Main Menu

Fanart

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-10, 16:34:12

Previous topic - Next topic

Rounin

Quote from: carfanatic on 2006-10-04, 22:45:59
Érződik a lényeg de ha nem haragszól télleg nem a legjobb :redface: ..........én beszélek akinek még egyszerse sikerült lerajzolni :ejj:

Nem kell szakácsnak lenni ahhoz, hogy érezd, ha sótlan a leves :rolleyes: :) Viszont ellent kell mondjak, kifejezetten jó ez a kép - bár jól sejtem, hogy freehand copy?

mikusmate

Quote from: carfanatic on 2006-10-04, 22:45:59
Érződik a lényeg de ha nem haragszól télleg nem a legjobb :redface: ..........én beszélek akinek még egyszerse sikerült lerajzolni :ejj:
Critiques are welcome :P

Quote from: Rounin on 2006-10-04, 22:56:51Nem kell szakácsnak lenni ahhoz, hogy érezd, ha sótlan a leves :rolleyes: :) Viszont ellent kell mondjak, kifejezetten jó ez a kép - bár jól sejtem, hogy freehand copy?
ha megmondod hogy mit jelent hogy freehand copy, akkor tudok is válaszolni  :D

Bishop

nekem ez most esztétikailag nem tetszik vagyis a szemei kicsit eltolódtak a fülei túl vastagnak tünnek és a haja amit még én sem tudtam soha normálisan,persze ne hallgass rám csak elmondtam...lehet azért van mert kicsit most kritikus lettem mindenkivel és magammal szemben amióta Devart-ot nézem,megőrülök hogy tudnak egyesek olyat rajzolni vagy egyáltalán kitalálni a szinezésről már nem is beszélek inkább

Rounin

Quote from: mikusmate on 2006-10-04, 22:57:09
ha megmondod hogy mit jelent hogy freehand copy, akkor tudok is válaszolni  :D

Szóval néztél egy létező képet, oszt jól lemásoltad mindenféle segédeszköz nélkül? :p

mikusmate

Quote from: Rounin on 2006-10-05, 22:18:29
szóval néztél egy létező képet, oszt jól lemásoltad mindenféle segédeszköz nélkül? :p

akkor jól sejted :D

Draconire

nyest

én nem rajzolok fanartokat :]
de minden mást igen :D

Ha belegondolok akkor 14 éve vagyok rajztagozatos valamilyen formában...najo ebbe rossz belegondolni, túl sok :D
Szeretem a rusztikusságot, az erőteljes kontrasztos ff dolgokat, groteszk megoldások, látványos kivitelezés, vegyes technika...vastag rézkarcpapírra zseléstollal rajzolni és akvarellel telíteni..
Bár ez nem csak a rajzaimra vonatkozik :]

majom,m,halacska,puskás bácsi,lány,díva,harcos,mai,mai, szines,angyalka,samurai

na hirtelen ennyi :]
**** COMMODORE 64 BASIC V2 ****
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
READY... ..
(?!)

RE@L

Ezt a lány-t még nem láttam és a
harcos-t se  a lány nagyon impressive az arcát nagyon eltaláltad! A harcosnál meg nagyon jó a sisak, olyan görög beütésű de mégsem echte görög sisak. Tetszik. :)

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

nyest

az a sisak érdekes amúgy :]
ami így becsillant a vakutól az alkoholos filc, de van rajta olyan rész ahol a papírzsepit tapasztottam oda vízfestékkel, és a pézsé mintája adja a hatást :] (az a narancsos a fekete részben, a szélei meg befolytak a zsepibe)
van benne tus, fogkefével spricceltem rá (ami úgy az agyánál van), meg, fekete zseléstoll, és akvarell...
READY... ..
(?!)

NuDLy

Nekem is bejönnek a rajzaid! Full cheval noir /aya kato/ art  :Kiraly:
http://www.geocities.jp/b_ba_a0530/box/planet.html

nyest

:angyali:

birom a karaktereit jah, de túl komplikált sokszor és bájos :] én meg ezt variálom át hogy nekemvaló legyen :]

elárulom csakneked: az állatos rajzok meg állatkerbe készültek ;D
READY... ..
(?!)

Araki

Ezt nemtom minek írom be... ja de! Nahogy azt higgyétek, hogy mostanság semmit sem firkáltam, csak hosszú ideje ez az első olyan rajzom, ami nekem is tetszik! ^^
Yasashii Shinigami

Draconire

Solid Snake

Quote from: Gmer on 2006-11-05, 12:50:59
Pirogoeth
Pirogoeth PS verzió

Ejha! :appl:
Na mire én megtanulok így rajzolni, addig még sok víz fog lefolyni a Dunán...

Soldier

Quote from: SolidSnakeGH on 2006-11-05, 13:49:59
Pirogoeth
Pirogoeth PS verzió

Ejha! :appl:
Na mire én megtanulok így rajzolni, addig még sok víz fog lefolyni a Dunán...

ez tanulhato ?:| lehet hogy igen ?! de gondlom mindenképp szükseges hozzá egy valmilyenszintü tehetség.. kár hogy nekem nincs szivesen megprobalkoznek en is egy hasonoval.. amugy grat nekem tetszik .. :jee:

Member

Nem szükséges, akaraterő + (hosszú-hosszú) gyakorlás. Talán az ének az egyetlen, amihez tényleg hang kell.

Bishop

azért ehez is kell tehetség de gy bizonyos szintig megtnaulható

yaone

Pirogoeth
Pirogoeth PS verzió
sztem meg pont hogy tanulni kell , mert eltörik a dereka , nincs csípője, furcsa a kézfeje,a páncél látszólag ugyanaz az anyag mint a ruha, és nem térbeli az egész
hiába tehetséges valaki ha ezeket nem tanulja meg, az képzőn se csak úgy maguktól rajzolnak az emberek, hanem tanítják nekik (más kérdés h valami magas színtű alap kell ), hobbiból ritkán tanulja meg az ember, mert ehhez le kell ülni minden nap, sok sok órára
kik rajzolják ezt a stílust ? nem találom a honlapot ^^"

Draconire

Eli577

Nyest!

Fúú, ezek nem gyenge képek, különösen a harcos tetszik....remélem beneveztél az anime-rajzversenybe, ami most van, mert szerintem elég meggyőzőek a képeid. 
:appl:
Az élet egy nagy szaros kenyér és minden nap egy harapás belőle..:D

Luke...I am ...your father.

Solid Snake

Quote from: Gmer on 2006-11-07, 22:10:16
szerk: Piroko again

Uhhh.. Hát, kedves barátom, minden elismerésem a tiéd!  :tezsvir: :appl:

Eli577

Gondoltam, hogy felrakok én is egy-két saját gyártmányú képet....ezek még a DBZ-s időmből vannak (5-6) évvel ezelőtről  :D

http://www.badongo.com/pic/341811
http://www.badongo.com/pic/341813
Az élet egy nagy szaros kenyér és minden nap egy harapás belőle..:D

Luke...I am ...your father.

Yakumo

Yaten-től ajándék volt, gondoltam megosztom veletek.
Pai & Yakumo

Member

Quote from: Yakumo on 2006-11-10, 11:15:11
Yaten-től ajándék volt, gondoltam megosztom veletek.
Pai & Yakumo
:jee:

Araki rajzolt és keretezett be Envy-t, Ishida-t és Hanatarou-t. :D

Solid Snake

Nos, elhatároztam magamban, hogy ezentúl hobbivá fogom tenni a rajzolást. 2 napja kezdtem el rajzolni anime-figurákat életemben először és kijelenthetem: nagyon megtetszett. Egyrészt örömmel teszem, rajzolás közben felszabadultnak és gondolatilag teljesen tisztának érzem magam, az alkotás képessége pedig nagyon jó érzés (főleg egy kész munka láttán). Eddig 3 képet rajzoltam, melyet Gmer kolléga beszkennelt (hálás köszönet neki!):

Saber (Fate/Stay Night)
L (Death Note)
Rena (Higurashi No Naku Koro Ni)

Draconire

Draconire

Solid Snake

Soldier

Draconire