Ez nagyon lol :DD - Archive #1 - 2003-12 - 2006-03

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-14, 17:20:14

Previous topic - Next topic

Thomasson88

Quote from: KvikvegNa, per pill 11. palya, es meg nincs vege.
Az eppen felkeloket 1 golyoval kinyirja.
Mellkasra celoztam.

Na, Stage 16, 207 hulla. +1 :D
3.páylán mnidig meghalok. Meg kiirja hogy találtam shotgunt cask az nem világos hogy hogy tudok shotira váltani. :) na mnid1
Jól kezdõdött ez a nap is, csak kár, hogy felébredtem.

Bill

Quote from: KvikvegNa, per pill 11. palya, es meg nincs vege.
Az eppen felkeloket 1 golyoval kinyirja.
Mellkasra celoztam.

Na, Stage 16, 207 hulla. +1 :D
Szép! Azt tudtam, hogy a felkelõket 1 golyó "megöli", de úgy látszik gyakorolnom kell még, hogy megdöntsem ezt a 207 pontot. :D

edit: a shotgunt én se értem. lehet egyáltalán fegyvert váltani? :)
"I think he had a connection to his audience that was very, very deep. His music is powerful, very intense. That sort of power is rare. You hate to lose somebody like that, someone who keeps the music alive and moving ahead. Not many guys like him come along."
   - Bruce Springsteen [Kurt Cobainrõl]

Pirula

Quote from: Billedit: a shotgunt én se értem. lehet egyáltalán fegyvert váltani? :)
Nyomsz egy shiftet és voilá! De a shotgunt ha lehet még lassabban tölti újra, ráadásul 2 lövésenként.

Kvikveg

Quote from: PirulaNyomsz egy shiftet és voilá! De a shotgunt ha lehet még lassabban tölti újra, ráadásul 2 lövésenként.
Akkor most jegyeznem meg, hogy en ezt nem vettem eszre... Szoval revolverrel mentem vegig. Na majd legkozelebb... :beeee:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Bill

Quote from: PirulaNyomsz egy shiftet és voilá! De a shotgunt ha lehet még lassabban tölti újra, ráadásul 2 lövésenként.
Köszi Pirula! Kipróbálom.
"I think he had a connection to his audience that was very, very deep. His music is powerful, very intense. That sort of power is rare. You hate to lose somebody like that, someone who keeps the music alive and moving ahead. Not many guys like him come along."

Ramiz

Nekem a Vulcan gépágyú tetszik a legjobban! Csak úgy röpködnek a hulla-darabok!!! :cool:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kvikveg

Érettségin, a tanár bemegy a terembe, feláll a pódiumra, körülnéz s megszólal: -"Van mindkinek tételsora, vagy osszak?"
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Rounin

Quote from: KvikvegÉrettségin, a tanár bemegy a terembe, feláll a pódiumra, körülnéz s megszólal: -"Van mindkinek tételsora, vagy osszak?"

Két perce láttam ircen :D

Más:

A nyuszika az egy igazi jellem. Ott ül a fûben mégsem szívja. :)

Moha

Quote from: PirulaCarfairies
4. próbára 97160 pont :)
Quote from: PirulaMég van itt valami: Deanimator
Nem rossz, de a 10. pálya után meguntam... (késõ van már, fáradt vagyok) Ja, amúgy addig jó lelõni õket, míg fel nem kelnek, akkor elég nekik 1 golyó is.
Quote from: PirulaMegint találtam valamit, ez már stílszerû is: Nanaca
Ezt már a galériába is postolták. Nagy sláger. Én már mondjuk kijátszottam vele magam. Személyes rekordom majdnem 10000 m :)

katz

Quote from: KvikvegÉrettségin, a tanár bemegy a terembe, feláll a pódiumra, körülnéz s megszólal: -"Van mindkinek tételsora, vagy osszak?"
:lul:

Necrid^

Vki talált egy csekket az utcán,bement a postában és megfizette. :lame:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Raggie

Minden naggyon lol!!! Deanimator rulez! Jobban tetszik mint a wolfeinstein! :jee:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Sinistro

És ezeket ismeritek? Bocs a csillagokért, csak hát ugye az eredeti szövegkörnyezet...

Chat-en történt

[09:26:10] bazze milyen jó érzés hogy szombat reggel
             nem
             vagyok hulla másnapos:)
             [09:28:21] vasarnap van panki

Kaptam egy ilyen sms-t:Nyerjen 500eFT-ot az
             Europarktol..blabla.. erre kuldtem nekik egy ilyen valaszt:"Meg
             egy ilyet kapok es megb***om anyadat a ravatalon!" erre jott
             egy valasz: "On sikeresen leiratkozott hirlevelunkrol

[01:00] szia. ba**unk? bocs ha túl nyomulós
             vagyok, kezdõ vagyok még ismerkedésben

<[HUN]jampi> ki tud olyan progit mondani ami megjegyzi a
             lenyomott billentyuket?
             <[HUN]raymckurt> microsoft word

És a Legnagyobb!!!! -->
             [21:43:14] [+SuperAdam] "fa**a buli volt, anyám írt smst, h
             meghalt a papa, én végigbõgtem az éjszakát, és kiderült, h csak
             a pápa halt meg, csak anyám nem bír ékezetet írni...."

Raggie

Hát.... valahogy ezért nem járok chatelni :D ... bár lehet, hogy kéne! ;)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Raggie

Well, do ya, punk?"

HVp213

Quote from: RamizHV: csupa ilyen fájdalmas viccet tudsz? :eeek:  :)
Még akad 1-2  ;)
Bocs a kései reakcióért, Balatonon nem vót net :bruhuhu:

Ramiz (meg akiknek még tetszett a "fájdalmas" vicceim):
Kovácsot kérdi a kollégája:
- Hallom, egy fiú udvarol a lányodnak. Hogy állsz a kérdéshez?
- Á, semmi probléma. Amikor elõször volt nálunk a srác, félrevontam, és
beszéltem vele.
- És mit mondtál neki?
- Csak annyit: "Figyelj rám haver! Az ott az egyetlen lányom, akit
nagyon szeretek. Ha bármi olyat teszel vele, ami nem erkölcsös, akkor
velem gyûlik meg a bajod! És elárulom, nem félek visszamenni a
börtönbe!"
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

katz

Quote from: HVp213Még akad 1-2  ;)
Bocs a kései reakcióért, Balatonon nem vót net :bruhuhu:

Ramiz (meg akiknek még tetszett a "fájdalmas" vicceim):
Kovácsot kérdi a kollégája:
- Hallom, egy fiú udvarol a lányodnak. Hogy állsz a kérdéshez?
- Á, semmi probléma. Amikor elõször volt nálunk a srác, félrevontam, és
beszéltem vele.
- És mit mondtál neki?
- Csak annyit: "Figyelj rám haver! Az ott az egyetlen lányom, akit
nagyon szeretek. Ha bármi olyat teszel vele, ami nem erkölcsös, akkor
velem gyûlik meg a bajod! És elárulom, nem félek visszamenni a
börtönbe!"
:D Ez jó volt.

Necrid^

Quote from: Raggie GordonMost találtam: kíváncsi vagy magadra x év múlva?!

Nálam beszarik sokat tölt a java és semmi..  :mad:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Fazék

azt hiszem pont ezt a chat-es gyûjteményt már Katz beírta egyszer. de még mindig jók :)

Sinistro

Quote from: Blimpazt hiszem pont ezt a chat-es gyûjteményt már Katz beírta egyszer. de még mindig jók :)

Akkor elnézést kérek Katz-tól, pár oldalnál többet nem olvastam vissza.
Nekem új volt, ma találtam. Különben is: Egy csecsemõnek minden vicc új =  Új tagoknak...

katz

Quote from: Blimpazt hiszem pont ezt a chat-es gyûjteményt már katz beírta egyszer. de még mindig jók :)
jah, asszem én voltam, de attól még jó volt ujraolvasni õket :haha:

Ramiz

Quote from: Raggie GordonMinden naggyon lol!!! Deanimator rulez! Jobban tetszik mint a wolfeinstein! :jee:

:ejj:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

HVp213

Közvéleménykutatók felmérést végeznek a különbözõ társadalmi
rétegek között, hogy ki szerint mennyi idõ alatt lehet megtanulni kínaiul.

Megkédezik a parasztbácsit, mire õ:
- Szerintem egy egész élet is kevés rá.

A butikos szerint:
- Szerintem egy 3-4 év alatt jól meg lehet tanulni.

A menedzser válasza:
- Intenzív tanulással 3-5 hónap alatt.

Megkérdezik az egyetemistát is:
- Szerinted mennyi idõ alatt lehet megtanulni kínaiul?
- Miért, holnap ZH?!

:rolleyes:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Moha

Quote from: Raggie GordonMost találtam: kíváncsi vagy magadra x év múlva?!
Ez nagyon ász! Szórakoztam vele egy kicsit: Felismeritek 40 év múlva vagy nõként? :D

Pirula

Quote from: HVp213Közvéleménykutatók felmérést végeznek a különbözõ társadalmi
rétegek között, hogy ki szerint mennyi idõ alatt lehet megtanulni kínaiul.

Megkédezik a parasztbácsit, mire õ:
- Szerintem egy egész élet is kevés rá.

A butikos szerint:
- Szerintem egy 3-4 év alatt jól meg lehet tanulni.

A menedzser válasza:
- Intenzív tanulással 3-5 hónap alatt.

Megkérdezik az egyetemistát is:
- Szerinted mennyi idõ alatt lehet megtanulni kínaiul?
- Miért, holnap ZH?!

:rolleyes:

:lol: Ez zseniális! Holnap vizsgázok... na nem kínaiból.

HVp213

Quote from: Pirula:lol: Ez zseniális! Holnap vizsgázok... na nem kínaiból.
Bár én is tehetném (mármint vizsga), ugyanis passziv féléven vagyok  :(
De öröm az ürömben, hogy most van elég idõm anime-t nézni s átnyálazni némi mangát! :p  :angyali:

roderick

Quote from: MohaEz nagyon ász! Szórakoztam vele egy kicsit: Felismeritek 40 év múlva vagy nõként? :D

BÁHÁHÁHÁHÁHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! :lul:

edit: valaki berakhatna amúgy valami vicces játékot, mert nincs kedvem tanulni, de a lelkiismeretfurdalás ami ebböl ered aludni se enged
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

HVp213

Quote from: PirulaHolnap vizsgázok....
De bunkó vagyok.... Sokkk sikert a vizsgádhoz!!! :jee:
Mibõl lesz?

Bill

A viccek jók voltak, bár az egyetemistásat már ismertem. Mondjuk a chates nagyon :lol: :D

HVp213

Quote from: BillA viccek jók voltak, bár az egyetemistásat már ismertem.
THX! :)
Szinte lehetetlen, hogy olyan viccet rakjak fel amit senki nem ismer! De szerencsére "mindenkinek" akad újdonság...

Ez úton kérek mindenkit, ha van ellenvetés a viccek ellen Szóljatok! (mert még akadna 1 pár)  :lazza: