ajánljatok hentai-t!

Started by gyroscope, 2003-01-13, 16:52:55

Previous topic - Next topic

Darkstar

Quote from: ItachiNem tudom, de itt mindenki vak? Már párszor leírtam, hogy nem élvezem.Viszont érdekesnek érdekes, no.Absztrakt.
Én csak a lelkesedésre céloztam. :ejnye:  Nem vagyok viráglelkû, de ez sztem nem érdekes, hanem gusztustalan. Dehát izlések és pofonok.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Itachi

Quote from: DarkstarÉn csak a lelkesedésre céloztam. :ejnye:  Nem vagyok viráglelkû, de ez sztem nem érdekes, hanem gusztustalan. Dehát izlések és pofonok.
De érdekes.Érdekes, hogy az értelemmel felruházott állat=ember mikben lelheti örömét hála az értelemnek.Bár sztem a guro a halál és az ismeretlentõl való félelem megnyilvánulása bizonyos szempontból.
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Prof. William

Nehogy már megmagyarázzuk a dolgot!!!

Ha a halál és az ismeretlentõl való félelem, témát akartok akkor olvassátok el az Ai-Ren-t. Hamarosan felkerül a manga szekcióba. Nagyon szép, megható, néhol vicces történet. És hogy miért ide írtam? Van benne egy-két soft sex jelenet is. De nem hentai. :)

Itachi

Ha vkinek teccet az elsõ 5 NSN az nézze meg most a többi 4 et vgay 5 öt.Nagyon brutál.Én kb. majdnem elhánytam magamat.Megér egy misét.
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Itachi

Quote from: White SeeDehh, az utóbbi 2 hentaimmal jól befürödtem. Már megint sikerûlt erõszakos fajta brutálisabbjait kifgonom.
Shukaku.. ehh, a vége meg pláne szép...
Slave Market... detto. De még pocsékabb utolsó képsorok. DE miért! Ott az a szép tömegjelenet, amit nyugodtan kihúzhattak volna 10 percesre, erre 2 perc után jön a hidegzuhany...
huhúú..A Shukaku az nem egy könnyû darab aláírom.Enyhén brutál. :3x3:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Prof. William

Na emberek!!!!

Az Ai-Ren tölthetõ at ftp manga könyvtárából. Aranyos történet néhány soft sex jelenettel.

Ahogy megigértem feltöltöttem az általam úgy szeretett Tanaka Yukata hentaikat is. az ftp--manga--Tanaka Yukata Love/Romance stories mappában vannak!

Jó olvasgatást!!!

Írjatok rólla véleményt! Viráglelkûek elõnyben. :) Elõsorban az õ stílusuk ezek a történetek.

Yakumo

Quote from: Prof. WilliamNa emberek!!!!

Az Ai-Ren tölthetõ at ftp manga könyvtárából. Aranyos történet néhány soft sex jelenettel.

Ahogy megigértem feltöltöttem az általam úgy szeretett Tanaka Yukata hentaikat is. az ftp--manga--Tanaka Yukata Love/Romance stories mappában vannak!

Jó olvasgatást!!!

Írjatok rólla véleményt! Viráglelkûek elõnyben. :) Elõsorban az õ stílusuk ezek a történetek.
Úgy látom végre akadt egy örzõje a "soft" hentai-nak is! Király! :hail: To You, man!!! :jee: (sosem szerettem az ilyen démonvagyokésmittoménhányp*csömvanés.........etc-etc. :D (kivéve La Blue Girl, mert azt a hentai-t láttam elõször és különben sem veszi magát túl komolyan:D ) :whoah:

Prof. William

Akkor jó olvasást Yakomo és ne feledd értékelni! Csak érdekel, hogy másoknak is tetszik e úgy mint ahogy nekem.

Nem szokam sok hentait nézni/olvasni ez tény de ezek a soft dolgok bejönnek. És ebbem Tanaka a nagy király. (Vagy királynõ. :) )

Szóval várom a kritikákat. Rajzolás, történet (a legtöbb japán de ki lehet találni. :)) és a többi.

m46u5

Most vettem észre, hogy fenn van a "Front Innocent" cenzúrázatlan változata :kiraly: (ahogy elnézem, csak pár napja került fel :))
"A Bittorrent nagyszerûen pótolja a mozit az életemben, az eMulenél jobb videotéka pedig nincs."

Dreamcleaver

Quote from: m46u5Most vettem észre, hogy fenn van a "Front Innocent" cenzúrázatlan változata :kiraly: (ahogy elnézem, csak pár napja került fel :))

Ilyen szépen kidolgozott hentai-t is ritkán látni. Keeell...mééég...tõõõbb...

Na szóval tud valaki hasonlót? :)

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Yakumo

Quote from: Prof. WilliamAkkor jó olvasást Yakomo és ne feledd értékelni! Csak érdekel, hogy másoknak is tetszik e úgy mint ahogy nekem.

Nem szokam sok hentait nézni/olvasni ez tény de ezek a soft dolgok bejönnek. És ebbem Tanaka a nagy király. (Vagy királynõ.  )

Szóval várom a kritikákat. Rajzolás, történet (a legtöbb japán de ki lehet találni. ) és a többi.
Szóval-szóval eddig kettõt néztem meg:
Virgin Night2: rajzolás tök korrekt, történetek arik;) ,és nagyon jó izé....akciók:) Nálam errõl szól egy hentai: két ember szerelmérõl és nem másról. JÓÓÓÓÓÓ!!!! :jee:
Itaike na Darling: ez a közös cserenapló^^ Tök ari kezdés;) Õszinte szexuális (is) "találkozás"! Nagyon jóóóó:jee:
tovább még nem jutottam:D
De szerintem nem fogok csalódni továbbra sem;)
Szóval az izlésünk egyezik kedves Prof. ;) Csak így tovább! :whoah:  
:hail:

Moha

Quote from: YakumoSzóval-szóval eddig kettõt néztem meg:
Virgin Night2: rajzolás tök korrekt, történetek arik;) ,és nagyon jó izé....akciók:) Nálam errõl szól egy hentai: két ember szerelmérõl és nem másról. JÓÓÓÓÓÓ!!!! :jee:
Örülök, hogy van rajtam kívül más is, aki így gondolja! :tezsvir:
Valahogy nálam a szex és az erõszak sehogy nem illik össze, éppen ezért nem tetszenek a rape és egyéb véres hentai-ok. Viráglelkû vagyok, no. :haha: De legalább nem vagyok egyedül. :)

Ja, én eddig az Ai Ren-be olvastam bele: érdekesnek indul a történet és tök aranyos a csaj. :)

Prof. William

#792
Remek! Remek!!

Jöhet a többi értékelés! :)  Nagyon arin muttatja be két ember kapcsolatát/elsõ éjszakáját... Ugye tudjátok hogy az ftp hetnai szekciójában fen van a Virgin Night1-bõl készült hentai? Azt az õ mangája után csinálták. :) Spuri megnézni. :)

Én addig átkutatom a netet további Tanaka Yukata mûvek után. :) Asszem még van 1-2.

Tud valaki japánul? Le lehetne fordítani. :)

Az Itaike na Darling-ot elküldtem a //www.hentai.uw.hu -ra. talán nem sokára már magyarul olvashatjátok. :)

Elõre viráglelkûek!

Moha

Quote from: Prof. WilliamUgye tudjátok hogy az ftp hetnai szekciójában fen van a Virgin Night1-bõl készült hentai? Azt az õ mangája után csinálták. :) Spuri megnézni. :)
Viccelsz? Az volt a legelsõ hentai, amit anno leszedtem az ftp-fõl. :D A nevébõl adódóan gondoltam, hogy csak nem lehet durva, és örömmel nyugtáztam, hogy vannak ilyen lightos, romance stílusú hentaiok is. :)
QuoteElõre viráglelkûek!
Ámen! ;)

Manitu

Quote from: MohaViccelsz? Az volt a legelsõ hentai, amit anno leszedtem az ftp-fõl. :D A nevébõl adódóan gondoltam, hogy csak nem lehet durva, és örömmel nyugtáztam, hogy vannak ilyen lightos, romance stílusú hentaiok is. :)
Eh... én sem rajongok túlságosan a durva dolgokért, de ez már azért túlságosan lightos...


Felsmuk

Tényleg, undeados-romantikus hentai van? :_piszka:
"Here in the age of Internet porn it's hard to know exactly what percentage of male orgasms occur in front of a computer monitor, but we're going to guess it's more than half. So if you ask when we'll have virtual reality sex, or human/robot sex, the answer from tens of thousands of researchers and inventors is, "We're working as fast as we can, dammit!""

Yakumo

Quote from: ManituEh... én sem rajongok túlságosan a durva dolgokért, de ez már azért túlságosan lightos...
Nem jó az életszerû hentai? :D Te kis perverz,miket csinálsz te otthon?! :hopp: Csak viccelek ám;) :tezsvir:

Manitu

Quote from: YakumoNem jó az életszerû hentai? :D Te kis perverz,miket csinálsz te otthon?! :hopp: Csak viccelek ám;) :tezsvir:
Úgy értem, az egészben két perc akció sincs... más bajom nincsen vele, nem rossz sztori, jó a rajz is, csak... ecchinek sok, hentainak meg kevés... :)


Yakumo

Quote from: ManituÚgy értem, az egészben két perc akció sincs... más bajom nincsen vele, nem rossz sztori, jó a rajz is, csak... ecchinek sok, hentainak meg kevés... :)
Értem én, csak egy kicsit hülyültem, ma jó kedvem van! Végülis kaptam anyámtól G-Taste figurát! :D :lol:

Prof. William

Még az Eienben + az elméletileg animenak kikáltott Futati Ecchiben is több szex van min a Virgin night -ban... De ettõl még nagyon tetszik...

A többi felrakott mû hogy tetszik? :)

Itachi

Quote from: YakumoÉrtem én, csak egy kicsit hülyültem, ma jó kedvem van! Végülis kaptam anyámtól G-Taste figurát! :D :lol:
G-taste figurát????Honnan? Japánból? vagy lehet itt  is kapni?????Nem semmi.:eek:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Yakumo

Quote from: ItachiG-taste figurát????Honnan? Japánból? vagy lehet itt  is kapni?????Nem semmi.:eek:
Lurdy ház, King Comics, ahol hirtelen meg tudta venni;) Mivel Karácsony elõtt kaptak szállítmányt:D De simán lehet rendelni pl. Trillian-ban is!

Itachi

Quote from: YakumoLurdy ház, King Comics, ahol hirtelen meg tudta venni;) Mivel Karácsony elõtt kaptak szállítmányt:D De simán lehet rendelni pl. Trillian-ban is!
Uh, köszi az nfot, akkor majd egy kicsit körülnézek arra....:)
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Alkyra

A roshin vándorolva akadtam erre. láttam ezt töltötték le a legtöbben, gondoltam ha ilyen sokan töltik akkor már csak jó lehet.
Láttam a megjegyzést miszerint ez durva. Áh ugyanmár, az alt. topicban is csak röhögök a képeken-mert ugye ilyen soha nem fog történni-.
Oké letöltöttem és elkezdtem nézni...
Az elsõ 20 oldal után mentem a wcre hányni...
EZ VALAMI HIHETETLEN BRUTÁLIS! SENKI MÉG VÉLETLENÜL SE TÖLTSE LE!!!
ÉRTITEK???(csak akkor ha akarod látni, hogy mit ettél reggelire.)

Nem is tudatm, hogy ilyen...állati, brutális dolgokat is csinálnak emberek...(mármint én itt a rajzolókra gondoltam nem a valóságra...)

KERÜLJE MINDENKI MINT VÁMPÍR A VÍZET!!

Prof. William

Hát igen..... Ez az a bizonyos Guro mûfaj. Már írtam errõl fentebb. A lényeg az hogy kerülni. Ráadásul gondolom neked is bejött, hogy mivel a manga karakterekkel jól együtt lehet érezni... szóval gondolom érted...

Terápiás kezelésnek ajavaslom neked a Tanaka Yutaka Love Romace collection c. gyûjtemény letöltését a Manga könyvtárból... (Pedig hentai.) + az Ai Ren-t
Azt hiszem az majd helyrebillenti a hangulatod. Abban normális, egészséges érzelmek vannak. Nagyon jó!!!!
De ezt már leírtam... Továbra is várom a véleményeket. (Végül is én raktam fel. :) ) (Mármint a Tanaka Yukata-t)

Alkyra

Az Ai-Rent azt most olvasom.^^ Egész jó. A másikat meg megkukkantom...

Felsmuk

Mi a bajuk a vámpíroknak a vízzel?
"Here in the age of Internet porn it's hard to know exactly what percentage of male orgasms occur in front of a computer monitor, but we're going to guess it's more than half. So if you ask when we'll have virtual reality sex, or human/robot sex, the answer from tens of thousands of researchers and inventors is, "We're working as fast as we can, dammit!""

Alkyra

Quote from: FelsmukMi a bajuk a vámpíroknak a vízzel?

Uhm..nem úgy van, hogy a vámpírok nem bírják a vízet? pl.: Legacy of Kain, Vampire: The Masqurade s ha jól emlékszem akkor a Hellsingben is így van.(javítsatok ki ha tévedek)

Felsmuk

Én csak a napfürdõ allergiában vagyok 100% biztos. A többit fantasyja válogatja.
"Here in the age of Internet porn it's hard to know exactly what percentage of male orgasms occur in front of a computer monitor, but we're going to guess it's more than half. So if you ask when we'll have virtual reality sex, or human/robot sex, the answer from tens of thousands of researchers and inventors is, "We're working as fast as we can, dammit!""

Venom

Quote from: AlkyraUhm..nem úgy van, hogy a vámpírok nem bírják a vízet? pl.: Legacy of Kain, Vampire: The Masqurade s ha jól emlékszem akkor a Hellsingben is így van.(javítsatok ki ha tévedek)

1) Legacy of Kain-ben igen, allergiásak. (Bár volt egy klán, aki adaptálódott a környezetéhez és immunis lett.)
2) Vampire: The Masquerade-ben semmi  bajuk a vámpíroknak a vízzel. Nem tudják magukban tartani sokáig, ha megisszák (csak különleges esetben), egyébként semmi bajuk nincs vele. A szenteltvíznek sincs semmi különleges hatása (különleges ember kezében már van, de ez bonyolítás). Sok vámpír vallásos. :)
3) Hellsingben nem rémlik semmi vízzel kapcsolatban. Legalábbis sima vízzel. A szenteltvíz már más kategória, arra természetesen kissé "allergiásak". :)


The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne