Ez nagyon lol :DD - Archive #1 - 2003-12 - 2006-03

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-14, 17:20:14

Previous topic - Next topic

Pirula

Quote from: MohaWear My Hat
Szerintem vicces, és tök aranyos. (Nomeg Phil Collins fan is vagyok :p)
:jee: Ez nagyon ott van a szeren!

.Attila

Quote from: MohaSzerintem vicces, és tök aranyos.
Tényleg az :)

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Quote from: RouninThe fighting game :)

Ezt már sokszor láttam, de nem lehet megunni. A "körbepörgõs" részt az becsüli meg igazán, aki próbált már Flash animációt csinálni otthon. :rolleyes: Állat nagy munka volt, az biztos!

Phil Collins: van egy király koncert dvd-m, ha érdekel valakit. Sok jó száma van, de ez a kedvencem mindenképpen (plusz a koncerten is király marháskodást csinálnak, azt még sokkal jobban bírtam, mint ezt az animot).
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

roderick

Quote from: RamizEzt már sokszor láttam, de nem lehet megunni. A "körbepörgõs" részt az becsüli meg igazán, aki próbált már Flash animációt csinálni otthon. :rolleyes: Állat nagy munka volt, az biztos!

Háhá! bevetted, igazából van olyan program, ami direkt ilyen 3d cuccokat csinál vektorgrafikához:)
(najó nem biztos, hogy ezt használta, de velószínü)

amúgy nemtom, nekem már túl sok sztorielem volt benne, nem az a klasszikus... ráadásul szines figurák teljesen követhetövé teszik helyenként, ami engem zavart:)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

kikuchiyo

QuoteAscii movies:
http://www.romanm.ch/index.php?var1...el/ascii-movies

Ezek gagyik, bárki csinálhat hasonlót mplayerrel. (-vo aa)

Egy kicsit komolyabb próbálkozás:
Star Wars ASCII-ban
(megvan majdnem az egész "elsõ" rész)
Failure is the default option

Fazék

van pár nagyon jó köztük, de most nem volt kedvem kiválogatni, bocsi :)

1. A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.
2. Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét.
3. A chiliszósz határozott fellépésû ketchup.
4. A dög a rivális hölgy beceneve.
5. A kémia ugyanaz, mint a fizika, csak büdösebb.
6. Az irónia nem más, mint a szellemes emberek gorombáskodása.
7. A szálka a hal bosszúja.
8. Az ámokfutás a jövõ tömegsportja.
9. A biztonság az a veszély, amit nem érzékelünk.

1. Jó dolog a skizofrénia. Legalább tudok magammal sms-ezni.
2. Miért marad mindig olyan sok hónap a pénz végére?
3. A szakáll nem szúr, csak a megfelelõ oldalára kell születni.
4. A sláger az a zene, ami a füleden megy be és a könyöködön jön ki.
5. Ha tilosban parkolsz, ne kapcsold ki az ablaktörlõdet. Mozgó ablaktörlõ alá nem lehet betenni a büntetõcédulát...
6. A nõknek biztos azért lassú a felfogásuk, mert windows alatt futnak
7. Egy perc hosszúságát az határozza meg, hogy a WC-ajtó melyik oldalán várakozol!
8. Az önzõ csak magára gondol. Az irigy másokra is!
9. A legrosszabb dolog a világon az, amikor a hülyeség szorgalommal párosul.
10. Bigámia az, ha valakinek eggyel több felesége van. A monogámia ugyanaz.
11. Házasság??? Nem szaporodom fogságban!
12. A barátaim mindent megdugtak, ami mozgott, de én nem tartottam fontosnak, hogy ilyen korlátokat állítsak magamnak.
13. A felfedezések úgy születnek, hogy valaki nem követi az utasításokat.
14. A huzat mindig a WC felõl húz az ebédlõ felé.
15. A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
16. A sör lassan butít, de nem baj, én ráérek.
17. A tökéletes nõ süketnéma, nimfomániás, és az apjának van egy jó kis kocsmája.
18. Van egy nagyon pontos Magyarország térképem. 1:1 léptékû.
19. Nem aggódom az államadósság miatt. Elég nagy ahhoz, hogy vigyázzon magára.
20. A lustaság netovábbja, ha valaki azt álmodja, hogy nem csinál semmit.
21. A nagyotmondás ellen a nagyothallás az egyetlen védelem.
22. Nem a Dunakeszi az embert...
23. A sast a legkönnyebb a tojásban elkapni.
24. A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
25. Olyan fekete a levegõ, hogy vakondok!
26. Sokat akar a szarka, de menstruál a szarkalány.
27. Nem él a nejem, káposzta a fejem!
28. Ki korán kel, az hülye - menjen el orvoshoz!
29. Ali Baba és a nedves padló...
30. Nem esik messze a vak a botjától.
31. A pofon elhadart simogatás.
32. Én különb vagyok, mint a többi ember, mert belõlem csak egy  van, a többibõl pedig sok.
33. Amirõl azt gondolod, hogy mások gondolják rólad, azt Te magad gondolod saját magadról.
34. Okos pilóta alagútban nem katapultál...
35. Nincs bajom a négerekkel, szeretném ha mindenkinek lenne egy.
36. A titoktartás egy olyan szilárd halmazállapotú anyag, amely alkoholban oldódik.
37. A teve egy rendkívül szívós állat: akár élete végéig kibírja víz nélkül. Sõt még utána is.
38. A szél a levegõ azon része, amelyik siet.
39. Már elõzõ életemben sem hittem a lélekvándorlásban.
40. Muszáj mindig megoldást találni? Nem élvezhetnénk egy kicsit a problémát?
41. A régész karrierje romokban hever.
42. Nem azért küzdöttem fel magam a tápláléklánc csúcsára, hogy vegetáriánus legyek.
43. Ha megígérem, hogy hiányozni fogsz...elmész?
44. Hát nem csodálatos dolog nagypapának lenni? Imádom. Az egyetlen, amit nem szeretek benne, hogy egy nagymamával kell hálni.
45. Ha valakinek folyamatosan karikás a szeme, az csakis az ördög lehet, mert az sohasem alszik.
46. A számítógépek sohasem fogják átvenni a könyvek szerepét. Nem állhatsz rá egy floppy lemezre, hogy elérj valamit egy magas polcon.
47. Vegetáriánus = régi indián szó. Jelentése: "béna vadász"
48. Ha megéred a százat, akkor megúsztad. Nagyon kevesen halnak meg százéves koruk után.
49. Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaftsausstellung még szebb.
50. A válaszom egy határozott talán.
51. Olyan nincs hogy verekedés közben futballmeccs tör ki?!
52. Mindenütt jó, de mindig elzavarnak.
53. Lehet hogy a Hold kisebb, mint a Föld, de távolabb is van!
54. A szerelem definiálhatóan amorfizálódott periférikus komplexum, ami a pszedoindividualisztikus egocentrumban kiváltja a "dejóbaszni" érzést.
55. Ha nem lenne utolsó pillanat, akkor semmi sem készülne el.
56. Az éttermek dohanyzó és nem dohányzó részre osztása olyan, mintha a strand medencéjét belehugyozós és nem belehugyozós részre osztanák!
57. Akármilyen rossz is a kölyök, adókedvezménynek megteszi.
58. Kórustag voltam, amíg rá nem jöttek, honnan jön a zaj.

edit: ááááúúúú

Két ember ül a kocsmában. Egyszercsak megszólal az egyik:
- Te, tudod mi az, 5 szeme van húsz lába, és véres fogaiból jön a méreg?
- Nem. Mé', te igen?
- Én se, de szerintem szedd le a válladról...

teraflare

Régebben volt itt fennt egy autóreklám ahol megindult valami és onnan The incredibles machine módon folytatódott. Na ennek jegyében:
http://zyz.atx.ru/raznoe/video/118118.html

Fazék

Quote from: teraflareRégebben volt itt fennt egy autóreklám ahol megindult valami és onnan The incredibles machine módon folytatódott. Na ennek jegyében:
Ez nadddjon jóó!!  :lul:  :haha:

Rounin

Quote from: teraflareRégebben volt itt fennt egy autóreklám ahol megindult valami és onnan The incredibles machine módon folytatódott. Na ennek jegyében:

Arrrgh :) Kewl :] Ezek az arcok....

Quote from: ShiroiNekem sincs, nagyon jók! Legszívesebben beraknék belõle 10-20-at aláírásnak. :)

Ditto

Fazék

- A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér azt is megtartja.

- Igenis létezik humánus kapcsolat ember és ember között ebben a vérzivataros évszázadban is. Úgy hívják, hogy készpénz.

- Aki úgy véli, hogy vele nem törodik senki, idén ne töltse ki az adóbevallási ívét.

- Az adócsalás az egyetlen szellemi tevékenység, ami némi hasznot hoz.

Ramiz

Egy-kettõre ráismertem (pl 58-Wodehouse, 51-Woody Allen sztoriból). Jók, de elég sokban nagy belsõ ellentmondás feszül, ami néha zavaró.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Lehet, hogy régi, de én még nem találkoztam vele :

Bormann hajnali három órakor durva dörömbölésre ébredt. Amikor ajtót nyitott, egy vattakabátba öltözött idegen férfit látott, sílécekkel a lábán, ejtoernyovel a hátán.
- AZ ELEFÁNTOK ÉSZAKRA MENNEK!!! - mondta az idegen nyomatékosan, eros orosz akcentussal.
- Az elefántok elmennek a francba! - mondta bosszúsan Bormann. - Stirlitz egy emelettel feljebb lakik!

Raggie

:lol: Ezek nem normálisak, de ezért jó!! :D

Ramiz: a napi bölcsességekben ne nagyon keress belsõ összefüggéseket :D .(ezek elmennének ballagási üdvözlõkártyáknak!)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: Raggie GordonRamiz: a napi bölcsességekben ne nagyon keress belsõ összefüggéseket :D .(ezek elmennének ballagási üdvözlõkártyáknak!)

A ballagási üdvözlõkártyákban azért nincsenek belsõ összefüggések, mert laposak a szerencsétlenek, és nincs is igazi belsejük. De azért mégis lehet valamilyen összefüggés, mert nem esnek szét.

Rounin

Új 7-es BMW-be beleszalad hátulról egy Trabant. A BMW fedélzeti computerén a következo felirat jelenik meg: - Új Plug&Play eszköz csatlakozva. Telepíti most a szükséges drivereket?

Ramiz le fogja szólni :/

Ramiz

Quote from: RouninÚj 7-es BMW-be beleszalad hátulról egy Trabant. A BMW fedélzeti computerén a következo felirat jelenik meg: - Új Plug&Play eszköz csatlakozva. Telepíti most a szükséges drivereket?

Ez egy béna vicc. Eleve: hol van a Plug? Csak belement! Nincs összekötve, pláne csatlakoztatva. Aztán: Play? Mit lehet lejátszani egy Trabin? Aztán: szép elmélet a felülrõl kompatibilitás, de egy Merci szoftverére minek tennének Trabant-felismerõ szoftvert? Aztán: nem a fedélzeti "computeren" (ez is milyen már... van erre szép magyar szó!) jelenik meg a szöveg, hanem valamiféle képernyõn. Nnna.

Raggie

"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Rounin

Quote from: RamizEz egy béna vicc. Eleve: hol van a Plug? Csak belement! Nincs összekötve, pláne csatlakoztatva. Aztán: Play? Mit lehet lejátszani egy Trabin? Aztán: szép elmélet a felülrõl kompatibilitás, de egy Merci szoftverére minek tennének Trabant-felismerõ szoftvert? Aztán: nem a fedélzeti "computeren" (ez is milyen már... van erre szép magyar szó!) jelenik meg a szöveg, hanem valamiféle képernyõn. Nnna.

Meg én. Így lenne ötösöm a lottón. Bár némileg rontja orákulumi képességeim fényét, hogy Ramiz is megmondta. :ejj:

Cobra

Quote from: RouninÚj 7-es BMW-be
Quote from: Ramizegy Merci szoftverére

csak összehoztátok ketten a viccet   :haha:
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Rounin

Quote from: Cobracsak összehoztátok ketten a viccet   :haha:

Argh :D Annyira igyekezett leszólni :lol:

Moha

Quote from: BlimpEz nagyon aranyos! :D És valamennyire én is Phil Collins fan vagyok, szóval  :jee:  :)
Kösz az elismeréseket fiúk. :) Mellesleg a 4chan-en találtam. Vannak néha igazi gyöngyszemek, csak résen kell lenni, mert kb fél nap alatt lecserélõdik az egész flash gallery.
Quote from: teraflarehttp://zyz.atx.ru/raznoe/video/118118.html
Ez tök jó! :haha:
Quote from: Blimp- Aki úgy véli, hogy vele nem törodik senki, idén ne töltse ki az adóbevallási ívét.
Na igen. :hehe:

Raggie

Quote from: RouninMeg én.
Rólad beszéltem!(tudtomal csak egy valakit hívnak Rouninnak) :hehe: :D

Well, do ya, punk?"

Rounin

Quote from: Raggie GordonRólad beszéltem!(tudtomal csak egy valakit hívnak Rouninnak) :hehe: :D

Félreérted. Meg én = én aztán megmondtam. _meg_ én. Nem én _is_ :)

Hanem : Én meg. -> Meg én;)

(nekem meg Ramiz :p )

Raggie

Quote from: RouninFélreérted. Meg én = én aztán megmondtam. _meg_ én. Nem én _is_ :)

Hanem : Én meg. -> Meg én;)

(nekem meg Ramiz :p )
:rotflol:  :tezsvir:  :hahaha:
Ez a post a nagyon LOL-ba is mehetett volna!

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Miért, nem oda ment? :confused:

Rounin

Quote from: RamizMiért, nem oda ment? :confused:

Bahh... erre várt, hogy belõhessen még egy blõd postot :ejj: Raggie, ennek bedõltél :ejj:

:lol:

Raggie

:haha: TÉnyleg bedõltem! Nna mindegy! Legközelebb én állítok csapdát!

Well, do ya, punk?"

Rounin

Raggie

Hát ecsém! Ennyi sok töcsséget! Elég durván fárasztóak!

Well, do ya, punk?"