Main Menu

Sailor Moon

Started by Meske, 2004-07-19, 15:02:16

Previous topic - Next topic

Raisu-Sama

Rubeusnak volt dobócsillaga? ^^" Aki néz Live Actiont, milyen codecet használ, mert nekem K-Lite-tal a 38. résztõl kezdve nem játszik le normálisan egyet sem, kis idõ múltán, hibával kilép :(

Xaga

Quote from: Raisu-Sama38. résztõl

:wtf:  Hány részes a Live Action??? Én úgy tudtam 26.

Exo

Xaga

Titkos

Quote from: Xaga:wtf:  Hány részes a Live Action??? Én úgy tudtam 26.

Én úgy tudom, hogy folyamatosan jönnek ki az újabb részek, és kb. olyan 52 részesre tervezik a sorozatot.
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Moha

Quote from: ExoSailor Moon Soft Ecchi :p
Hát ez tényleg elég soft, még ecchinek is. :) De jó kép!

Raisu-Sama

26? Most éppen 44-nél járnak a TV-Nihonosok, és még megy japánban...

Xaga

Quote from: Raisu-Sama26? Most éppen 44-nél járnak a TV-Nihonosok, és még megy japánban...

Ez is azt mutatja menyire le vagyok maradva. Honan lehet leszedni??

Titkos

Quote from: XagaEz is azt mutatja menyire le vagyok maradva. Honan lehet leszedni??

Az AnimeHQ-n már jópár rész fent van. :)
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Xaga

Quote from: TitkosAz AnimeHQ-n már jópár rész fent van. :)

Akko már ezt is tudjuk. Kösz.

bhomars

:)  Szia ezen a cimen megtalálod sailor moon részeit nem mindet de azért érdemes megnézni:
http://www.mau.hu/silvermoon/html/video.html

Pandóra

Quote from: Raisu-SamaRubeusnak volt dobócsillaga? ^^" Aki néz Live Actiont, milyen codecet használ, mert nekem K-Lite-tal a 38. résztõl kezdve nem játszik le normálisan egyet sem, kis idõ múltán, hibával kilép :(
Bocs a késõi reakcióért, de nem voltam net-közelben. Nem, nem volt dobócsillaga, kis lila lézergömböket dobált meg a gravitációt tudta változtatni (Bunny-t odapréselte a földhöz, õ meg lebegett stb.). Egyébként a csajok csináltak mindent helyette. :D
"Ever wonder why I never really truly connect
Although my eyes are open
I can hold your gaze
But I am never connected
Never connected"
(D. Hayes: Darkness)

Raisu-Sama

Akkor jól emlékeztem ^^

Titkos

Quote from: Raisu-SamaAki néz Live Actiont, milyen codecet használ, mert nekem K-Lite-tal a 38. résztõl kezdve nem játszik le normálisan egyet sem, kis idõ múltán, hibával kilép :(

Szerintem próbáld meg VLC PLayer-rel lejátszani, az szinte mindennel megbirkózik. :)

Raisu-Sama

Már megoldtottam :)

Titkos

Quote from: Raisu-SamaMár megoldtottam :)

Akkor OK. :)

Pandóra

Sziasztok!

Modemes netem van, nem tudok filmeket letölteni (hacsak nem akarok a gép elõtt megõszülni). Meg lehetne oldani, hogy valaki kiírjon nekem SM-részeket (természetesen a Fekete Hold lenne a legfontosabb) pénzért vagy CD-kért?
I can hold your gaze
But I am never connected
Never connected"

Bruce

Valamikor, mikor még az RTL Klubon adták láttam belõle pár részt... Már alig emléxem rá. Viszont vannak, akik nagyon is. Nem is gondoltam hogy a környéken ilyen mûvelt emberek is akadnak :)

Quote from: poharkaYo!

Meske: Nekem meg van cd-n mind a 200 rész és a ova-k, movie-k, special-ok... Ha gondolod szivesen kölcsön adom. Fõleg az rtl klubbos verziók és a vége japánul. Nem egy nagy minõség, de nézhetõ.
Ez azt jelenti, hogy a legelsõ résztõl a legutolsóig? Vagy még ebbõl is jönnek ki új részek? Vagy az már csak a Live Action... vagymi? Fõleg azért kérdezem, mert vannak akik érdeklõdnek iránta, és megiratnák ha lehet. Aztán ki tudja? Még lehet hogy én is megnézném  :hehe:

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

VASH

Én akkor kezdtem el nézni amikor betiltották a DB-t, olyan levezetés képpen, mert nem akartam felvágni az ereimet mint mások, de nem volt a sorozat maga olyan rossz, nekem például az tetszett nagyon amikor kinyiltak azok a kis szárnyacskák azon a boton..., hoppá, ezt hangosan mondtam? :lol:
You can't stop me
I love the world with all its lies
You can't stop me
I'm close enough to kiss the sky
keep it to myself
keep it to myself

Titkos

Quote from: BruceAz anime sorozat 200. részes, de annak már régen vége van. Most a Live Action megy, arról úgy tudom, hogy 52. részesre tervezik, de nem tudom, hogy abból már minden rész kijött e, illetve, hogy készülnek e további részek.

Jelenleg a 47-ik résznél tart...

Pandóra

Quote from: poharkaYo!

Meske: Nekem meg van cd-n mind a 200 rész és a ova-k, movie-k, special-ok... Ha gondolod szivesen kölcsön adom. Fõleg az rtl klubbos verziók és a vége japánul. Nem egy nagy minõség, de nézhetõ.
Áll még az ajánlat? Vagy megvan valakinek?
I can hold your gaze
But I am never connected
Never connected"

Meske

Quote from: PandóraÁll még az ajánlat? Vagy megvan valakinek?
Most ezek a CDk nálam dekkolnak.  :rolleyes:

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Titkos

Nocsak, kitörlõdött a tegnapi post-om? :confused:

Pandóra

Quote from: MeskeMost ezek a CDk nálam dekkolnak.  :rolleyes:
Húúúúú, és ha megírtad õket, jöhetnek hozzám?
I can hold your gaze
But I am never connected
Never connected"

Meske

Quote from: PandóraHúúúúú, és ha megírtad õket, jöhetnek hozzám?
Felõlem... Igazából Poahárkát kéne megkérdezni effelõl, mert végülis az õ CDi.

Quote from: TitkosNocsak, kitörlõdött a tegnapi post-om? :confused:
Miért mit írtál, csak nem valami OFFot?

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Shadowolf

Quote from: MeskeMiért mit írtál, csak nem valami OFFot?

Nem, eccerüen én szerencsétlenkedtem...^^"""

Titkos: hivatalos bocsi pm-ben...

Titkos

Quote from: ShadowolfNem, eccerüen én szerencsétlenkedtem...^^"""

Titkos: hivatalos bocsi pm-ben...

Semmi baj, csak kicsit meglepõdtem. ;)  De szerencsére nem egy féloldalas üzenet volt, úgyhogy mindjárt újraírom. :)

Titkos

Quote from: BruceEz azt jelenti, hogy a legelsõ résztõl a legutolsóig? Vagy még ebbõl is jönnek ki új részek? Vagy az már csak a Live Action... vagymi? Fõleg azért kérdezem, mert vannak akik érdeklõdnek iránta, és megiratnák ha lehet. Aztán ki tudja? Még lehet hogy én is megnézném  :hehe:

Na ez volt az... :)
Maga az anime sorozat 200 részes, de az már régen befejezõdött. Amibõl mostanában jönnek ki új részek, az a Live Action, de azt csak 52 részesre tervezik, úgyhogy hamarosan annak is vége. (Bár azt nem tudom, hogy ez tényleg a legvége e, vagy ha sikeres lesz, akkor a többi részt is "líveksönösítik".) Amúgy Live Action lelõhelynek ajánlom mindenkinek az AnimeHQ-t, oda folyamatosan kerülnek fel az újabb részek. (Bár lehet, hogy ezt már itt írták...)

Bruce

És a Live Action milyen? Megéri? Mert itt mint kiderült korlátok lesznek (már amikor lesz ftp... :grrr: ), és lehet, hogy inkább nekiállok másnak. Bár az alapján amit mondtál a live action az anime folytatása... jól kombinálok, vagy már megint túlpörgettem az agyam?

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Moha

Én belenéztem a liveaction-be. Hát, mit mondjak... Szerintem eléggé gáz, fõleg pl. a beszélõ macska (plüssmacsek :lul: ). Én tuti nem töltöm le. De nézz majd bele, és döntsd el, hogy neked tetszik-e.