz digitális fotógépet, ezt ki lehet kapcsolni
Ezt most az én gépemrõl szedtem össze, és tuti, hogy azon a gépen mást is letiltottam. Meg azon nem volt (memória miatt) rezidens vírusfigyelõ és tûzfal.

A registry-ben az automatikusan futó programok közül is nyugodtan ki lehet írtani az alg.exe és a ctfmon.exe futtatását.

Egyébként: ki kell próbálni. A COM+ szolgáltatáson kívül kikapcsolhatsz szinte mindent, aztán, ha nem megy miatta az adsl, akkor visszakapcsolod. Ennyi. Elméletben (egy cikkben olvastam), akár a COM+, a DHCP kliens és a DNS kliens szolgáltatás elég, hogy menjen a gép egy ADSL-lel. Szóval lehet kísérletezni. :) A COM+ szolgáltatást viszont tényleg nem szabad kikapcsolni (meg a Windows Management Instrumentation-t sem (a bõvítményeit lehet)), mert abba belehal a rendszer.

Sok szerencsét! ^_^
Quote from: KvikvegEz a Locationszoveged es nem lattad a Hellsinget??! :eeek:
Belenéztem, nem tûnik rossznak és mindenképpen végignézem majd, de jelenleg idõm is alig van, meg van pár másik sorozat, amit nézek...

animoni

Quote from: MohaJa oké. Ha láttam volna a Hellsing-et, akkor biztos beugrik. :rolleyes:
Biztos nem mentél le a pincébe :haha: !!
Nem láttad a Hellsinget???? :eeek: Örök hiba!! Táborba elviszem neked, ha szeretnéd?!!
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

Moha

Quote from: animoniTáborba elviszem neked, ha szeretnéd?!!
Megvan, ki is írtam, csak még nem néztem végig. :)

Djinn

Quote from: katz....Ha vki részletesebben kíváncsi az étlepra nyugodtan kérje el Djinn fölsõjét, gyakorlatilak minden megtalálható rajta....
Na most teljesen felháborodtam!! Csak 3 folt volt a ruhámon és az is csak amiatt, mert eleinte minden kiesett a pálcikáim közül...  :rolleyes:
Szóval ne tessék rosszindulatúskodni :D

Én is felraktam pár képet az eseményrõl:
A "takonygombóc" vagy másképpen "mákos szemgolyó", amit egyébként én is megkostoltam.  :eeek:
Baldy mester, aki a lakoma elején okított engem, hogy mit, hogy hívnak, hogy mûködik és egyátalán, hogy kell fogni a pálcikát.  :)
Kicsi rákok. Ez itt pont belenéz a fényképezõgépbe.  :haha:
Kicsi rák élete útjának végén. Itt bizonyára leperegnek elötte rövidke kis élete :(
"makikaki". Ennek valami undorítóan édes íze van. Legalábbis szerintem!!
Rin, Darkstar és Vili (engedélyem van a megnevezésre :)) bizonyára azt lesik mikor jön a következõ adag takonygombóc :D

Van még pár kép, de már elegem van a feltöltögetésbõl. Amúgyis mindenki elfejejtette már az esetet egy hét alatt csak én vagyok kissé lemaradva...
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Darkstar

Quote from: DjinnRin, Darkstar és Vili (engedélyem van a megnevezésre :)) bizonyára azt lesik mikor jön a következõ adag takonygombóc :D

Én éppen azon rágódtam, annak köszönhetõ ez az "érdekes" arckifejezés. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

.Attila

Quote from: DjinnRin, Darkstar és Vili (engedélyem van a megnevezésre :)) bizonyára azt lesik mikor jön a következõ adag takonygombóc :D
Igazából a fánkszerû kaját várták (ill. vártuk, mert én is azt lestem :)).

Djinn

Quote from: BonciIgazából a fánkszerû kaját várták (ill. vártuk, mert én is azt lestem :)).
Azt, amelyikben a hosszúkásra vágott hal volt (megtekerve)? Az nekem is ízlett, elõször azt hittem krumplipacsni!  :haha:

.Attila

Quote from: DjinnAzt, amelyikben a hosszúkásra vágott hal volt (megtekerve)? Az nekem is ízlett, elõször azt hittem krumplipacsni!  :haha:
Nem, nem arra gondolok. Ennek nem volt lyuk a közepén, egész darab volt.

Djinn

Quote from: BonciNem, nem arra gondolok. Ennek nem volt lyuk a közepén, egész darab volt.
Én olyat nem is láttam! Biztos mindet leszedtétek, mielött elért volna hozzánk...  :bruhuhu:
Na nem baj, még egy okkal több, hogy visszamenjek abba az étterembe!  :rolleyes:

HVp213

Quote from: DjinnÉn olyat nem is láttam! Biztos mindet leszedtétek, mielött elért volna hozzánk...  :bruhuhu:
Na nem baj, még egy okkal több, hogy visszamenjek abba az étterembe!  :rolleyes:
Pedig azok tényleg jok voltak kár h csak az elején voltak futtatva... (De azokat viszont Attilával behuztuk :jee: )
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

.Attila

Quote from: DjinnÉn olyat nem is láttam! Biztos mindet leszedtétek, mielött elért volna hozzánk...  :bruhuhu:
:angyali:
Tényleg leszedegettük az összeset, de sajna hamar elfogyott, és nem jött több :(

HVp213

Quote from: Bonci:angyali:
Tényleg leszedegettük az összeset, de sajna hamar elfogyott, és nem jött több :(
Pedig azokat is szivesen bespajzoltuk volna... :hehe:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Darkstar

Ne aggódj, nekem is alig jutott, pedig elõttük ültem.  :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Moha

Quote from: BonciEjnye-ejnye, de jártas itt vki :ejnye: Még alig 2 hónapja 18 éves :haha:
Meske meg csak decemberben lesz... :rolleyes:
/me megrontja fiatalkorú húgicáját a Futari Ecchi-vel. :hehe:
Nem baj, kategória szerint nem mondhatjátok, hogy hentai-t nézetek vele! :lul:

Darkstar

Quote from: BonciEjnye-ejnye, de jártas itt vki :ejnye: Még alig 2 hónapja 18 éves :haha:

Az, hogy tudom, hogy ott van, nem jelenti azt, hogy nézem is.  :__devil:

Quote from: MohaNem baj, kategória szerint nem mondhatjátok, hogy hentai-t nézetek vele! :lul:
Kategória szerint nem is. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Necrid^

Quote from: DarkstarKategória szerint nem is. :)
AnimeNetworkon Hentainak tekkintik de Animenfon nem ott csak Ecchi..szal sok a vita róla hogy hentai vagy Ecchi.De én Ecchire tippelek inkább.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Darkstar

Quote from: NecridAnimeNetworkon Hentainak tekkintik de Animenfon nem ott csak Ecchi..szal sok a vita róla hogy hentai vagy Ecchi.De én Ecchire tippelek inkább.

Az anidb-n is ecchi. Szerintem is az, de azok közül az eggyik "legdurvább".  :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

.Attila

Quote from: MohaMeske meg csak decemberben lesz... :rolleyes:
/me megrontja fiatalkorú húgicáját a Futari Ecchi-vel. :hehe:
Nem baj, kategória szerint nem mondhatjátok, hogy hentai-t nézetek vele! :lul:
Én viszont a Travel Channel 23 utáni mûsoráról beszéltem, nem a Futari Ecchirõl ;)

sirtomi

Quote from: White SeeDTegnap hazaérek:
A lakást megint ellepte a rokonság. Megették az egy hónapi elõre megvett snack adagom, feldöntötték a CD állványt, kinyírták a fülhallgatómat, kiszórták a méregdrága teaqfüvem  és lefoglalták a gépet....
nagyon boldog voltam.....

Este mikor végre elaludtak úgy hajnali kettõkor benyomom a gépet, hogy megnézem a Stellvia utolsó 15 részét. berakom a lemezt és jééé, nem megy...
Ekkor jön a School Rumble 19-es részébõl az a jelenet mikor megklátják a képet, csak nem 5 másodpercben hanem 5 percben....
De mit lepõdök meg. már akkor tudhattam volna hogy veszett az ügy mikor nem tudtam megfogni a lemezt mert annyira felforrósodott....

Tanulság:
utálom a rokonságot és a hõséget  :bruhuhu:
Hála istennek, nálunk a rokonság a szobámba csak engedéllyel mehet be. Vagy csak a szüleim felügyeletével :)

.Attila

Quote from: DarkstarCsak kiváncsiságból: ár nem volt?  :)
Ezt a postot eddig nem is vettem észre, ezért nem válaszoltam eddig.
Árak nem voltak.

Darkstar

Quote from: BonciEzt a postot eddig nem is vettem észre, ezért nem válaszoltam eddig.
Árak nem voltak.

Igen, láttam, a vasárnapi vetítés elõtt Vilivel útbaejtettük. :) Az az Opel Roadster akkora, mint egy nagyra nõtt machbox. Azért ennél nagyobbnak képzeltem.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん