Karácsony, Szilveszter és egyéb jó kis ünnepek :)

Started by VASH, 2003-12-01, 20:43:30

Previous topic - Next topic

ignus

QuoteOriginally posted by Chronos
// Kijavítottam a thread címét, mert szúrta a szemem az a nagy Á betű...;) //

CHRONOS

Látom CHRONOS te nem fogsz lustizni mint Moderátor!!!

Ez nagyon dicséretes, csak igy tovább!

Szilveszter: honnan eredő szokás amúgy megünnepelni az újévet? Tudja valaki?
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Baldy

QuoteOriginally posted by ignus
Látom CHRONOS te nem fogsz lustizni mint Moderátor!!!

Ez nagyon dicséretes, csak igy tovább!

Szilveszter: honnan eredő szokás amúgy megünnepelni az újévet? Tudja valaki?

Biztos ez is valami keresztény megmozdulás, mint a karácsony, vagy a húsvét.
De a szülinapot is miért ünnepli az ember? Vagy a névnapot?
És mi az a hanuka, azt magyarázza el nekem valaki, részletesen, akár PM-ben...
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

ignus

hanuka= zsidó karácsony... legalábbis én igy tudom...
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Saori

Jól s***be leszünk rúgva by Chronos vagy Saori...

Ugyan..hehe..én ilyet sose tennék, csak szólniszoktam, nem rugdosni^^
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Spectre

Én úgy tudom, a legtöbb keresztény ünnep pogány hagyományokra vezethető vissza (az időpontjuk mindenképp).
Egyébként idén én is a családddal szilveszterezek.
"Don't worry. I struck you with the back of the sword. Oh, sorry. This sword is double-bladed."
"One must admire how well the laws of physics were written."

Saori

QuoteOriginally posted by Spectre
Én úgy tudom, a legtöbb keresztény ünnep pogány hagyományokra vezethető vissza (az időpontjuk mindenképp).
Egyébként idén én is a családddal szilveszterezek.

Énis, úgynézki :) Meg a számítógépemmel:)
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

SlEePwAlKeR

yay holnap buliiii!!!^^ és most végre valahára olyan emberekkel fogok bulizni akiket még bírok is:hopp:
"Put a stake through my heart!
And drag me into sunlight
So awake for your greed
As you're slaying the dreamer"

Cobra

Úgy látszik, nem csak én leszek itthon Szilveszterkor, azért jó tudni, hogy más is ilyen otthonülős típus, mint én.  :)
Akit elhagyott a barátnője, az remélem már rájött, hogy csak több velük a gond, mint az előny.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

.Attila

Nálam még kérdéses hol szilveszterezek, mert barátom hívott egyszer, de most asszem Magyarországon sincs, úgyhogy kicsit nehézkes lenne. Valszeg én is otthon töltöm, mint mindig, de valahogy nem is bánom. Meg aztán így több energiám marad a gépipari technológiák vizsgára tanulni (mielőtt valaki azt hinné, hogy én állandóan tanulok, egy betűt sem olvastam még, és 7-én vizsga).

Shock12

Én úgyszint az otthon nyugalmát választom, bár hívtak... meg úgyszint tanulás (5.e... broáf...).

Jah, és Boldog, Sikerekben és Animében, Mangában JPOP-ban és JROCK-ban gazdag Új Évet Kívánok Minden Kedves Fórumozónak !! :)

Kono

Kalibur: ne haragudj, kissé kivagyok újabban, de összeszedtem magam nyugi. Nem lesz több ilyen :p

Egyénként akkor csatlakozom:

Sikerekben gazdag, boldog újévet kívánok minden kedves tagnak és látogatónak!
...dancin' shinzou no bloody, ai gouon na neiro wa sei...

Chronos

QuoteOriginally posted by Kono
Sikerekben gazdag, boldog újévet kívánok
Neked is, és a többieknek is...;)

CHRONOS

Baldy

Hmmm... Én hallottam valami olyasmiről, hogy valakik anime szilvesztert tartanak... Tud erről valaki?
Mert ha igen, akkor lehet, hogy megfontolom, ezt az "otthon töltöm a szilveszter" dolgot.
Amugy BÚÉK mindenkinek, de ezt még elsütöm kb. 24 óra múlva ismét :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Kono

QuoteOriginally posted by Baldy
Hmmm... Én hallottam valami olyasmiről, hogy valakik anime szilvesztert tartanak... Tud erről valaki?
Mert ha igen, akkor lehet, hogy megfontolom, ezt az "otthon töltöm a szilveszter" dolgot.
Amugy BÚÉK mindenkinek, de ezt még elsütöm kb. 24 óra múlva ismét :)

Azt tudom, hogy a volt MAU levelezőlistások csinálnak valami ilyesmit, de oda csak meghívottak mennek ^^ (by Sora)

Baldy

QuoteOriginally posted by Kono
Azt tudom, hogy a volt MAU levelezőlistások csinálnak valami ilyesmit, de oda csak meghívottak mennek ^^ (by Sora)

Nna egy újabb fogalom számomra. Mi ez a MAU? Magyar Anime Unió? Vagy mi a fene?

Kono

QuoteOriginally posted by Baldy
Nna egy újabb fogalom számomra. Mi ez a MAU? Magyar Anime Unió? Vagy mi a fene?

Magyar Anime Útmutató vagy mi a fene, egy oldal volt ha jóltudom....nemtom él-e még ^^

roderick

Nos, hát mindenkinek azt kivánom, hogy úgy ünnepelhesse meg a szilvesztert, ahogy azt eltervezte... esteleg jobban ;)
Aztán meg sok minden jóban f?leg (legálisan, ámde olcsón beszerezhet?) animékben és mangákban gazdag új évet nektek... (meg nekem is azért.. na)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

.Attila

Most már én is Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!!! (mert most még biztos gépnél ülök, később már annyira...)

VASH

Még utoljára beugrottam hogy mindenkinek sikeres új évet kívánjak(ha nem jön el a világvége;))

Jókívánságaim:
-minenkinek legyen 5X akkora az anime,manga, AMV, stb. gyûjteménye mint a mostani:rolleyes:
-a jövõ hozzon sok szépet nektek, és az akadájok se legyenek nagyobbak az elõzõ évnél:)

Higgyetek az álmaitoknak, valóra válnak.(Közhelynek hangzik, de igaz(nekem valóra vált egy))

BÚÉK
You can't stop me
I love the world with all its lies
You can't stop me
I'm close enough to kiss the sky
keep it to myself
keep it to myself

SlEePwAlKeR

QuoteOriginally posted by VASH
Még utoljára beugrottam hogy mindenkinek sikeres új évet kívánjak(ha nem jön el a világvége;))

Jókívánságaim:
-minenkinek legyen 5X akkora az anime,manga, AMV, stb. gyûjteménye mint a mostani:rolleyes:
-a jövõ hozzon sok szépet nektek, és az akadájok se legyenek nagyobbak az elõzõ évnél:)

Higgyetek az álmaitoknak, valóra válnak.(Közhelynek hangzik, de igaz(nekem valóra vált egy))

BÚÉK

köfi Vash:)
én is most távozok:hopp:

még1X BUÉK mindenkinek!!!
"Put a stake through my heart!
And drag me into sunlight
So awake for your greed
As you're slaying the dreamer"

.Attila

QuoteOriginally posted by VASH

Kíváncsivá tettél: mi vált valóra (mi volt az álmod), ha szabad kérdeznem?

BÚÉK!

Chronos

QuoteOriginally posted by Trivi
Kíváncsivá tettél: mi vált valóra (mi volt az álmod), ha szabad kérdeznem?
Ezt a kérdést az offtopic-ban tedd fel kérlek...:ejj:

CHRONOS

ignus

Nagyon bódog szilvesztert mindenkinek!:whoah: :haha: :rotflol: :hahaha: :lul: :kiraly: :angyali:

Kono-nak pedig egy hatalmas BE HAPPY-t

Kono

Nagyon bódog szilvesztert mindenkinek!:whoah: :haha: :rotflol: :hahaha: :lul: :kiraly: :angyali:

Kono-nak pedig egy hatalmas BE HAPPY-t

Köcciiiii szépen, kedves tőled! :)

BÚÉK még egyszer minden kedves otthon és buliban ünneplőnek egyaránt! ;)

Baldy

Boldog, animékben és mangákban gazdag új évet kívánok mindenkinek!!!

Cobra

Boldog új évet kívánok az összes anime rajongónak.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

.Attila

BÚÉK BÚÉK BÚÉK BÚÉK BÚÉK BÚÉK BÚÉK BÚÉK BÚÉK BÚÉK BÚÉK BÚÉK BÚÉK BÚÉK BÚÉK BÚÉK BÚÉK BÚÉK BÚÉK BÚÉK BÚÉK BÚÉK !

Baldy nyert, csak úgy reszketett az ujja az egér gombján :D

Spectre

Mindenkinek sikerekben, bulikban és animékben gazdag, boldog új évet kívánok!
"Don't worry. I struck you with the back of the sword. Oh, sorry. This sword is double-bladed."
"One must admire how well the laws of physics were written."

Sky

Mindenkinek sikerekben és animékben gazdag boldog új évet kívánok!
Mess with the best,
Die like the rest...

Ekuseru

明けましておめでとうございます
Akemashiteomedetougozaimasu
日本 - 中國 - 한국