Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

sirtomi

Quote from: DarkstarIgen, láttam, a vasárnapi vetítés elõtt Vilivel útbaejtettük. :) Az az Opel Roadstar akkora, mint egy nagyra nõtt machbox. Azért ennél nagyobbnak képzeltem.
Nagyon kicsi az az Opel, de legalább kisebb motorral is jól megy :)
Mai benzinárak mellett nem mindegy :D

Darkstar

Quote from: sirtomiNagyon kicsi az az Opel, de legalább kisebb motorral is jól megy :)
Mai benzinárak mellett nem mindegy :D

Szerintem aki ilyet vesz, szerintem nem érintik érzékenyen a benzinárak.  :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Pirula

Ez  az ürge nem normális. :D
Van ott videó, érdemes megnézni.

.Attila

Quote from: PirulaEz  az ürge nem normális. :D
Van ott videó, érdemes megnézni.
Anyám, nem semmi munka.
Btw. a szintetizátor zenéje magától megy, vagy azt is a dobokkal irányítja?

sirtomi

Quote from: DarkstarSzerintem aki ilyet vesz, szerintem nem érintik érzékenyen a benzinárak.  :)
Lehet. Nem tudom mennyibe kerül egy Opel Speedster.
Lehet hogy nem is olyan drága, bár kinek mi a drága.

.Attila

Quote from: sirtomiNem tudom mennyibe kerül egy Opel Speedster.
Forrás: opel.de
Opel Speedster Turbo, alapkiszerelés lefele kerekítve 31000 €, azaz kb. 7,65 millió Ft.

Necrid^

Quote from: sirtomiLehet. Nem tudom mennyibe kerül egy Opel Speedster.
Lehet hogy nem is olyan drága, bár kinek mi a drága.
Most akinek van X milliárd Dollárja vagy akár forintja neki a milló apro..És olyan kor szeted opel speedstar vesz?
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

sirtomi

Quote from: NecridMost akinek van X milliárd Dollárja vagy akár forintja neki a milló apro..És olyan kor szeted opel speedstar vesz?
Valószínûleg nem :D

sirtomi

Quote from: BonciForrás: opel.de
Opel Speedster Turbo, alapkiszerelés lefele kerekítve 31000 €, azaz kb. 7,65 millió Ft.
Akinek ennyi pénze van egy sport kocsira, az lehet hogy figyel a benzin árakra is.

Sajna nekem most egy liter benzinre is alig van pénzem nem ám autóra :)

zsozso

Aki szeretne webhostra elofizetni, az legyen szives jelezni, hogy a holnap vagy a holnaputan felelne meg jobban a talalkozo lebonyolitasara? (Aki meg nem kuldte vissza a szerzodest kitoltve az legyen kedves megtenni).
Death is the only redemption

Pirula

Quote from: BonciAnyám, nem semmi munka.
Btw. a szintetizátor zenéje magától megy, vagy azt is a dobokkal irányítja?
Dobokkal. Triggerelve vannak a cuccai, tehát amikor leüti küld egy jelet és megszólaltatja a szintihangot. Gondolom finomítani is lehet, kisebb ütésre mondjuk alacsonyabb hang meg ilyesmi.

.Attila

Quote from: PirulaDobokkal. Triggerelve vannak a cuccai, tehát amikor leüti küld egy jelet és megszólaltatja a szintihangot. Gondolom finomítani is lehet, kisebb ütésre mondjuk alacsonyabb hang meg ilyesmi.
Sejtettem, csak néha mintha jött volna hang, amikor nem ütött. De lehet, hogy csak én nem vettem észre, vagy vmi úgy volt beállítva, hogy egy idõ után ha nem érkezik új jel, akkor a hang alakuljon át egy kicsit.

.Attila

Quote from: Shiroi:eeek: Eeeez kegyetlen jó! :jee: Még koncertre is mennék! :haha:
Nocsak, hova tûnt az avatarod?

Fazék

más sem tud csatlakozni irc.rizon.net -re?

animoni

Quote from: Fazékmás sem tud csatlakozni irc.rizon.net -re?
Nem! Miért milyen oldal ez?
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

Fazék

Quote from: animoniNem! Miért milyen oldal ez?
ez irc, azoknak írtam, akiknek van fogalmuk az irc-rõl és épp erre is jártak, de köszönöm segítõkészségedet :) arra kérném õket, hogy megerõsítsenek a kiszolgáló elérhetetlenségében, mert immár kb 15 perce nem tudok hozzájuk csatlakozni, gépújraindítás óta, pedig elõtte gond nélkül ment :)

edit: Engem gyíkká változtatott! De már elmúlt. :) - szóval most már mûkszik, nemtommilehetett, de nem is számít :)

Rounin

Quote from: ShiroiRei eggyé vált az univezummal! :)

És? Akkor mi van?

De, lenne, de ha egyszer ennyire adja magát a lehetõség... :rolleyes: ;) :haha:

Lesz másik avatárod azért? ;)

Többi: :eek: wtf o.O

.Attila

Quote from: RouninTöbbi: :eek: wtf o.O
Jó kérdés. Nyomát nem találom ennek a vitának.

Rounin

Na ha már herr bedrótozott Godlike-sama sem tudja, akkor tuti privben ment :D

animoni

Quote from: Fazékez irc, azoknak írtam, akiknek van fogalmuk az irc-rõl és épp erre is jártak, de köszönöm segítõkészségedet :) arra kérném õket, hogy megerõsítsenek a kiszolgáló elérhetetlenségében, mert immár kb 15 perce nem tudok hozzájuk csatlakozni, gépújraindítás óta, pedig elõtte gond nélkül ment :)

edit: Engem gyíkká változtatott! De már elmúlt. :) - szóval most már mûkszik, nemtommilehetett, de nem is számít :)
Szívesen.Bocsi nem tudtam!Azt hittem ez is valamilyen weblap oldal!
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

HVp213

Quote from: KvikvegHehe, egy pillanatra en se kapcsoltam. :D
:eeek: A Master nem értette?! :eeek:
Ugye csak egy nagyon-nagyon rövid pillanat volt??? :hehe:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Kvikveg

Quote from: White SeeD...
Tanulság:
utálom a rokonságot és a hõséget  :bruhuhu:
Uhh, oszinte reszvetem... Atlageletkor 6 ev, vagy csak a viselkedesuk azonos ezzel a szinttel?
Quote from: RouninNa ha már herr bedrótozott Godlike-sama sem tudja, akkor tuti privben ment :D
:lul:  :lul:  :lul:

Shiroi: mi volt ez a vita? Ahh latom, kicsit primitiv a fogalmazasi stilusa... Es konnyen felhuzza magat. itt es elozo oldal.

Shiroi: hm, ki/mi lesz az uj avatar?  :)
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Kvikveg

Quote from: HVp213:eeek: A Master nem értette?! :eeek:
Ugye csak egy nagyon-nagyon rövid pillanat volt??? :hehe:
Na hallod, egesz nap mindenfele szamomra kinai hardvertopciokat/elemeket irogattam honlap szamara, meg szep, hogy estere hasznalhatatlan az agyam. Ezert is kell most ennem. Veeeeeeeeeeeeer!  :__devil:
A pillanat mar csak azert is rovid volt, mert gyorsan olvasok. :D:D:D

Master :hehe:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

HVp213

Quote from: Kvikveg... kell most ennem. Veeeeeeeeeeeeer!  :__devil:
Visszatért a régi énje megnyugottam... :jee:
Már kezdtem félni hogy ezek után a brazil szappanoperák következnek a listán (amiket majd inkább néz mint véres anime-t Hellsing 4ever :jee: )
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Meske

Quote from: katzHmm. Add el, tudok rá vevõket...
Ugyan, kik vennének meg engem... Meg különben is, ha ezt Moha meg merné tenni, akkor úgy fenékbe rugnám, hogy 10-szer is körbeutazhatná a földet röptében!  :__devil:  :haha:

Quote from: Moha a "Mit láttál legutóbb, hogy tetszett?"-bõlBár már bele-belenéztem, most végignéztük az egészet Meskével. Csodálkozom, hogy egyáltalán hajlandó volt végignézni. :)
Csukott szemmel bármit hajlandó vagyok "végignézni"! :hehe:

Hááát nem is tudom, egyszer kétszer már nagyon rezegett a léc, hogy én most kimegyek, és nem nézem tovább...

Nem csoda, hogy nálam már az "ecchi" is az úgymond "FÚÚJ!" kategóriába tartozik! :rolleyes:

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Rounin

Most már éééértem. Naruto topicot nem olvasok, mert útálom a spoilereket. Viszont arra kíváncsi vagyok, hogy bár a stílusa tényleg 'érdekes' volt, mihez kezdenél mondjuk Tac-Csonttal? (remélem jól emlékszem rébuszokban beszélõ vámpírunk nevére ^^)

Rounin

Quote from: ShiroiHa visszajön, még kiderülhet... ;) Egyébként miért is nem olvasod azt a threadet? Nem tetszenek tán a ninják? Pedig az elõbb csináltam meg egy tesztet, és véletlenül ez lettem:

http://images.quizilla.com/S/snaketao/1069748495_ninja.jpg" border="0" alt="Ninja">
NINJA:  I never saw you.  You're a professional,
but you don't get to take the credit for your
work that other assassins do.  The night is
your only ally, and you wouldn't have it any
other way.

http://quizilla.com/users/snaketao/quizzes/Which%20Type%20of%20Assassin%20Are%20You%3F%20(With%20Anime%20pics!)/"> Which Type of Assassin Are You? (With Anime pics!)
brought to you by http://quizilla.com">Quizilla

Eh, ha visszajön, befonod a szemöldököd, mire kibogarászod, mit is mond ;) Csak és kizárólag kialvatlanul, jósálmokra való hajlamokkal értheted meg ;)

Más: azért nem olvasom, mert mint utaltam rá fentebb, egész egyszerûen útálom a spoilereket és óhatatlanul belefutnék néhányba ottan. Jelenleg még nem jutottam el a Naruto-ig (40-50 füzetet olvastam csak mangából), sõt, szégyenszemre leálltam minden anime-vel -.- viszont igyekszem pótolni bõszen. Addig oda se szagolok ^^

Edit: ugyanez jött ki nekem is. Hmm... kár hogy önmagával folyton küzdõ, lelkiismeretfurdalással teli válaszok nem voltak :D

Kvikveg

Quote from: HVp213Visszatért a régi énje megnyugottam... :jee:
Már kezdtem félni hogy ezek után a brazil szappanoperák következnek a listán (amiket majd inkább néz mint véres anime-t Hellsing 4ever :jee: )
MI? BRAZIL SZAPPANOPERA??? TESZED LE DE ROGTON!!!
Megyek Hellsing manga utolso koteteit letolteni, elvonasi tuneteim vannak.
edit: de honnan??? 7.et. Addig is 6.at nezem.
Egyebkent komolyan, ha nincs idom animet nezni, legalabb az openingjet megnezem, az helyreraz. Meg elso reszbol az a jelenet, ahol Seras elfut elole, io meg csak all a tisztason, feje folott a Hold, es micsoda ejszaka... Mmmm. :rolleyes:

Quote from: ShiroiMivel nálam megszûnt létezni a custom avatar opció, ezért asszem nem... ;)
Lásd feljebb: úgy tûnik, senki/semmi... :bruhuhu:
Hogyhogy? Neked, mint moderatornak ellenall a forum???

HVp213

Jhu Remek a tünetek is kezdenek eltünni! :3x3:  
Quote from: KvikvegHogyhogy? Neked, mint moderatornak ellenall a forum???
Lázadó FORUM! :lol:

.Attila

Shiroi: olvass vissza pár Tac-csont postot. Danhibiki csak a vesszõk és pontok használatát hanyagolta, Tac-csont ezzel szemben a betûket is keverte :)