Kérdés egy anime fõhõshöz !

Started by Che, 2003-10-14, 17:30:35

Previous topic - Next topic

sirtomi

Quote from: FenrirÉn Ceres Victoriától kérdezném meg hogy egy napszemüveg tényleg elég fényes nappal?
Amíg nem ivott emberi vért, nem teljesértékû vámpír, ha jól emlékszem. Így elég a napszemüveg :)

sirtomi

Ceres Victoriától én inkább azt kérdezném, hogy miért nem iszik vért?
Jó lehet vámpírnak lenni  :__devil:

Ramiz

Hehe... én nem szeretnék vámpír lenni, de a csaj helyében már meginnám a vért...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Relunx

Lina-tól kérdezném meg hogy miért fél a meztelen csigáktól?

Relunx

animoni

Én inkább azt kérdezném meg Ceres Viktoria-tól, hogy mit érzett, amikor, ha jól emlékszem a 11.-dik részben együtt látta Integrát és Alucardo :oops: az erkélyen. Ugy nem is álltak egymástól olyan messze, de nem is olyan közel, szóval érdekes helyzet volt. Ott látszott, hogy Ceres ajkára fort a szó.
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

Fenrir

Vagy hogy mit érzett, mikor elborult az agya és elkezdte halomra mészárolni a hellsing-ghoulokat...
For those who seek perfection there can be no rest in this side of the grave.

animoni

Vagy amikor látta, hogy az õ "Mestere", hogy néz az haldokló Integrára, akit éppen mûtenek... és akkor is mondani akart valamit csak ott is az ajkára fort a szó
[/COLOR]

animoni

Quote from: FenrirVagy hogy mit érzett, mikor elborult az agya és elkezdte halomra mészárolni a hellsing-ghoulokat...

Végül is õ is csak egy félig-vámpír;félig-ember, nem? Ráadásul éppen meg akarják enni...szóval azért, ha engem is meg akarnának enni akkor mondjuk én is megpróbálkoznék védekezni, de gondolom te is.
[/COLOR]

Fenrir

Sokmindent lehetne kérdezni tõle...
Igazság szerint kissé elba...barmolt karakterre sikeredett...
A mangában ezerszer jobb volt.

Fenrir

Quote from: animoniVégül is õ is csak egy félig-vámpír;félig-ember, nem? Ráadásul éppen meg akarják enni...szóval azért, ha engem is meg akarnának enni akkor mondjuk én is megpróbálkoznék védekezni, de gondolom te is.
Elõfordulhat. De õ ott "személyiséget" váltott. Többé nem az édes kis Vikike volt aki nem akar enni, bármennyire is gyõzködi apuci, hanem egy vérgõzös agyú vámpír. Mint mikor az Elfen Liedban Nana bekattant a parton, mikor Bando-chan osztotta...

animoni

Quote from: FenrirSokmindent lehetne kérdezni tõle...
Igazság szerint kissé elba...barmolt karakterre sikeredett...
A mangában ezerszer jobb volt.

A mangában szerintem az õ jelenléte kicsit oldja a hangulatot. Az anime megpróbálta "egy vicces lány, kis szerencsétlenke" szerepébe bebujtatni. Szóval megpróbálta röhejesnek ábrázolni...
A mangában a commanderrel veszekszenek sokat, de szerintem az még a megfelelõ határon belül van, na jó néha nem :lul: De tény hogy az anime nem adja vissza Ceres manga-beli karakterét.
[/COLOR]

Fenrir

Kicsit sem. Igaz is, azt kérdezném tõle hogy Alucard az összes vért kiszívta a pucájából?  :lul:

animoni

Quote from: FenrirElõfordulhat. De õ ott "személyiséget" váltott. Többé nem az édes kis Vikike volt aki nem akar enni, bármennyire is gyõzködi apuci, hanem egy vérgõzös agyú vámpír. Mint mikor az Elfen Liedban Nana bekattant a parton, mikor Bando-chan osztotta...

Ebben is egyetértek, de utána vissza változott, az édes kis Vikike-vé. A jellem változása nem volt tartás csak ameddig ellenséget látott,aztán õ is vissza huppant a valóságba. De legalább megtudta saját erejét is. De többször nem akadt ki így a sorozatban.
[/COLOR]

animoni

Quote from: FenrirKicsit sem. Igaz is, azt kérdezném tõle hogy Alucard az összes vért kiszívta a pucájából?  :lul:

ÁÁÁÁÁ.. Csak szerintem a saját vérébõl belekevert vmennyit. Jól lakott egy bizonyos mennyiségbõl, és elkeverte a vérét Ceras-éval.
Bár lehet, hogy csontig szívta, mert a 12 részben, amikor az a szõke pasi fogja le mondta, hogy a vérét az õ mesterétõl kapta. :haha:
[/COLOR]

Fenrir

Quote from: animoniEbben is egyetértek, de utána vissza változott, az édes kis Vikike-vé. A jellem változása nem volt tartás csak ameddig ellenséget látott,aztán õ is vissza huppant a valóságba. De legalább megtudta saját erejét is. De többször nem akadt ki így a sorozatban.
Ami kár. Ez érdekes lehetett volna benne.

animoni

Quote from: FenrirAmi kár. Ez érdekes lehetett volna benne.

Hmmm.... Pedig ez lehetne egy új Hellsing anime kezdete: Ceras Viktoria a Hellsing-i örült!!
[/COLOR]

sirtomi

Quote from: animoniA mangában szerintem az õ jelenléte kicsit oldja a hangulatot. Az anime megpróbálta "egy vicces lány, kis szerencsétlenke" szerepébe bebujtatni. Szóval megpróbálta röhejesnek ábrázolni...
A mangában a commanderrel veszekszenek sokat, de szerintem az még a megfelelõ határon belül van, na jó néha nem :lul: De tény hogy az anime nem adja vissza Ceres manga-beli karakterét.
A mangából nem sokat olvastam, de elolvasom. Kiváncsi lettem.

animoni

Quote from: sirtomiA mangából nem sokat olvastam, de elolvasom. Kiváncsi lettem.

Hidd el megéri elolvasni :jee:
[/COLOR]

Ramiz

Azt javaslom, folytassuk a témát a "Manga/Hellsing manga" topicban.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Fenrir

Szívesen megkérdezném a Fradikalapos fickótól a Bleech.bõl hogy miért annyira szívügye hogy Ichigo kiszabadítsa Rukiát.

SaiyaGin

Quote from: White SeeDDearS vezetõségéhez:
hol lehet saját DearS-ot igényelni?  :lazza:

Szerintem repülj el Tokióba és nézz körül az ûrhajójuk környékén, hogy találsz-e egyet.  :)

Tyrael

Quote from: FenrirSzívesen megkérdezném a Fradikalapos fickótól a Bleech.bõl hogy miért annyira szívügye hogy Ichigo kiszabadítsa Rukiát.
mert ugy erzi ichigoban meg nala is tehetsegesebb tanitvanyra akadt

Tyrael

Pikkon

Hát ez tökpoén topic  :haha:

Hinatanak:
Gondoltál már rá, hogy valaha esetleg meg mered szólítani Narutot?

Brollynak: Kakarotto? :D
Narutoooh!!!  -  Sasukeeee!!!

Aidan

Quote from: SaoriInuyashához: Neked komolyan van egy fiad???????? És? Az anyja? Legalább Kagome az?

De ha ittartózkodik a fia, õ is megválaszolhatja ezt a kérdést ;)

tudom, hogy régi post, de  :confused:

plusz, sesshomaru: ki volt az anyukád?
inuaysha: nem fáj, ha keresztülvágják a gerincedet?  :teccik:
He, who hopes not to win, has already lost.

I believe in karma, do good things and good things happen.

Relunx

Én pl azokhoz az anime szereplõkhöz szólnék akik a világ pusztulását akarják: Miért akarjátok ezt? Tán a nagy büdös semmi jobb? (Abban nincs semmi élvezet)

Relunx

Aidan

relunx, eszmék...vagy egyszerû nemtörõdömség... :D
He, who hopes not to win, has already lost.

I believe in karma, do good things and good things happen.

Tyrael

Quote from: PikkonHát ez tökpoén topic  :haha:

Hinatanak:
Gondoltál már rá, hogy valaha esetleg meg mered szólítani Narutot?

Brollynak: Kakarotto? :D
1szer meg merte
mikor be akart menni a noi wcbe :)

Tyrael

Titkos

Quote from: Aidantudom, hogy régi post, de  :confused:

Ezt én sem értem, IY-nek nincs fia. ;)

Quote from: Aidanplusz, sesshomaru: ki volt az anyukád?

Ez engem is érdekelne.

Quote from: Aidaninuaysha: nem fáj, ha keresztülvágják a gerincedet?  :teccik:

Vágták már keresztül a gerincét? ;)  Én egy olyan részre emlékszem, amikor Musou átszúrta a gyomránál, de ott nem mondták, hogy a gerincét is átvágta volna.
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Eleanor

Quote from: RelunxÉn pl azokhoz az anime szereplõkhöz szólnék akik a világ pusztulását akarják: Miért akarjátok ezt? Tán a nagy büdös semmi jobb? (Abban nincs semmi élvezet)

Relunx

Szerintem elegük van az emberekbõl, a dekadenciából, a képmutatásból, vagy a fájdalomból (megfelelõ aláhúzandó), és úgy itélik meg magukban hogy valamelyik ok miatt az emberek nem érdemlik meg hogy éljenek. Aztán persze vannak az elmebeteg tömeggyilkosok is, meg a nemtörõdömök, meeeeeg... *gondolkodik*biztos vannak még, de most ennyi jutott eszembe.
"I have heard the languages of apocalypse, and now I shall embrace the silence."

"Mothers - don't send your sons to war - send your great-grandfathers, they're dead anyway! Support The Undead Horde - keeping the enemies from the gates and your menfolk alive!"

"Who's General Failure and why is he reading my disk? "

Djinn

Quote from: RelunxÉn pl azokhoz az anime szereplõkhöz szólnék akik a világ pusztulását akarják: Miért akarjátok ezt? Tán a nagy büdös semmi jobb? (Abban nincs semmi élvezet)

Relunx
Lehet, hogy azért mert egyszerûen megtehetik. Aki õrült annak nem kell indok.
Talán, mert a hataloméhes emberek imádják fitogtatni a hatalmukat/erejüket. Úgy vettem észre, hogy az ilyen egyedekben folyton ott a bizonyítási vágy, hogy  õ a leghatalmasabbak meg leglegleg...ek. Márpedig, aki képes elpusztítani a világot, annak senki nem vitatja a a hatalmát ugyebár.  :rolleyes:
 Nem hinném, hogy eszmei megfontolásból vagy egyéb hasonló átgondolt dologból akarnak világot megsemmísíteni egyesek (legalábbis ritkább szerintem ez a verzió). Egyszerûen õrültek. A nagy hatalommal bíró emberek többnyire begolyóznak (ha elötte nem voltak azok).:3x3:

Persze nem tudom,melyik amime-ra gondolsz konkrétan, csak álltalánosságban írtam
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"