Ez nagyon lol :DD - Archive #1 - 2003-12 - 2006-03

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-14, 17:20:14

Previous topic - Next topic

TurboK

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Ramiz

Aranyos a nyulas.
Ez a flash titka: minél egyszerûbben!
Milyen egyszerûen a kezek-lábak, és mégis hatásos.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Moha

Quote from: DarkstarHogy mik nincsenek.
Számítsd ki egy, a Földbe csapódó meteor hatásait.  :)
Eljátszogattam vele. Érdekes. Csak azt nem értem, hogyhogy ilyen éles a határ --> 3566 km-es átmérõnél: "nem módosítja a Föld pályáját" 3567 km-nél pedig "a Föld teljesen széthullik" ... :rolleyes:

TurboK

Quote from: RamizAranyos a nyulas.
Ez a flash titka: minél egyszerûbben!
Milyen egyszerûen a kezek-lábak, és mégis hatásos.
ennek az a titka hogy nem egy sprite-ot mozgat mint a karaktert - ebben az esetben a framerate meg lenne határozva a megrajzolt framek arányában - hanem több, apró spriteból épül fel a figura. Így sokkal finomabb az animáció, mert ilyen technicánál a spriteok animálása nem a lusta animátortól függ, hanem a programtól ami mozgatja õket.

Na ezt jól elmagyaráztam... lényeg hogy részletesebb mozgás jön ki ha sok kis apróságot kell mozgatni egy térben, mintha egy marha nagy apróságot kéne képkockánként megrajzolni.

Ja, és ez nem a Flash titka - ezt a technikát már használták egy régi Megadrive-os játéknál, a Vectorman-nél, nem is akármilyen grafikát mozgatott a játék. Valamivel azelõtt volt egy PC-s bunyós játék is, de annak a nevére már nem emlékszem... ja, meg volt a Ballz 3d is ami totális bénaság volt.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Ramiz

Igazad van, de én nem erre gondoltam. ;) Hanem arra, hogy kevesebb munka és látványosabb, mint ha minél valósághûbb grafikára törekszik az ember.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Dragon

Quote from: MohaEljátszogattam vele. Érdekes. Csak azt nem értem, hogyhogy ilyen éles a határ --> 3566 km-es átmérõnél: "nem módosítja a Föld pályáját" 3567 km-nél pedig "a Föld teljesen széthullik" ... :rolleyes:
A becsapódási szög lehet az oka talán, habár még nem kisérleteztem sokat vele.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Raggie

Emberek! Meg szeretném kérdezni az Agyat, hogy ez mi a franc?????:
Radikális Amputáció!(ez a fájl neve)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

katz

Quote from: RamizAz, hogy egy kis, szõrös, "hû-de-édes!" macska nyalogatja a képernyõt!
Talán vmi bajod van a macskákkal?  :nagyere: :lazza:

Ramiz

Létezésük puszta tényével nem, csak legyenek minél messzebb tõlem. :lazza:

katz

Quote from: RamizLétezésük puszta tényével nem, csak legyenek minél messzebb tõlem. :lazza:
Ok. Akkor gondolom egy darabig nem jössz meetre :D

Ramiz

Miért? ...
Ja! ... katz = cats = macskák
ezért?

katz

Quote from: RamizMiért? ...
Ja! ... katz = cats = macskák
ezért?
vagy katz = Katze = macska...

Ramiz

Télleg... pedig németet régebb óta tanulok... :rolleyes:

No comment... (egy kép fiúknak... :D )

Moha

Ramiz

Te bele mernéd tenni?
(Pszt, pszt... és ha meghibásodik? :eeek:  :__devil: )

Fazék

Quote from: RamizNo comment... (egy kép fiúknak... :D )
:eeek: Hát ennyire én még nem bízom a technikában... a végén még... jujjj :eek: és pápá boldog élet...  :haha:

edit: de látom nem csak nekem ugrott be ez a kép :haha:

Moha

Quote from: RamizTe bele mernéd tenni?
Áááá, ki tudja, mikor kapja elõ a fénykardot...

Ramiz

Hát errõl van szó... hiába céloz tökéletesen és rázza meg, ahogy kell, hiába adja a végén vissza a kezedbe olyan udvariasan... :__devil:  :__devil:  :__devil:

Feldin

http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rin

Jó tudni hogy náci vagyok :haha:

Darkstar

Quote from: katzhttp://enmagam.freeblog.hu/files/jobbik.htm]Önismereti%20teszt

A teszt szerint náci vagyok!  :b+: Jó sok lényegre törõ kérdés van.  :rolleyes:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Ramiz

A hackeres sztori nagyon súlyos... :lul:
Mindig ilyen fazonok jutnak eszembe, amikor meglátok egy cikket "A Hackerekrõl"... persze biztos vannak normálisak is. :D
A másik oldal csak poén, de még annak se jó...
(Eszembe jut egy-két dolog, de a politizálás még egy ilyen kultúrált fórumnak is árt, úgyhogy hagyjuk.)

Fazék

Quote from: katzÖnismereti teszt
hehe, sztem ez poénos :) még szerencse, hogy nem szabad itt politizálni ;) és ezt a további hozzászólóktól is elvárom  :lazza: :)

edit: Ramiz kolléga már megint megelõzött 1 perccel...  :bruhuhu:

Darkstar

Quote from: Blimp...és ezt a további hozzászólóktól is elvárom  :lazza: :)

Pl tõlem? (amit írtam, politizálásnak számít?) Ha igen, akkor sry.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Fazék

Quote from: DarkstarPl tõlem? (vagy ez nem számít politizálásnak?)
ööö ezt nem igazán értem. senkinek sem tudok a politikai hovatartozásáról semmit se, és nem is akarok tudni, ha erre vonatkozott kérdésed.

Darkstar

Quote from: Blimpööö ezt nem igazán értem. senkinek sem tudok a politikai hovatartozásáról semmit se, és nem is akarok tudni, ha erre vonatkozott kérdésed.

Csak azt hittem, hogy a "szmájlit" tartod politizásnak. /off
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Ramiz

Nem, Darkstar, azzal egyetértünk, amit írtál, az még nem politizálás.

Darkstar

Quote from: RamizNem, Darkstar, azzal egyetértünk, amit írtál, az még nem politizálás.

Akkor OK! Megkönnyebbültem.  :)

Egy kis idegtépõ
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん