Main Menu

Sailor Moon

Started by Meske, 2004-07-19, 15:02:16

Previous topic - Next topic

Raisu-Sama

Szóval, 7:00-tól 22:00-ig holnap letölthetõ japánul, angol felirattal a Sailor Moon elsõ 10 része!
IP: 81.183.189.196
account: anonymus
password: nincs
port: 21

(Nekem, de igazán nem kell :))

tres

azert en koszonom :)

t  :merci:  :merci:  :merci:
:teccik:

Pandóra

Modemes netem van, szóval én maradok annál, hogy meglátogatom Meskét személyesen. Majd pm-ben egyeztessünk, oks, Meske?
"Ever wonder why I never really truly connect
Although my eyes are open
I can hold your gaze
But I am never connected
Never connected"
(D. Hayes: Darkness)

tres

Quote from: Raisu-SamaSzóval, 7:00-tól 22:00-ig holnap letölthetõ japánul, angol felirattal a Sailor Moon elsõ 10 része!
IP: 81.183.189.196
account: anonymus
password: nincs

(Nekem, de igazán nem kell :))

neeem muukkooddiikkkk   :beken: mit tegyek? :_piszka:

Raisu-Sama

Hmm, jó kérdés... Mivel próbáltad?

Raisu-Sama

Próbáld ezzel az IP-vel: 192.168.1.9

Titkos

Quote from: Raisu-SamaPróbáld ezzel az IP-vel: 192.168.1.9

Sajnos még így sem mûködik. :(
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Raisu-Sama

Login: sailor
Pass: moon
IP: 81.182.212.57

Így már biztos mennie kell :D

------------

van egy kis probléma: az állandó IP-vel nem tudtok valamiért csatlakozni, csak a változóval, tehát mindíg, amikor on-linera teszem a szervert, be kéne írnom az éppen aktuális IP-t :(

tres

õõõ egy kerdes. felteszed a 10 reszt aztan mittomen holnap mar nem fogom tudni leteszni? ugy ertem meddig lesz fenn? mert most haza kellene mennem es egy ideig nem jutok gephez igy az ftp.t nehezen tudnam megoldani

.---

vagy hozza fuzod a tobbit idovel es amit felettetel az fennmarad?
na ez ertelmes volt :)

tres

Raisu sama

nem mukosik igy se, mit csinaljunk?
ssh-zni lehet a tiedre? es megnzed hogy fut e rajta az ftp server?

Raisu-Sama

Mivel nem tudtok csatlakozni, (lehet az lesz, hogy csak hétvégén + hétköznap délutánonként lesz FTP, és majd úgy tudtok tölteni) ezért egyenlõre nem tom. Amúgy hetente jönne 5 új rész 5 régi helyében

tres

miert nem toltod fel tarhelyre? az atw-n pl 500MB -ot kapsz

Raisu-Sama

Mert túl nagyok a fájlok (200 Mb körül vannak) és onnan egy óra múlva törölnék :D

2004.12.11-ei IP: 81.183.189.217 (port, password, login maradt a régi)

Shadowolf

Quote from: Raisu-Sama2004.12.11-ei IP: 81.183.189.217 (port, password, login maradt a régi)

Megnéztem, ezzel most mûködik. :)

Raisu-Sama

Ja, tölt is rólam valaki :) De lehet ATW-re fogok menni, sok ATW-re :D

tres

kerlek raisu sama csak hetfo ejfeleig haggyatok fenn az sm animet mert akkor erek haza es addig nem elszek gep kozelben pleeeeeeeeeeeee  :bruhuhu:  :comp:

Shadowolf

Quote from: Raisu-SamaJa, tölt is rólam valaki :) De lehet ATW-re fogok menni, sok ATW-re :D

Ja én próbáltam egy részt letölteni, de vmi piszok lassú (no offense)...

Moha

Quote from: ShadowolfJa én próbáltam egy részt letölteni, de vmi piszok lassú (no offense)...
Hát igen, sajna az ADSL-nek még most is elég gyenge az upload sávja.

Marfy

Nekem az elsõ 10 rész megvan videókazin szinkronosan :hehe: .
A többöt már letöröltem én ökör csak ez maradt meg pedig mind megvolt ami csak ment az rtlklubon vagy az rtl2-n :(.

Titkos

Quote from: treskerlek raisu sama csak hetfo ejfeleig haggyatok fenn az sm animet mert akkor erek haza es addig nem elszek gep kozelben pleeeeeeeeeeeee  :bruhuhu:  :comp:

Úgy tudom, hogy a jelenlegi dolgok péntekig fent is maradnak. :)
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Titkos

Quote from: ShadowolfJa én próbáltam egy részt letölteni, de vmi piszok lassú (no offense)...

Hány Kbyte/s?

Shadowolf

Quote from: TitkosHány Kbyte/s?

3-10 között. :wtf:

Raisu-Sama

Nálam 16-ot írt ki, de amúgy a felsõ határt asszem 40-re állítottam vagy 20-ra, mind1, lehet jobban jártok, ha sok ATW-s FTP-re töltöm, vagy eDonkey-n megosztom. Persze még ott van a mIRC is, lehet választani :D

Shadowolf

Quote from: Raisu-Samalehet választani :D

1 szavazat az ATW-re, mert én spéci nem akarok minden ****-t felrakni a gépemre. :O (elég nekem az azureus meg a flashget)

Raisu-Sama

Oké :) Jövõhéten megcsinálom (holnap keresztelõre megyek, úgyhogy azért nem), legkésõbb 18-án délután már tudtok tölteni, de ez tényleg a legutolsó idõpont :)

Titkos

Quote from: Shadowolf3-10 között. :wtf:

Köszi! :)  Na igen, tényleg lehetne gyorsabb... ;)  Amúgy én is az ATW-re szavazok. :)

TurboK

a manga megvan valakinek? nosztalgiából elolvasnám.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Raisu-Sama

Ok, ATW-zni fogunk :)
TurboK: nekem scanben megvan az angol változat :)

------------------

1. rész: smoon.atw.hu/Sailor Moon 01.avi
2. rész: smoon.atw.hu/Sailor Moon 02.avi
3. rész: smoon.atw.hu/Sailor Moon 03.avi

tres

kosze szepen mindent :) es akkor mien gyakran lesz resz valtas? marmint a kovetkezo reszek mikortol lesznek fenn?  :eeek:  :merci:

Raisu-Sama

Ez jó kérdés. Úgy tervezem, hogy párhuzamosan fogom felpakolni több FTP-re az 5 sorozatot. A hétvégén jön 18-ig a Classic, az biztos, legalábbis szeretném addig feltömni