Ez nagyon lol :DD - Archive #1 - 2003-12 - 2006-03

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-14, 17:20:14

Previous topic - Next topic

Xipe

Quote from: BaldyEz ritka látvány, ugyhogy nagyon tudom mindenkinek ajánlani :hopp:

ja, most mar minden alkalommal el kell ernunk azt, hogy katz mosolyogjon.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Marfy

Quote from: Xipe572.802 eddigi legmagasabbam.
pontositok 623.867
Nekem 502.823 sikerült dobnom.
A patkányosban pedig elég gyér 28000-et értem el :lame:

Xipe

Quote from: ShiroiEz is (ha valaki még nem ismerné):
Punkomatic

hehe, mindketto nagyon jo.
szerintem keszitsunk albumot.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Master Psycho

A patkányosban eljutottam 57300-ig, de sem a lándzsa-hajítást, sem a zenekészítõ programokat nem hozta be. Hiába no,nem a legjobb a net-csatlakozás...itt nem :comp:
"In tanem corra, gan langar Sciak!"

Baldy

Quote from: katzPunk zene készítõ program

Na mostantól nem szeretem a punk zenét :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Xipe

Quote from: BaldyNa mostantól nem szeretem a punk zenét :D

de miet nem, pillanatok alatt osszedobunk egy albumot, elmegyunk turnezni es lekaszalunk egy csomo penzt.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipede miet nem, pillanatok alatt osszedobunk egy albumot, elmegyunk turnezni es lekaszalunk egy csomo penzt.

Jah...
Két sima billentyûzetet ütlegelünk, közben ordibáljuk, hogy F.U.!  :kabbea:
Tuti siker :D Turnézni megyek, abban benne vagyok, de kedvelni még akkor sem fogom :D Amugy csak poénképp mondom: Most a Fegyelmezõ Részleg nevû magyar együttest hallgatom... Akit érdekel, miért poén, az keressen rájuk neten :hopp:
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Xipe

Quote from: BaldyJah...
Két sima billentyûzetet ütlegelünk, közben ordibáljuk, hogy F.U.!  :kabbea:
Tuti siker :D Turnézni megyek, abban benne vagyok, de kedvelni még akkor sem fogom :D Amugy csak poénképp mondom: Most a Fegyelmezõ Részleg nevû magyar együttest hallgatom... Akit érdekel, miért poén, az keressen rájuk neten :hopp:

rajuk fogok keresni.

viszek kartyat.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xiperajuk fogok keresni.

viszek kartyat.

Milyen kártyát?  :eeek:

Xipe

Quote from: BaldyMilyen kártyát?  :eeek:

Poker.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: XipePoker.

A meetre?
Ezek szerint te is jösz?

Xipe

Quote from: BaldyA meetre?
Ezek szerint te is jösz?

remelem nem lesz aznap dolgom, de telefonon elerlek, ha nem hagyod otthon.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xiperemelem nem lesz aznap dolgom, de telefonon elerlek, ha nem hagyod otthon.

Igyekszem :D

Kvikveg

Egy férfi iszonyú fejfájással, másnaposan ébred. Próbál erõt venni magán, hogy felkeljen az ágyból. Az ágya mellett talál két szem aszpirint egy pohár vízzel. A széken kikészítve tiszta, vasalt ruha, az egész szobában gyönyörû rend. Az asztalon egy üzenet: ,,Drágám, reggeli a konyhában. Elmentem bevásárolni, sietek haza. Szeretlek."
Kitámolyog a szobából, az egész lakásban minden a helyén, a konyhában meleg reggeli illatozik, mellette friss újság. A fia az asztalnál ül és reggelizik.
- Mondd, fiam, mi történt itt az éjszaka?
- Úgy volt, apu, hogy éjjel háromkor hulla-részegen betámolyogtál az ajtón, összetörtél néhány bútort, odahánytál a nappali szõnyegére, és aztán beverted a fejed a szobaajtóba.
- És akkor hogy-hogy ilyen rend van, és finom reggeli vár?
- Amikor anyu bevonszolt a fürdõszobába és próbálta rólad lerángatni a nadrágot, azt mondtad neki: Nana, asszonyom, vegye le rólam a kezét, én nõs ember vagyok!
 :rotflol:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Xipe

Quote from: KvikvegEgy férfi iszonyú fejfájással, másnaposan ébred. Próbál erõt venni magán, hogy felkeljen az ágyból. Az ágya mellett talál két szem aszpirint egy pohár vízzel. A széken kikészítve tiszta, vasalt ruha, az egész szobában gyönyörû rend. Az asztalon egy üzenet: ,,Drágám, reggeli a konyhában. Elmentem bevásárolni, sietek haza. Szeretlek."
Kitámolyog a szobából, az egész lakásban minden a helyén, a konyhában meleg reggeli illatozik, mellette friss újság. A fia az asztalnál ül és reggelizik.
- Úgy volt, apu, hogy éjjel háromkor hulla-részegen betámolyogtál az ajtón, összetörtél néhány bútort, odahánytál a nappali szõnyegére, és aztán beverted a fejed a szobaajtóba.
- Amikor anyu bevonszolt a fürdõszobába és próbálta rólad lerángatni a nadrágot, azt mondtad neki: Nana, asszonyom, vegye le rólam a kezét, én nõs ember vagyok!

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: :lol:  :lol:  :merci:
_(๏̯͡๏)_

Pirula

Quote from: KvikvegEgy férfi iszonyú fejfájással, másnaposan ébred...stb.
Aha. :lol:

Ez meg egy kis anatómia.

Ismerje meg testét
1. A láb.
A lábat közvetlenül a földön találjuk, a felismerését azonban nehezíti, hogy általában cipõ van rajta. Rendkívül erotikus, ha mézet öntünk rá és rajtahagyjuk.
2. A láb többi része.
A láb többi része általában a derekunk és a cipõ között helyezkedik el. Szintén erotikus, ha például tollseprõvel cirógatjuk, amikor nincs rajta nadrág.
3. Az.
Az az, amivel, izé, tudják... Meg a gyerek is...
4. Derék.
A derékon van az öv, amit ha lecsatolunk nagyon erotikus. Meg vonzó, ha mozog, mármint a derék.
5. Has.
A köldök körül elhelyezkedõ erotikus testrész. Lehet táncoltatni, mint például az asztalt. Együnk róla epret, meg csökkentett zsírtartalmú tejszínt.
6. Tudják, hogy az.
Kettõ van belõle, ez duplán erotikus.
7. Nyak.
A fejet tartja és a testbõl áll ki. Nagyon erotikus, ha valaki azon puszil, vagy szuszog.
8. Fej.
A fej a legintellektuálisabb testrész. Tele van gondolatokkal és a száj is rajta van, amivel erotikusan lehet olyat is csinálni, amit, ugye szoktak vele. A szemmel meg pislogjunk sokat, ha ismerkedünk.
9. Haj.
A haj is erotikus néha.

Master Psycho

Quote from: PirulaEz meg egy kis anatómia.

Ismerje meg testét
1. A láb.
A lábat közvetlenül a földön találjuk, a felismerését azonban nehezíti, hogy általában cipõ van rajta. Rendkívül erotikus, ha mézet öntünk rá és rajtahagyjuk.
2. A láb többi része.
A láb többi része általában a derekunk és a cipõ között helyezkedik el. Szintén erotikus, ha például tollseprõvel cirógatjuk, amikor nincs rajta nadrág.
3. Az.
Az az, amivel, izé, tudják... Meg a gyerek is...
4. Derék.
A derékon van az öv, amit ha lecsatolunk nagyon erotikus. Meg vonzó, ha mozog, mármint a derék.
5. Has.
A köldök körül elhelyezkedõ erotikus testrész. Lehet táncoltatni, mint például az asztalt. Együnk róla epret, meg csökkentett zsírtartalmú tejszínt.
6. Tudják, hogy az.
Kettõ van belõle, ez duplán erotikus.
7. Nyak.
A fejet tartja és a testbõl áll ki. Nagyon erotikus, ha valaki azon puszil, vagy szuszog.
8. Fej.
A fej a legintellektuálisabb testrész. Tele van gondolatokkal és a száj is rajta van, amivel erotikusan lehet olyat is csinálni, amit, ugye szoktak vele. A szemmel meg pislogjunk sokat, ha ismerkedünk.
9. Haj.
A haj is erotikus néha.
Hmm, nem rossz, de... szóval az anatómia könyvekben mindig vannak szemléltetõ képek is. Itt miért nincs egy sem? :D :rolleyes:

Pirula

Quote from: Master PsychoHmm, nem rossz, de... szóval az anatómia könyvekben mindig vannak szemléltetõ képek is. Itt miért nincs egy sem? :D :rolleyes:
Több oka is van ennek. Az anatómiakönyvekben leginkább hullák vannak.
A hulla csak a nekrofiloknak erotikus.
A másik, hogy az írás tudatalatt finoman késztet arra, hogy a belõle szerzett ismereteket a gyakorlatba is ültessük át.  :p

Master Psycho

Quote from: KvikvegEgy férfi iszonyú fejfájással (...) Nana, asszonyom, vegye le rólam a kezét, én nõs ember vagyok!
Na, ha egyszer megházasodom ezt a mondatot jól begyakorlom,majd tesztelem az asszony tûrõképességét: meddig képes minden éjjel ragyogóra takarítani a szobát... :muhahah:

Master Psycho

Quote from: PirulaTöbb oka is van ennek. Az anatómiakönyvekben leginkább hullák vannak.
A hulla csak a nekrofiloknak erotikus.
A másik, hogy az írás tudatalatt finoman késztet arra, hogy a belõle szerzett ismereteket a gyakorlatba is ültessük át.  :p
Ez esetben kerítenem kell egy vállalkozó szellemû pácienst a gyakorlathoz... :)

Xipe

Quote from: Master PsychoNa, ha egyszer megházasodom ezt a mondatot jól begyakorlom,majd tesztelem az asszony tûrõképességét: meddig képes minden éjjel ragyogóra takarítani a szobát... :muhahah:

szerintem nem sokaig.
az lesz a vege hogy megmondja, hozzd inkabb haza a masik not.
_(๏̯͡๏)_

Pirula

Ezteket most találtam:
A Gyûrûk Ura: A katapult 1
A Gyûrûk Ura: A katapult 2
Régen volt már hogy visítva könnyezve röhögtem valamin miközben levegõért kapkodtam, de most sikerült újra.

TurboK

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Cobra

Quote from: PirulaEzteket most találtam:
Régen volt már hogy visítva könnyezve röhögtem valamin miközben levegõért kapkodtam, de most sikerült újra.

jaj
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Exo

Quote from: KvikvegEgy férfi iszonyú fejfájással, másnaposan ébred. Próbál erõt venni magán, hogy felkeljen az ágyból. Az ágya mellett talál két szem aszpirint egy pohár vízzel. A széken kikészítve tiszta, vasalt ruha, az egész szobában gyönyörû rend. Az asztalon egy üzenet: ,,Drágám, reggeli a konyhában. Elmentem bevásárolni, sietek haza. Szeretlek."

ROTFLMAO :lol: :lol: :lol: :rotflol: :muhahah:  :hopp: :lul:

Djinn

Quote from: TurboKhttp://www.sexnfun.net/2005/01/bunnysuicides_2.html
:eek: Szegény nyuszi! Ez nagyon kegyetlen. Szó szerint.
Igazából egy nyuszi sem csinálna ám ilyet magával.  :hehe:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Baldy

:lol:  a javából :hopp:

Fõleg a második sorozat, még a székrõl is majdnem leestem :D

Kvikveg

Áááá, ez kegyetlen!!!
Es ha jol latom, Boromir tobb jelenetben ott van a bovitett verzioban? Ezt meg kell neznem... A kedvenckem az egesz filmbol. :rolleyes:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Xipe

ez a nyuszis nagyon nagy.
_(๏̯͡๏)_