Legjobb bishonenek

Started by Eleanor, 2004-02-01, 14:15:35

Previous topic - Next topic

Didico

Quote from: ArakiNem igaz hogy nem tudsz linkelni... na jó... megkapod...

De tudok... csak nincs kedvem... De jók a képek!:lame:
De hogy lásd nem vok akkora szemét...
http://sekihara.dreamhost.com/scribbles/images/tasuki.jpg
Most mond azt, h nem cuki! :)

Aki szereti az FMA-t látogassa meg az oldalam.^^

Chiyouni

Kicsit lassú vagyok...
A DBZ és a bishounen fogalom nekem nehezen jön össze, de Yamchát bírtam régebben.

Még egy kis Tasuki (nekem õ a kedvencem a FY-ból):
01
02
03
ez a mangából van

És egy pár Shannon:
01
õ is aranyos, mikor alszik
harcolni készül
Shannon és Leo

@kaze: én a sorozatból még csak képeket láttam, de nekem meg ott nem jön be Kenshin. Néha olyan lányos....viszont az OAV-ot imádom. Tényleg, van még olyan Valgaav-os képed, ahol barna hajú?

Araki

Quote from: Didicohttp://sekihara.dreamhost.com/scribbles/images/tasuki.jpg
Most mond azt, h nem cuki! :)
Hát ezt már én is belinkeltem, csak nagyobb volt...

Quote from: ChiyouniKicsit lassú vagyok...
A DBZ és a bishounen fogalom nekem nehezen jön össze, de Yamchát bírtam régebben.
Nekem tetszik a grafikája... bizonyos személyeknél... (Son Goku, Trunks és Vegeta)
QuoteMég egy kis Tasuki (nekem õ a kedvencem a FY-ból):
01
02
03
ez a mangából van
Jé hát ez nem is olyan rossz... Tamahoménál százszor szebb!:) Legalább nem annyira lányos...:)
QuoteÉs egy pár Shannon:
01
õ is aranyos, mikor alszik
harcolni készül
Shannon és Leo
Ez is yooh. Bár az utolsó képen az a Leo eléggé érdekes, bár lehet hogyha ismerném, akkor tetszene, mert szeretem az ilyen "noodle-beütésû fiúkákat", mint például Omi-t a Weiß Kreuz-ból.:D

Didico

Tudom, h belinkelted, de akkor is cuki...
A Tsuki-s képek meg egyszerûen tök jók voltak. :)

Chiyouni

Quote from: ArakiJé hát ez nem is olyan rossz... Tamahoménál százszor szebb! Legalább nem annyira lányos...
Na igen....de ha Tamahome lányos, akkor Hotohori mi? :)

Omi nem is rossz...:)
Hát...Leo egy érdekes jelenség...itt van pár jobb kép:
Leo1
Leo2
Leo3

Ezen pedig 3 is van:
Shaoran, Fai & Kurogane
az arányok elég érdekesek, de attól még jó sztem.

Quote from: DidicoA Tsuki-s képek meg egyszerûen tök jók voltak.
Gondosan válogatott :) Linkeljek még?

Member

Quote from: ChiyouniEzen pedig 3 is van:
Shaoran, Fai & Kurogane
Elnyúlt féreg invázió! Meneküljön ki merre lát!!! :eek: :eek: :eek:

Araki

Quote from: ChiyouniNa igen....de ha Tamahome lányos, akkor Hotohori mi? :)
Õ a halálom... tök muri volt, amikor egyszer lánynak nézték és vele hozatták ki az italokat. (ha jól emléxem:D)
QuoteHát...Leo egy érdekes jelenség...itt van pár jobb kép:
Leo1
Leo2
Leo3
Ugye csak a páncélja nagy és amúgy gebe?:eek:
QuoteEzen pedig 3 is van:
Shaoran, Fai & Kurogane
Ezt... nem kellett volna... 1etértek Memberrel...:eeek:

Jesszusom, hogy lehetek ekkora marha, hogy Sanji eddig nem jutott eszembe?! Itt is van:
1
2
3
4
5
Mondjuk ezek a képek nem éppen a legjobbak, de ezeket találtam...

Didico

Maha jók a Sanji-s képek! És... az aláírásod meg az avatarod is! :)

Araki

Quote from: DidicoÉs... az aláírásod meg az avatarod is! :)
Arigato!:D Az aláírást én kreáltam, az avatarra Member mondta hogy rakjam be ezt...
Éééés... itt egy csodááás kééép:
GYÖNYÖRÛ

Didico

Quote from: ArakiÉééés... itt egy csodááás kééép:
GYÖNYÖRÛ

Azért a csodálatostól messze van, de jó!:) :hahaha:

Araki

Quote from: DidicoAzért a csodálatostól messze van, de jó!:) :hahaha:
Emléxel, WUNDERBAR!:D

Didico

Quote from: ArakiEmléxel, WUNDERBAR!:D

Nekem az WUNDERSCHÖN... :):lame:

Chiyouni

Quote from: MemberElnyúlt féreg invázió! Meneküljön ki merre lát!!!
Quote from: ArakiEzt... nem kellett volna... 1etértek Memberrel...
Jóvanna...:3x3: Ha nem olvastam volna a Shirahime Shou-t, én is azt hinném, h nem tudnak rajzolni. De így, h tudom, h tudnak, így nincs vele semmi baj...CLAMP-ék többnyire ilyeneket rajzolnak. Ízlések és pofonok...de többet nem rakok be :)

Quote from: ArakiÕ a halálom... tök muri volt, amikor egyszer lánynak nézték és vele hozatták ki az italokat. (ha jól emléxem)
Igen :D És nem az volt az elsõ alkalom...rögtön az elején Miaka is azt hitte, lány....az mekkora poén volt :D

Quote from: ArakiUgye csak a páncélja nagy és amúgy gebe?
Igen....de többnyore ebben a páncélban van vagy abban a sárkányos jelmezben (abban nagyon durva....).

Ez a Sanji is érdekes egy figura.... :) Melyik animébõl van?

@Araki: tényleg jó az aláírás....ha már itt tartunk, Envy se rossz, csak az a baj vele, h én a sorozat végéig nem voltam biztos a nemi identitásában...:3x3:

Araki

Quote from: ChiyouniEz a Sanji is érdekes egy figura.... :) Melyik animébõl van?
One Piece. Én kb. 10 részt láttam eddig belõle, és abban Sanji még nem volt hajlandó megjelenni... németen viszont már "találkoztam" vele, de ezek a "Nami schatz"-ok olyan furán jöttek le. Biztos vmi nõcsábász (ala szemöldök), de ezt Didi biztos tudja.
Quote@Araki: tényleg jó az aláírás....ha már itt tartunk, Envy se rossz, csak az a baj vele, h én a sorozat végéig nem voltam biztos a nemi identitásában...:3x3:
:öngyilkos szmájli: Csak ez kellett nekem a leki megsemmisüléshez...*.*
Én úgy kb 10 másodpercig hittem azt hogy kislány. De mivel hiányzanak a mellei... Lehet hogy pont ez fogott meg benne.:) (az ízlésemen még sokszor fogtok nagyot nézni, ezt garantálhatom ;))

Didico

Quote from: ArakiOne Piece. Én kb. 10 részt láttam eddig belõle, és abban Sanji még nem volt hajlandó megjelenni... németen viszont már "találkoztam" vele, de ezek a "Nami schatz"-ok olyan furán jöttek le. Biztos vmi nõcsábász (ala szemöldök), de ezt Didi biztos tudja.

Még szép. Nagy nõcsábász. Ez egyértelmû. :)

Araki

Úgy döntöttem, megelõzöm Didit...
Edward1
Edward2
Edward3
Nem hiszem el, hogy Edwardról nehezebb normális képeket találni, mint Envyrõl! Vagy csak én vagyok az elégedetlen?
Min1, ez nem maradhat ki...:D

Didico

Quote from: ArakiÚgy döntöttem, megelõzöm Didit...
Miben is akarsz te megelõzni engem? Itthon haldoklom, te meg elõzgetsz? Most is csupa láz vok... egyébként találtam Alphonsról édes képeket...:)
Linkelgetek párat:) http://ic1.deviantart.com/fs8/i/2005/297/8/1/FMA___Movie_Aru___Kitty_Love_by_dejichan.jpgHát%20nem%20édes?

Didico

Quote from: ArakiÚgy döntöttem, megelõzöm Didit...
Miben is akarsz te megelõzni engem? Itthon haldoklom, te meg elõzgetsz? Most is csupa láz vok... egyébként találtam Alphonsról édes képeket...:)
Linkelgetek párat:) Alphonse
Alphonsok
Alphonse2
Chibik :)
Cuki! :)
Cuki3
Nah jó.. nem fárasztom tovább a jó népet!

Member

Quote from: DidicoAlphonse
Helyes srác ez a forbidden. :)
QuoteAlphonsok
Forbidden, a szívtipró!
QuoteAlphonse2
Kicsit nyomi lett szegény...
QuoteChibik :)
Oh, Forbidden, a macsó! :D
QuoteCuki! :)
Cicák jók.
QuoteCuki3
Mihcsoda férfi ez a Forbidden!

Amúgy ha vkinek Forbidden jön be Al helyett, írja be a címsorba a linket!

Kazenokizu

Íme az én jelenlegi kedvencem: Kunisaki Yukito az Air-böl!
Yukito1 (Ez jó lett)
Yukito2(Ez meg bénácska)
Yukito3(Ez meg pici...)
Egyszerüen nem találtam jobb képet (rosszabbat sem...). Mindenesetre nekem tetszik... Tessék, szedjétek szét! ;) :D

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Member

De mitõl ilyen vékony/magas ennyire? :eek:
Meg miért olyan a haja, mint egy idiótának? :eeek: Envy is elbújhat mögötte. :D

Kazenokizu

Találtam pár jót még!
Y1
Y2
Y3(Ez a legjobb! :D)
Y4

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Didico

Quote from: MemberAmúgy ha vkinek Forbidden jön be Al helyett, írja be a címsorba a linket!

Már bocs, de nálam az összes kép bejön. Te vagy béna!:lame:

Member

Quote from: DidicoMár bocs, de nálam az összes kép bejön. Te vagy béna!:lame:
Nemcsak nekem nem jöttek be, mester, csak õke nem írták be ide. TE VAGY A BÉNA!!! :beeee:

EDIT: Sok oldalon nem engedélyezett a hotlinking. Mivel te már láttad a képeket, a TEMP mappába lementõdtek és azok töltõdnek be, amikor a linkre kattintasz, de aki még nem vetette rájuk tekintetét, azoknak bejön, hogy 403 - Forbidden.

Didico

Oh... akkor gomene... deviantartba írtam be, h Alphonse Elric. Ott volt pár cuki kép...

Araki

Didico: jó, jó, de próbálj meg olyan Alos képeket keresni, amelyeknek köze nincs a chibikhez... amúgy aranyos.:D
Kaze: ez a gyerek (nemtom a nevét) furi. Szerintem egy kicsit sok a haja, és a fehér színe enyhén szólva dob rajta egy jó pár évet... amúgy õ is bejön.:)

Didico

Quote from: ArakiDidico: jó, jó, de próbálj meg olyan Alos képeket keresni, amelyeknek köze nincs a chibikhez... amúgy aranyos.:D

De annyira cuki volt...:beken: És alig voltak normális képek...:beken:

Kazenokizu

Quote from: ArakiKaze: ez a gyerek (nemtom a nevét) furi. Szerintem egy kicsit sok a haja, és a fehér színe enyhén szólva dob rajta egy jó pár évet... amúgy õ is bejön.:)
:eek: MEGTÖRT A JÉG!!! Arakinak kezdenek bejönni a helyes bishik! :ejnye: Csak így tovább! :D:D (Pedig már fel voltam készülve egy alapos kritikára...;))
Egyébként való igaz, hogy elég idétlen a haja, de azért nem vészes. (Láttam rosszabbat is már...)

Araki

Törjön a jég... itt egy kép, amely nekem is nagyon bejön, ahhoz képest, hogy rühellem az ilyeneket... jajj... gomen...
Envy desktop
Má arra a szélsõre gondolok mert a manga elmegy, de az animés "megfordulok és leng a hajam" kép tényleg ronda...

EDIT: Amúgy általánosságban az ilyen képektõl olvadok el ;) :
Envy kawaii
HÁT NEM ÉDES?!:D

Member

Animetörténelem, 2006 - A bishonen szó újradefiniálódott egy kis ország kis fórumán, és a ragály továbbterjedt megállíthatatlanul. :rolleyes: