Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Mattanja, 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

Zen

Quote from: LuckyDingo on 2009-07-23, 12:44:20
Quote from: NLZ on 2009-07-23, 12:08:59
Hohó, rögtön 3 Onani Master. És még csak a harmadik kötet közepén járunk a négyből.
Szegény Kurosawa :( Hát igen.. megértem mondjuk, hogy kiakadt Brokkolifejre XD
Abból a 4 szereplőből Kurosawa az utolsó akit sajnálnék ezután. ::)
Najó, Kitahara-t még kevésbé.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Bishop

Ez a Veritas elég cool stuff, kicsit Tenjou tenge-s a karakter ábrázolás ami nem rossz a szemnek :D A főhős is szimpatikus, nem valami erős még, de nem olyan hülye hogy elbízza magát.

NLZ

Jah, csak mostanában elég uncsi részek vannak. Már baromira unom Mandoka meg a másik pöcs hülye múltját és jelenjét.
[reserved]

Bishop

Remélhetőleg 1-2 chapter és lezárják, inkább vagyok én is kiváncsi Ganryong új techjére

chilip

Quote from: Bishop on 2009-07-23, 20:35:16
Ez a Veritas elég cool stuff, kicsit Tenjou tenge-s a karakter ábrázolás ami nem rossz a szemnek :D A főhős is szimpatikus, nem valami erős még, de nem olyan hülye hogy elbízza magát.

:lol: istenem, 7es chapter pure WIN :D hogy poénkodik már a főhőssel :D

NLZ

a 12esben is nagy volt, amikor elsütötte a híres poént.
A régi szép idök... *sóhaj*

Ó, ráadásul úgy néz ki nyúlik ez a szat szál, mint ha bárki is kiváncsi lenne rá. Lassan már két hónapja nem is láttuk a főhősünket, csak ezt a két majmot.
[reserved]

Alkyra

HmHmHm. Ezzel a 25. résszel akár be is fejezhetnék az egész történetet, de ahogy elnézem ez még csak végjáték kezdete. Szépen húzhatták volna a történetet, de a mangaka a rövid, de látványos utat választotta.

Elvileg 4 volume az egész és már a végén vagyunk ahogy elnézem. Valószínűleg a 'mókussal' még összehozzák s akkor ennyi is volt ez a manga.

Zen

In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Rounin

Quote from: Én on 2009-07-18, 21:50:00
Hmm... Mangafox fórumon az egyik arc azt mondta, hogy megvette angolul a Sundome 5. volume-ját, és hamarosan be fogja scannelni :lazza: :hopp:
Szerk&repost: megvan! :hopp: Bár egyelőre még csak 5 új ch: http://www.mangafox.com/manga/sundome/?no_warning=1

Say WHAT?
I love you.

LuckyDingo

Onani Master Kurosawa van megint új.. meglepődtem, de mondjuk várható volt a fejlemény O.O

Alkyra

Ah, már tegnap este 4chan-on repkedtek a képek az új részekről. A Sundome friss chaptereknek is örülök, bár a scan eléggé gyengus...(lelóg a szöveg oldala. tudom, hogy nehéz úgy csinálni annélkül, hogy a könyvet tönkretedd, de eléggé meg lehet törni a mangákat ahhoz h egyenesen rá lehessen szorítani a scannerre)

Én

Ja, az elején én is kétségbe voltam esve, hogy elég bénán csinálta, de hamar "belejött".

Alkyra

Nos, ennek a mangának is vége van.  Őszintén megmondom, hogy Nekem a vége annyira nem jött be. Nem csak az utolsó chp.-re gondolok, hanem úgy átlagban az egész történet vonalára, de még így is jobb volt mint a többiek.

Mindesetre remélem, hogy a mangaka belekezd valami újba. Nagyon szeretem a rajzolási stílusát. Nem tudja valaki, hogy a Sundome  hány volume-os lesz egyébként?:Ö

LuckyDingo

Quote from: Alkyra on 2009-07-28, 09:56:17
Nos, ennek a mangának is vége van.  Őszintén megmondom, hogy Nekem a vége annyira nem jött be. Nem csak az utolsó chp.-re gondolok, hanem úgy átlagban az egész történet vonalára, de még így is jobb volt mint a többiek.

Mindesetre remélem, hogy a mangaka belekezd valami újba. Nagyon szeretem a rajzolási stílusát. Nem tudja valaki, hogy a Sundome  hány volume-os lesz egyébként?:Ö
Nekem tetszett végig :) Igazából sokáig nem lehetett volna húzni. Kitaharára kíváncsi lettem volna, [spoiler]szemből hogy mutat rövid hajjal[/spoiler] XD Jó volt nah :)

Xzone

Quote from: Alkyra on 2009-07-28, 09:56:17

Nem tudom, merre lehetett volna még elvinni a sztorit; valószínűleg így volt a legjobb. És kifejezetten motiváló hatással van rám.

Ezer köszönet, amiért megemlítettétek ezt a mangát valahol a fórumon, nagyon élveztem. Különösen a klisék hiányát értékeltem benne (a szerelmi szálak iránya például abszolút nem hétköznapi), no meg a poénokat/utalásokat:

[spoiler]
a Hare Hare Yukai karaokénál a háttérben "dedderette dedderette" onomatopoeia, Lelouch-arc, Just as planned, faszverés közben Street Fighter kombók, és állítólag még kismillió 2ch meme.

Mondjuk igaza van annak, aki egy kommentben írta: jó hogy a közepénél abbamarad a sok hülyeség, mert így komolyan lehet venni a végét.[/spoiler]

Még jön egy extra chapter elméletileg, fogalmam sincs, hogy mi lesz benne.

A "hangoskönyv" változatra ránéztetek? Elég érdekes élmény: mintha egy anime storyboardját olvasnád a végleges hanggal.

Lythis

Quote from: Darkstar on 2009-07-22, 09:56:53
To love ru 157

Lol, a mangakának úgy tűnik bejött az egyik Mikan doujin, mert a story szinte 100%ban ugyan az (- the pr0n). :D
még cask 55 nél vagyok, de nem rossz.

Vinlandot pedig folytathatnák már, mert jelenleg  :Eztneked: vagyok miatta. Mi az, hogy 54 fejezetnyi prológus? FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

Darkstar

Leszedted az uncen. versiont amihez adtam linket? :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

Quote from: Darkstar on 2009-07-28, 15:37:25
Leszedted az uncen. versiont amihez adtam linket? :D
már lennvannak, de még nem néztem bele, mivel inkább haladtam vele tovább... de most, hogy mondod...:D

Darkstar

Lévén hogy kb pont ott tartasz, válts át arra.  :P
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

chilip

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Zen

&fmt=1

Zen

&fmt=1

Bishop

Én

Yakitate!! Japan
Pék-manga. Elméletileg nem gyökérség, de mégsem tudok rá másképp tekinteni :D Ízelítő:
[spoiler][/spoiler]

Dreamcleaver

Veritas 45: Vazz vártam, hogy végre valaki kitapossa annak az irritáló Madokának a belét, erre jön Vera. Ráadásul neki is lesz Flashback-je! RAAAAAGE! De ez jó jel, ritkán tud ennyire felidegesíteni egy manga, látszik, hogy leköt.  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Bishop

de mi köt le Vera új frizuja, vagy maga a történet?  :D

Dreamcleaver

Quote from: Bishop on 2009-07-31, 18:54:20
de mi köt le Vera új frizuja, vagy maga a történet?  :D

Régebben is volt már neki hasonló, vagy lehet az a tesója volt (vagy ha nincs neki akkor a franc tudja, régen volt).
Effektíve várom már, hogy az egész mocskos Student Council bagázst péppé verjék Rudék, csakhogy az egészből majd a Reunion húzzon hasznot. Lesznek még itt nagy szívások.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Bishop

engem még Honse is érdekelne hogy milyen volt régen, na meg Vera nővére (mennyibe hogy őt akarja megölni Vera)