Ez nagyon lol :DD - Archive #1 - 2003-12 - 2006-03

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-14, 17:20:14

Previous topic - Next topic

Djinn

Quote from: PirulaMost futottam össze ezekkel:
Macik
Pókember
Ez nagyon csúnya! Szeretm a macikat és ez nem tetszik!!!   :hehe:  
De a pókemberes jó! A pókokat nem szeretem  :rolleyes:
Akkor itt  egy kis breki is.  :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Baldy

Hehe, remek kis 3 képecske, ugyhogyén is küldök akkor már egyet :):):)
Optimizmus
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Marfy

Quote from: DjinnAkkor itt  egy kis breki is.  :)
EZ nagyon jó  :rotflol: .
De szerintem a Macik és a Pókember is :cool:.
Edit: Az IQ teszt eredménye 5 lett :lol:. Pedig amit tudtam még oda is hülyeséget írtam de ez még mindig jobb mit Moha eredménye  :_piszka: .

roderick

Quote from: Kvikvegiqteszt linkje
Tudja valaki a 101, 2110 stb es a Stresses megoldasat?
Azert az a Homer Simpson rontgen nem semmi..  :lol:

13222110 a számosra, de nemtom miért, énis lsuta voltam végiggondolni... a másiknál meg rá kell jönni, hogy a sugar szó benne van a Stuttgart-ban... ja amúgy spoiler:)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Baldy

Én sikeresen megoldottam ugy a dolgot, hogy az IQTeszt progi már nem hajlandó kiirni az eredményt, inkább lefagy :hopp:
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Marfy

Quote from: BaldyÉn sikeresen megoldottam ugy a dolgot, hogy az IQTeszt progi már nem hajlandó kiirni az eredményt, inkább lefagy :hopp:
Oly magas az IQ-d hogy már képeten kijelezni :), vagy olyan alacsony?!  :rolleyes:  :_piszka:

Baldy

Quote from: NokiOly magas az IQ-d hogy már képeten kijelezni :), vagy olyan alacsony?!  :rolleyes:  :_piszka:

Valszeg magas, mert mindegyikre a jó választ nyomtam, csak lehet, hogy a DBZ-s kérdésre a -5000000 már kicsit sok volt neki :D:D:D

TurboK

Your IQ is 52457935879404!
Your title is: Unmeasurably Stupid!

oké...

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Baldy

Quote from: TurboKYour title is: Unmeasurably Stupid!

Legalább ebben nem tévedett :D:D:D

roderick

Kisszines oldal, arról mi történek, ha egy pók beanyagozik:
http://www.missblackwidow.com/drugs.html
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Moha

Quote from: DjinnEz nagyon csúnya! Szeretm a macikat és ez nem tetszik!!!   :hehe:  
De a pókemberes jó! A pókokat nem szeretem  :rolleyes:
Akkor itt  egy kis breki is.  :)
A macis tényleg nem olyan jó, bár már régebben is láttam. A Pókemberes vicces, annak ellenére, hogy én nem utálom a pókokat :)

A Breki is jó. :)

Ja, amúgy az IQ tesztnek simán le lehet szedni a kódját, egyszerû javascript, benne van minden válasz. Tegnap amúgy én is túl fáradt voltam már, hogy nekiálljak számolgatni.

TurboK

Quote from: BaldyLegalább ebben nem tévedett :D:D:D
azért nem szomorkodom; elég sok zsenit látták a kortársai mint komplett bolondot, és mégis történelemkönyvekbe került nevük.

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Baldy

Quote from: TurboKazért nem szomorkodom; elég sok zsenit látták a kortársai mint komplett bolondot, és mégis történelemkönyvekbe került nevük.

De ki tudja, mennyien voltak azok, akik nem kerültek bele a történelemkönyvekbe? :D
Amugy nem hinném, hogy az lenne a célod, hogy bekerülj a történelemkönyvekbe, mint zseni :) De én szurkolok neked, hogy ez bebizonyosodjon :hopp:

Djinn

Erre csináljon valaki családfát!  :eek:

.Attila

Talált pénz

Egy ember áll az utcán és sír. Megkérdezi egy járókelõ, hogy mi a baja:
- Találtam 25000 Ft-ot, és lehet, hogy egy szegény kisnyugdíjas vesztette el, aki most nem tud kaját venni, meg kifizetni a számlait, meg minden és tökre sajnálom.
Na, erre a másik arc is elkezd sírni. Arra megy egy rendõr, õ is megkérdezi, hogy mi baj van.
- Hát, találtunk 25 ezret, aztán lehet, hogy egy szegény kisnyugdíjas vesztette el, aki majd nem tud bevásárolni meg kifizetni a számlait és nagyon sajnáljuk.
A rendõr is elkezd sírni. Arra megy egy kisnyugdíjas, kopott ruhában, ócska cipõben és vidáman megkérdezi:
- Hát maguk miért sírnak?!
Erre a rendõr elkezdi ütni a gumibottal:
- Miattad, bazmeg!

Rendelés

Belép egy fickó a kocsmába, megkérdi a kocsmáros:
- Mit akar?
Mire a vendég:
- Hogyhogy mit akarok?! Egy nagyobb házat, több pénzt, szebb feleséget!
- Ugyan ember, nem úgy értettem. Mit kíván?
A vendég még ingerültebben:
- Hogyhogy mit kívánok?! Egy gyönyörû villában lakni, milliomosnak lenni, egy csodálatos feleségem lenne, gyönyörû gyerek...
- De ember, nem úgy értem. Mi legyen?
- Hogyhogy mi legye?! Hát legyen fiú! Bár ha lány lesz az se baj...
- Engem félreértett, nem ezt akartam tudni! Azt kérdem, hogy mit szeretne inni!
- Nahát, miért nem ezzel kezdte! Na, mi van?
- Nincs semmi, csak állok itt a pult mögött...

Vizsga  

Rendõrfeleség forgalmi-vizsga után hazamegy, a férje egybõl letámadja az ilyenkor szokásos kérdéssel:
- Meghúztak ?
- Ketten is. De átmentem.

Csinos, fiatal lány fürdeni készül a patakban. Minden ruháját ledobja a parton. Amikor épp be akar menni a vízbe, a bokrok közül kilép egy jóképû rendõr, és odalép a lányhoz.
- Kisasszony, itt tilos a fürdés!
A lány felháborodva válaszol:
- Most mondja? Itt áll mögöttem jó ideje. Miért nem szólt, mielõtt levetkõztem?
- Elnézést, vetkõzni szabad, csak fürdeni nem.

Marfy

Quote from: TriviBelép egy fickó a kocsmába, megkérdi a kocsmáros...

Rendõrfeleség forgalmi-vizsga után hazamegy...
:lol: ezek jók :lul:

Baldy

Quote from: DjinnErre csináljon valaki családfát!  :eek:

Jajjj ezt már láttam korábban de nagyon  :lol:

És látom öcsém is beindult rendesen, ugyhogy a mai napi adagot én is lenyomom :D

Melyik a jobb, az Alzheimer vagy a Parkinson?
- Az Alzheimer, mert jobb elfelejteni fizetni, mint kilötykölni a sört.

Ha a cápa a tenyeredbõl eszik, a lábadból is fog.

Az idegbaj öröklõdõ betegség. Én is a
gyerekeimtõl kaptam.

Kvikveg

Üzenetrögzítõ a pszichiátrián:

Jó napot, üdvözlöm a pszichiátria gyorssegély szolgáltatásánál! Ha ön kényszerbeteg, nyomja meg az 1-es gombot többször. Ha ön kodependens, kérjen meg valakit, hogy nyomja meg ön helyett a 2-es gombot. Ha önnek több személyisége van, nyomja meg a 3-as, 4-es, 5-ös és 6-os gombokat. Ha ön paranoiás, tudjuk kicsoda ön, és mit akar. Maradjon a vonalban, amíg lenyomozzuk a hívás helyét! Ha ön hallucinál, nyomja meg a 7-es gombot, és hívását továbbítjuk az anyahajóra. Ha ön skizofréniás, figyeljen jól, mert a hang megmondja, melyik számot nyomja meg. Ha ön mániákus-depressziós, tökmindegy milyen gombot nyom meg, úgysem fog válaszolni senki. Ha ön diszlexiás, nyomja meg a 969696969696969-et. Ha ön idegbajos, cseszegesse a kettõskereszt gombot, amíg munkatársunkat kapcsolják. Ha ön amnéziás, nyomja meg a 8-as gombot és diktálja be nevét, címét, telefonszámát és anyja leánykori nevét. Ha ön poszttraumás rendellenességben szenved, l-a-s-s-a-n és ó-v! -a-t-o-s-a-n nyomja meg a 0 0 0-át. Ha ön bipoláris, kérem, hagyjon üzenetet a sípszó elõtt vagy a sípszó után vagy a sípszó elõtt. Kérem, várja meg a sípszót. Ha rövidtávú memóriazavara van, nyomja meg a 9-es gombot. Ha rövidtávú memóriazavara van, nyomja meg a 9-es gombot. Ha rövidtávú memóriazavara van, nyomja meg a 9-es gombot. Ha ön kishitû, kérem, tegye le. Munkatársaink túl elfoglaltak ahhoz, hogy önnel traccsoljanak. Ha menopauzás, tegye le, kapcsolja be a ventillátort, feküdjön le és sírjon. Nem marad ez mindig így, ne féljen. Ha ön szõke, ne nyomjon semmilyen gombot, úgyis elrontaná.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Djinn

Quote from: KvikvegÜzenetrögzítõ a pszichiátrián:

Jó napot, üdvözlöm a pszichiátria gyorssegély szolgáltatásánál! Ha ön kényszerbeteg, nyomja meg az 1-es gombot többször. Ha ön kodependens, kérjen meg valakit, hogy nyomja meg ön helyett a 2-es gombot. Ha önnek több személyisége van, nyomja meg a 3-as, 4-es, 5-ös és 6-os gombokat. Ha ön paranoiás, tudjuk kicsoda ön, és mit akar. Maradjon a vonalban, amíg lenyomozzuk a hívás helyét! Ha ön hallucinál, nyomja meg a 7-es gombot, és hívását továbbítjuk az anyahajóra. Ha ön skizofréniás, figyeljen jól, mert a hang megmondja, melyik számot nyomja meg. Ha ön mániákus-depressziós, tökmindegy milyen gombot nyom meg, úgysem fog válaszolni senki. Ha ön diszlexiás, nyomja meg a 969696969696969-et. Ha ön idegbajos, cseszegesse a kettõskereszt gombot, amíg munkatársunkat kapcsolják. Ha ön amnéziás, nyomja meg a 8-as gombot és diktálja be nevét, címét, telefonszámát és anyja leánykori nevét. Ha ön poszttraumás rendellenességben szenved, l-a-s-s-a-n és ó-v! -a-t-o-s-a-n nyomja meg a 0 0 0-át. Ha ön bipoláris, kérem, hagyjon üzenetet a sípszó elõtt vagy a sípszó után vagy a sípszó elõtt. Kérem, várja meg a sípszót. Ha rövidtávú memóriazavara van, nyomja meg a 9-es gombot. Ha rövidtávú memóriazavara van, nyomja meg a 9-es gombot. Ha rövidtávú memóriazavara van, nyomja meg a 9-es gombot. Ha ön kishitû, kérem, tegye le. Munkatársaink túl elfoglaltak ahhoz, hogy önnel traccsoljanak. Ha menopauzás, tegye le, kapcsolja be a ventillátort, feküdjön le és sírjon. Nem marad ez mindig így, ne féljen. Ha ön szõke, ne nyomjon semmilyen gombot, úgyis elrontaná.

Nagyon Jó!!!  :hopp:  :hahaha:  :lol:

Baldy

Quote from: KvikvegÜzenetrögzítõ a pszichiátrián:

:lol:  :lol:  :lol:  és még ezt nagyon soxor :D
Azt  hiszem ezt a szöveget fogom felmondani a hangpostámra :D

Dragon

Most csak egy jut eszembe, de az saját találmány:
-hogy kérdezed meg japánul, hogy "ez az az eszköz, amin a húst szokták szeletelni?"
-wa go desu ka? (ejtsd: vágódeszka?)
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Pirula

Hátha van aki még nem ismeri.
Zlad - Elektronik Supersonik
Korszakalkotó!

Baldy

Quote from: PirulaHátha van aki még nem ismeri.
Korszakalkotó!

:eeek:  :eeek:  :eeek:
Ez nagyon fájdalmas :D

Marfy

Korszakalkotó!
Mekkora gagyi  :rotflol: .

http://www.gumicsizma.hu/media/swf/valentine.swf aranyos de sajnáltam a végén :(.

http://www.gumicsizma.hu/media/swf/xray.swf
Edit: http://www.gumicsizma.hu/media/swf/internetkilledthevideostar.swf

TurboK

Quote from: BaldyDe ki tudja, mennyien voltak azok, akik nem kerültek bele a történelemkönyvekbe? :D
Amugy nem hinném, hogy az lenne a célod, hogy bekerülj a történelemkönyvekbe, mint zseni :) De én szurkolok neked, hogy ez bebizonyosodjon :hopp:
Isten ments! Hogy aztán engem szidjon minden diák amikor az életrajzomból felel/dolgozatot ír? ezer évre le lenne átkozva az egész családfám, felfelé és lefelé, oldalra és átlósan is.

Kvikveg

Quote from: TurboKIsten ments! Hogy aztán engem szidjon minden diák amikor az életrajzomból felel/dolgozatot ír? ezer évre le lenne átkozva az egész családfám, felfelé és lefelé, oldalra és átlósan is.
Ezen kivul bajuszt es szemuveget pingalnanak rad cilinderrel kiegeszitve. Es akkor meg orulhetsz. Ez a " ha meghalsz hires ember leszel" kategoria. De nem elobb, nehogy elvezni tudd.  :hehe:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Moha

Korszakalkotó!
Jaaaaj! Ezeknek direkt ilyen borzalmas a kiejtésük, vagy "tudtak angolul"? :lol:
Quote from: Nokihttp://www.gumicsizma.hu/media/swf/xray.swf
Áááá! Ez nagyot ütött! :lul: :rotflol:

Kvikveg

Quote from: MohaJaaaaj! Ezeknek direkt ilyen borzalmas a kiejtésük, vagy "tudtak angolul"? :lol:...
Haaat, van egy olyan erzesem, hogy a Zlad elnevezes az utobbira enged kovetkeztetni...
Iszonyat...  :eeek:  :eeek:  :eeek:

Rounin

Quote from: MeskeSzerintem még nem, legalábbis én még nem láttam/hallottam. Úgyhogy halljuk!! :)

Teknõs nagy erõlködéssel, szuszogva mászik a fára, miközben egy szomszédos fáról két madár nézi érdeklõdve.
Teknõs nagy nehezen eléri az elsõ ágat, kis pihenõ után kievickél a végére, ugrik, mjad nagy uszonycsapkodással elterül a földön.
Másnak ugyanez megismétlõdik, a két madár egyre nagyobb érdeklõdéssel szemléli.
Harmadnap, miközben a teknõs mászik fel, az egyik madár oldalba böki a másikat.
- Te, szerinted eláruljuk neki, hogy csak örökbefogadtuk?

EDIT:

Két elefánt üldöz egy mammutot. Szegény mamut mikor kis elõnyre tesz szert, megáll pihegni egy sort, hátrafordul és kifakad:
- Rohadt skinheadek!!
Majd fut tovább. ;)

Baldy

Quote from: RouninKét elefánt üldöz egy mammutot. Szegény mamut mikor kis elõnyre tesz szert, megáll pihegni egy sort, hátrafordul és kifakad:
- Rohadt skinheadek!!
Majd fut tovább. ;)

Hihi, ez nagyon aranyos vicc, nagyon tetszik :hopp:

Amugy szerintem a Zlad nevû csapat valami szláv eredetû agymenés lehet, és ezért nem is szabad csodálkozni azon, hogy nem tudnak rendesen angolul. Az is lehet, hogy egyáltalán nem tudnak, de leirták nekik fonetikusan, mit kell nyögniük, és ezt becsületesen meg is tették. Hát az, hogy milyen lett, arra inkább nem mondok semmit, mert õk lehet, hogy keményem megdolgoztak ezért, és emiatt nem illik sértegetni a munkájukat :)