Ez nagyon lol :DD - Archive #1 - 2003-12 - 2006-03

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-14, 17:20:14

Previous topic - Next topic

Ramiz

Quote from: Raggie Gordon?????:hö?
Jeeee!!!
De azért ezt metál-koncertesben nem tudnám elképzelni... :D Eleve dõlne ki a füst meg esnének ki a tömeg tetejérõl az emberek...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

HVp213

Quote from: Bill:lol: csak nehogy vmi neked nem tetszõ süljön ki belõle. :D
Tudod, próba cseresznye...  :jee:
Quote from: RamizExtra :lol: ! Nem azért, mert nõszivató, hanem mert frappánsan csinál viccet egy voltaképpen evidens dologból (kevesebb idõ - kevesebb beszéd), ami tulajdonképpen a férfiakra is igaz, és mégis arra céloz, hogy a nõk rohadt sokat beszélnek!
nekem se azért tetszett mert nõszivató (amúgy szerintem annyira nem is az... hiszen a tény az tény mégha ha vicc is lett belõle :p ) (most én kapot követ majd ezért  :rolleyes:  )
Ha elmagyrázod már nem is olyan vicces... :p
Quote from: RamizÉn is! Én is! Mazo rulez! Kakihara rulez! Mistress Demon rulez! (Így hívták valahogy, ugye? (Dungeon Keeper)) Latex ruha & szöges ostor rulez!
Nem gondoltam volna, hogy az én "finom" célzásom ilyet vált ki...   :ad: :lul:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Bill

Quote from: Raggie GordonEzek meg nagyon hülyék! nézd a szemét!

Ezt a két idiótát.:)
"I think he had a connection to his audience that was very, very deep. His music is powerful, very intense. That sort of power is rare. You hate to lose somebody like that, someone who keeps the music alive and moving ahead. Not many guys like him come along."
   - Bruce Springsteen [Kurt Cobainrõl]

Ramiz

Quote from: HVp213Ha elmagyrázod már nem is olyan vicces... :p
Háhhá! Megöltem egy viccet!!! :__devil:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Télleg, juteszembe Bill nagyon lol az aláírásod! Nirvana?
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

HVp213

Quote from: Raggie Gordon?????:hö?
:lol:
Quote from: Raggie Gordonnézd a szemét!
Headshot!!!  :uzi:
Quote from: RamizHáhhá! Megöltem egy viccet!!! :__devil:
Nem megölted! Szabájosan kivégezted, aztán a földbe döngölted a földi maradványait...  :comp:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Bill

Quote from: Raggie GordonTélleg, juteszembe Bill nagyon lol az aláírásod! Nirvana?
Na igen. Gondolom nem volt túl nehéz rájönni. :D
Ennyire :lol: ?
"I think he had a connection to his audience that was very, very deep. His music is powerful, very intense. That sort of power is rare. You hate to lose somebody like that, someone who keeps the music alive and moving ahead. Not many guys like him come along."

Kvikveg

Csatlakozom: Bill alairasa :lol:!
Egyebkent eltaknyoltak, vagy kigubancolodtak? :D

ui nem tudja valaki, hogy lehet a kexplorert ravenni, hogy wmvnel mplayert hasznaljon? A Win MediaPlayert mar letliltottam, mert elszall tole a bongeszo.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Quote from: HVp213Nem megölted! Szabájosan kivégezted, aztán a földbe döngölted a földi maradványait...  :comp:
Nem végzek félmunkát. :__devil:

HVp213

Quote from: RamizNem végzek félmunkát. :__devil:
Én is valami ilyesmit sejtettem a hátterébe... :lazza:

Fazék

Quote from: BonciKapásból sikerült észrevennem :)
A megoldás adja magát szerintem:
Nekem azért tetszett, mert nagyon jól reprezentálja az ilyen trükkök lényegét, a megtévesztést :) És ha nem lett volna ilyen hosszú a bevezetõ szöveg, és nem készülök fel rá ennyire, akkor lehet hogy én is meglepõdtem volna elsõre. :)

HVp213

Kovács József földhivatali ügyintezõ egyik nap félfogadási idõben (mert
akkor úgyis ráér) elhatározza, hogy rendet rak a szobájában álló nagy
szekrényben. Talál egy régi poros lámpát. Viccbõl megdörzsöli és így szól:
- Kérek egy jéghideg sört!
Hirtelen ott terem az asztalán a sör. Túl a döbbeneten ezután már sokkal
nagyobb kívánsággal folytatja:
- Vigyél egy fantasztikus szigetre, ahol gyönyörû és odaadó nõk vesznek
körül!
Így is történik.
- Ez ám a jó élet. Bárcsak ne kelljen soha többé dolgoznom! - mondja.
Erre visszakerül az íróasztalához, a földhivatalba...

.Attila

Quote from: HVp213Kovács József földhivatali ügyintezõ egyik nap félfogadási idõben (mert
akkor úgyis ráér) elhatározza, hogy rendet rak a szobájában álló nagy
szekrényben. Talál egy régi poros lámpát. Viccbõl megdörzsöli és így szól:
- Kérek egy jéghideg sört!
Hirtelen ott terem az asztalán a sör. Túl a döbbeneten ezután már sokkal
nagyobb kívánsággal folytatja:
- Vigyél egy fantasztikus szigetre, ahol gyönyörû és odaadó nõk vesznek
körül!
Így is történik.
- Ez ám a jó élet. Bárcsak ne kelljen soha többé dolgoznom! - mondja.
Erre visszakerül az íróasztalához, a földhivatalba...
:)

Raggie

Quote from: HVp213Kovács József...

Bill: nemtom kinek mennyire lol de nekem nagyon tetszik!

Kvikveg: tippelj! :D ;) Mondjuk az összes koncertjüknél bekokózva és/vagy beszívva mentek fel a színpadra, úgyhogy ez nem olyan nehéz kérdés!

Más:
-Kicsit durva a dolog, az egyharmadánál már erõsen megcsapott a Fallout/Akira feeling:nuclear power!!

-UltramegaLOL a csóka!!!! :kikészültem, "dudásmozgás"!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

HVp213

Quote from: Raggie Gordon-Kicsit durva a dolog, az egyharmadánál már erõsen megcsapott a Fallout/Akira feeling:nuclear power!!
Atom! De kicsit sokk volt!
Quote from: Raggie Gordon-UltramegaLOL a csóka!!!! :kikészültem, "dudásmozgás"!
ULTRA :lol: csávó (régen láttam TV-ben is)

Raggie

Quote from: HVp213ULTRA :lol: csávó (régen láttam TV-ben is)
Jaja, én nem láttam de másoktól én is hallottam már róla csak nem találtam sehol. Ezt szerencsére megoldottam most! :D

Well, do ya, punk?"

HVp213

Quote from: Raggie GordonJaja, én nem láttam de másoktól én is hallottam már róla csak nem találtam sehol. Ezt szerencsére megoldottam most! :D
"Aki keres az talál" by: DarkstaAaR
 :rolleyes:

Kvikveg

Quote from: Raggie Gordon...Más:
-Kicsit durva a dolog, az egyharmadánál már erõsen megcsapott a Fallout/Akira feeling:nuclear power!!
...
Uhh. Ez utott. :eek:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Raggie

Well, do ya, punk?"

HVp213

Quote from: Raggie GordonMegint más: jópofa reklám
Quote from: Raggie Gordonjópofa WC-felirat!
ezt már láttam de attól még ütõs maradt...

De én se akarok lemaradni...:
A feleség matat a könyvespolcon,s a férje megkérdi:
-mit keresel, szivem?
-1 egészségügyi felvilágosító munkát.
-Mi a címe?
-hogyan éljünk 120 évig?
-ja azt elégettem.
-miért?
-Mert a múltkor láttam, hogy anyád kezdte olvasni!

:lazza:

Bill

Quote from: Raggie Gordon:lol:

Bill: nemtom kinek mennyire lol de nekem nagyon tetszik!

Kvikveg: tippelj! :D ;) Mondjuk az összes koncertjüknél bekokózva és/vagy beszívva mentek fel a színpadra, úgyhogy ez nem olyan nehéz kérdés!

Thx!
Másik meg, ha érdekel a téma, olvasd el Charles R. Cross - Mennyeknél súlyosabb c. könyvét. Kurt Cobain életrajz, meg a Nirvana története.
Amúgy meg "csak" Cobain lett öngyilkos, Dave Grohl (dobos) és Cris Novoselic még ma is zenél. Na nem offolok többet.

Kvikveg

Quote from: BillThx!
Másik meg, ha érdekel a téma, olvasd el Charles R. Cross - Mennyeknél súlyosabb c. könyvét. Kurt Cobain életrajz, meg a Nirvana története.
Amúgy meg "csak" Cobain lett öngyilkos, Dave Grohl (dobos) és Cris Novoselic még ma is zenél. Na nem offolok többet.
[OFF]
Tudtam, hogy csak o ongyilkolta meg magat. A konyv meg nagyon erdekel, mert gyak. semmit sem tudok roluk. 1-2 depi feju KK kep ugrik be, meg a Runaway Train, es kb ennyi. :eeek:  En, alulmuvelt. :D
[/OFF]

Rounin alairasa:
Szar az élet a Földön, de legalább minden évben kapunk egy ingyenes Nap körüli utat.

Valogatott idezetek.

Bill

Quote from: Kvikveg[OFF]
Tudtam, hogy csak o ongyilkolta meg magat. A konyv meg nagyon erdekel, mert gyak. semmit sem tudok roluk. 1-2 depi feju KK kep ugrik be, meg a Runaway Train, es kb ennyi. :eeek:  En, alulmuvelt. :D
A Runaway Train az Soul Asylum szám (:lol: ), az egyik legismertebb, legtöbbet játszott számuk. A könyv meg tényleg jó, érdemes elolvasni, szvsz bárkinek érdekes olvasmány lehet.
Én egy teljesen más képet kaptam az egész Nirvanaról és Kurt Cobainrõl.

Ja és, hogy ne legyek teljesen off, gameljetek ezzel.  :D

HVp213

Quote from: BillJa és, hogy ne legyek teljesen off, gameljetek ezzel.  :D
Tiszta Commodore feeling! :p

Kvikveg

Quote from: BillA Runaway Train az Soul Asylum szám (:lol: ...
:eeek: Nem szoltam... :lul:  :lul: Ezen mar csak rohogni tudok.

HVp213

Az USA-beli propagációs útja során George W. Bush elnök
meglátogatott egy iskolát és a diákoknak bemutatta a politikáját. A
beszéde végén a gyerekek
feltehetnek kérdéseket azzal kapcsolatban, ami nem volt világos.

Eloször a kis Bob kérdez:
-Elnök úr, van 3 kérdésem:
1. Hogyan tudta megnyerni a választásokat, annak ellenére, hogy a
szavazatszámlálásnál elvesztette?
2. Miért akarja Irakot ok nélkül megtámadni?
3. Nem gondolja, hogy a bomba ledobása Hirosimára volt a legnagyobb
terrorista támadás az emberiség történetében?
Ebben a pillanatban kicsengetnek és a gyerekek kirohannak az
osztályból.
A szünet után Bush elnök ismét biztatja a gyerekeket a kérdések
feltevésére.
Most a kis Joey jelentkezik:
-Elnök úr, 5 kérdésem van:
1. Hogyan tudta megnyerni a választásokat, annak ellenére, hogy a
szavazatszámlálásnál elvesztette?
2. Miért akarja Irakot ok nélkül megtámadni?
3. Nem gondolja, hogy a bomba ledobása Hirosimára volt a legnagyobb
terrorista támadás az emberiség történetében?
4. Ma miért csöngettek ki 20 perccel hamarabb?
5. Hol van Bob?

Darkstar

Quote from: HVp213Az USA-beli propagációs útja során George W. Bush elnök
meglátogatott egy iskolát és a diákoknak bemutatta a politikáját...

:lol:  (:lame: Bush)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Djinn

Quote from: Raggie Gordonjópofa WC-felirat!
:wtf: Ez igazi? Úgy értem ez tényleg ki van rakva valahol? Az nem lehet!!!

Találtam én is egy WC-set .  :)

edit: Még két WC: 1 , 2
Na asszem ebbõl elég volt egy jó darabig...  :rolleyes:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Darkstar

Quote from: DjinnTaláltam én is egy WC-set .  :)

:lol:  Jó hogy van, eddig nem tudtam, hogy hogyan kell használni.  :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Necrid^

IGEN...horgászni nem szabad a WC-ból :lame:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!