Ez nagyon lol :DD - Archive #1 - 2003-12 - 2006-03

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-14, 17:20:14

Previous topic - Next topic

katz

Quote from: KvikvegÁáááháááháááá, kell nekem vizuális típusnak lennem, elkepzeltem!  :lul: :D
:lul:

teraflare

Quote from: RouninEDIT:
Warrior hamsters - home made
:lul:   :kiraly:  :hopp: már ki is raktam a képet a koliajtóra.

Darkstar

Quote from: RouninWarrior hamsters - home made

:lol: (az állatbarátok haragudni fognak)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Raggie

Quote from: PirulaNem is tudtam hogy London és Gyõr ennyire hasonlít éjjel. :D
Ja! Tényleg, ti is csukott szemmel alszotok?! :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Moha

Már megint hülye vagyok, és rossz helyre írtam a postot...
Mindegy, ide is van mondanivalóm:
Quote from: Raggie GordonJa! Tényleg, ti is csukott szemmel alszotok?! :D
Igen. Én ugyan próbáltam középsuliban az unalmas magyarórákon kifejleszteni a nyitott szemmel alvás mûvészetét, de sajnos nem sikerült... :D

Meske

Quote from: MohaIgen. Én ugyan próbáltam középsuliban az unalmas magyarórákon kifejleszteni a nyitott szemmel alvás mûvészetét, de sajnos nem sikerült... :D
Azt te csak hiszed, mivel tudtommal még nem láttad magad kívülrõl alvás közben, ezért nem tudhatod, hogy hogyan alszol. S én viszont már láttalak, és bizony sikerült elsajátítanod ezt a képességet, s az igazság az, hogy olykor nyitott szemmel szoktál aludni! :p

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Raggie

Quote from: MohaMár megint hülye vagyok, és rossz helyre írtam a postot...
Mindegy, ide is van mondanivalóm:Igen. Én ugyan próbáltam középsuliban az unalmas magyarórákon kifejleszteni a nyitott szemmel alvás mûvészetét, de sajnos nem sikerült... :D
Nem feltétlen szükséges ezt kifejleszteni, elég, ha a szemhélyadra ráfestesz egy nyitott szemet(á la Zatoichi). A tanár úgysem veszi észre, mivel még annyira sem figyel mint ti! :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Raggie

Nna ezt asszem inkább nem linkelem be a vallások tpoicba! :D : papok egymás közt

Ez meg csak egy kis NO COMMENT az érettségihez! törikérdés(?)

Well, do ya, punk?"

katz

Quote from: Raggie GordonNna ezt asszem inkább nem linkelem be a vallások tpoicba! :D : papok egymás közt

Ez meg csak egy kis NO COMMENT az érettségihez! törikérdés(?)
Miért nem árulod az utobbit a neten, mint lehetséges kérdést? :D

Rounin

Neehehehehem!

Ezt nem bírom ki :D Ebbe háromszor belehaltam :

Love me!

Raggie

Quote from: RouninEzt nem bírom ki :D Ebbe háromszor belehaltam :

Love me!
Áaaáaööörghflötyrepp!!!!!! EZT tényleg debilek csinálták!!! :D (Ramiznak is van hova fejlõdni!)

katz: hát már gondoltam rá, csak az a baj, hogy lehet, hogy K.L.-nak is van szerzõi jogvédõje és akkor ez õt illeti meg! :haha:

Well, do ya, punk?"

Djinn

Quote from: RouninNeehehehehem!

Love me!
Nem tudom, ki hogy van vele, de ha végnézek egy ilyet, mindig azon gondolkodom utánna, miért nem kapcsoltam ki már a felénél? Merjem azt mondani ezekután, hogy nincs idõm....  :eeek: :D
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Darkstar

Quote from: Raggie GordonEz meg csak egy kis NO COMMENT az érettségihez! törikérdés(?)

Amelyik netkávézóba járok, ott az egész "tételsor" ki van ragasztva.  :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Pirula

Love me!
Istenem... Most elvonulok valami sarokba halkan zokogni. :D

katz

Love me!
Ez fergeteges :lul:

Kvikveg

Love me!
:lul:  :lul:  :lul:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Darkstar

Love me!

Végem van...  :lul:  :haha:  :lol:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Bill

Love me!
Ez kész! Székrõl lefordulós, fetrengve röhögõs :D  :lul:  :lul:

Edit:

Quote from: Ramiz
Quote from: shampooAki utoljára nevet, annak van 56k-s modeme. XDDDDDDDD

Ezen két hónappal ezelõtt még nem nevettem volna... de most már tudok: :lul:
Én még most sem tudok ezen nevetni.Na jó, néha ... :D
"I think he had a connection to his audience that was very, very deep. His music is powerful, very intense. That sort of power is rare. You hate to lose somebody like that, someone who keeps the music alive and moving ahead. Not many guys like him come along."
   - Bruce Springsteen [Kurt Cobainrõl]

Ramiz

Quote from: Raggie GordonÁaaáaööörghflötyrepp!!!!!! EZT tényleg debilek csinálták!!! :D (Ramiznak is van hova fejlõdni!)

Ne sértegess, haver. Lehet, hogy béna vagyok, de ennyire szánalmas nem, mint ezek. Amúgy szerintem túljátszották. Az ilyen komolyan elõadva hatásosabb (legalábbis az én ízlésem szerint). Bár gyerekkoromban szerettem a bohócokat (azok legalább nem az állatokat szívatták, hanem egymást :) )
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Darkstar: nna azt megbnézném! Egyébként hol van ez a hely? Érdekelne mostmár! :D

Ramiz: Nem sértegetésnek szántam, bár utólag tényleg annak tûnhet. Ezek viszont tényleg állatokat szivatnak!(azt a sok debilt akik mind megnézik a klippjüket!) :__devil:

Well, do ya, punk?"

Fazék

- Te, én napról napra szórakozottabb vagyok. Tegnap a buszmegállóban vettem észre, hogy nincsen rajtam alsógatya.
- Az semmi, én a munkahelyemen vettem észre, hogy egy fogkefe lóg ki a fejembõl. De nem is ez a félelmetes.
- Hanem?
- Hanem például egy medve.

Ramiz

Bill

Quote from: Blimp- Te, én napról napra szórakozottabb vagyok. Tegnap a buszmegállóban vettem észre, hogy nincsen rajtam alsógatya.
- Az semmi, én a munkahelyemen vettem észre, hogy egy fogkefe lóg ki a fejembõl. De nem is ez a félelmetes.
- Hanem?
Ez jó!:cool: De kb olyan, mint ez:
Két alak jön ki az erdõbõl, az egyik futva, a másik medve. :D
"I think he had a connection to his audience that was very, very deep. His music is powerful, very intense. That sort of power is rare. You hate to lose somebody like that, someone who keeps the music alive and moving ahead. Not many guys like him come along."
   - Bruce Springsteen [Kurt Cobainrõl]

Raggie

Quote from: Blimp- Te, én napról napra szórakozottabb vagyok. Tegnap a buszmegállóban vettem észre, hogy nincsen rajtam alsógatya.
- Hanem?
Asszem maradandó károsodást szenvedtem! :D :lol:

Well, do ya, punk?"

Necrid^

- Hanem?

Beteg !  :)
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Meske

Összegezném az elmúlt pár postot, ha lehet:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Smiley-k ban:  :lul: :lol: :rotflol: :muhahah:  :hahaha:

Ezek a töritételtõl kezdve a "Love me"-n át egészen az utóbbi viccekre is vonatkoznak. :)

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Moha

Quote from: RouninLove me!
Ááááá, még két ilyen ütõdöttet! :lol:

És egy érdekes kis játék. Raggie, Ramiz, ez tetszeni fog nektek. :D

HVp213

T-rend
A készüléket átneveztük T-elefonra, a vidéki hívást T-ávolságira, az utcai
készülékek érméjét T-antuszra, a beszélgetés egységét pedig T-arifában
mérjük!
Mindezt pedig T-e fizeted!
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Moha

Quote from: HVp213T-rend
A készüléket átneveztük T-elefonra, a vidéki hívást T-ávolságira, az utcai
készülékek érméjét T-antuszra, a beszélgetés egységét pedig T-arifában
mérjük!
Mindezt pedig T-e fizeted!
T-ökjó! :lol: