Ez nagyon lol :DD - Archive #1 - 2003-12 - 2006-03

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-14, 17:20:14

Previous topic - Next topic

Fazék

Quote from: PirulaViccet magyarázni nem szeretek pláne írásban, mert az olyan izé... nem áll jól nekem meg nem is szeretek. Különben is lusta vagyok gépelni. Majd egyszer egy meeten elmondom.
Azok kedvéért akik elégedetlenek a fenti válasszal:
A történet valójában nem egy vicc, hanem egy zen-buddhista koan, amely megvilágosítja az olvasó elméjét. ...
ha szabad megjegyeznem, maga nem normális! :rotflol: - persze jó értelemben és dícséretként szánom eme kijelentésemet :appl:  :zen:

Marfy

Quote from: PirulaAkkor ez a helyes ösvény. :)
Helikopter zuhant a város temetõjére.
Eddig 1600 áldozatot ástak ki a romok alól.

Ahmed hajnali ötkor bedörömböl a bolt ajtaján. A boltos kijön, tiszta ideg:
- Mi a fenét akarsz Ahmed?
- Korán van?
Ezek jók :lul:!

Damnatus

Hali!

Na egyet megpróbálok én is:
Vadász járja az erdõt, meglát egy barlangot. Hátha van bent valami - gondolja, azt belõ. Erre kijön a medve morogva, elkapja a vadászt és azt mondja neki:
- Vadász, vagy leszopsz, vagy meghalsz!
A vadász mit tehet mást, leszopja a medvét. Amikor hazaér megesküszik, hohy bosszút áll a medvén. Vesz egy elefántpuskát, és másnap újra kimegy az erdõbe, újra belõ a barlangba. Megint csak kijön a medve, elkapja a vadászt:
- Vadász, vagy leszopsz, vagy meghalsz!
A vadász mit tehet mást, megint leszopja a medvét. Megintcsak bosszút esküszik a vadász. Hazamegy, bemegy a fegyverboltba, és vesz egy gránátot.
Másnap megint erdõbe megy, gránátot bevágja a barlangba. Kissé szakadtabban ugyan de ismét kijön a medve, s megintcsak elkapja a vadászt:
- Te vadász, szerintem te nem is vadászni jársz ide!

Rounin

Nyuszika sétál az erdõben, egyszercsak valami csillogásra lesz figyelmes egy bokor tövében. Odamegy óvatosan, s nagy meglepetésére egy pisztolyt talál. Nyuszika fejében egybõl sátáni terv bontakozik ki; minden vélt-valós sérelmét leverheti így a farkason. Fel is kerekedik - persze a pisztollyal - s elmegy a farkas ódujához. Odaérve kidülleszti a mellét, majd nagy hangon rákezdi:
- No te rühes toportyán, most rögtön elõjössz, vagy nagyon bepipulok!!
Persze a farkasnak több se kell, dühödten kiront, csak éppen nyuszika egyenesen rászegezi a pisztolyt. Farkas koma kicsit megszeppenve:
- Szervusz Nyuszika, miben segíthetek?
- Na farkas, látod ezt a tisztást? Ezt most tízszer körbefutod kukorékolva és ugrálva!
Mit tehet szegény farkas, Nyuszikánál a vis major, megteszi.
- Megcsináltam, most már elmehetek?
- Hohó, nem úgy van az! Látod ott azt a hegyet? Tízszer elfutsz oda-vissza és azt kiabálod közben, hogy "A Nyuszika erõsebb nálam, mert én cska egy kis hülye vagyok!"
Farkas húzza a száját, de megteszi. Nagy zihálva kérdi utána:
- MOst már elmehetek?
- Még mit nem. Itt ez a szarkupac, ezt most szépen megeszed.
- Na nem, ezt már nem. Inkább lõjj le, de nem eszem meg.
Nyuszika arcán gonosz vigyorral meghúzza a ravaszt. Aztán megint. De hiába: csütörtököt mondott a talált pisztoly. Nyuszika nagy félénken felnéz a farkasra:
- Végülis.... akár én is megehetem.

Nahh, tudom, szakállas, meg nem is tudom, elmondtam-e, vagy volt-e.

De ez biztos nem:

Részeg ember tántorog hazafelé a temetõn kerezstül éjszaka, mikor arra lesz figyelmes, hogy egy férfi vadul szeretkezik egy nõvel egy sírdomb tetején. Nagy nehezen odabotorkál hozzá, vállon veregeti, majd megkérdi:
- Haver, nem adnád kölcsön a nõdet pár percre?
Mire az, fel sem nézve odalök neki egy ásót.
- Nesze, áss magadnak te is. ^^

Vagy.

Szülni készül az asszony, férj õrülten cirkál kint a folyosón. Eltelik egy óra, eltelik kettõ. Egyszercsak nyílik az ajtó, kirohan a szülészorvos, a gyereket a falhoz vágja, megrugdossa, megtapossa, majd felkapja, kitöri vele az ajtóüveget, aztán felemeli, leporolja és odasétál a megrökönyödött apához.
- Csak vicceltem. Már halva született.

:bsd:

Djinn

Hát én nem vgyok nagy viccmesélõ, de van pár amit szeretek (lehet, hogy mindenki ismeri õket vagy már írtátok is. Akkor bocs.)

-Egy ember beesett egy szakadékba. Miért nem ért le az aljára?  
- :confused:
-Mert megakadt a szeme egy kiálló faágon.

(Ilyenkor azt mondják, morbid vagyok  :eeek: )

A másik aranyosabb:
Kát kamera üldögél egy faágon. Az egyik leesik, mire a másik megkérdezi:
-Felvegyelek?  

:p
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Rounin

Quote from: DjinnHát én nem vgyok nagy viccmesélõ, de van pár amit szeretek (lehet, hogy mindenki ismeri õket vagy már írtátok is. Akkor bocs.)

-Egy ember beesett egy szakadékba. Miért nem ért le az aljára?  

A másik aranyosabb:
Kát kamera üldögél egy faágon. Az egyik leesik, mire a másik megkérdezi:
-Felvegyelek?  

:p

Morbiiiiiiiiiiiiid!!! (szóval rokon lélek :D )

A teknõsöset már meséltem? Amikor mászik fel a fára a teknõs?

katz

Egy pár a kedvenceim közül:

Kohn elmegy a rabbihoz.
- Rebe, nagy problémám van. A fiam keresztény lett.
- Gyere vissza holnap, megbeszélem Istennel.
Másnap a rabbi:
- Rossz hírem van. Isten semmivel sem tud segíteni neked. Neki ugyanez a problémája.

Sorozás, doktor az újoncnak:
- Hajoljon le, bokafogás!
Újonc hajol, orvos kukkant, közben megkérdezi:
- Dohányzik?
- Miér'? Tán kormos?!

A kávéházban egy francia fogyasztja a reggelijét: kávé, kifli, vaj és dzsem az asztalon, amikor megjelenik egy rágógumizó tipikus
amerikai férfi és se szó se beszed leül az asztalához.
A francia ügyet sem vet rá.
Egy idõ múlva az amerikai nem bírja tovább:
- Ti franciák mindig megeszitek az egész kiflit?
- Persze - morogja mogorván a francia.
Az amerikai kifújja a rágóját, megvárja, míg szétpukkan, majd így folytatja:
- Mi az Államokban csak a belsejét esszük meg - csámcsogja. - A héjat konténerbe gyûjtjük, újra feldolgozzuk, kiflit sütünk belõle,
és eladjuk Franciaországba.
A francia csak hallgat. Ám az amcsi csak nem hagyja abba a piszkálódást:
- Dzsemet esztek a kiflihez?
- Hát persze! - vakkantja oda a francia.
- Mi nem - mondja az amerikai hangosan kérõdzve. - Mi odaát friss gyümölcsöt eszünk reggelire, a héját konténerbe gyûjtjük,
újra feldolgozzuk, dzsemet fõzünk belõle, és eladjuk a franciáknak.
- És mit csináltok a használt kotonokkal? - kérdezi a francia.
- Természetesen kidobjuk õket - vágja rá az amerikai.
- Mi nem - válaszol a francia. - Mi összegyûjtjük a gumijainkat, újrahasznosítjuk, rágógumit készítünk belõle és eladjuk az USA-ba.

Tisztelt biztosító!
Értesítem Önöket, hogy az Önöknél biztosított Ferrarim totálkárosra tört. Csak jelezni szeretném, mert amúgy leszarom!
Tisztelettel:
Szemlédi András ötöslottó nyertes

Három angol hajótörött unatkozik egy lakatlan szigeten. Egyiküknek jó ötlete támad:
-Golfozzunk. Nem kell hozzá más csak egy ütõ, egy labda és egy lyuk. Nekem van egy ütõm.
-Nekem van egy labdám.
Mire a harmadik:
-Én inkább nem játszom.

katz

Sörimádóknak:

Egy bölénycsorda olyan sebességgel tud haladni, amilyen a csorda leglassúbb  tagjának a sebessége. Ha egy ragadozó üldözobe veszi a csordát, a  leghátsó,azaz a leglassúbb példány lesz elsoként az áldozata. Ez a  csorda  szempontjából hasznos természetes szelekció, hiszen a  leglassúbb tagtól  rendszeresen megszabadulván a banda egyre nagyobb iramot diktálhat.
Hasonló a helyzet az emberi agysejtekkel is: az agy olyan sebességgel  tud  muködni, amilyen a leglassúbb agysejt sebessége. Mint az közismert, a  nagymértéku alkoholfogyasztás pusztítja az agysejteket, a fenti példával,  igazolhatóan eloször a lassúbbját. Ebbol adódóan a rendszeres sörfogyasztás, a gyengébb teljesítményu agysejtek  megszüntetésével jelentosen növeli agyunk hatékonyságát. Ezért érezzük magunkat okosabbnak egy kiadós, sörözés után/közben...

Pirula

Quote from: Djinn-Egy ember beesett egy szakadékba. Miért nem ért le az aljára?  

Ehhehe... gyilok... :D:lazza:
Errõl ez jutott eszembe:
- Miért nem sír a kislány aki elesett a biciklivel?
- Mert átszúrta a tüdejét a kormány!
:morci:

Bruce

Quote from: RouninMorbiiiiiiiiiiiiid!!! (szóval rokon lélek :D )

De ugye tudod, mi a különbség a fekete humor és a morbid humor között?
A fekete humor: Öt csecsemõ egy kukában.
A morbid: Egy csecsemõ öt kukában...

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Rounin

Quote from: ShiroiRounin: eddig fel sem tûnt, hogy neked ilyen humorod van. Mostantól vigyázni fogok veled... :rolleyes: ;)
katz: a Szemlédi-s és a Sörimádóknak tetszett!  :lol:

Aztán nehogy elkezdjétek itt egymást hergelni, hogy ki tud durvább viccet!  :)

Ilyen IS. De imádom az angol humort (Csengetett, Mylord?) is :) Szóval sokrétû vagyok.... ghihihihihiii ...kucc...hörr...hííík! ...puff!
"Mi van, nem láttál még székérõl leesett embert??!"

EDIT:
Bruce: LOOOOOOL (néha ezt is élvezem :D )

Edit#2: élõben a torkát vágnám át annak, aki ezt illusztrálná >:(

Meske

Quote from: RouninA teknõsöset már meséltem? Amikor mászik fel a fára a teknõs?
Szerintem még nem, legalábbis én még nem láttam/hallottam. Úgyhogy halljuk!! :)

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

TurboK

na, ennek sincs különösebb értelme, pláne annak aki nem játszott a Cotton Boomeranggal. (MAMEben benne van de bûn lassú)

http://evilboris.greg2k.com/stuff/tea/

ja, és csak IE alatt megy.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Baldy

Na most a változatosság kedvéért egy kép a sok szöveg után :D
Csak 18 éven felülieknek :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Shadowolf

Quote from: BaldyNa most a változatosság kedvéért egy kép a sok szöveg után :D
Csak 18 éven felülieknek :D

Ez fájt. Nagyon. :rolleyes:

Animal

Na jó, gondoljunk a 18 éven aluliakra is  :)

A csokimikulás már messze jár, de sebaj, jõ a húsvéti nyuszi  :hehe:

Bruce

Quote from: AnimalNa jó, gondoljunk a 18 éven aluliakra is  :)

A csokimikulás már messze jár, de sebaj, jõ a húsvéti nyuszi  :hehe:
áú... áú... ez fáj... szegény nyuszicsokik... :beken: ( :hehe: :lol: )

Ezt meg nézzétek meg:
IQ teszt
Mikor mindent üresen hagytam, képes volt azt mondani rám, hogy Hoomer Simpson vagyok!

Baldy

Pasi meztelenül pózol a tükör elõtt, büszkén méregetve méretét, mikor megszólal:
-Még 2 centi, és én vagyok a király!
Mire a nõje:
-Lehet, de ha 2 centivel kevesebb lenne, te lennél a királynõ!

Edit: IQteszt: Nem azért, de Mexikó fõvárosa Mexikó... akkor nekem ezt miért nem fogadja el? :(
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Fazék

Quote from: BaldyEdit: IQteszt: Nem azért, de Mexikó fõvárosa Mexikó... akkor nekem ezt miért nem fogadja el? :(
mert 'mexico city'-t kell beírni :)

Djinn

Quote from: BaldyEdit: IQteszt: Nem azért, de Mexikó fõvárosa Mexikó... akkor nekem ezt miért nem fogadja el? :(
Lehet, hogy azért mert Mexico City a neve. De ez csak tipp  :)

Edit:  :eeek: Elkéstem....
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Baldy

Quote from: Blimpmert 'mexico city'-t kell beírni :)

Ekkora hülyeséget :)
Akkor megpróbálom igy, és lehet, hogy megmondom az eredményt, ha nem lesz túl kínos :)

Addig itt van még egy-két vicc:

Mi lesz a Pinaszõrbõl ha elülteted??
Muffkátli

Mit visz a szõkenõ egy lakatlan szigetre???
Lakatot

Aki a meleget szereti, hóember nem lehet! :hopp:

IQ Teszt eredmény: 133... nem jó a teszt, én ennél okosabb vagyok :hopp:

Moha

Quote from: BruceIQ teszt
Ez mekkora! Hát nem bedõltem a "testvére 3x annyi idõs" trükknek! :lol:
Mexico City-t meg tudtam, de ott meg azt hittem, hogy beugratós (tudom, hogy az Mexico legnagyobb városa, csak nem voltam biztos, hogy az a fõváros...)

De hát -13 IQ-val mit mondjak... :D:D:D

Baldy

Quote from: MohaDe hát -13 IQ-val mit mondjak... :D:D:D

Minuszba mentél IQ-ban?
Húúú akkor lehet, hogy tényleg csak 133 az enyém? Én eddig azt hittem, képtelenség minuszba menni  :bsd:

Bruce

Quote from: BaldyÉn eddig azt hittem, képtelenség minuszba menni  :bsd:
Pedig nem az... jómagam -182-vel végeztem (pedig alig volt rossz válaszom) :confused:  :rolleyes: És még a testvéreknek sem dõltem be :hehe:

Moha

Hány DBZ részt láttál? Annyi pontot von le az IQ-ból, amennyit beírsz. :)

roderick

Noh, sikerült elsöre Bill Clinton szintjét elérnem, ami az oldal készítöje szerint se valami sikeres... viszont, hamár zseni nem vagyok legalább megnéztem a fájlt és egész szép minusz pontokat lehet elérni ha sok dragonból részt láttott az ember... :)

edit: me need to work more on ninja skills... me gets slower:)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Bruce

Quote from: roderickhamár zseni nem vagyok legalább megnéztem a fájlt és egész szép minusz pontokat lehet elérni ha sok dragonból részt láttott az ember... :)
Aaaaz jó, mert én láttam az összeset ;) :lol:

Dragon

Quote from: BruceIQ teszt
nekem 10143 !!!
érdemes -10000 DBZ epizódot beírni :D
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Pirula

Kvikveg

iqteszt linkje
Elsore vmi 125 koruli jott ki, hajnali 1kor. Nem voltam hajlando kiszamolni a szamolos peldakat. Brrr...
A cipofuzonek nem bedoltem?!
Tudja valaki a 101, 2110 stb es a Stresses megoldasat?
Bar az elso a legjobb. :hehe:
148-ra: Enlightened+ Buddhaszobrocska.
25: Unmeasurably stupid+Clinton
Azert az a Homer Simpson rontgen nem semmi..  :lol:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.