Main Menu

Fanart

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-10, 16:34:12

Previous topic - Next topic

SpawnOfHell

QuoteIshida SpawnOfHell részére

*lezuhan a székről* Hát ez... Ez... Pont olyan, mint amilyennek gondoltam!!!  :whoah: :cool: :angyali:
Még 1szer köszi szépen!!! :jee:

Araki

Talán csak azért mert nem áll jól neki. :rolleyes:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Araki on 2006-08-29, 18:59:29
Talán csak azért mert nem áll jól neki. :rolleyes:
muhahaha, dehogynem  :muhahah: elviselnem az ilyen idiota rajzolast es valami olyan filler-sztorit, amiben Byakuyaval megitatnak valami Erzelmi Tulreagalas Italat :D

az Ishida erdekes lett. kicsit van valami az arceleben, ami miatt a hasonlosag... oo... hianyos. meg a rozsa se lett tul jol kidolgozva. viszont a haja tetszik.
ez a neko Hanataro meg mi? :lul: /me fetreng a rohogestol :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

SpawnOfHell

Nah, emberek kiszíneztem a Hale-mat! :D

Hale színezett változata

Liquid Snake

Hát igen bárcsak nekem is ilyen jól menne a színezés. Szerintem nagyon szép munka lett. Grat.

Member

Minden elismerésem, gratula. :appl:

Liquid Snake

Ez szerintem nagyon jó kép!(nem én csináltam,not my work). De tintával ilyet rajzolni szerintem elképesztő: COOL

Bishop

Na már nagyon kezd elfelejtődn,gondolom másnak sincs sok idelye,nekem is csak egy gyors kriksz kraksz-ra jutott időm :D
http://www.kepfeltoltes.hu/view/060908/20060908086_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
remélem sikerült legalább egy kis részben visszaadni a karakterét :redface:

Member

A /view/ részt hagyd ki a linkből, akkor direkt link lesz, így bejön, de marhalassan.
(Nálam állandóan sz*raxik a kepfeltoltes)

Ha tudnám, hogy kit ábrázol. :D Kicsit bikanyaka lett (mondjuk az élő embernek is az van, bármennyire is a vékony a szebb), meg a távolabbi szeme kisebb a kelleténél, de amúgy jó lett, a haja is, pedig mindig panaszkodsz, hogy milyen nehéz. :)
(Lehet, hogy szem alatti vonalkák nélkül jobban nézne ki)

Bishop

hát maga a kép sem volt túl eröltetve,az az igazság,a szeme szerintem se lett annyira jó,a hajat sokat gyakoroltam azóta  :tezsvir:
amugy Souske-t ábrázolja az FMP-ből,ha minden jól megy akkor Bonta-kun Coming soon :D

Member

Valahogy sejtettem, hogy FMP, még a Saber Marionette-ben vannak ilyen vonalkák, de az valahogy nem passzolt volna hozzád. :)

Bishop

Szerintem az FMP se de ebbe ne menjünk bele :D miért mi passzol hozzám(pm-be) :D

Araki

Szerintem jó lett a kép, én simán felismertem, bár az FMPből úgy 3 részt ha láttam, és... mintha nagyobb szemekkel rendelkezne az illető? ^^'

Bishop

A szemeket télleg elrotottam,de egy olyan két méterről nézve még türhető :D

Lythis

felismerni fel sikerült, én csak azt a forradást hiányoltam az álláról. Vagy az a másik oldalán van? Iletve a nyaka tényleg lehetne egy kicsit vékonyabb imho.

Member: FMP, ergo a karakterek nagy hányadának ottvannak a vonalkák a szeme alatt. Arra jó, hogy tudjam, h nagy valószínűséggel valamelyik FMP-ből van, illetve mesterien szolgálják a célt, hogy az idegeimre menjenek vele... komolyra fordítva a szót: nem értem, hogy miért vannak ott, vagy hogy mit akarnak velük hangsúlyozni, de ez már kezd off lenni.

Draconire

Higurashi - Rena (-akar lenni, remélem felismerhető)
Ezt meg nem bírtam megállni  :D az első részből egy jelenet, kicsit átdolgozva  :D

Yakumo

Quote from: yaone on 2006-09-26, 13:47:00
http://usteam.hu/pictures/f/pics/1159258911033.jpg
nagyon pangtok :)
Nekem nem tetszik, DE: Jól rajzolsz és a rajz maga is jó. :jee: (ezt add össze^^)

=csak maga a "néni" nem tetszik, a rajz nagyon jó. (érted. ;) remélem. :) )

Bishop

én azt nem értem hogy van hozzá erőd belemenni a részletekbe ha én letudnék egy ilyet rajzolni,már örülnék nemhogy még rózsa meg díszes legyez,ja szinezésről nem is beszélve
az a cipő féleség nekem nem tetszik mondjuk

mostmár én is nekilátok,csak jelenleg más témájú rajzok kötnek le

Rounin

Quote from: yaone on 2006-09-26, 13:47:00
http://usteam.hu/pictures/f/pics/1159258911033.jpg
nagyon pangtok :)

Hát, voltak már jobb rajzaid is :D (egyéni ízlésficam kérdése, nem megütni)

yaone

yakumo, rounin ( összead XD ): igen lehetett volna jobb is a hölgy, ezeket a domina tipusokat mindig elrontom , egy régi rajzot dolgoztam át, már ott is béna volt a karakter ^^" inkább a fotelra koncentráltam, az nehéz volt
carfanatic: ha majd ilyet rajzolsz ,nem fogsz neki örülni, mert még jobbat akarsz majd rajzolni ,és így továbbb :D
hát nem két perc volt megcsinálgatni, hajlamos vagyok elkapkodni a rajzokat, utána meg kesergek felette h én miért nem vagyok képes türelmesen rajzolni  , miért nem csinálok szines vázlatot stb ... most rászántam egy napot csak a színekre, meg is lett az eredénye, egyedül a legyező nem illik a képbe valahogy nekem :/
a rózsa az kellett, mert annak vannak zöld kis levelei ,ami végigfut a 3szög alakzaton a képen (és mert démonnak legyen fekete rózsa csokra XD )

Selmo

Furcsa, engem pont a legyező fogott meg a képen. :redface:

A tökéletesség unalmas.

Rounin

Quote from: Selmo on 2006-09-27, 20:27:03
Furcsa, engem pont a legyező fogott meg a képen. :redface:

Szerintem is az a legsikerültebb és legszebb része ^^

Hm..összead? Nézd, ha arra gondolsz, amire én, akkor Yakumo előbb kapna szívrohamot a gondolattól, mint és - ergo nekem nem lsz semmi bajom X)

yaone

nem szó szerint adok össze, csak a véleményeket :D
a legyezővel az a bajom h túl élénk a szine, elég lett volna az a fakóbb árnyalat is amit a háttérhez hazsnáltam, mert a legyező nem igazán fontos, azért került rá a képre, mert a referencián is volt, és nem akartam megváltoztatni a beállítást , illetve a mintája lehetett volna szebb is , mondjuk valami rózsa minta

Rounin

Ezért szeretek én csak grafittal rajzolni :D

mikusmate

Hű de nagy pangás van mostanában...
Egy ideje nem rajzoltam, de a héten volt időm és kedvem is...
Luffy
Persze vannak benne hibák, sztem...

Bishop

Érződik a lényeg de ha nem haragszól télleg nem a legjobb :redface: ..........én beszélek akinek még egyszerse sikerült lerajzolni :ejj: