Hinata Hotsprings <!!!Spoiler - Warning!!!>

Started by Exo, 2004-06-11, 21:07:52

Previous topic - Next topic

Marfy

Quote from: BonciSchoolkids ≠tanulós ;) Pl. D.N Angel-ben tényleg iskolások vannak (dejó is lett volna egy olyan lány, mint Riku :rolleyes: ), de tanulni nem igazán tanulnak ;)
Az Ai Yori Aoshi tényleg jó példa, és hathat ösztönzõleg is :)
Bocsi, de én ezt értettem alatta  :rolleyes:
Mindjárt akkor kijavítom.

Alkyra

Alkyra

Wáháháháháhá!!
Olyan szép volt! :bruhuhu:  :bruhuhu:  :bruhuhu:

Végignéztem az Ultra Maniac-et is...
Most megin' nem tom hogy mit csináljak..
Ohh lehet hogy végre teljesen letöltöm a Card Captor Sakurat...
:)
Abban is van romantika ha jól emlékszem. :D
Köszönöm a tippet!
Az Ultra Maniac tényleg nagyon jó!
Kár hogy nincs folytatása...
(ami mondják már komolyabb lenne romantika terén..pl elsõ csók vagy
még jobban összejönnek stb stb stb... :D )

Moha

Quote from: AlkyraKár hogy nincs folytatása...
Ezt már nagyon sok anime esetében éreztem. Ilyenkor érdemes a mangát megnézni.
Quote(ami mondják már komolyabb lenne romantika terén..pl elsõ csók vagy még jobban összejönnek stb stb stb... :D )
Hmmm, elcsúszol a hentai irányába? :p
Esetleg Boys Be vagy Green Green (ez utóbbi ecchi a javából). És van egy First Kiss Story címû 1 részes anime is, bár az eléggé harmatgyenge.

(tovább nem offolok, ha folytatni akarod, kérdezz az offtopic-ban, vagy a romantikus anime threadben)

.Attila

Quote from: AlkyraVégignéztem az Ultra Maniac-et is...
Ez aztán gyors volt ;)

Feldin

Green green nagyon jó!
Ha szemet hunysz bizonyos részei fölött :)
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Alkyra

off
Hentai?Én?
Ugyan kérem. :D
(Words Worth rulz)
on

Nah.Neki állok letölteni a LH mangát.VÉGRE!
Most már semmi sem áll az utamban!MUHAHAHAAA!!

Meske

Quote from: White SeeDNah kezdõként elsõ mûveimnek egyike.
Valaki ismerje fel!!:)

http://norad2.uw.hu/kep3.jpg
Ez Naru, egy jó kis pofozás elõtt!:D
Nem rossz, bár bocsi hogy ezt mondom, de szerintem tényleg egy kicsit olyan, mintha fel lenne szegény fújfa.
De azért elsõ próbálkozásra nem rossz! :)

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Alkyra

Nekem tettszik.
kellemes emlékeket ébreszt fel bennem. :D
(szegény keitaro..hihihihihi..)
 :haha:

Csak így tovább.

Alkyra

Vagy én vagyok hülye, vagy tényleg nincs Chobits thread?
Nah mind1.

Ez egy nagyon aranyos anime.
Egyenlõre csak a mangát szedtem le, de az elsõ 3 rész után úgy döntöttem, hogy azonnal letöltöm a filmet is. :D
Halálra röhögöm az agyam az egészen.(pl keresik az azonsítóját Chi-nek...hehe...(nem vagyok hentai!nem én.. :haha:  :haha:  :haha: )

Ti neketek mennyire jönn be ez az animet?

Moha

Nekem tetszett. Bár nagyon darabokban sikerült végignéznem, de jó kis anime. Vicces is és komoly is tud lenni. No meg kicsit ecchi... :p

Alkyra

Alkyra

Ezt az animét nekem találták ki. :D
Piszok jó. :D
Utoljára a FullMA-nél voltam ilyen izgatott a következõ részt illetõen.
Chi ANNYIRA kawaii!!!! Meghalok rajta. :D

Manitu

Quote from: AlkyraVagy én vagyok hülye, vagy tényleg nincs Chobits thread?
Nah mind1.

Ez egy nagyon aranyos anime.
Egyenlõre csak a mangát szedtem le, de az elsõ 3 rész után úgy döntöttem, hogy azonnal letöltöm a filmet is. :D
Halálra röhögöm az agyam az egészen.(pl keresik az azonsítóját Chi-nek...hehe...(nem vagyok hentai!nem én.. :haha:  :haha:  :haha: )

Ti neketek mennyire jönn be ez az animet?
Nagyon! Chi nagyon kawai  :appl:

Animal

Quote from: AlkyraTi neketek mennyire jönn be ez az animet?

Bár ez itt  :_off: , de nekem az egyik kedvencem a Chobits! Mondjuk a vége felé már nem olyan mókás. Viszont pont az akkor történõ dolgok miatt lett - azt hiszem - a kedvencem.  :jee:

Alkyra

Quote from: AnimalBár ez itt  :_off: , de nekem az egyik kedvencem a Chobits! Mondjuk a vége felé már nem olyan mókás. Viszont pont az akkor történõ dolgok miatt lett - azt hiszem - a kedvencem.  :jee:

Ajaj...ugye a nem lesz benne olyan rész amikor Chii s egyéb persocom "belsejét"
mutatják.
Ugye ez nem lesz olyan durva... nekem most így tettszik a legjobban.:D
Ilyen mókásan, aranyosan.
Mond, hogy nem lesz durva...Kérlek mond!!! :bruhuhu:

.Attila

Quote from: AlkyraAjaj...ugye a nem lesz benne olyan rész amikor Chii s egyéb persocom "belsejét"
mutatják.
Ugye ez nem lesz olyan durva... nekem most így tettszik a legjobban.:D
Ilyen mókásan, aranyosan.
Mond, hogy nem lesz durva...Kérlek mond!!! :bruhuhu:
Nem lesz durva.

Alkyra

.Attila

Quote from: White SeeDMost nézem az Ultra Maniac-ot. Hát, nem is tudom. Eddig úgy közepes. Remélem belehúznak kicsit, fõleg a végére.
Hát ha eddig nem élvezted, akkor késõbb sem fogod annyira szerintem. Nem fogott meg a hangulata...

Manitu

Szintén most nézem az Ultra Maniacot, és nekem eddig tetszik. Ayu-chan rulez! Egyébként nincs valakinek hozzá magyar felírata?

Alkyra

Én most néztem meg a Chobitsot. :D
ANNYIRA KAWAII!!!!!

Ha persocomot kéne választanom akkor az tuti, hogy Sumomo(angol nevén Plum) lenne!
Halálra röhögöm rajta magam. :haha:
Nem tudja valaki, hogy esetleg csináltak egy Sumomo programot ami szól ha e-mailed van, esetleg sms-t kaptál vagy éppen hívnak s egyéb hasznos dolgokra képes. :D
Eddig csak egy mascot nevezetû cuccot találtam de az csak egy kép.

Oh egyb. az UM az egész jó. Nálam 7.5 értékelést kapott.

Darkstar

Quote from: AlkyraNem tudja valaki, hogy esetleg csináltak egy Sumomo programot ami szól ha e-mailed van, esetleg sms-t kaptál vagy éppen hívnak s egyéb hasznos dolgokra képes. :D

Ha nem találsz, kérd meg a fórum valamelyik programozóját!  :D
(Kezdünk  :_off: irányba csúszni  :) )
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Alkyra

off
(nem hinném. Nincs Chobits topic(legalábbis a keresõ nem talált..) s gondoltam akkor ide írom, mivel a Chobits is egyfajta romantikus anime)
on

Moha

Quote from: Alkyraoff
(nem hinném. Nincs Chobits topic(legalábbis a keresõ nem talált..) s gondoltam akkor ide írom, mivel a Chobits is egyfajta romantikus anime)
on
Van egy "Romantikus animék" thread ;) Oda mehet a Chobits.
A sumomo jelzõ-programot pedig hogy képzelted el? Talán segíthetek! (Írj PM-et)

De tényleg kezdünk nagyon :_off: lenni, szóval:
Love Hina wallpaper-ek :)

.Attila

Quote from: White SeeDmanga spoiler

Mikor motoko bevallja hogy szereti az idióta lefagy. Nem, ilyenkor men ezt kell tenni. Azt kelett volna mindani, hogy "én is". Majd nagy erõvel rohanni a legközelenbbi repülõtérre, hogy nehogy Naru utolérjen:)

spoiler end
Mi? Nemá'!! Micsoda hülyeséget találtak már ki a mangában :mad: ;)

.Attila

Quote from: White SeeDMi? ez volt az egészben a legjobb jelenet, amire hiába vártam az anime-ban!  :bruhuhu:
Az már azért nekem is kicsit zavaró, hogy lassan mindenki szerelmet vall Keitaronak. Az, hogy kedvelik, mert rendes gyerek, az ok, de hogy mindjárt szerelmet is vallani... innentõl már túlságosan átmegy irrealitásba az egész.

Fazék

Quote from: White SeeDMi? ez volt az egészben a legjobb jelenet, amire hiába vártam az anime-ban!  :bruhuhu:
hát igen, az ilyen kihagyások miatt tetszett kevésbé az anime, ami mondjuk így is nagyon jó lett :)

Quote from: White SeeDAmúgy nem hiszem el, hogy a manga állítása szerint motoko csak 15! Tiltakozom! Legalább 18-nak néz ki!  :bruhuhu:
ezzel egyet kell hogy értsek, sztem is tûnik annyinak...

.Attila

Quote from: White SeeDhmm, az nem irrealitás, hogy Keitaro többet röpült mint amennyit járt?:)
Tudtam, hogy fel lesz hozva :)
Dehogynem, de az szándékos torzításnak, poénnak van betéve, míg az, hogy a szerencsétlen, de nagyon rendes, jószívû gyerekbe mindenki belezúg, aki még csak kinézetre sem túl jó, az akárhogy is nézzük, irreális. Egy álom, amire minden fiú vágyna...

.Attila

Quote from: White SeeDIgen, én az utolsó mondat miatt nézek animokat:p
Én is szeretek álmodozni, de olyan dolgokról, amik meg is történhetnek, és jobban is szeretem az olyan anime-ket, ahol akár meg is történhet a dolog.
Persze nem azt mondom, hogy mindennek abszolút reálisnak kell lennie.
Pl. Mai Hime: lányok szupererõkkel, ez az irrealitás belefér, viszont az érzelmek reálisak.

.Attila

Quote from: White SeeDMért? Több lány nem szerethet egy fiút? szvsz remekül látszik az érzelmi "fejlõdése" fõleg Motoko-nak. Mért ne szeretne bele?
Már tud kardozni. Sokszor segített neki. Kiállt mellette. Megvígasztalta mikor kellett stb.
Attól hogy nem egy nagy szexszimbólum (perverznek elég perverz) Keitaro, attól mért ne szerethetne belé?
Keitaro perverz? Szerintem nem.
Most erre csak ennyit tudok mondani: így kéne történnie, és mégis, a valóságban igen ritka, hogy ez megtörténik, inkább csak a filmekre jellemzõ.