Main Menu

Yu-gi-oh

Started by Relunx, 2003-10-23, 01:59:44

Previous topic - Next topic

Cobra

Copycat + Axe of Despair -rel bármi legyõzhetõ, persze kell mellé valamilyen csapdavédelem. Bár a Rlinquishddel még nem találkoztam, nem tudom mit tud.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Raisu-Sama

Minden kör elejjén a tulajdonosa kiválaszt egy ellenséges szörnyet, és azt a Relinquishedhez kell csatolni, mintha egy Equip Magic Card lenne. A Relinquished ATK-ja és DEF-je megegyezik a kiválasztott szörny ATK-jával és DEF-jével. Ha az ellenfél megtámadja a Relinquishedet, egy a Relinquishedhez csatolt szörny ATK-jánál magasabb ATK-jú szörnnyel, akkor a RElinquished helyett a csatolt szörny hal meg, és az ellenfél veszít LP-t nem pedig a RElinquished gazdája.

Cobra

ebben az esetben Raigeki-t neki !

Cobra

Hahh, Yugit és Bakurát is eltapostam, de egyikük se adott használható kártyákat (na jó, Yugitól lett egy kékszemû)

Relunx

Tévedsz Raisu-Sama!
A legerõsebb kártya a: Thousand-Eyes Retrict (fúziós lény: Relinquished+Thousand-Eyes Idol)
Képesség:
Megegyezik a Relinquished-ével + semmilyen lény sem támadhat és nem válthat pozicíót (def-bõl atk és fordítva).

Relunx

Sky

több1000 módja van a hidegretevésének
a sorozatbeli erejét Yugi dekkjének hiányosságai adták
Mess with the best,
Die like the rest...

Relunx

Igazadvan Sky! A hidegretevésnek végtelen számú módja van!
Az hogy legerõsebb kártya csak egy szubjektív dolog.
A legtöbb kártya erõssége a rá épülõ deck-bõl adódik. Így ki lehet jelenteni hogy nem létezik "független legerõsebb kártya"  (max az Istenkártyák, de ezeket most hagyjuk).

Mellesleg szerintem a legerõsebb kártya egy játékos szemszögébõl általában megegyezik a kedvenc kártyával. Mert bizunk benne hogy bejönm és hiszünk a kártyában!

Relunx

Relunx

Egyébként mi a véleményetek az új avatáromról? :D

Relunx

Sky

Mess with the best,
Die like the rest...

Itachi

Nagyon ott van!;)
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

thrall

helotok amint altjatok most irok ide eloszor :) de mind 1 énis nagyon szereten yu-git és ha megkérdezhetem mijen játéok vannak hozzá pc-re ps *.*-ra ( :D ) vagy game boy-ra?

Itachi

Én sajnos nem tudok ebben neked segíteni mert nem jáccom Yugis játékokkal...:(
Más:titeket nem idegesít, hogy az RTL2 megint a második rész elejétõl adja az animét??Remélem most már végigadják és nem kezdik el harmadszorra elõrõl.....:morci:

thrall

amugy mindent mindig az elejetol kezdik vagy az ujab reszek elejetol ami mindig idegesit mert alt a legjobb resz kozben kezdik ujra :grrr:

Itachi

Akkor nem vagyok egyedül......Most a One Piece el is ezt csinálták bár engem most kivételesen nem zavar mert az elsõ OP részeket elpasszoltam....:p De a Yugi t jó volna végig adni...:mad:

thrall

enmeg a yu-gi bol nemlattam par resz :)

Relunx

Jah azt én is utálom, amiért újrakezdték...DE MIÉRT A LEGJOBB RÉSZEKNÉL??? :confused: :ejj: :ejj:

Relunx

thrall

biztos valamian média fogás :D

Cobra

QuoteOriginally posted by thrall
helotok amint altjatok most irok ide eloszor :) de mind 1 énis nagyon szereten yu-git és ha megkérdezhetem mijen játéok vannak hozzá pc-re ps *.*-ra ( :D ) vagy game boy-ra?

Van több játék GBA-ra, van 1 (vagy 2 ?) PS1-re, és készül a PC-s verzió. A GBA-sokat le lehet tölteni emulátorral együtt, azt hiszem az Animevilág.hu fórumán vannak a linkek. Szerintem a GBA World Wide Editiont próbáld ki, Battle City feldolgozás.

thrall

world wide az alapbol megvolt :D meg megvan egy masik is a neve most nemjut eszembe inkább ps vagy pc-re keresek

Itachi

bazz nekem ps2 õm van de nem tudom ,hogy megéri e rá venni yugi gamet.....:confused:

phr0zen

QuoteOriginally posted by Lorenor
bazz nekem ps2 õm van de nem tudom ,hogy megéri e rá venni yugi gamet.....:confused:

Bazz,nekem is az van,csak épp ha vmi még nem jelent meg,vagy nem keltette fel olyan szinten az érdeklődésem h.  kiadjak érte 20 ropogóst,akkor megszerzem amolyan "khmm-khmm" verzióban.;)

Itachi

De nem túl költségs a khmm khmm verzió?Chip+Action replay meg miegymás.......Nekem ráadásul elsõ szériás gépem van szóval ha chippeltetem akkor tönkre mehet az olvasó(50%).....:confused:

thrall

deritsük mi mejik jobb yu-gi-oh vagy POKEMON :hopp: :hopp: :hopp: :hopp:

Itachi

Ezt te sem gondoltad komolyan........:D

Itachi

Ezt te sem gondoltad komolyan........:D

Itachi

Bocs a double post ért....:lame:

thrall

egyértelmü hogy a pokemon (yu-gi-oh) :D :D :D

Itachi

QuoteOriginally posted by thrall
egyértelmü hogy a pokemon (yu-gi-oh) :D :D :D
Ja mivel a jugioh ban nincsen PIKACSÚÚÚÚÚÚÚ.....Bazz...:ejj:

Sky

Most viccen kívül : A pokemon tényleg egy igen komoly és bonyolult játék ha eltekintünk a hülye tálalástól.
(De a yu-gi-oh jobb)
Mess with the best,
Die like the rest...

Itachi

QuoteOriginally posted by Sky
Most viccen kívül : A pokemon tényleg egy igen komoly és bonyolult játék ha eltekintünk a hülye tálalástól.
(De a yu-gi-oh jobb)
Ezzel egyetértek..Régen mikor még kissebb voltam én is minden pénzemet pokemon kártyákra költöttem...Most már inkább PS2 játékokra vagy PC re....:p