Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

LuckyDingo

Most nem lenne egyszerűbb leírni.. keresgéljen az ember. Amúgy erre illik a Girls Saurus DX is.

Ashita no Yoichi?

Én

Quote from: LuckyDingo on 2008-06-02, 22:52:37
Amúgy erre illik a Girls Saurus DX is.
Ööö :_piszka: Azért abban van egy eég jelentős melléktényező... És jó az is. :D

via_mala

Eddig utáltam futó sorozatokat nézni, most pedig már utálok futó mangát is olvasni.
Marha lassan jönnek az új fejezetek.
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

Chronus

Quote from: via_mala on 2008-06-03, 23:27:52
Fáááááák.... milyen clillhanger ez már? :zomg: Ez már nem egészséges.... főleg nem egy ilyen lassú mangánál :mad: :falba: :comp:

chilip

Quote from: Chronus on 2008-06-03, 23:38:20
Fáááááák.... milyen clillhanger ez már? :zomg: Ez már nem egészséges.... főleg nem egy ilyen lassú mangánál :mad: :falba: :comp:

i lol'd :D de télleg, alig történt valami [spoiler]kiütötték a mazohista niggert és elvonszolták, meg kaptunk egy új szereplőt aki mégcsak japánba sincs :D [/spoiler], lehetne 50 oldalas, ha ilyen lassan jön ki :(

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2008-06-03, 23:51:30
Quote from: Chronus on 2008-06-03, 23:38:20

i lol'd :D de télleg, alig történt valami [spoiler]kiütötték a mazohista niggert és elvonszolták, meg kaptunk egy új szereplőt aki mégcsak japánba sincs :D [/spoiler], lehetne 50 oldalas, ha ilyen lassan jön ki :(
Azon gondolkodám, hogy ez a legújabb kiadott chapter, vagy csak a scanlatorok lasúak, mint az Ai Koránál >< /most láttam, hogy ez utóbbi már régen 100 chapternél több van és a Musashi mégcsak  68ig csinálta meg, pedig még tisztítani se kell ></

Bishop

Change123 télleg egyre jobb, ha kicsit gyorsabban jönne még külön topicot is érdemelhetne :D :bruhuhu:

Until Death Do Us Part: Hagy idézzek a fordító csapattól. "Bakafish hopes you enjoy this series about a blind guy who around and kicking some ass and looking good in shades while doing it. He also protect a little girl, but no one cares about her. I mean, we've got a blind guy beating up yakuza on the one hand, and a little girl that cries on the other hand. Sure she's a precog, but she doesn't kick ass. Go bind dude!"
Na kb ennyi indok elég nekem is hogy olvassam :D

Én

Quote from: LuckyDingo on 2008-06-04, 01:03:58
Azon gondolkodám, hogy ez a legújabb kiadott chapter, vagy csak a scanlatorok lasúak, mint az Ai Koránál >< /most láttam, hogy ez utóbbi már régen 100 chapternél több van és a Musashi mégcsak  68ig csinálta meg, pedig még tisztítani se kell ></
Sőt, ha jól tudom, az Ai Kora már februárban befejeződött.

LuckyDingo

Quote from: Én on 2008-06-04, 01:16:45
Jah.. mindegy :D azon munkálkodom, hogy begyorsítsuk az Ai Korát :D Szerintem a Musashinak csak a fordítója gyengélkedik, vagy lusta, mert tényleg nincs mit tisztítani a mangán.. kilencven ennyi menni fejezetig legalább is, mert azokat már kötetben kiadták és azt szkennelték :D
Nah mindegy.. remélem hogy gyors befejezik, mert nem olyan rossz :) Part luvin' ftw!!!

Chronus

Quote from: Bishop on 2008-06-04, 01:08:40
Until Death Do Us Part: "Bakafish hopes you enjoy this series about a blind guy who around and kicking some ass and looking good in shades while doing it......"
Ez jó. Thx. Kellett már egy jó kis Zatoichi sztori.

Alkyra

Már februárban? Le ne lődd a végét...bár úgyis tom, hogy mi lesz, de azért szeretném magam elolvasni.:P Mé van az,hogy a jó stuffok olyan rövidek..(Mxo s ez is...)

Én

Quote from: Alkyra on 2008-06-04, 23:21:04

Már februárban? Le ne lődd a végét...bár úgyis tom, hogy mi lesz, de azért szeretném magam elolvasni.:P Mé van az,hogy a jó stuffok olyan rövidek..(Mxo s ez is...)
Sajnos még messze nincs lefordítva végig, a holdnyelvet pedig nem értem. :D
ED: kijött a 69. is, jealous Tenmaku is always win... A chapter végén a megszokott "történetvezetés" is visszatért. Azért jó látni, hogy Tenmaku részéről is alakul a dolog :)

chilip

Negima 215 - valahogy sejtettem... Fate Avernucus emberei csak nők :lol:

LuckyDingo

Gah Ookami ga Kuru.. 1 chapter van az onemangán.. de ahogy elnéztem a további chapterek címét.. full Rammstein dalok címei lol :D
A főhős egy az egyben Chibi-Zero a Vampire Knightból.. csak két pisztolya van :) A neve Sirius és egy Kirche nevű szervezetnek dolgozik :D
Vámpír és egyéb természetfeletti lény -vadász lol.
Eddig nem tartom komolynak ezt a mangát.. túl sok klisé, túl átlagos story.. imho.

De a vámpírok legyőzésének módja legalább egyedinek mondható.. jó bonyolult.
Amúgy elvileg poénos, harcolós mangának tűnik :/

Manitu

Még mindig nem értem, hogy mi a jó abban, hogy hetente belekezdtek három tök új mangába, ami lehet, hogy az első tankobant sem éri meg :confused:

LuckyDingo

Quote from: Manitu on 2008-06-06, 09:57:09
Még mindig nem értem, hogy mi a jó abban, hogy hetente belekezdtek három tök új mangába, ami lehet, hogy az első tankobant sem éri meg :confused:

Miért ne lehetne? :D Elég lenne az a 20-30 manga is, amibe eddig belekezdtem, ha folyamatosan jönne az új scan, de sajna nem jön. Amiket meg nézek havonta jönnek-többnyire-. Addig meg lehet próbálkozni, hátha találok egy olyat, ami még jó lehet :)

Draconire

Island
Miho, a woman of beauty, intelligence and temper, comes to Cheju Island to teach school and is immediately flung into a world of terror and the supernatural. A demon attacks her and she is saved by the chance appearance of a mystery man with seemingly only one mission: demon killing.

Ez a leírás elég szegényes, szóval kiegészíteném pár létfontosságú infóval, kicsit spoileres lesz, de az első egy-két chapterben kiderülnek ezek, szóval kedvcsinálónak jó:
- a férfi aki megmenti Miho-t egy pszichopata gyilkos, és csak azért nem öli meg ott helyben Miho-t is, mert az felbéreli, hogy ölje meg a rá támadó démonokat
- Miho tényleg egy gyönyörű, intelligens nő, csak a "temper" nem fejezi ki igazán, hogy valójában mikre is képes. Az egyik fejezetben kifejti az egész sajátos elképzelését a bosszúról: *kivágott rész* <3
- a rajzolás részletes és látványos, az pedig, ahogy a dühtől/őrülettől eltorzult arcok ábrázolva vannak, külön dicséretet érdemel

Az egyedüli szépséghibája, hogy a történet még folytatódhatott volna, de nem így történt. Igaz az utolsó fejezetet lezárták, és kerek vége lett, de sok kérdés maradt megválaszolatlanul. Ettől függetlenül megéri elolvasni, remek kis manhwa.

Aki olvasta már és tud ehhez hasonlót, annak szívesen várom az ajánlásait.^^

minuszmiki

Azonnal töltöm, majd nyiltakozom.

edit:
Quote from: Draconire on 2008-06-06, 17:41:01
Island
Aki olvasta már és tud ehhez hasonlót, annak szívesen várom az ajánlásait.^^
Ugyan az Islandnek még csak a legelejébe olvastam bele, de Blue Heaven (beszámolóm róla), MPD Psycho? Utóbbinak is csak az elejét olvastam eddig, de hangulatra hasonló így elsőre.

Alkyra

Hát, ez aztán durva...Eskü megsajnáltam a főhős barátait...(most ért véget a "buddhás" rész)...Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ezután...

LuckyDingo

Quote from: Alkyra on 2008-06-06, 22:35:32
Hát, ez aztán durva...Eskü megsajnáltam a főhős barátait...(most ért véget a "buddhás" rész)...Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ezután...
Miért sajnáltad meg őket? :O Vagy elsiklottam volna a 274es fejezet mellett? :O Vagy te masik Buddháról beszélsz? :D

Alkyra

Quote from: LuckyDingo on 2008-06-06, 22:38:57
Miért sajnáltad meg őket? :O Vagy elsiklottam volna a 274es fejezet mellett? :O Vagy te masik Buddháról beszélsz? :D

Én még az elején vagyok.:D A 94. fejezetnél tartok épp.:) A főhős első komolyabb szerelme,a legjobb barátja s a nő aki elvette a szűzességét. :hopp:
edit:
Uh, de brutális ez a manga...Nem vagyok guro fan, de ettől megtűröm szerintem.(miért érzem úgy,hogy ezt a mondatot nem most mondom először? :lul:)

LuckyDingo

Quote from: Alkyra on 2008-06-06, 22:41:24

Én még az elején vagyok.:D A 94. fejezetnél tartok épp.:) A főhős első komolyabb szerelme,a legjobb barátja s a nő aki elvette a szűzességét. :hopp:
Jah igen :DOh lesz ez még durvább is :D A poén az, hogy én asszem 2-3 nap alatt olvastam végig az elejétől XD Szal még csak ezek után indul be a story :) hajrá :D És ne sajnáld a főhőst sztem :)

Alkyra

Quote from: LuckyDingo on 2008-06-06, 23:04:25
Quote from: Alkyra on 2008-06-06, 22:41:24

Jah igen :DOh lesz ez még durvább is :D A poén az, hogy én asszem 2-3 nap alatt olvastam végig az elejétől XD Szal még csak ezek után indul be a story :) hajrá :D És ne sajnáld a főhőst sztem :)

A főhős egy pöcs. Én a barátait sajnáltam.Most egy egész kellemes lánnyal "jár", bár hogy ebből mi lesz...

Chronus

Quote from: Alkyra on 2008-06-06, 23:12:49
bár hogy ebből mi lesz...
Meglepődnél, hogy milyen sok minden...

Gregory

A főhős egy pöcs.
Nooooo, Kei is gar. Legalábbis én bírtam a karakterét.

Rounin

Gantz, 40 chapter után.
Miért érzem úgy, hogy a mangaka bizonytalan a történetben és a rajzolói képességeiben, ezért CSÖCS bevetésével próbálja megnyerni az olvasót...?
Nyugodtan lehetne több önbizalma.

Szerk.: Oh, rotflol. :lul: Ezen most betegre röhögtem magam.

http://www.onemanga.com/Gantz/53/11/
http://www.onemanga.com/Gantz/53/12/

Az az utolsó képkocka, priceless. (lehet, hogy csak így hajnaltájt üt, nembeszóni)

Alkyra

Quote from: Gregory on 2008-06-07, 00:08:01
A főhős egy pöcs.
Nooooo, Kei is gar. Legalábbis én bírtam a karakterét.

Épp most kezd gerincet növeszteni. :szemuveges:

edit: Claymore: lol Raki felnőtt.XD

chilip

Ueki Plus: HOL VANNAK A SACRED TREASURE-JEIM???????  :Eztneked: meg a party összeállt :D

Monster Hunter Orage: feltűnt az őrült rocker karaktere is ("Fairy Tail") benne :D http://www.onemanga.com/Monster_Hunter_Orage/3/44/

Alkyra

Quote from: chilip on 2008-06-09, 07:20:29
Ueki Plus: HOL VANNAK A SACRED TREASURE-JEIM???????  :Eztneked: meg a party összeállt :D

Monster Hunter Orage: feltűnt az őrült rocker karaktere is ("Fairy Tail") benne :D http://www.onemanga.com/Monster_Hunter_Orage/3/44/

hahaha.Jó ez a manga egyébként.:) Kár, hogy ilyen lassan  adják ki.