Main Menu

Yu-gi-oh

Started by Relunx, 2003-10-23, 01:59:44

Previous topic - Next topic

thrall

hehe :D vanez így kiseb koromba énis :D manapság magic kártyát vesezk vagy pc gamet :D

Itachi

QuoteOriginally posted by thrall
hehe :D vanez így kiseb koromba énis :D manapság magic kártyát vesezk vagy pc gamet :D
Hát ez már csak így van mindannyian megöregszünk......:p
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

thrall

Itachi

Visszatérve Yugi ra:Vajon mi az a titok aminek segítségével meglehet szerezni a fáráo hatalmát?:confused:

thrall

megölsz mindenkit megharapdálod az istenkartyakat es elteped 999 fele es jolesz

thrall

es mar azertis megkerdezem :D mit erdemeseb venni hasznalt vagy hasznalatlan ps2-t ???

Itachi

QuoteOriginally posted by thrall
es mar azertis megkerdezem :D mit erdemeseb venni hasznalt vagy hasznalatlan ps2-t ???
Most már megéri nemhasználtat mivel olcsó(60 rugó)Míg amikor én vettem akkor még nekem 135 ezerbe került..Úgyhogy ha már annyi amennyi akkor menny biztosra és újat vegyél... ;)

thrall

akkor jo :) majd vesezk egyet  egyszer ... :)  :)  :)

Itachi

Hajrá még egy emberrel több  akit majd elcsábít a fekete ördög........:bsd: :bsd: :bsd:

Itachi

Még mindig Yugi:A kártya sokban különbözik a rajzfilmben látottaktól???????:confused:

phr0zen

QuoteOriginally posted by Lorenor
De nem túl költségs a khmm khmm verzió?Chip+Action replay meg miegymás.......Nekem ráadásul elsõ szériás gépem van szóval ha chippeltetem akkor tönkre mehet az olvasó(50%).....:confused:

Tönkremenni tőle nem fog,csak hát,vártál volna még egy évet...Az első szériás PS2 átalakítva csak a kalóz CD-t viszi(a 2. gen-es,mint az enyém,pedig csak a DVD-t:D ).Sajna ez nem jó,mert a mai PS2 cumók túlnyomó részét DVD-n sokszorosítják(beleértve a YU-GI-OH game-ek et is...).

Itachi

QuoteOriginally posted by phr0zen
Tönkremenni tőle nem fog,csak hát,vártál volna még egy évet...Az első szériás PS2 átalakítva csak a kalóz CD-t viszi(a 2. gen-es,mint az enyém,pedig csak a DVD-t:D ).Sajna ez nem jó,mert a mai PS2 cumók túlnyomó részét DVD-n sokszorosítják(beleértve a YU-GI-OH game-ek et is...).
Tudom sajnos.....Egy haveromnak is elsõ szériás gépe van,megchippeltette majd fél év múlva tönkrement az olvasó amit +50 ezrébe került megszereltetni..... :ejj:

thrall

Még mindig Yugi:A kártya sokban különbözik a rajzfilmben látottaktól???????:confused:
anyira nem

Raisu-Sama

Hi!

Nem különbözik túl sokban, bár vannak érdekes dolgok a sorozatban. Valószínüleg folytatni fogják az RTL2-n, mert amerikában elindullt a 3. szezon, az Enter the Shadow Realm (elég hülye cím Noa virtuáis valóságához).

PC-re idén jön ki a Power of Chaos Yugi the Destiny (lesz hozzá Joey meg Kaiba kieg is) a demoja fent van a yugioh.fw.hu-n. Ezenkívvül van még a Yu-Gi-Oh! Virtual Desktop, ami szintén fent van a yugioh.fw.hu-n.

PS1-re a Forbidden Memories (elég nehéz játék)

PS2-re a Duelists of the Roses (állítólag ez is az, nekem még ne volt hozzá szerencsém)

GB-re kijött japánban vagy 7 Duel Monsters meg egy Dark Duel Stories, ami már angolul is megjelent.

GBA-ra van az Eternal Duelsit Soul, a Dungeon Dice Mosnters, a WWE, és a Sacred Cards (ez még asszem nem jött ki)

Ezek lennének úgy naggyából a játékok.

Reunx: igazad van, tényleg az :D

Más: A PS2 ugye nem olvassa az írott CD-ket? Egyébként szerintem (hangsúlyozom, hogy szerintem) most már nem érdemes PS2-t venni, mert ha minden igaz jövõre jön a PSX, és az sokkal jobb gép.

Annak aki nem ismerné:
Most jelent meg japánban, a kis verzió 160.000 Ft környékné a nagy pedig 200.000 ft-nál mozog.
Van benne egy 160 vagy 250 gigás winchester,
DVD író,
DVD lejátszó
PS1 és PS2 egyszerre (ezt nem értem mért kellett külö írni, mivel a PS2 magában tudja azokat, amit a ps1)

Megint más: szerintetek van értelme egy GBA SP-nek, ha van PC?

Itachi

QuoteOriginally posted by Raisu-Sama
Hi!

Nem különbözik túl sokban, bár vannak érdekes dolgok a sorozatban. Valószínüleg folytatni fogják az RTL2-n, mert amerikában elindullt a 3. szezon, az Enter the Shadow Realm (elég hülye cím Noa virtuáis valóságához).

PC-re idén jön ki a Power of Chaos Yugi the Destiny (lesz hozzá Joey meg Kaiba kieg is) a demoja fent van a yugioh.fw.hu-n. Ezenkívvül van még a Yu-Gi-Oh! Virtual Desktop, ami szintén fent van a yugioh.fw.hu-n.

PS1-re a Forbidden Memories (elég nehéz játék)

PS2-re a Duelists of the Roses (állítólag ez is az, nekem még ne volt hozzá szerencsém)

GB-re kijött japánban vagy 7 Duel Monsters meg egy Dark Duel Stories, ami már angolul is megjelent.

GBA-ra van az Eternal Duelsit Soul, a Dungeon Dice Mosnters, a WWE, és a Sacred Cards (ez még asszem nem jött ki)

Ezek lennének úgy naggyából a játékok.

Reunx: igazad van, tényleg az :D

Más: A PS2 ugye nem olvassa az írott CD-ket? Egyébként szerintem (hangsúlyozom, hogy szerintem) most már nem érdemes PS2-t venni, mert ha minden igaz jövõre jön a PSX, és az sokkal jobb gép.

Annak aki nem ismerné:
Most jelent meg japánban, a kis verzió 160.000 Ft környékné a nagy pedig 200.000 ft-nál mozog.
DVD író,
DVD lejátszó
PS1 és PS2 egyszerre (ezt nem értem mért kellett külö írni, mivel a PS2 magában tudja azokat, amit a ps1)

Szerintem mindenképp megéri.......:D

phr0zen

Annak aki nem ismerné:
DVD író,
DVD lejátszó

LOL!!!Talán kicsit nézz utána h. mi is lesz pontosan az a PSX,ne írkálj előtte ilyet... :ejj:

Eleve a PSX-et elsősorban nem is játékosoknak tervezik,hanem komolyabb dolgokhoz.az ára pedig olyan 500(!) dolllár körül mozog majd...(sima PS2=fele annyi)

Egyébként PS2 tud olvasni írott cd-t kis átalakítással.;)

Raisu-Sama

phr0zen: Te is nézz utánna! A PSX az lesz! Olvass bele a Gamestarba pl...

phr0zen

phr0zen: Te is nézz utánna! A PSX az lesz! Olvass bele a Gamestarba pl...

A PSX az tényleg "lesz",de nem tudom ennél egyértelmûbben megfogalmazni h. elsõsorban _nem a játékosoknak lesz tervezve,ezért nem szoríthatja ki a PS2-t a piacról_!(DVD író pl...)Ezen nincs mit ragozni...

Raisu-Sama

...

Egy szóval nem írják, hogy nem a játékosoknak lesz!
A PSX egyben Konzol, felvevõ és DVD író...
Ha nem játékosoknak csinálnák, akkor esetleg nem raknának bele egy PS2-t, és hülye aki nem hasznája ki, hogy van benne egy PS2...

Mondjuk mind1, hagyjuk, majd elválik... Mindenesetre holnap lehet veszek egy PS2-t :) Nem akarok várni

thrall

kicsit draga lesz NEM???

Sky

Ha van mibõl ...
Mess with the best,
Die like the rest...

Itachi

Az én 135 rugóm hoz képest tuti olcsobb.......:rolleyes:

phr0zen

Az én 135 rugóm hoz képest tuti olcsobb.......:rolleyes:

Nem talált.Amennyibõl majd vehetsz egy PSX-et,kb. ugyanannyiból annyi PS2-t vehetsz h. lazán pancsikolhatsz benne...;)

Itachi

Nem talált.Amennyibõl majd vehetsz egy PSX-et,kb. ugyanannyiból annyi PS2-t vehetsz h. lazán pancsikolhatsz benne...;)
Én a ps2 ről beszéltem ..........Az kb 60 rugó.....;)

phr0zen

Én a ps2 ről beszéltem ..........Az kb 60 rugó.....;)

Na igen...Viszonylag friss nagykonzolt venni nem épp filléres mulatság...:ejj:

De 60 rugót már megér.(Különösen ahhoz képest h. te 135-ért vetted a tiéd.Bár akkoriban ez valóban annyi volt...)

Itachi

Na igen...Viszonylag friss nagykonzolt venni nem épp filléres mulatság...:ejj:

De 60 rugót már megér.(Különösen ahhoz képest h. te 135-ért vetted a tiéd.Bár akkoriban ez valóban annyi volt...)
Sajnos....Mert az én esetemben igaz volt,hogy aki türelmetlen az ráfizet..... :(

Sky

De mint az állat ...
:D :D :D
Mess with the best,
Die like the rest...

Itachi

Relunx...Bocs nem kötekedni akarok csak megnéztem a quote odat...igen elég késõn kapcsolok..Szándékosan írtad így vagy tényleg ilyen rosszul tucc németül..ha akarod segíthetek kijavítani..;)

Sorata

Hali!
Nem tudtok olyan helyet, ahol Online lehet Yu-gi-oh!-zni?

Itachi

QuoteOriginally posted by Sorata
Hali!
Nem tudtok olyan helyet, ahol Online lehet Yu-gi-oh!-zni?
Ha tudnék már régen azzal nyomoulnék..Így viszont marad a KOF....:zen: