Main Menu

Playstation games

Started by kaoru, 2002-12-25, 15:51:54

Previous topic - Next topic

Kupo

Az is fontos, hogy 1xesen, és jó minőségű lemezre írd.
Ja, meg ha vékony a PS2-d, akkor pihentetni kell kb 2óránként, mert abba kicsi a ventilátor, és gyorsan forrósodik. :P

Danhibiki

Quote from: KupoAz is fontos, hogy 1xesen, és jó minõségû lemezre írd.
Ja, meg ha vékony a PS2-d, akkor pihentetni kell kb 2óránként, mert abba kicsi a ventilátor, és gyorsan forrósodik. :P
Ja, a miniatürizálás ára..., de miért kell kicsinyíteni a lakásban használatos cuccot?:confused: Mert, hogy a GameBoy Advance-t kicsinyítik az egy dolog, de egy otthoni konzolt...üzlet:rolleyes:
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Danhibiki

Srácok!
Mit lehet kezdeni a kincsekkel a Resident Evil 4-ben? Azon kívül, hogy ellehet õket adni? Érdemes õket tartogatni vagy pedig egybõl adjam el?

TurboK

Quote from: DreamcleaverEgy kérdés. PS2-t vagy X-Box-t érdemes vanni? Persze ehhez, az is hozátartozik, hogy másolt játékokat akarok futtatni rajta. Sajna, úgy hallottam ez a PS2-n elég macerás, mert nem elég, hogy chipeltetni kell, de még mindenféle trükkökkel kell valahogy beindyítani egyes játékokat. Valaki fel tudna világosítani, pm-be ha esetleg a forumszabályzat tiltja (vagy e-mail). Elõre is köcce.

Azt vedd meg amelyikre több olyan játékot látsz ami érdekel.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Dreamcleaver

Quote from: TurboKAzt vedd meg amelyikre több olyan játékot látsz ami érdekel.

Hehe igen, akkor mindkettőt. :)

Nekem igazából a chipeltetéssel, bios frissítgetésekkel van bajom, hogy fussanak a másolt progik. Úgy látszik Magyarország ennek fellegvára, mindenkinek van már modolt gépe, csak én nem tudok ról semmit. :rolleyes:

Igazából, mivel eddig nem volt, nem nagyon ismerem a konzolos gámákat. Azért kéne, mert PC-n kevés az egyszerű és hangulatos akció játék.

X-Box: Jade Empire, Mortal Kombat játékok
PS2: Soul Calibur 3, Final Fantasy X-X2

Majd, ha egyszer végre lesz konzolom keresek többet is, vagy kérdezek itt a forumon. :)

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Danhibiki

Quote from: DreamcleaverPS2: Soul Calibur 3, Final Fantasy X-X2

Khmm...Van PS2-re is MK...Hangolatos akció? Devil May Cry 1,3 , Metal Gear Solid 3, Resident Evil 4, Onimusha 1,2,3 (hamarosan jöna  4), Tekken 4,5. Szerintem jobban jársz ha PS2-őt veszel igen nekem is az van, de bevallanám, ha az X jobb lenne vagy ilyesmi. A GC-re azt mondom, hogy nagyon cool game-k vannak rá és nekem egy olyan kéne, ha nem PS2-m lenne.

Necrid^

xbox : Halo 1-2, Dead or Alive 3 - ultimate ,Half life 2 , Forza motorsport, jade empire, Fable. unreal championship 1-2. ^^
de a helyedben egyik se venném inkább megvárnám x360 vagy ps3-t.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Danhibiki

Quote from: Necridxbox : Halo 1-2, Dead or Alive 3 - ultimate ,Half life 2 , Forza motorsport, jade empire, Fable. unreal championship 1-2. ^^
de a helyedben egyik se venném inkább megvárnám x360 vagy ps3-t.
Inkább a Revo-ra várjunk....:D Szerintem nagyon odafog zúzni a nagy N!! Bazz nem semmi, hogy mit találtak ki.Half Life 2 van pc-n is meg Halo is...Unreal is:P

Necrid^

Quote from: DanhibikiInkább a Revo-ra várjunk....:D Szerintem nagyon odafog zúzni a nagy N!! Bazz nem semmi, hogy mit találtak ki.Half Life 2 van pc-n is meg Halo is...Unreal is:P
hl2 pc-en gép igényes. halo pc-n egy fos. unreal championshin nincs pc-re. vhol olvstam hogy : PS3 = 2*x360 = 15* Nintendo Rev = 35*ps2 ^^

Dreamcleaver

Fura, szerintem a HL2 egyátalán nem volt gépigényed PC-n. Hasított majdnem full beállytáson, akár a Doom 3 meg a Quake 4. Az már más kérdés, hogy az új FPS most pl FEAR meg CoD 2 zabálják a hardwaret. Hogy a jövõrõl (Prey, Unreal Tournament 2007) már ne is beszéljünk. Szeretném ha egy két jó gámát még fejlesztenének a HL2 (régire nem amit most tesztelgetnek) meg a Doom 3 motorra, mert azok jól is néznek ki, meg jól is futnak közepes konfigokon is.

Most a PS2 fele hajlok ha tudok chipeltetni, aztán majd X-Box360 v PS3 ha olcsób lesz és...err....nem kell fizetni a gámákért. :rolleyes: Meg ha lesz PS2 vagy X-Boxom , akkor így is rengeteg játék közuül válogathatok amit végig akarok nyomni, next gen konzol rá ér.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Nood

Tudtok segiteni honnan tudnam megszerezni Tekken 3 -at cdre riahtoan ugy hogy psx ben leis tudjam jatszani? Sürgös lenne! pls help

Necrid^

Quote from: NoodTudtok segiteni honnan tudnam megszerezni Tekken 3 -at cdre riahtoan ugy hogy psx ben leis tudjam jatszani? Sürgös lenne! pls help
riahtoan? amugy Click h a játék kéne.

Necrid^

Quote from: DreamcleaverFura, szerintem a HL2 egyátalán nem volt gépigényed PC-n.
Hát nemtom volt olyan amikor sok bogár vagy nagytéren sok enemyvel leset 30-ra az fps. jó mondjuk az hugom gépen volt de akkor is.

Dreamcleaver

Quote from: NecridHát nemtom volt olyan amikor sok bogár vagy nagytéren sok enemyvel leset 30-ra az fps. jó mondjuk az hugom gépen volt de akkor is.

Ja bocsesz, bele sem gondoltam, hogy egy konzolosnak mit jelent a sima futás. :)
Nekem a 30-40 fps teljesen megfelel, ha minden grafikai beállítást fel tudok tenni rajta. Bár én sohasem mérem az fps-t, akkor állítok le valamit ha ténylrg láthatóan besszagat.

Asszem ez itt off topic kezd lenni lassan. :)

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

thrall

Quote from: DreamcleaverMost a PS2 fele hajlok ha tudok chipeltetni, aztán majd X-Box360 v PS3 ha olcsób lesz és...err....nem kell fizetni a gámákért. :rolleyes: Meg ha lesz PS2 vagy X-Boxom , akkor így is rengeteg játék közuül válogathatok amit végig akarok nyomni, next gen konzol rá ér.
"Egyszerû" megoldás: veszel most egy PS2-t, nem chipelteted be, nehogy elromoljon, megvárod a PS3-at, megveszed, majd akkor kichippelteted a PS2-t, mert akkormár elromolhat XD

Danhibiki

Quote from: thrall"Egyszerű" megoldás: veszel most egy PS2-t, nem chipelteted be, nehogy elromoljon, megvárod a PS3-at, megveszed, majd akkor kichippelteted a PS2-t, mert akkormár elromolhat XD
Mért romolna el a PS2 ez hülyeség...mondom nekem évekóta megvan és az égadta világon semmi baja!:gevumezs: (megvan chippelve) Egyébként is a PS2ben (meg amúgy is a többi konzolnál) max a fej halhat be, de ahhoz nagyon keményen kell tolni a gépet, hogy az beszarjon(évek alatt történiek ilyesmi kb 2-3) vagy belekell valami állatnak avatkoznia a fejnek a lelki világába h az elbaszódjon! És a chippeltetésnek semmi köze kivéve ha a csóka nem ért hozzá és szar helyre forrassztja a chippet...

Necrid^

Quote from: DanhibikiMért romolna el a PS2 ez hülyeség...mondom nekem évekóta megvan és az égadta világon semmi baja!:gevumezs: (megvan chippelve) Egyébként is a PS2ben (meg amúgy is a többi konzolnál) max a fej halhat be, de ahhoz nagyon keményen kell tolni a gépet, hogy az beszarjon(évek alatt történiek ilyesmi kb 2-3) vagy belekell valami állatnak avatkoznia a fejnek a lelki világába h az elbaszódjon! És a chippeltetésnek semmi köze kivéve ha a csóka nem ért hozzá és szar helyre forrassztja a chippet...
Hol chippeltették neked? answer pm-ben is jó ne hogy Reklám legyen :)

sirtomi

Ha esetleg eljöttök Pécsre XBox -ot tudok ami viszi az írott játékokat, filmeket stb.
Esetleg nagyobb vinyóval is lehet kérni, stb.

Danhibiki

Quote from: NecridHol chippeltették neked? answer pm-ben is jó ne hogy Reklám legyen :)
pm-ben menet az üzi

Nood

Thx nagyon! Mégegy kérdés, Nero-ba mit kell beallitani hogy majd a PSX tudja olvasni a cdt? Éscsak siman ráírom az iso filet?

Necrid^

Quote from: NoodThx nagyon! Mégegy kérdés, Nero-ba mit kell beallitani hogy majd a PSX tudja olvasni a cdt? Éscsak siman ráírom az iso filet?
image fileként irod azt simán megolvassa a PSX.

Kupo

Na, végre elkezdtem az MGS3-at. :D
Eddig ngyon jó, bár még csak az elején vagyok, most találkoztam 2szorra Ocelot-tal.Előszőr a Virtous Miison-be, most meg már az Operation Snake Eater.
Az 1-t, és 2-t is végigvittem már. :)

Necrid^

Quote from: KupoNa, végre elkezdtem az MGS3-at. :D
Eddig ngyon jó, bár még csak az elején vagyok, most találkoztam 2szorra Ocelot-tal.Elõszõr a Virtous Miison-be, most meg már az Operation Snake Eater.
1 az jóó volt. 2 már kevésbé. 3 pedig :hail:

Koppelson

Tök egyszerű nero-t elindítod ott beállítod neki hogy playstation az írásnál, azt max sebességgel hadszoljon, nekem a ps one van, meg hozzá vagy 100game, főleg rpg-k DVD-n, pcre áthuzom kiírom gamelek ennyi:)

OFF
Viszont lenne nekem is kérdésem, ne kövezzetek meg de már elvagyok tájolva ennyi forum láttán, csak egy dolog érdekelne, felirat a slayers next és slayers try sorozathoz ami fent van az ftpteken, ha van akkor linket vagy bármi mást ahonnan letudnám szedni. Előre is köszönöm.
ON

Akit érdekel psx 1es game az dobjon egy emailt elhajítom neki a listám aztán tárgyalhatunk :)

Kupo

Nem jó gyorsan írni, a fej nehezebben olvassa be a lemezt.
Én DVD-t 1x-esen szoktam, CD-t, meg kicsit gyorsabban azért. :)

Alkyra

Szeretnék a Disgae-vel játszani  s mivel láttam, hogy itt már páran játszottak vele pc-n, ezért szeretném megkérdezni, hogy:
-Hol találom meg a játékot?(PAL, angol ver.)
-Milyen emut, milyen beállításokkal használjak?
-Hol tölthetem le ezeket?

Ha vlk tudja kérem írjon.

A gépem: Amd 2000+, 1 g ram (két 512 DDR2es), ATI Radeon 9800 128mb,.
(jó kérdés, hogy egyáltalán futna e:D)

Danhibiki

Quote from: KupoNa, végre elkezdtem az MGS3-at. :D
Eddig ngyon jó, bár még csak az elején vagyok, most találkoztam 2szorra Ocelot-tal.Elõszõr a Virtous Miison-be, most meg már az Operation Snake Eater.
Nagyon odabaszós game a MGS3! Sorrow pályája....teeeee:jee: :jee: Nagyon jók a boss-ok elleni küzdelmek!

Kupo

Ma vertem el The Fear-t, most van a The End-nél elmentve. :D

Danhibiki

Quote from: KupoMa vertem el The Fear-t, most van a The End-nél elmentve. :D
Az mekkora harc még:) Nagyon jó lesz és bazi nehéz:) Sokszor kell figyelni a térképet, mert ott asszem kiírja h hol van, de csak akkor ha te is azon a  részen vagy, mint õ vagy ha már tüzelt rád! Nagyon durva amikor ráakadsz a sniper célkeresztjében...Hmmmmm újra végigkéne vinnem:haha:

Kupo

Hát elvertem az öreget, de az az első olyan ellenség akit nem staminával vertem el. :( Pedig nem ártott volna a Moss ruhája, a Spider-rel párosítva. :D De azért elég jó formába volt az öreg, amilyen gyorsan futott.Volt 1szer, hogy el is aludt. :P