Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

LuckyDingo

Psyren-t olvassa valaki? Lightosabb gantznak felfogható shounen. Nem olyan rossz és hetente jön. Egyre inkább érdekel, hogy mi történik a kövi chapterben, szal mondhatom, hogy beindult valami történet :)

Zen

Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Én

School Rumble-t behoztam 253-ig, és azt kell kérdeznem, srsly WTF? Miért hagynak mindent a tökömbe mikor már egész szépen alakult minden? Látom, hogy epic lulzzal próbálják helyettesíteni a romantikát, de nem megy, az a gorillás cucc például egészen különösen szar volt. Remélem a maradék 28 alatt lesz valami, I want my jealous Eri nao :frown:

minuszmiki

Quote from: Én on 2008-07-13, 22:36:14
School Rumble-t behoztam 253-ig, és azt kell kérdeznem, srsly WTF? Miért hagynak mindent a tökömbe mikor már egész szépen alakult minden? Látom, hogy epic lulzzal próbálják helyettesíteni a romantikát, de nem megy, az a gorillás cucc például egészen különösen szar volt. Remélem a maradék 28 alatt lesz valami, I want my jealous Eri nao :frown:
Höhö.

Én

Hát igen behoztam a végéig...
Serious Business? In my School Rumble?
It's more bizarre like you think! :zomg:
[spoiler]De most komolyan, ezt a drámás dolgot most csak álmodtam? Hát ezért fizettem én (az időmmel)?[/spoiler]

minuszmiki

Ebből most nem igazán jött le, hogy tetszik-e vagy sem, de mintha épp a Serious Businesst hiányoltad volna két posttal feljebb... ::)

Én

A Serious Businesst hiányoltam valóban, de azért erre marhára nem számítottam. Az állam a golyóimat csapkodta.
[spoiler]Vagy csak szerintem ugrott ki nagyon a love-school comedy határaiból?[/spoiler]
Nem volt rossz amúgy, szóval nem panaszkodom, csak még mindig az "is that for real" állapotban vagyok. :P
FYI: a 257-től kezdődő időszakról beszélek

minuszmiki

Quote from: Én on 2008-07-14, 13:26:14
A Serious Businesst hiányoltam valóban, de azért erre marhára nem számítottam. Az állam a golyóimat csapkodta.
[spoiler]Vagy csak szerintem ugrott ki nagyon a love-school comedy határaiból?[/spoiler]
Nem, de ezzel szerintem egyáltalán nincs baj.

Én

Viszont Harima bekerült az alltime kedvenc férfi főhőseim közé. ^^

Liquid Snake

Elolvastam a Ludwig Kakumei-t amennyi eddig kijött... Miért van az, h minden manga-t amibe belekezdek a legérdekesebb résznél hozom be és ott ér véget?  ^^

LuckyDingo

Passz.. de van egy olyan érzésem, hogy ez a történet lezárja az egészet :( Pedig jó kis manga ^^

chilip

Én

SR 282.
:confused: :wtf:
És a következő az utolsó? Hacsak nem lesz 50 oldal, nem hiszem, hogy elégedett leszek...

Alkyra

Quote from: Én on 2008-07-17, 14:18:18
SR 282.
És a következő az utolsó? Hacsak nem lesz 50 oldal, nem hiszem, hogy elégedett leszek...

Vlhogy én is ezt érzem...-_-

[spoiler] Ez a manga nagyon elment egy irányba amit nem akartam. Túlságosan is gyorsan ugrik az időkben. Mi lett Erivel s Yakumoval? Mióta váltak szét? Olyan érzése van az embernek, mintha kihagytak volna pár chaptert.
[/spoiler]

minuszmiki

SR 282.
Hát baszki ja. Tudni akarom, mi történt a kiamradt pár évben. Bár Harima nagyon kickass lett. :D

Alkyra

Quote from: minuszmiki on 2008-07-17, 14:59:03
SR 282.
Hát baszki ja. Tudni akarom, mi történt a kiamradt pár évben. Bár Harima nagyon kickass lett. :D

Tenma most akkor biztos megházasodik? Ez a történet annyira szomorú lett...Szegény Harimat annyira sajnálom. Simán lehetett volna egy jó manga author s boldogan élhetett volna Yakumo/Eri mellett...

Én

Igen, bár így a vége inkább Happy End fele húz. Harimának azért minimum egy punci kijárna, jó nagy baromság volt megcsinálni ezt a fake engagement dolgot Erivel, aztán hagyni a búba. Azért a fejlécbe volt pofájuk beírni, hogy school comedy, hát itt már egyik sincs nagyon. :D
Quote from: AnonGuys, Jin Kobayashi trolled us SR fags hard. Just sigh and forget about this travesty.

minuszmiki

Quote from: Én on 2008-07-17, 15:07:00
Quote from: AnonGuys, Jin Kobayashi trolled us SR fags hard. Just sigh and forget about this travesty.
Örülnék neki, ha a következő chapterben onnan folytatódna a dolog, ahol a 281-es véget ért.

Én

Áldanám az Úr nevét jómagam is, de sajnos nem gondolom, mintha lett volna valami ilyesmi hír, hogy még júliusban befejezi. Meg most miért kúrta volna át a fejünket? (Még annak is több értelme lenne, btw. Köv chapter: A 282-t Tenma csak álmodta. :D )

minuszmiki

Igen, tényleg befejezi. Ilyen álmodós mókát meg csinált már egy-kettőt, szóval nem lennék annyira meglepve. De azért remélem tényleg kiderül, hogy akkor most ki-merre-kivel-hogyan, máskülönben elég keserű lenne a szám íze. Viszont jön ma a San Gakki első része. :hopp:

Alkyra

Quote from: minuszmiki on 2008-07-17, 15:24:32
Igen, tényleg befejezi. Ilyen álmodós mókát meg csinált már egy-kettőt, szóval nem lennék annyira meglepve. De azért remélem tényleg kiderül, hogy akkor most ki-merre-kivel-hogyan, máskülönben elég keserű lenne a szám íze. Viszont jön ma a San Gakki első része. :hopp:

Ammi?

Én

Mondjuk a San Gakki így manga után már nem tud izgatni, az lesz benne amit most olvastam 2-3 napja. Úgy kell nekem.
Viszont elkezdtem olvasni a School Days mangát... :D Állítólag ennek még ütősebb a vége, na arra kíváncsi vagyok.

Zen

Új Deadman Wonderland, Holyland és Akumetsu. :jee:
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

chilip

én most inumimi-t olvasok :D ecchi-s bohóckodás, de tetszik, majd később írok hozzá ismertetőt ;)

Bishop

Van új Change123 :hopp: vagy lehet hogy már rég csak én most vettem észre, minden esetre kellemes orrvérzős chapter volt (kéne egy orrvérzős smiley  :D ) Fujiko the best :whoah: De Mikiri is "kitett" magáért :angyali:

chilip

via_mala

Quote from: chilip on 2008-07-20, 16:16:50
új ID :D yaa~ay  :whoah: csak én követem? :D
nem csak te, csak nekem nincs hozzáfűzni valóm perpill. ;)
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

SaiyaGin

Utoljára az Eureka Seven első kötetét és a Genshiken utolsó (9.) kötetét olvastam, mindkettő nagyon tetszett. :jee:

motifator

Az Eureka Seven mangát én is elkezdtem olvasni, kár, hogy az utolsó néhány chaptert nem találtam meg sehol letölthető formában, csak onemangán van fent.
A Gravity Boys and Lifting Girl meg sehol, azaz sehol nincs meg. Néztem, hogy meg lehetne rendelni amazonról, nem is lenne drága, de Angliából rendelve a postaköltség többe kerülne, mint a két kötet. Asszem így ez ki fog maradni, hacsak a cég ki nem küld Austinba előbb-utóbb. Na akkor bevásárolok, az biztos :)
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.