Hinata Hotsprings <!!!Spoiler - Warning!!!>

Started by Exo, 2004-06-11, 21:07:52

Previous topic - Next topic

Shadowolf

Quote from: MohaGondolom azért nem emlékeztem rá, mert és sose szenvedtem vele... :hehe:

Pedig megéri. A kód amit kapsz érte jelentösen megkönnyíti a csatákat. :)

Zelgadis

Quote from: ExoNo tehát, akkor a beígért Shinobu-chan áradat másodszor

Edit: a 10-es is jó most már...

nnah, nekem meg a 12-15 ig egyik sem jön be  :beken:

Zelgadis

Quote from: Meske...Egyébként nincs meg valakinek véletlenül a manga 3. kötete? Összesen hány kötetes? Nem tudja valaki? Válaszoljatok, plz!!!!

nekem megvan :D
megmondom honnan : //www.manga.hu itt fent van magyarul elég sok manga többek közt ez is ;) (pont az elsõ 3 kötet)

Meske

Quote from: Zelgadisnekem megvan :D
megmondom honnan : //www.manga.hu itt fent van magyarul elég sok manga többek közt ez is ;) (pont az elsõ 3 kötet)
Ezer köszönetem!!! :merci:

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Zelgadis

Hát ez nem igaz! Idegrohamot kapok már attól a puzzle tõl! Néha tök könnyen és gyorsan kijön, néha meg akármeddig forgatom, két darab az istennek sem akar stimmelni! Megõrülök már  :hogyaza:

Shadowolf

Quote from: ZelgadisHát ez nem igaz! Idegrohamot kapok már attól a puzzle tõl! Néha tök könnyen és gyorsan kijön, néha meg akármeddig forgatom, két darab az istennek sem akar stimmelni! Megõrülök már  :hogyaza:

Részvét. Én is majd megõrültem amikor már tizedszerre ugyanaz a helyzet jött ki. Ha jól sejtem akkor te is a jobb alsó sarokkal vesszödsz. Én úgy oldottam meg, hogy eleve alulról kezdtem kirakni, és akkor sikerült is. :)

Moha

A francba! Most már azért is nekiállok én is komolyan annak a tili-tolinak! :D:D
Bár már egypár kódom azért van, akir érdekel, PM-ben leírom.

Exo: Az a "beígért Shinobu-chan áradat másodszor", amire Zelgadis hivatkozott, hol található, mert én nem láttam.  :beken:

Exo

Moha> #80-as post! :D
Úúú, a kódok meg érdekelnének! :) :hopp: :bsd:

Moha

Na, sikerült is kiraknom. Shadowolf módszere szerint haladtam. :D De sajna utána én is csak egy szép fekete képernyõt kaptam.  :beken:

Apropó! Ki mennyi titkos dolgot talált? Nekem 19-et sikerült. Többek között Asuka, Rei, Excel és Lain is elõcsalogatható. Jól belekutyultak mindent. :hehe:

Exo: Küldöm a kódokat.

Shadowolf

Quote from: MohaNa, sikerült is kiraknom. Shadowolf módszere szerint haladtam. :D De sajna utána én is csak egy szép fekete képernyõt kaptam.  :beken:

És a kódot legalább kiírta? Ha nem, és kell akkor szívesen megadom. :)

Moha

Quote from: ShadowolfÉs a kódot legalább kiírta? Ha nem, és kell akkor szívesen megadom. :)
Igen, a kódot még kiírta, meg azt, hogy 15+ az intelligenciához, aztán, mikor továbbkattintottam, akkor átment éjszakába.

Zelgadis

Quote from: MohaNa, sikerült is kiraknom. Shadowolf módszere szerint haladtam. :D De sajna utána én is csak egy szép fekete képernyõt kaptam.  :beken:

Apropó! Ki mennyi titkos dolgot talált? Nekem 19-et sikerült. Többek között Asuka, Rei, Excel és Lain is elõcsalogatható. Jól belekutyultak mindent. :hehe:

Exo: Küldöm a kódokat.

19et ?!?!? Atya világ! :DD Nekem csak 14 et, és még ezek között is volt 1-2 amit csak hosszas keresgélés után :) Ehh, 19 baz!

Fekete képernyõre pedig : jobb katt, play. ekkor szépen folytathatod a játékot :) Flash powa  :whoah:

Heh király ez a game, de kódok nélkül sem túl nehéz, talán csak a legeleje ;)
Én mindenféle cheat nélkül elsõre (na nem elsõre, mert elsõre Kaolla egyik "talk" jánál rendesen kifagyott...) végigvittem 60 nap alatt ezervalamennyi hp val, 60as IQ val és úgy 70~ statokkal :]

9400-valamennyi  love-rate vagy mi Shinobu channal, óóh, ha az életben is így lenne  :beken:
(Idén már 19 éves lesz, szal semmi pedofíliával nem lehet engem gyanusítani ;))

Exo

Haha...watashi wa :lame: desu!

De hova is kell írni a kódokat? :):D

Shadowolf

Quote from: ExoHaha...watashi wa :lame: desu!

De hova is kell írni a kódokat? :):D

Karaktergenerálás utáni képernyön ott van a cheats opció. ;)

Moha

Quote from: Zelgadis9400-valamennyi  love-rate vagy mi Shinobu channal, óóh, ha az életben is így lenne  :beken:
(Idén már 19 éves lesz, szal semmi pedofíliával nem lehet engem gyanusítani ;))
Na, nekem õ volt az elsõ, akvel végig akartam csinálni... :hehe:
Ha az életben.... hmmm érdekes elgondolás. 19 éves, az korra pont oké :D:D

Apropó: akit érdekel, csinálhatok egy "How to find the secrets guide"-ot...

Shadowolf

Quote from: MohaApropó: akit érdekel, csinálhatok egy "How to find the secrets guide"-ot...

Engem érdekelne, mert én még csak 16-ot találtam meg. :D

Zelgadis

már 15 :D :hopp:
de én magamtól szeretnék rájönni a többire, csak az a kár hogy nem írták le hogy hány van össz

Moha

Kiderült, hogy az a 19 csak 18, mivel az egyikre kétszer is enged kattintani, és kétszer számolja...
De itt vannak bejelölve a különbözõ helyszineken található dolgok. Némelyik eléggé el van rejtve. Érdekelne, hogy nektek melyik nem volt meg. Persze, ha magatok akartok rájönni, akkor nem kell megnézni.
Még egy dolog (bár ezt a game-ben is írja): csak akkor lehet elõhozni a titkos dolgokat, ha éppen senki sincs a helyszínen.

Zelgadis

17 :)) De ha meglesz a 18. akkor is keresek még, mert nem biztos hogy ugyanazokat találtuk meg (hiába valószínû) ;)

Moha

Quote from: Zelgadis17 :)) De ha meglesz a 18. akkor is keresek még, mert nem biztos hogy ugyanazokat találtuk meg (hiába valószínû) ;)
Hát én már átfésültem az összes helyszint, sûrü fésüvel. :D De ettõl függetlenül elõfordulhat, hogy valamit nem vettem észre. Kíváncsian várom, hányat találsz.

Moha

700. postom alkalmából kaptok tõlem pár Love Hina képet! ;)

Shinobu (természetesen csak vele kezdõdhet a sor :hehe: ):
01, 02, 03

Motoko:
01, 02, 03, 04

Kaolla:
01, 02, 03

Közös kép:
01

Na, majd még lesz több is, csak most hulla vagyok.

Meske

Jaj, de cuki a Kaolla/03-as kép!!!! :lol:

Zelgadis

Quote from: Moha700. postom alkalmából kaptok tõlem pár Love Hina képet! ;)

Shinobu (természetesen csak vele kezdõdhet a sor :hehe:

Méég szééép ! ;)

Grat a az újabb kerek számú posthoz, te legalább nem kétszavas postokkal floodolod tele a fórumot :) :)

Bár csak én is tudnék mutatni LH képet, de sajnos nektek mind megvan az ami nekem  :merci:

Secretekbõl meg csak a "09"es nem volt meg sokáig, mert folyton fenn volt a panel, ami eltakarta , de amikor levettem megtaláltam azt is :D Érdekes más szobákban eszembe jutott levenni a panelt O.O ...

Meske

Quote from: ZelgadisBár csak én is tudnék mutatni LH képet, de sajnos nektek mind megvan az ami nekem
Ilyenkor jön jól a :G
Én úgy szoktam, hogy ott, beírom a képkeresõbe: "Love Hina" és kilök egy csomó képet... És a között a pár ezer között (egész pontosan 19 100 :p), biztos, mindig van valami, amit még nem láttunk...  :rolleyes: De persze a kulcsszavakat lehet máshogy is varálni, hogy más képek is kijöhessenek... ;)
De szerintem nyugodtan tehetsz fel képeket magadtól is, hátha van neked olyan, amit még senki sem látott. Ha pedig nincs, akkor sem lesz semmi baj belõle, hogy feltetted õket. :)

EDIT: És ezen keresztül rengeteg jó kis Love Hinás oldalakhoz lehet eljutni... :rolleyes: Pl. ez nagyon tetszik nekem, de fõként a zenéje miatt. :jee: :cool:
Tehát: Kötelezõ hangszóró bekapcsolása, mielõtt megnézed az oldalt!!!

.Attila

Quote from: MohaMotoko:
01
:cool: Motoko rulz :jee:

Meske

Régen írtunk már ide, így itt egy pár képecske ;)

1
2
3
4
5- Ezt csak így tudtam belinkelni, de nem baj, mert van még egy pár jó képecske még ezen az oldalon!

Kvikveg

Ha ma elpatkolok, az Love Hina tuladagolas miatt lesz... :rotflol:
14 resz eddig 7-20...
Tenyleg aranyos. :)
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

.Attila

Csak szólok, hogy feltöltöttem "néhány" képet a gallerybe :)

Meske

Quote from: TriviCsak szólok, hogy feltöltöttem "néhány" képet a gallerybe :)
Jujj, de jó!!! :hopp: Köszike, mindenki nevében!

Marfy

Tettem fel pár LH háttérképet a /w szekcióba, remélem még ez nem volt meg senkinek.