Ez nagyon lol :DD - Archive #1 - 2003-12 - 2006-03

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-14, 17:20:14

Previous topic - Next topic

katz

Quote from: MohaEz nagyon ász! Szórakoztam vele egy kicsit: Felismeritek 40 év múlva vagy nõként? :D
Húh, képen szebb vagy mint élõben :D

Moha

Quote from: katzHúh, képen szebb vagy mint élõben :D
Mármint Cockmongler... A saját 62 éves képemre nem vagyok kíváncsi. :rolleyes:

Bill

Quote from: HVp213THX! :)
Szinte lehetetlen, hogy olyan viccet rakjak fel amit senki nem ismer! De szerencsére "mindenkinek" akad újdonság...

Ez úton kérek mindenkit, ha van ellenvetés a viccek ellen Szóljatok! (mert még akadna 1 pár)  :lazza:
Tudom, hogy lehetetlen olyat felrakni, amit senki sem ismer. Ettõl függetlenül mindig akad 1-2 gyöngyszem. :D Ja és szerintem folytatsd nyugodtan, írogasd csak. :)
"I think he had a connection to his audience that was very, very deep. His music is powerful, very intense. That sort of power is rare. You hate to lose somebody like that, someone who keeps the music alive and moving ahead. Not many guys like him come along."
   - Bruce Springsteen [Kurt Cobainrõl]

HVp213

Quote from: BillJa és szerintem folytatsd nyugodtan, írogasd csak. :)
Köcc az engedélyt! Meglesz! :muhahah: :

A róka jön ki a diszkóból, iszonyatosan össze van verve. Kijárat elõtt
találkozik a farkassal.
Megszólal a farkas :
- Róka ki bántott? Jól ellátom a baját, a haverjaimmal ne szórakozzon
senki!
- A medve. - válaszolja a róka.
- Ja, az szar ügy...

:lame:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

.Attila

Quote from: HVp213Közvéleménykutatók felmérést végeznek a különbözõ társadalmi
rétegek között, hogy ki szerint mennyi idõ alatt lehet megtanulni kínaiul.

Megkédezik a parasztbácsit, mire õ:
- Szerintem egy egész élet is kevés rá.

A butikos szerint:
- Szerintem egy 3-4 év alatt jól meg lehet tanulni.

A menedzser válasza:
- Intenzív tanulással 3-5 hónap alatt.

Megkérdezik az egyetemistát is:
- Szerinted mennyi idõ alatt lehet megtanulni kínaiul?
- Miért, holnap ZH?!

:rolleyes:
Spiritusz? :)

Ramiz

Jók a viccek... gyorsan el lehet õket olvasni. :)

edit: amúgy nekem ilyet csinált az öregítõs oldal: én 40 év múlva
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

HVp213

Quote from: BonciSpiritusz? :)
:lame: vagyok, de most a tartósítóra gondolsz vagy másra :confused:
(jobb voltam kémiából mint magyarból) Ich bin sehr  :lame:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

katz

Quote from: HVp213:lame: vagyok, de most a tartósítóra gondolsz vagy másra :confused:
(jobb voltam kémiából mint magyarból) Ich bin sehr  :lame:
Van 1 egyetemi ujság, annak a neve Spiritusz és abban voltak benne ezek a viccek...

Ramiz

12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Fazék

Quote from: RamizEz nagyon jó! :eeek: így néztem tõle!
Egész jó ötlet, kár hogy túl könnyen kitalálható a megoldás... :)

HVp213

Quote from: katzVan 1 egyetemi ujság, annak a neve Spiritusz és abban voltak benne ezek a viccek...
:merci:
Aham, kössz! De szerencsére nem mindenki egyetemista az itteniek közül...  :p

Melyik egyetemé?

Ramiz

Quote from: BlimpEgész jó ötlet, kár hogy túl könnyen kitalálható a megoldás... :)
Negyedszerre jöttem rá... :lame:[/SIZE]

.Attila

Quote from: BlimpEgész jó ötlet, kár hogy túl könnyen kitalálható a megoldás... :)
Kapásból sikerült észrevennem :)
A megoldás adja magát szerintem:
Bármelyik kártyát választhatod, õ úgyse fogja tudni, melyik az. Te viszont arra az egyre koncentrálsz (már aki :)). Amikor megmutatja a "maradékot", persze csak rövid idõre mutatja azért, hogy észrevedd, a tied nincs közöttük. Igen ám, de az eredeti többi sincs közöttük, ezt viszont már nem olyan könnyû észrevenni, mert hamar elveszi a lapokat :)

Ramiz

Quote from: BonciKapásból sikerült észrevennem :) (...) Te viszont arra az egyre koncentrálsz (már aki :)).
Beee! :hehe:

katz

Quote from: HVp213:merci:
Aham, kössz! De szerencsére nem mindenki egyetemista az itteniek közül...  :p

Melyik egyetemé?
Egyikés sem. általános ingyenes (annyit is ér, kb mint a metro csak még vékonyabb) egyetemi lap.

PPS poén volt :D

.Attila

Quote from: RamizBeee! :hehe:
A Te nem rád vonatkozott, hanem általános értelemben az, aki a pps-t nézi.

Ramiz

Quote from: BonciA Te nem rád vonatkozott, hanem általános értelemben az, aki a pps-t nézi.
Akkor rám is!!! :__devil: Azért is: beee!!! :hehe:

Raggie

HVp213: jóóók a viccek! :lol: még ilyet!!
Ramiz: :eek: király!! bár én másodikra rájöttem a megoldására, de szvsz csak azért, mert itt már annyian mondták, hogy õk is rájöttek ezért naggyon koncentráltam! :D
De nagyon jól meg van csinálva, mert még a színekre és a betûkre is figyeltek, mindegyikbõl ugyanannyi van! :jee:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

HVp213

Quote from: katzEgyikés sem. általános ingyenes (annyit is ér, kb mint a metro csak még vékonyabb) egyetemi lap.
THX!
Ez viszont biztos nem volt benne :ad: :ez a LOOOOOL(instrukciókat végig olvasni!!!!) :__devil:
(Ha nem jön be elsõre az oldal ne adjátok fel, néha betegeskedik! Próbáljátok meg késöbb!!!) :lame:
Quote from: Raggie GordonHVp213: jóóók a viccek! :lol: még ilyet!!
Köcc! Meglesz!
Kérésre :whoah: :
A nyomozó kérdi a csinos titkárnõt:
- Hölgyem, nincs valami ötlete, miért ugrott ki a fõnöke az ablakon?
- Sajnos nincs. Pedig olyan kedves ember volt. A múlt hónapban vett nekem
egy igazi szõrmebundát, a múlt héten egy sportkocsit, ma pedig egy igazi
gyémántgyûrût! Aztán azt mondta, szeretne velem lefeküdni, és megkérdezte,
mit kérek cserébe?
- És mit mondott neki?
- Azt, hogy az irodában mindenki 50 dollárt szokott adni.

Bill

Quote from: HVp213THX!

mit kérek cserébe?
- És mit mondott neki?
:lol: Ez nagyon kész! :D
"I think he had a connection to his audience that was very, very deep. His music is powerful, very intense. That sort of power is rare. You hate to lose somebody like that, someone who keeps the music alive and moving ahead. Not many guys like him come along."

Raggie

Quote from: HVp213Kérésre :whoah: :
mit kérek cserébe?
- És mit mondott neki?
JUJJJJJJ!....
szíívás! :D

Nna, hogy én se maradjak le:
-melyik hónapban beszélnek a legkevesebbet a nõk????
-Februárban, mert az csak 28 napos!

-mit mond a horvát kamionsofõr, ha ellopják a kamionját???
-B*zmeg! Ellopták a kamionom!

És még egy jópofa reklám(angoltudás ajánlott):póker
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

HVp213

Quote from: Raggie GordonJUJJJJJJ!....
szíívás! :D

Nna, hogy én se maradjak le:
-melyik hónapban beszélnek a legkevesebbet a nõk????
EXTRA  :lol: -t Raggie Gordon-nak!!! :jee:
(csak ui-ban jegyzem meg a nõi userek elött nem védlek meg :p , anime rajongó nõknek valószínûleg jó a fantáziájuk a kinzások terén...  :bsd:    Meggondoltam magam megyek veled a kinzókamrába :appl: )
Quote from: Raggie GordonÉs még egy jópofa reklám(angoltudás ajánlott):póker
:eeek:  :lol:

HVp213

:eeek:  :lol:

Bill

Quote from: HVp213anime rajongó nõknek valószínûleg jó a fantáziájuk a kinzások terén...  :bsd:    Meggondoltam magam megyek veled a kinzókamrába :appl: )
:lol: csak nehogy vmi neked nem tetszõ süljön ki belõle. :D

Ramiz

Quote from: Raggie GordonMelyik hónapban beszélnek a legkevesebbet a nõk????

Extra :lol: ! Nem azért, mert nõszivató, hanem mert frappánsan csinál viccet egy voltaképpen evidens dologból (kevesebb idõ - kevesebb beszéd), ami tulajdonképpen a férfiakra is igaz, és mégis arra céloz, hogy a nõk rohadt sokat beszélnek!

Quote from: HVp213Meggondoltam magam megyek veled a kinzókamrába
Én is! Én is! Mazo rulez! Kakihara rulez! Mistress Demon rulez! (Így hívták valahogy, ugye? (Dungeon Keeper)) Latex ruha & szöges ostor rulez! :__devil:  :__devil:  :__devil:

Bill

:lol:

Thomasson88

Quote from: Az öszes ediggi írássoksok betu
Gyerekek olyanokat nvetem hogy 2szer lefordultam a székbõl :D
Jól kezdõdött ez a nap is, csak kár, hogy felébredtem.

Ramiz

Na ha ilyen jó a póker, akkor én is megnézem.

edit: Mit mondott a végén? "What the hell... I feel like lucky!" (ezt?)

Raggie

A pókereset csak azért raktam be, hogy maradjunk a férfias témáknál! :D

Ezek meg nagyon hülyék! nézd a szemét!

?????:hö?

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: Raggie Gordon?????:hö?
Jeeee!!!
De azért ezt metál-koncertesben nem tudnám elképzelni... :D Eleve dõlne ki a füst meg esnének ki a tömeg tetejérõl az emberek...