Önarckép(csarnok)

Started by Baldy, 2004-01-31, 23:59:39

Previous topic - Next topic

Yakumo

Quote from: Moha:lol: :lul: Na, ezen jót röhögtem! Ment volna a rep, ha tudtam volna adni.

És oké, r-r-r-rábeszéltetek, íme a képek: Kép1 Kép2

[COLOR="#F5F5FF"][SIZE="1"](images will be deleted soon)[/SIZE][/COLOR]
Hát ha ezt a csajt nem neked teremtették így külsõ alapján, akkor fakutya legyek:lol: Kis mókusarcúXD Kawaii:D :jee:

HVp213

"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Kvikveg

Quote from: MirrorSzolíd kis nap volt az idei szülinapom is...
ich
Gondolom, nem lesz nehéz rájönni, melyik is vagyok én...:)
animoni diszeleg jobbszelen? Jol latom?
Kerdezd mar meg, az Alucard-rajzot megkapta-e?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Fazék

Quote from: Kvikveganimoni diszeleg jobbszelen? Jol latom?
Igen, én is õt véltem felismerni a hölgyben :)

Ramiz

ich
Wáááh, mekkora kép... :D Milyen komoly ember vagy! :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

katz

Quote from: MohaÍme egy friss kép rólam.
Az iwiw-hez csináltam, gondoltam titeket is megrémisztelek vele. :D

[SIZE="1"](4444. post)[/SIZE]
donhuán :lul:
Ellopták az ollód vagy nincs pénzed fodrászra ;)

Ramiz

Quote from: katzEllopták az ollód vagy nincs pénzed fodrászra ;)
Te is régóta keresheted a borotvád... :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Mirrorich
hm. én maradok a szerepjátszós-tortazabálós, esetleg anyámékkal-összeveszõs-és-szülinapelmaradós verzióknál :D

Vili: nice kép you hav :)

Moha: egyet értek katz-cal :__devil::D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Kuroi Tenshi

Quote from: Moha[SIZE="1"](images will be deleted soon)[/SIZE]
ja, gyorsan ment :rolleyes:

na ha már mindenki, akkor én is...
hoppá, mióta is nem csináltak rólam képet :3x3:
akkor egy régi a honlapomról:
http://www.tar.hu/ferencmartin/honlap/portrekint2.jpg

Member

Esetleg belinkelhetném azt is, amikor pár hetesen fürdetnek egy kádban, pár cl vízben. :rolleyes:

Kuroi Tenshi

annyira nem régi az enyém, kb 1,5-2 éves :rolleyes:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberEsetleg belinkelhetném azt is, amikor pár hetesen fürdetnek egy kádban, pár cl vízben. :rolleyes:
evvel az erõvel én meg belinkelhetném öcsémet, úgyis eddig full ugyanúgy néz ki, mint én 4hónaposan. szerintem ne tedd:D

K_T: ez az arckifejezés... õõõõ... :lul:nc :D

[SIZE="1"]majd ha lesz kép rólam a magetta-pólós profile-picen kívül, szúrok én is :s[/SIZE]
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Kuroi Tenshi

Quote from: blarkeK_T: ez az arckifejezés... õõõõ... :lul:nc :D
hehe kösz :__devil:
tudom, hogy béna, de ennyire?

Member

Quote from: blarkeeddig full ugyanúgy néz ki, mint én 4hónaposan.:D
Ezek szerint kissé visszamaradt a fejlõdésben? :rolleyes:

QuoteK_T: ez az arckifejezés... õõõõ... :lul:nc :D
Nagyon komoly! :D Mintha egy egész estés koncert után álmosan hunyorítanál, a méltóságodat mégis megõrizve. Nekem bejön. :jee:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Kuro_Tenshihehe kösz :__devil:
tudom, hogy béna, de ennyire?
öööö... nem az, hogy béna, hanem... nem adja vissza az egyéniséged (lol:D magyarul alig hasonlít). (és igazán nincs mit :p)

Member: ??? õ 3 hónapos... (de anyámék szerint értelmileg már pár olyan dolgot produkál, ami 6-9 hónapos gyerekeknél jönne elõ)

Ramiz

Member

Quote from: blarkeMember: ??? õ 3 hónapos... (de anyámék szerint értelmileg már pár olyan dolgot produkál, ami 6-9 hónapos gyerekeknél jönne elõ)
Ja, hogy klónoztak, ezt nem tudtam. :D

Kuroi Tenshi

Akkor jó :)
visszavonom a :__devil: - smilyt

[SIZE="1"]Miért, milyen az egyéniségem?[/SIZE] :confused:

Member

Quote from: Kuro_Tenshi[SIZE="1"]Miért, milyen az egyéniségem?[/SIZE] :confused:
A múltkori Offtopicos beszélgetés alapján egy mindenki felé pozitívan megnyílvánuló, ám a "mindenkit" mégsem kedvelõ egyénként tûntél fel, akibõl az elégedetlenség nagyobb kötegekben tör elõ, és nem folyamatosan.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberA múltkori Offtopicos beszélgetés alapján egy mindenki felé pozitívan megnyílvánuló, ám a "mindenkit" mégsem kedvelõ egyénként tûntél fel, akibõl az elégedetlenség nagyobb kötegekben tör elõ, és nem folyamatosan.
micsoda definíció :D
egyébként a közösség felé állandóan vigyorral forduló arcod volt eddig alkalmam megfigyelni, és ez a kép nagyon nem hasonlít arra az arcodra :D

Kuroi Tenshi

Quote from: MemberA múltkori Offtopicos beszélgetés alapján egy mindenki felé pozitívan megnyílvánuló, ám a "mindenkit" mégsem kedvelõ egyénként tûntél fel, akibõl az elégedetlenség nagyobb kötegekben tör elõ, és nem folyamatosan.
Hm... szép összefoglalás, Sherlock!
Távolról szeretem az embereket, amint közeljönnek, már kicsit feszélyezve érzem magam.
blarke: ebben a közösségben jól érzem magam, itt mosolygok. Bezzeg ha tömegközlekedésben találkoznál velem, na akkor tudok ám "világtól megundorodott lenézõ jéghideg, mozdulatlan arcot fagyos szemekkel" is vágni :__devil: ;)

Member

Quote from: Kuro_TenshiHm... szép összefoglalás, Sherlock!
Köszönöm, Columbo!
QuoteTávolról szeretem az embereket, amint közeljönnek, már kicsit feszélyezve érzem magam.
Olyan ez, mint egy zümmögõ méhkas fenn a fán, melybõl csöpög az aranyló méz...
Quote"világtól megundorodott lenézõ jéghideg, mozdulatlan arcot fagyos szemekkel" is vágni :__devil: ;)
Bizonyíték híján nem hiszem el. ;)

syeren

ich
Tényleg nagyon jó kis este volt!! :)
A képen egyébként mind usteames tagok vagyunk:))
Balról Sidney, mellette rózsaszínben én vagyok és igen, jobb oldalt Animoni!!! :))
Megkapta a rajzot, Kvikeg. (Animonival együtt lakunk..) :)

Kuroi Tenshi

Quote from: MemberBizonyíték híján nem hiszem el. ;)
Mondom, ha összetalálkoznál velem tömegközlekedésben rosszabb napomon, meglátnád. Jer meetre. nadeelégsokatoffoltunkmárígyis

Kvikveg

Quote from: syerenTényleg nagyon jó kis este volt!! :)
A képen egyébként mind usteames tagok vagyunk:))
Balról Sidney, mellette rózsaszínben én vagyok és igen, jobb oldalt Animoni!!! :))
Megkapta a rajzot, Kvikeg. (Animonival együtt lakunk..) :)
No akkor jolvan. :)
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Fazék

Moha ne higyj nekik, csak irigylik a hajadat! :)

Moha

Quote from: Kuro_Tenshija, gyorsan ment :rolleyes:
Még nem töröltem, csak az interhost szerver nem megy.
Quote from: FazékMoha ne higyj nekik, csak irigylik a hajadat! :)
Ja, gondolom. Neked is volt hosszú hajad, szóval tudod, milyen. ;) Én se hiába növesztgetem már több, mint egy éve...

Kuroi Tenshi

Quote from: MohaMég nem töröltem, csak az interhost szerver nem megy.
Ugyan nem is sejtem ki hax0lhatta meg... :rolleyes: :D

Nakedape

Nna akkor már én is, hadd sajnáljátok Fazékot...

http://usteam.hu/pictures/o/pics/1141033775952.jpg

Edit: nna van ott mégegy..de  a többiektõl mindenkit megkímélek...
esetleges rajongóim háborgását max pl a http://spaces.msn.com/csupaszmajom/photos/
címmel hûthetném, amit ccsak azért merek javasolni, mert Fazékrõl is terhelõ képeket rejtettem el ott...
elnézést...
:D:D:D
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Kvikveg

Quote from: NakedapeNna akkor már én is, hadd sajnáljátok Fazékot...

http://usteam.hu/pictures/o/pics/1141033775952.jpg

Edit: nna van ott mégegy..de  a többiektõl mindenkit megkímélek...
esetleges rajongóim háborgását max pl a http://spaces.msn.com/csupaszmajom/photos/
címmel hûthetném, amit ccsak azért merek javasolni, mert Fazékrõl is terhelõ képeket rejtettem el ott...
elnézést...
:D:D:D
Anyam. Anyaaaam.:eek: :hahaha:
Azert azok a rozsaszin polos kepek... ohm...:3x3: :ejnye: