Ez nagyon lol :DD - Archive #1 - 2003-12 - 2006-03

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-14, 17:20:14

Previous topic - Next topic

Moha

Quote from: ManituAki ezen a Leet nyelven folyékonyan olvas, az elõtt le a kalappal! Nagyon  :lol:
Próbáltad már átállítani a Google nyelvét "Hacker"-re? :p (meglepõ nyelv választási lehetõségek vannak amúgy:))

Dragon

Quote from: Moha(meglepõ nyelv választási lehetõségek vannak amúgy:))
Pl. Elmer Fudd :D
meg Klingon....
elmebetegek :lol:
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Cobra

Idáig fel se tûnt  :lul:
Hide and fear, Cobra Commander is here !

katz

Quote from: MohaPróbáltad már átállítani a Google nyelvét "Hacker"-re? :p (meglepõ nyelv választási lehetõségek vannak amúgy:))
:lol:

Egy felvétel rólam és Xiperól, pókerezés közben

Xipe

in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Moha

Quote from: katzEgy felvétel rólam és Xiperól, pókerezés közben
Baráti kártyaparti? :) De ahogy látom, nem szereted, ha valaki belebámul a lapjaidba... :lul:

katz

Quote from: MohaBaráti kártyaparti? :) De ahogy látom, nem szereted, ha valaki belebámul a lapjaidba... :lul:
Ja, Xipe öccse odapofátlankodott ;)

Manitu

Quote from: MohaPróbáltad már átállítani a Google nyelvét "Hacker"-re? :p (meglepõ nyelv választási lehetõségek vannak amúgy:))
:lol:  :lol: De azért maradok a magyarnál meg az angolnál :)

Xipe

Quote from: katzJa, Xipe öccse odapofátlankodott ;)

ja a kis mocsok.
szerencsere kepteleln a nemzesre.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Marfy

Quote from: Xipeja a kis mocsok.

Rounin

Quote from: Xipeja a kis mocsok.

Személyesen gondoskodtál róla?^^

Xipe

Quote from: RouninSzemélyesen gondoskodtál róla?^^

lefizettem a doktort.
_(๏̯͡๏)_

katz

Moha

Quote from: katzÖrdögi szótár
ARMOR, n.
[INDENT]The kind of clothing worn by a man whose tailor is a blacksmith.[/INDENT]
PHILOSOPHY, n.
[INDENT]A route of many roads leading from nowhere to nothing.[/INDENT]
KLEPTOMANIAC, n.
[INDENT]A rich thief. :lul:[/INDENT]
TWICE, adv.
[INDENT]Once too often. :D[/INDENT]

Manitu

Quote from: Moha:lol:
ARMOR, n.
[INDENT]The kind of clothing worn by a man whose tailor is a blacksmith.[/INDENT]
PHILOSOPHY, n.
[INDENT]A route of many roads leading from nowhere to nothing.[/INDENT]
KLEPTOMANIAC, n.
[INDENT]A rich thief. :lul:[/INDENT]
TWICE, adv.
[INDENT]Once too often. :D[/INDENT]

:lol: :lol:

ACADEME, n.
An ancient school where morality and philosophy were taught.
ACADEMY, n.
[from ACADEME] A modern school where football is taught.
ADVICE, n.
The smallest current coin. :lul:
ALONE, adj.
In bad company. :D
AMNESTY, n.
The state's magnanimity to those offenders whom it would be too expensive to punish.

És még csak az A betûnél tartok :)

Rounin

RANSOM, n.
The purchase of that which neither belongs to the seller, nor can belong to the buyer. The most unprofitable of investments.

Nekem ez a személyes kedvencem ^^

Más. Kívülállóknak LOL volt, gondolom veletek is megosztom: múltkoriban, késõ este, a DUna közepén leállt a kishajó (révátkelõ), miközben a fedélzeten tartózkodtam.

(na most kiderül, hány rosszindulatú ember van itt^^)

Djinn

Quote from: RouninMás. Kívülállóknak LOL volt, gondolom veletek is megosztom: múltkoriban, késõ este, a DUna közepén leállt a kishajó (révátkelõ), miközben a fedélzeten tartózkodtam.

(na most kiderül, hány rosszindulatú ember van itt^^)
Kárörvendõre gondoltál, nem?
És mi volt a vicc? Ki kellett úszni a partra?? Mert akkor tényleg vicces lehetett  :haha:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Chronos

Felraktam pár flasht a képgalériába, de úgy tûnik senki sem vette észre...:)

Na sebaj, link itt: http://usteam.uw.hu/pictures/flash/wakaba.html

CHRONOS

Rounin

Quote from: DjinnKárörvendõre gondoltál, nem?
És mi volt a vicc? Ki kellett úszni a partra?? Mert akkor tényleg vicces lehetett  :haha:

A vicces egy kisgyerek volt, aki azon parázott, hogy hogy jutunk ki, meg nekimegyünk az uszálynak, meg most mi a rosseb van (szó szerint) + "Hová megyünk most? Neki fogunk menni! Miért ott kötünk ki?? Iván, mi van a hajóval? Elsüllyedünk apu?"

Más:
Brutál kicsit, sérthetõ a jóízlést:

Öreg bácsika beszélget a farkával... - Na, idefigyelj! Együtt születtünk, együtt cseperedtünk, együtt veszítettük el a szüzességünket, együtt házasodtunk. Nehogy már el&õbb dögölj meg mint én!!!!

Djinn

Quote from: Rounin Öreg bácsika beszélget a farkával... - Na, idefigyelj! Együtt születtünk, együtt cseperedtünk, együtt veszítettük el a szüzességünket, együtt házasodtunk. Nehogy már el&õbb dögölj meg mint én!!!!
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Manitu

Chronos

Quote from: BlimpFalatozzék kényelem, miatt benneteket!
Ha belegondolsz hogy ez egy egyszerû fordítógép és mégis képes arra, hogy a magyar ember (nehezen is), de megértse hogy mi a lényeg, akkor már nem is "nagyon lol" a dolog...:)

CHRONOS

Manitu

Quote from: ChronosHa belegondolsz hogy ez egy egyszerû fordítógép és mégis képes arra, hogy a magyar ember (nehezen is), de megértse hogy mi a lényeg, akkor már nem is "nagyon lol" a dolog...:)

CHRONOS
De miért nem jut eszükbe megnézetni valakivel, aki legalább egy picit tud magyarul. Talán még a word magyar halyesírásellenõrzõje is fényéveket lenne képes javítani rajta... Na mindegy... Akkor is lol hangzása van az egész oldalnak...
Amúgy meg minden elismerésem annak, aki fordítógépet ír tetszõleges nyelvrõl magyarra. Nem lehet egyszerû.

Moha

A fordító robotok azért mindig megmosolyogtatják az embert. Ez kimondottan egy olyan terület, ahol még sokáig nem lehet majd felváltani az embert számítógéppel.
Addig pedig továbbra is lesznek ilyen fordítások, mint ez is, vagy mint a "Yamada DVD játékos" használati butasítása:
"Ha hideg helyrõl közvetlen meleg helyre viszi játékos, akkor jön a párás gáz." :lul:

TurboK

Quote from: ChronosFelraktam pár flasht a képgalériába, de úgy tûnik senki sem vette észre...:)

Na sebaj, link itt: http://usteam.uw.hu/pictures/flash/wakaba.html

CHRONOS
a rabbit/rub it/love it "guy" változata nincs meg valakinek? már régota keresem.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Dragon

Quote from: MohaA fordító robotok azért mindig megmosolyogtatják az embert. Ez kimondottan egy olyan terület, ahol még sokáig nem lehet majd felváltani az embert számítógéppel.
Addig pedig továbbra is lesznek ilyen fordítások, mint ez is, vagy mint a "Yamada DVD játékos" használati butasítása:
"Ha hideg helyrõl közvetlen meleg helyre viszi játékos, akkor jön a párás gáz." :lul:
Én olvastam már samsung monitor magyar nyelvû használati útmutatót, az kábé ilyen volt, még talán a Fábry-féle vietnámi balzsaméra is hasonlított.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,

Moha

Quote from: bpka000még talán a Fábry-féle vietnámi balzsaméra is hasonlított.
A Samsung monitor is "vérbõséget okoz"? :lul: - hát max a szemedben, ha sokat bámulod. :D
De az a Fábry elõadás tényleg jó volt. (én a fõnökkel hallgattam a kocsiban hazafelé jövet)

Dragon

Quote from: MohaA Samsung monitor is "vérbõséget okoz"? :lul: - hát max a szemedben, ha sokat bámulod. :D
De az a Fábry elõadás tényleg jó volt. (én a fõnökkel hallgattam a kocsiban hazafelé jövet)
Nem, "vérbóséget" :D
Kocsiban? Ezt ugye ismeri mindenki: http://www.mellesleg.fm:8086/
(Winamp -  ADD URL)

Chronos

Quote from: TurboKa rabbit/rub it/love it "guy" változata nincs meg valakinek? már régota keresem.
Tessék...:)

http://usteam.uw.hu/pictures/flash/pics/lavie.swf

CHRONOS