Ez nagyon lol :DD - Archive #1 - 2003-12 - 2006-03

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-14, 17:20:14

Previous topic - Next topic

.Attila

Quote from: katzHááát, végül is 22 éve nincs barátnõd. Most már legalább tudjuk az okát :rolleyes:
Ok-okozati káosz van a fejemben... ha nem volt még barátnõm, akkor honnan tudják, hogy szar vagyok az ágyban? :3x3:

HVp213

Quote from: ShiroiKezdem úgy érezni, hogy mi ketten soha nem fogunk ugyanazon a poénon nevetni... :rolleyes:
Nem kell "rögtön" ilyen drasztikus következtetéseket levonni!  :jee:

Edit:  :lol: :whoah:  :lol:  :whoah:   :lol:  az itteni "munkákra"
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

katz

Quote from: BonciOk-okozati káosz van a fejemben... ha nem volt még barátnõm, akkor honnan tudják, hogy szar vagyok az ágyban? :3x3:
Bocs, tévedtem. A kukacoskodó természeted miatt nem tud elviselni egy lány sem :D

Djinn

Quote from: katzönismereti teszt
Megcsináltam én is. Érdekes. Animal számító (:eeek: ) az életem hûvös, az ágyban édes vagyok (nem szeretem a kávét, ha mégis iszok akkor sok cukorral...), és Shiroi a lelki társam. (nem is tudom, miért pont õ ugrott be a fehérnél  :rolleyes: ). Ja és nekem a pénz a legfontosabb  :haha:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Squito

A Windows olyan, mint a Tamagochi. Etetned kell, tanítgatnod, játszani kell vele, takarítani kell a szemetet utána, foglalkoznod kell vele, de bármit is csinálsz is - mindegy, hogy mit -, elõbb-utóbb úgyis megdöglik.

Két ördög találkozik. Az egyik vidám, a másik szomorú. A vidám megkérdezi a szomorút:
- Miért vagy szomorú?
- Az utóbbi idõben sok gondot okoznak nekünk a felvételnél a programozók.
- Miféle gondokat?
- Például tegnap az egyik motorfûrésszel a fél részleget likvidálta, mire sikerült neki megmagyarázni, hogy ez nem a DOOM folytatása!

Amikor Bill Gates piacra dobta a Win '98-at, a következõket jelentette ki egy sajtótájékoztatón:
"Ha a General Motors is úgy fejlesztette volna a technológiáját, mint a számítógépipar, akkor ma 25 dolláros autókkal járnánk, és 1000 mérföldenként tankolnánk egy gallon benzint."

A fentiekre maga Mr. Welch, a GM csúcsmenedzsere válaszolt fizetett hirdetés formájában:
"Ha a GM a Microsoft technológiáját használta volna autói fejlesztése során, akkor azok a következõ tulajdonságokkal rendelkeznének:
1. Az Ön autója ismeretlen okokból naponta kétszer leáll.
2. Az útburkolati jelek újrafestése esetén Önnek új autót kell vásárolnia.
3. Az autó rendszeresen lehajt az autópályáról. Ez egyszerûen megoldható probléma: le kell állni, újraindítani és továbbmenni.
4. Balkanyart az autó nem hajlandó végrehajtani és a leállításra sem reagál. Ilyenkor a motort újra kell installálni.
5. Car98 esetén az autóban kizárólag egy ember ülhet, CarNT esetén viszont minden ülés extrának számit, és külön meg kell fizetni.
6. A Macintosh olyan autókat állít elõ, amelyek napenergiával mûködnek, sohasem romlanak el. De ezek csak az utak 5 %-át használhatják.
7. Az autója minden külsõ ok nélkül kizárja Önt. Csak egy különleges trükk segítségével lehet újra hozzáférni az autóhoz: egyszerre kell fordítani az indítókulcsot, fogni az antennát, húzni a kilincset és megnyalni a rendszámtáblát.
8. Az autó megvétele esetén Ön köteles egy GM által forgalmazott Delux térképcsomagot is megvásárolni. Ha ennek a feltételnek nem tesz eleget, akkor az autója 50 %-kal lassabban megy.
9. Az olajszint-ellenõrzõ, a vízhõmérséklet mutató és töltésellenõrzõ mûszerek helyett csak egy 'Általános autóhiba' jelzõlámpa van beépítve.
10. A légzsák rendszer kioldás elõtt megkérdezi: "Biztos benne?"
11. A motor leállítása kizárólag a 'Start' gombbal lehetséges."

Börtönnapló

1. hét
Hétfõ
Bevittek az elõzetesbe. Van itt néhány nagydarab, tetovált rab. Fõleg gyilkosok és rablógyilkosok. Elmondtam, hogy nálam találtak egy másolt Corel Draw-t. Elsápadtak, majd tisztelettel arrébb húzódtak. Az egyik felajánlotta, hogy szívesen kitisztítja majd a cipõmet, ha igényt tartok rá. Talán nem is lesz itt annyira rossz.

Kedd
Beszélgettem a cellatársaimmal. Az egyik gyilkos elmondta, hogy 5 évet is kaphat, de lehet hogy 3 év múlva szabadon engedik mert hirtelen felindulásból ölt. A másik ittasan elütött egy asszonyt, 3 évet kaphat, de lehet hogy 2 év múlva elengedik, mert a nõ szabálytalanul közlekedett. Mondtam, hogy a másolt Corel Draw miatt 8 évet is kaphatok, de lehet hogy leviszik 7 évre, mert a saját gyári példányomról készített biztonsági másolat volt.

Szerda
Ma kihallgattak a rendõrök. Azt mondták, bizonyítsam be az eredeti CD-vel hogy a Corel az enyém volt. Mondtam hogy a Corel 2, amit nálam találtak, csak diskeken jelent meg, ezért is másoltam CD-re. Azt mondták ne próbáljak trükközni, õk okos rendõrök, "Mink to-vább-kép- zé-sen is vó-tunk" (így mondták) és tudják, hogy minden program CD-n jelenik meg.
Végem van.

Csütörtök
Kínozni kezdtek!
Behoztak egy számítógépet, a hóhér a szemem láttára leszedte róla a Linuxot, és felrakta rá a Windowst!

Péntek
Tovább kínoznak! Arra kényszerítettek, hogy Windows 95-öt telepítsek! 3, 5"-es diskekrõl!

2. hét
Hétfõ
Miután látták, hogy nem török meg, magánzárkába tettek. Nem én vagyok a zárka elsõ lakója. Van itt egy falhoz láncolt csontváz, a kezében néhány Polimer kazettával. Manic Miner, Jetpac, The Hobbit, ilyesmik vannak ceruzával ráírva. A falra valaki körömmel néhány Photoshop serial numbert kapart. Az utolsót már nem tudta befejezni... Ma éjszaka megjelent a csontváz szelleme. Dömötör Flatline a neve. ZX Spectrumos kazettákat másolt dupla kazettás magnón, ezért zárták el, aztán itt felejtették és éhen halt. Azóta itt kísért.

Kedd
Bejött az ügyvédem. Azt mondta, a szerzõi és a szomszédos jogok megsértésével vádolnak. Megkért, áruljam el neki, mit szereztem a szomszédomtól és mivel sértettem meg a jogait. Nem tudom, hogy az ügyvéd mennyire felkészült a témában, de rossz elõérzetem van.

Szerda
Elkészült a szakértõi jelentés. Egymillió forintos anyagi kárt okoztam a másolt programok szekrényben való tárolásával, további kétmillió forintos erkölcsi kárt pedig azzal, hogy ezeket a gondos munkával készített programokat csúnya, összefirkált CD-ken tartottam. A szakértõ szerint a lopott könyvelõprogrammal akár a maffiának is könyvelhettem. Ha nem tudom bebizonyítani hogy ezt nem tettem, leültetnek. Hogy lehet bebizonyítani, hogy valamit az ember nem tett meg?

Csütörtök
Olvasgatom tovább a szakértõi jelentést. Az Adobe Acrobat-ot 15.000 forintos kárként sorolta be. Ez egy ingyenes program, de a szakértõ odaírta mellé, hogy ha nem az lenne, szerinte én akkor is elloptam volna, ezért tüntette fel kárként. A szakértõ talált néhány bitet a winchesteremen, ami õt távolról a Windows Notepad utolsó néhány bájtjára emlékeztette. Azt írta, ez alapján biztos hogy loptam a Notepad-ot is, a Windows-t is, és ha magamnak loptam, akkor biztos másoknak is, ezért a kár mintegy 50 millió forint. Egy freeware játékot álcázott szövegszerkesztõnek minõsített, mert hosszas munka után rájött, hogy a toplistába be tudja gépelni a nevét.

Péntek
Kopogást hallottam a zárka falán. Rájöttem, hogy valaki a Linux kernel binaris kódját kopogja. Válaszoltam neki, és most hexaban kopogva beszélgetünk. Õ is CD-k miatt ül. Smiley-kat hogyan lehet hexadecimalisan kódolni? Egyre többen szállnak be a kopogós levelezésbe. Most már levelezési listaként kopogunk. Dömötör lett a mailer daemon.

A számítógépem megver sakkban, de kickbox-ban én vagyok a jobb!

A kisfiú megkapja élete elsõ számítógépét, és mivel azt hallotta,
hogy a számítógép mindent tud, gyorsan le is teszteli:
- Hol van most az apám?
A számítógép természetesen válaszol:
- A tavon pecázik.
A srác örûl, hogy tévedett a gép:
- Téves! Apám 3 éve meghalt.
De a számítógép is visszaír:
- Téves! Anyád férje halt meg 3 éve!

- Miért nem csinál a Microsoft vírusokat ?
- Mert 40MB túl feltûnõ lenne...

Új 7-es BMW-be beleszalad hátulról egy Trabant. A BMW fedélzeti computerén a következõ felirat jelenik meg:
Új Plug&Play eszköz csatlakozva. Telepíti most a szükséges drivereket?

Az iskolában kérdezi a tanító néni, hogy kinek mivel foglalkozik az apukája. Pistike jelentkezik.
- Az én apukám mozdonyvezetõ, és sok embert visz nyáron a vonattal a Balatonra.
- Nagyon jó. Még valaki?
Petike is jelentkezik:
- Az én apukám orvos, és meggyógyítja a betegeket.
- Nagyon jó. Na, Móricka, a te apukád mivel foglalkozik?
- Hát, izé, az én apukám, khmm, szóval esténként egy buzibárban szokott táncolni.
Kicsöngetés után a tanítónéni odamegy Mórickához:
- Mondd, igazat mondtál az elõbb?
- Á dehogy, csak szégyelltem, hogy a fater a Microsoftnál dolgozik.

Egy munkanélküli jelentkezik a Miscorsoft-hoz takarítói állásra. A HR-es
behívja, elbeszélget vele, és teszteli: söpörje fel a padlót, majd utána azt mondja:
- Ok, felveszlek, add meg az e-mail címedet, és elküldöm neked a megfelelõ formanyomtatványokat, és a munkakezdés dátumát.
A munkanélküli reménytelenül elmondja neki, hogy nincs számítógépe, és e-mail címe sem. A HR-es azt válaszolja, hogy akkor sajnálja, de mivel nincs mail címe, virtuálisan nem is létezik, és ha nem létezik, nem tudja felvenni. A munkanélküli kijön, nem tudja mihez kezdjen összesen 10 dollárral a zsebében. Elhatározza, hogy bemegy egy boltba, és vesz a maradék pénzén egy láda paradicsomot, 10 kilósat, és háztól házra jár, kínálja a paradicsomot, és két órán belül megduplázza a tõkéjét.
Ismét vesz paradicsomot, ismét házaknál adja el, és így a végén 60 dollárja van. Ekkor realizálja, hogy pénzt ezen a módon is kereshet, és ettol kezdve minden nap kora reggeltõl késõ estig így keres pénzt, megtriplázva, négyszerezve minden nap a pénzét.
Pár héttel késõbb vesz egy szekeret, majd egy kamiont, majd egy kis flotta házhoz szállító kamiont. 5 év elteltével a hajdani munkanélküli az USA legnagyobb élelmiszer kereskedelmi láncának tulajdonosa. Gondol ezért a családja jövõjére, és elhatározza, hogy életbiztosítást köt. Felhív egy biztosítási ügynököt, választ egyfajta biztosítást, és amikor a beszélgetés befejezõdik, az ügynök megkérdezi, milyen e-mail címre küldheti az ajánlatát. A férfi azt válaszolja, nincs mail címe. Furcsa, válaszolja a biztosítási ügynök, nincs e-mail címe, és mégis mennyi mindent elért, vajon mire vitte volna, mit csinálna ma, ha lett volna e-mail címe? A férfi gondolkodik, majd azt válaszolja: takarító lennék a Microsoftnál.

1. tanulság: az Internet nem oldja meg az életed.
2. tanulság: ha nincs mail címed, de sokat dolgozol, lehet belõled milliomos.
3. tanulság: ha megkapod ezt a mailt, valószínûleg közelebb vagy a
takarítóhoz, mint a milliárdoshoz...

Squito

Amikor Bill Gates piacra dobta a Win '98-at, a következõket jelentette ki egy sajtótájékoztatón:
"Ha a General Motors is úgy fejlesztette volna a technológiáját, mint a számítógépipar, akkor ma 25 dolláros autókkal járnánk, és 1000 mérföldenként tankolnánk egy gallon benzint."

A fentiekre maga Mr. Welch, a GM csúcsmenedzsere válaszolt fizetett hirdetés formájában:
"Ha a GM a Microsoft technológiáját használta volna autói fejlesztése során, akkor azok a következõ tulajdonságokkal rendelkeznének:
1. Az Ön autója ismeretlen okokból naponta kétszer leáll.
2. Az útburkolati jelek újrafestése esetén Önnek új autót kell vásárolnia.
3. Az autó rendszeresen lehajt az autópályáról. Ez egyszerûen megoldható probléma: le kell állni, újraindítani és továbbmenni.
4. Balkanyart az autó nem hajlandó végrehajtani és a leállításra sem reagál. Ilyenkor a motort újra kell installálni.
5. Car98 esetén az autóban kizárólag egy ember ülhet, CarNT esetén viszont minden ülés extrának számit, és külön meg kell fizetni.
6. A Macintosh olyan autókat állít elõ, amelyek napenergiával mûködnek, sohasem romlanak el. De ezek csak az utak 5 %-át használhatják.
7. Az autója minden külsõ ok nélkül kizárja Önt. Csak egy különleges trükk segítségével lehet újra hozzáférni az autóhoz: egyszerre kell fordítani az indítókulcsot, fogni az antennát, húzni a kilincset és megnyalni a rendszámtáblát.
8. Az autó megvétele esetén Ön köteles egy GM által forgalmazott Delux térképcsomagot is megvásárolni. Ha ennek a feltételnek nem tesz eleget, akkor az autója 50 %-kal lassabban megy.
9. Az olajszint-ellenõrzõ, a vízhõmérséklet mutató és töltésellenõrzõ mûszerek helyett csak egy 'Általános autóhiba' jelzõlámpa van beépítve.
10. A légzsák rendszer kioldás elõtt megkérdezi: "Biztos benne?"
11. A motor leállítása kizárólag a 'Start' gombbal lehetséges."

Squito

Börtönnapló

1. hét
Hétfõ
Bevittek az elõzetesbe. Van itt néhány nagydarab, tetovált rab. Fõleg gyilkosok és rablógyilkosok. Elmondtam, hogy nálam találtak egy másolt Corel Draw-t. Elsápadtak, majd tisztelettel arrébb húzódtak. Az egyik felajánlotta, hogy szívesen kitisztítja majd a cipõmet, ha igényt tartok rá. Talán nem is lesz itt annyira rossz.

Kedd
Beszélgettem a cellatársaimmal. Az egyik gyilkos elmondta, hogy 5 évet is kaphat, de lehet hogy 3 év múlva szabadon engedik mert hirtelen felindulásból ölt. A másik ittasan elütött egy asszonyt, 3 évet kaphat, de lehet hogy 2 év múlva elengedik, mert a nõ szabálytalanul közlekedett. Mondtam, hogy a másolt Corel Draw miatt 8 évet is kaphatok, de lehet hogy leviszik 7 évre, mert a saját gyári példányomról készített biztonsági másolat volt.

Szerda
Ma kihallgattak a rendõrök. Azt mondták, bizonyítsam be az eredeti CD-vel hogy a Corel az enyém volt. Mondtam hogy a Corel 2, amit nálam találtak, csak diskeken jelent meg, ezért is másoltam CD-re. Azt mondták ne próbáljak trükközni, õk okos rendõrök, "Mink to-vább-kép- zé-sen is vó-tunk" (így mondták) és tudják, hogy minden program CD-n jelenik meg.
Végem van.

Csütörtök
Kínozni kezdtek!
Behoztak egy számítógépet, a hóhér a szemem láttára leszedte róla a Linuxot, és felrakta rá a Windowst!

Péntek
Tovább kínoznak! Arra kényszerítettek, hogy Windows 95-öt telepítsek! 3, 5"-es diskekrõl!

2. hét
Hétfõ
Miután látták, hogy nem török meg, magánzárkába tettek. Nem én vagyok a zárka elsõ lakója. Van itt egy falhoz láncolt csontváz, a kezében néhány Polimer kazettával. Manic Miner, Jetpac, The Hobbit, ilyesmik vannak ceruzával ráírva. A falra valaki körömmel néhány Photoshop serial numbert kapart. Az utolsót már nem tudta befejezni... Ma éjszaka megjelent a csontváz szelleme. Dömötör Flatline a neve. ZX Spectrumos kazettákat másolt dupla kazettás magnón, ezért zárták el, aztán itt felejtették és éhen halt. Azóta itt kísért.

Kedd
Bejött az ügyvédem. Azt mondta, a szerzõi és a szomszédos jogok megsértésével vádolnak. Megkért, áruljam el neki, mit szereztem a szomszédomtól és mivel sértettem meg a jogait. Nem tudom, hogy az ügyvéd mennyire felkészült a témában, de rossz elõérzetem van.

Szerda
Elkészült a szakértõi jelentés. Egymillió forintos anyagi kárt okoztam a másolt programok szekrényben való tárolásával, további kétmillió forintos erkölcsi kárt pedig azzal, hogy ezeket a gondos munkával készített programokat csúnya, összefirkált CD-ken tartottam. A szakértõ szerint a lopott könyvelõprogrammal akár a maffiának is könyvelhettem. Ha nem tudom bebizonyítani hogy ezt nem tettem, leültetnek. Hogy lehet bebizonyítani, hogy valamit az ember nem tett meg?

Csütörtök
Olvasgatom tovább a szakértõi jelentést. Az Adobe Acrobat-ot 15.000 forintos kárként sorolta be. Ez egy ingyenes program, de a szakértõ odaírta mellé, hogy ha nem az lenne, szerinte én akkor is elloptam volna, ezért tüntette fel kárként. A szakértõ talált néhány bitet a winchesteremen, ami õt távolról a Windows Notepad utolsó néhány bájtjára emlékeztette. Azt írta, ez alapján biztos hogy loptam a Notepad-ot is, a Windows-t is, és ha magamnak loptam, akkor biztos másoknak is, ezért a kár mintegy 50 millió forint. Egy freeware játékot álcázott szövegszerkesztõnek minõsített, mert hosszas munka után rájött, hogy a toplistába be tudja gépelni a nevét.

Péntek
Kopogást hallottam a zárka falán. Rájöttem, hogy valaki a Linux kernel binaris kódját kopogja. Válaszoltam neki, és most hexaban kopogva beszélgetünk. Õ is CD-k miatt ül. Smiley-kat hogyan lehet hexadecimalisan kódolni? Egyre többen szállnak be a kopogós levelezésbe. Most már levelezési listaként kopogunk. Dömötör lett a mailer daemon.

Squito

A számítógépem megver sakkban, de kickbox-ban én vagyok a jobb!

A kisfiú megkapja élete elsõ számítógépét, és mivel azt hallotta,
hogy a számítógép mindent tud, gyorsan le is teszteli:
- Hol van most az apám?
A számítógép természetesen válaszol:
- A tavon pecázik.
A srác örûl, hogy tévedett a gép:
- Téves! Apám 3 éve meghalt.
De a számítógép is visszaír:
- Téves! Anyád férje halt meg 3 éve!

- Miért nem csinál a Microsoft vírusokat ?
- Mert 40MB túl feltûnõ lenne...

Új 7-es BMW-be beleszalad hátulról egy Trabant. A BMW fedélzeti computerén a következõ felirat jelenik meg:
Új Plug&Play eszköz csatlakozva. Telepíti most a szükséges drivereket?

Az iskolában kérdezi a tanító néni, hogy kinek mivel foglalkozik az apukája. Pistike jelentkezik.
- Az én apukám mozdonyvezetõ, és sok embert visz nyáron a vonattal a Balatonra.
- Nagyon jó. Még valaki?
Petike is jelentkezik:
- Az én apukám orvos, és meggyógyítja a betegeket.
- Nagyon jó. Na, Móricka, a te apukád mivel foglalkozik?
- Hát, izé, az én apukám, khmm, szóval esténként egy buzibárban szokott táncolni.
Kicsöngetés után a tanítónéni odamegy Mórickához:
- Mondd, igazat mondtál az elõbb?
- Á dehogy, csak szégyelltem, hogy a fater a Microsoftnál dolgozik.

Squito

Egy munkanélküli jelentkezik a Miscorsoft-hoz takarítói állásra. A HR-es
behívja, elbeszélget vele, és teszteli: söpörje fel a padlót, majd utána azt mondja:
- Ok, felveszlek, add meg az e-mail címedet, és elküldöm neked a megfelelõ formanyomtatványokat, és a munkakezdés dátumát.
A munkanélküli reménytelenül elmondja neki, hogy nincs számítógépe, és e-mail címe sem. A HR-es azt válaszolja, hogy akkor sajnálja, de mivel nincs mail címe, virtuálisan nem is létezik, és ha nem létezik, nem tudja felvenni. A munkanélküli kijön, nem tudja mihez kezdjen összesen 10 dollárral a zsebében. Elhatározza, hogy bemegy egy boltba, és vesz a maradék pénzén egy láda paradicsomot, 10 kilósat, és háztól házra jár, kínálja a paradicsomot, és két órán belül megduplázza a tõkéjét.
Ismét vesz paradicsomot, ismét házaknál adja el, és így a végén 60 dollárja van. Ekkor realizálja, hogy pénzt ezen a módon is kereshet, és ettol kezdve minden nap kora reggeltõl késõ estig így keres pénzt, megtriplázva, négyszerezve minden nap a pénzét.
Pár héttel késõbb vesz egy szekeret, majd egy kamiont, majd egy kis flotta házhoz szállító kamiont. 5 év elteltével a hajdani munkanélküli az USA legnagyobb élelmiszer kereskedelmi láncának tulajdonosa. Gondol ezért a családja jövõjére, és elhatározza, hogy életbiztosítást köt. Felhív egy biztosítási ügynököt, választ egyfajta biztosítást, és amikor a beszélgetés befejezõdik, az ügynök megkérdezi, milyen e-mail címre küldheti az ajánlatát. A férfi azt válaszolja, nincs mail címe. Furcsa, válaszolja a biztosítási ügynök, nincs e-mail címe, és mégis mennyi mindent elért, vajon mire vitte volna, mit csinálna ma, ha lett volna e-mail címe? A férfi gondolkodik, majd azt válaszolja: takarító lennék a Microsoftnál.

1. tanulság: az Internet nem oldja meg az életed.
2. tanulság: ha nincs mail címed, de sokat dolgozol, lehet belõled milliomos.
3. tanulság: ha megkapod ezt a mailt, valószínûleg közelebb vagy a
takarítóhoz, mint a milliárdoshoz...

Ramiz

Börtönnapló - Ez frappáns és vicces. Ismertem, de másodszorra is :lol: .
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Moha

Quote from: RamizBörtönnapló - Ez frappáns és vicces. Ismertem, de másodszorra is :lol: .
Én már olvastam vagy hatszor, de akkor is jó! :D

katz

Quote from: MohaÉn már olvastam vagy hatszor, de akkor is jó! :D
Én is, és tényleg naon :lol:
Quote from: SquitoA Windows olyan, mint a Tamagochi...
Amikor Bill Gates piacra dobta a Win '98-at...
:lul:

.Attila

Quote from: katzBocs, tévedtem. A kukacoskodó természeted miatt nem tud elviselni egy lány sem :D
A célzásom úgy látszik nem talált. Sajnos (vagy nem sajnos) én nem szeretem az olyanfajta poénkodást, ami mások piszkálását, sértegetését (mégha egyértelmûen komolytalan is) jelenti.

Fazék

Quote from: katzMit gondolsz, miért ide tettem és nem az offtopicba, v vmi hasonlóba?
Tudom pont ezért írtam, hogy tényleg vicces. (amúgy gyanúd nem alaptalan, mert elsõre értetlenül álltam a dolog elõtt :rolleyes: kicsit megártott a meleg :D )

Rounin

A rasszizmus terjed :)

Ön dönt!!!

Öhm, ez a "dalai lámás" teszt azért vicces, mert egy éve amikor megkaptam, akkor Shadowolfot szerettem legjobban o.O

HVp213

Quote from: RouninA rasszizmus terjed :)
:lol: (Shiroi megint befog szólni ezért, de szerintem ez akkor is jóóóó)  :lul:
Quote from: RouninÖn dönt!!!
Ezzel a táblával még nem találkoztam! merre van? :p
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Ramiz

12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Fazék

Squito

Ugyanakkora hatalmam van, mint a pápának. Csak nem hisznek benne annyian.

Azért hajtunk, hogy öregségünkre legyen mibõl visszaállítani az egészségünket, ami ebbe ment tönkre.

Szerintem a leggonoszabb emberek a BKV ellenõrök. Mindig azt kiabálják, hogy "Legyetek bélbetegek!".

Ha véghezviszed a lehetetlent, a fõnököd felveszi a napi teendõid közé.

Nincs az a munka, amit ne tudnék végignézni.

A róka és a holló meséje arról szól, hogy a húsevõ róka és a rovarevõ holló veszekednek egy tejterméken, amit mind a ketten utálnak.

Bármilyen kevés is a bérünk, még mindig tudunk kevesebbet dolgozni, mint amennyit fizetnek nekünk.

A fene se érti ezeket a nyugdíjasokat, mindig panaszkodnak, hogy milyen nehéz az élet. Közben meg egyre jobb erõben vannak. Pár éve, amikor bementek a boltba 1000 forintért vásárolni, alig bírták el a cekkert, manapság meg félkézzel hazaviszik.

Mostanában annyit dolgozom, hogy már kezd az ivás rovására menni.

Házasság??? Nem szaporodom fogságban!

A televízión bemutatott szex sem rossz, csak vigyáznunk kell, hogy le ne essünk a készülékrõl.

Anti-terrorista szakértõk azt mondják, hogy Osama bin Laden titkos üzeneteket helyezhetett el pornóoldalakon. Tudják mit jelent ez... Clinton hamarabb megtalálja ezt a fickót, mint Bush.

Squito

Quote from: RouninA rasszizmus terjed :)
Ezt már láttam régebben, de akkoris jó!!

katz

Quote from: RouninÖn dönt!!!
:lol:
Quote from: RouninÖhm, ez a "dalai lámás" teszt azért vicces, mert egy éve amikor megkaptam, akkor Shadowolfot szerettem legjobban o.O
Ha ez így megy tovább, akkor lassan nyílni fog egy homoerotikus topic is...

HVp213

Ez már biztos volt (de jobb biztosra menni):

Szeged, sétálóutca, egy srác szórólapot osztogat, ad is mindenkinek
rendesen. Feka kurvának álcázott kisebbségi "hölgy" is arra jár, neki
nem ad. A cigány nem olyan, hogy amit ingyen adnak abból ne
szerezzen,
tesz még egy kört. Nem kap.. A szûk agyában megfordul ám rögtön,
hogy:
rasszizmus, kirekesztés, diszkrimináció..és a többi liberalizmus által
szájukba adott érv, amely arra hivatott, hogy kötelezettség nélkül
szerezhessenek jogokat. Mind1. Oda fordul hát a sráchoz és nagy
felháborodásában felelõsségre is
vonja: " Héé, Hát én azé' nem kapok olyat, mer' cigány vagyok? Mire a
srác lassan, tagoltan: Nem. AZÉRT, MERT EZ EGY ALKALOMRA SZÓLÓ
SZOLÁRIUMJEGY..

Zelgadis

Há di báccsad bá szegínyeket, ígyis elíg bájuk ván nékik ;)

HVp213

Quote from: ZelgadisHá di báccsad bá szegínyeket, ígyis elíg bájuk ván nékik ;)
A míg nem elíg...

Squito

Quote from: ZelgadisHá di báccsad bá szegínyeket, ígyis elíg bájuk ván nékik ;)
Azis kevés!! :__devil: Két dolgot utálok: a rasszizmust és a cigányokat...

Squito

http://www.inverse.org/tests/slayers">http://www.inverse.org/tests/slayers/sylphiel.jpg" ALT="If I were a Slayers character, I'd be Sylphiel Nels Rada!  Who would you be?" WIDTH="250" HEIGHT="150" BORDER="0">

Vannak még ilyen tesztek? :haha:

katz

Csak ha nagyon ráértek!!!

A szúnyogirtók  nem irtanak. Téged rejtenek el. A spray blokkolja a szúnyog érzékelõit, így  nem tudja, hol vagy.

A fogorvosok azt ajánlják, hogy a fogkefét  legalább 183 cm-re (6 láb) tároljuk a WC-tõl, hogy ne érjék el az öblítés  során a levegõbe kerülõ részecskék.

Egy darab papírt nem lehet  hétnél többször félbe hajtani.

Szamarak miatt évente több ember hal  meg, mint repülõgép-szerencsétlenségekben.

Több kalóriát égetsz  el, ha alszol, mintha tévét nézel.

A Wrigley's rágógumi volt az elsõ  termék, amin volt vonalkód.

A szív király az egyetlen király, akinek  nincs bajsza.

A Boeing 747 szárnyainak fesztávolsága hosszabb, mint a  Wright fivérek elsõ repülõútja.

Az American Airlines 1987-ben 40  ezer dollárt takarított meg azzal, hogy minden elsõ osztályon felszolgált  salátából kispórolt egy olívabogyót.

A Vénusz az egyetlen bolygó,  amelyik az óramutató járásával megegyezõ irányba forog.

A  porszemcsék többsége elhalt bõrbõl származik.

A Marlboro Company elsõ  tulajdonosa tüdõrákban halt meg.

Micheal Jordan többet keres a  Nike-nál évente, mint a Nike-gyár malajziai dolgozói  együttvéve.

Marilyn Monroe-nak hat lábujja volt.

Minden  amerikai elnök szemüveges volt. Csak néhányan nem szerették nyilvánosság  elõtt hordani.

Walt Disney félt az egerektõl.

A gyöngyök  ecetben feloldódnak.

A társkeresõ hirdetéseket feladó emberek 35%-a  házas.

A föld három legértékesebb márkája: Marlboro, Coca-Cola,  Budweiser, ebben a sorrendben.

Egy tehenet fel lehet vezetni egy  lépcsõn... de lefelé nem.

A kacsahápogás nem visszhangzik, és senki  sem tudja miért.

Richard Millhouse Nixon volt az elsõ amerikai elnök,  akinek a nevében 'criminal' (bûnözõ) szó összes betûje megtalálható.. A  második William Jefferson Clinton volt.

A teknõsbékák tudnak a  fenekükön keresztül lélegezni.

A pillangók a lábaikkal érzik az  ízeket.

Egy hurrikán több energiát fejt ki 10 perc alatt, mint a  világ atomfegyverei összesen.

Átlagosan 100 ember fullad meg  golyóstollaktól évente.

Az elefánt az egyetlen állat, amelyik nem tud  ugrani.

A nõk közel kétszer annyiszor kacsintanak, mint a  férfiak.

Fizikai képtelenség megnyalni a könyökünket.

Az  Indiana Egyetem Központi Könyvtára évente több, mint egy hüvelyket (2,45 cm)  süllyed, mert építésekor nem vették figyelembe a benne tárolt könyvek  súlyát.

Egy csiga három évig képes aludni.

Az angol nyelv  egyetlen szava sem rímel a 'month' szóra.

Szemeink mérete  születésünktõl fogva azonos, míg orrunk és fülünk sohasem áll meg a növésben.  Félelmetes!

A villamosszéket egy fogorvos találta  fel.

Minden jegesmedve balkezes.

Az ókori Egyiptomban a  papok az összes szõrszálat eltávolították a testükrõl, beleértve a  szemöldököt és a szempillákat is..

A 'Go' a legrövidebb teljes mondat az angol  nyelvben.

Ha Barbi életnagyságú lenne a méretei 39-23-33 lennének (szerintem hüvelykben, átszámítva cm-ben: 99-58-84). 7 láb, 2 hüvelyk magas  lenne. (és milyen poén lenne, ha a 7láb 2 hüvely nem a mérete lenne :rolleyes: - katz) (215 cm) Barbie teljes neve Barbara Millicent Roberts.

A  krokodil nem tudja kinyújtani a nyelvét.

Az öngyújtót elõbb találták  fel, mint a gyufát.

Az amerikaiak átlag 72828 m2 pizzát esznek  naponta.

Squito

Quote from: katzEgy hurrikán több energiát fejt ki 10 perc alatt, mint a világ atomfegyverei összesen.
Akkor miért nem pusztult még el a föld?

katz

Quote from: SquitoAkkor miért nem pusztult még el a föld?
Ezért:
Quote from: katzMost kaptam "érdekességek" címen, bár az "ökörségek" jobban illene rá