Main Menu

Cosplay

Started by .Attila, 2004-01-03, 21:50:24

Previous topic - Next topic

Nephilim

QuoteOriginally posted by Xaga
Véletlenül találtam rá, nem a legjobb.

Ennél azért csak jobb. Baldy, ez már bulímás. Persze nem biztos. :D :D :D
"God's in his heaven. All's right with the world."

.Attila

QuoteOriginally posted by Nephilim
Ennél azért csak jobb. Baldy, ez már bulímás. Persze nem biztos. :D :D :D

ATYAÚRISTEN! Meg ne nézzétek! A saját érdeketekben!

(én szóltam előre...)

Xaga

:wtf: ez már az izléshatáron kívűl van...

.Attila

:wtf: ez már az izléshatáron kívűl van...

Én szóltam, de ti nem hittetek nekem.
Vagy csak amint láttok egy csatolt file-t vagy egy linket, már nyomjátok is? :p

Xaga

Magunkmögöt hagyva azt a gusztustalanságot ehhez mit szoltok?

Shadowolf

Fincsi! :D :D :D

Xaga

Mai utcsó.

Shadowolf

Ő se rossz, de az előző hölgyemény jobb volt. :)

.Attila

Ohhh, mamma mia! :D :D :D

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Trivi
Ohhh, mamma mia! :D :D :D

Te is szívesen vennél tőle leckéket kardforgatásban, mi? :hopp:

.Attila

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Te is szívesen vennél tőle leckéket kardforgatásban, mi? :hopp:

Mindenesetre szívesen megleckéztetném magamat vele :rolleyes: :D

Shadowolf

Mindenesetre szívesen megleckéztetném magamat vele :rolleyes: :D

:D :ejnye:

Baldy

Nnos akkor sorban haladva a képekkel:
Naga 2-s verzió: Egyet értek azzal, hogy ez az animebélitől abban különbözik, hogy 20 kiló plusz van rajta minusz 20 centi magassággal
Nagyon kedves megfogalmazva is Túlsúlyos Wonderwoman: ezt a képet ma a munkahelyen láttam, ugyhogy mikor itt megláttam, már nem lettem annyira rosszul a látványtól :P
Az utsó kettőről meg csak annyit: ha ők is járnának gladiátor edzésre, akkor már komolyan fontolóra venném azt, hogy ismét komoly testmozgást végezzek animék nézése helyet :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Tiaro

Nyamm... mindkettővel lezsíroznék egy pengepárbajt...

(Zorro Japán módra. Bár katanával neccesebb dolog ruhákat szabdalni mint rapírral, de a szükség törvényt bont... :D  )
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Baldy

QuoteOriginally posted by Tiaro
Nyamm... mindkettővel lezsíroznék egy pengepárbajt...

(Zorro Japán módra. Bár katanával neccesebb dolog ruhákat szabdalni mint rapírral, de a szükség törvényt bont... :D  )

Én lemennék akár barbár szintre is, és két kézzel tépném róluk le az összes ruhadarabot... No persze csak óvatosan, mert valamiben haza is kell menniük, és én nem akarok nekik új ruhát venni :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Baldy
Nnos akkor sorban haladva a képekkel:
Naga 2-s verzió: Egyet értek azzal, hogy ez az animebélitől abban különbözik, hogy 20 kiló plusz van rajta minusz 20 centi magassággal

Szerintem a 20 centi nem a magasságra vonatkozott. :hopp:

.Attila

Én lemennék akár barbár szintre is, és két kézzel tépném róluk le az összes ruhadarabot... No persze csak óvatosan, mert valamiben haza is kell menniük, és én nem akarok nekik új ruhát venni :D

Ki mondta, hogy haza kell menniük? :rolleyes:

Shadowolf

Ki mondta, hogy haza kell menniük? :rolleyes:

És ha már itt tartunk: ki mondta hogy ruha kell hogy legyen rajtuk? :D

Moloko

Az utsó kettőről meg csak annyit: ha ők is járnának gladiátor edzésre, akkor már komolyan fontolóra venném azt, hogy ismét komoly testmozgást végezzek animék nézése helyet :)
a mondat első feléhez: nem akarlak elkeseríteni, de gladiátor edzésen a lányok is tunikában vannak = semmiképp sem ilyen szerkóban. Ha meg azért jönnél le edzésre, hogy azt a 2-4 (nagyon ritka esetben 6) lányt bámuld aki ottvan, biztos kidobnának a harcosok :D - najo, azt biztos nem. Mindenesetre ha testrefeszülős ruhában tornászó ifjú hölgyeket szeretnél nézegetni inkább látogass el egy népszerű fitnessklubba... (bár itt meg biztosan hülyének néznének)
a mondat második feléhez: senki sem mondja hogy animenézés helyett kell mozogni. lehet azt előtte, utána, de még közben is, sőt, ha közben végzel aktív testmozgást, az még el is vonja a figyelmedet holmi fáradtságról és hasonlókról....
én azt mondanám, hogy a hosszú animenézés lehetőségének (az életnek) az egyik titka a rendszeres testmozgás, úgyhogy hajrá ;):D

Tiaro

Ez mekkora ötlet! Anime-jóga. Már tudom miből fogok meggazdagodni...
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Moloko

QuoteOriginally posted by Tiaro
Ez mekkora ötlet! Anime-jóga. Már tudom miből fogok meggazdagodni...
:lol: de az alapötletért jogdíjat kérek :D

Baldy

QuoteOriginally posted by Angel
senki sem mondja hogy animenézés helyett kell mozogni. lehet azt előtte, utána, de még közben is, sőt, ha közben végzel aktív testmozgást, az még el is vonja a figyelmedet holmi fáradtságról és hasonlókról....

Hmmm :)
Magam elé függesztek egy tévét amin anime megy, vagy hogy kicsit valósabb legyek: egy mangát, kb. 10 méterrel az orrom előtt, és elkezdek futni utána :) Igy lefutom a Budapest-Bécs maratont ugy, hogy még észre se venném :)

Moloko

Magam elé függesztek egy tévét amin anime megy, vagy hogy kicsit valósabb legyek: egy mangát, kb. 10 méterrel az orrom előtt, és elkezdek futni utána :) Igy lefutom a Budapest-Bécs maratont ugy, hogy még észre se venném :)
nyitsz egy konditermet, velesz bele egy szép nagy flatron tv-t vagy projectort és szembehelyezed egy fallal; beraksz elé pár futógépet, meg egyéb ilyen dolgot, meghirdeted usteam forumon, beraksz valami jó animet és mindenki majd megy hogy edzhessen animenézés közben is :D

Shadowolf

Na azt megnézem magamnak. :D Szólj ha indulsz, azt Bécsben találkozunk. :D

Shadowolf

Ki tudja miért, de hirtelen késztetést éreztem a Street Fighter 2 játékom elővételéhez. Fura nem? :D

Shadowolf

Na meg az Ah! My goddess-t is meg akaródzik nézni valami megmagyarázhatatlan ok miatt. :D

Shadowolf

Ezt a példakeresztényt kapjátok ki :D , még Jézus is irigykedne ha látná ezt a keresztet. :D :

Moloko

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Na meg az Ah! My goddess-t is meg akaródzik nézni valami megmagyarázhatatlan ok miatt. :D
ezen a csajon mi belldandy azon a 3 pöttyön az arcán és a hajának a színén és a hosszúságán kívül?

Shadowolf

Hát az összehasonlításul szolgáló képpel nagyjából egyezett, de azt sajnos nem tudom postolni, úgyhogy azt tudom csak javasolni, hogy használd a fantáziádat. :D