Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

SaiyaGin

School Rumble 282.

Most komolyan, ez meg mi a fene?  :zomg:

Én

Eh meglátom a postodat, erre itt keresek össze vissza, hogy már megint új SR? Aztán látom, hogy csak az még mindig. :P

minuszmiki

SaiyaGin

Mondhatnám, hogy "Just as planned.", de sajna nem lenne igaz, mert nem az átverésetek volt a célom. :redface: ::)

Bishop

Új Tenjou Tenge chapter, most jól belehúztak két chapter is a héten :whoah: A manga egyre epicebb :Kiraly: Soichiro most tisztára olyan volt mint Alucard, kb ő ugrott be egyből róla :D

SaiyaGin

Quote from: Bishop on 2008-07-22, 21:14:02
Új Tenjou Tenge chapter, most jól belehúztak két chapter is a héten :whoah: A manga egyre epicebb :Kiraly: Soichiro most tisztára olyan volt mint Alucard, kb ő ugrott be egyből róla :D

Ebből is be kéne hoznom a lemaradásomat...  ::)

Alkyra

Ai Kora 71: Hehe. Ebben a részben nem volt annyi dolog, de megjelent egy rivális.^^

Happy World: A végén a fater rohadt nagy volt.XD(Just give me 5 minutes and i'll be done)  :lul: :lul:

Mirai Nikki: Nos igen. Egyedül a Yandere  lánykában bízhat Yuki.(már ammenyire azt bizalomnak lehet nevezni...)

Ej, de lassan jönnek ki a részek a jó stuffokból...

edit:

School Rumble 283: .........Ennél rosszabb befejezést még sehol nem láttam.

SaiyaGin

Quote from: Alkyra on 2008-07-23, 09:54:58

Valóban elég... furcsa.

Az utolsó oldal alján viszont volt egy érdekes megjegyzés, ami adhat okot reményre.

motifator

Nem követem a mangát, de egy így elég kiábrándítóan hangzik. Ezek szerint egy elcseszett végű San Gakkira számíthatunk?
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Alkyra

Quote from: motifator on 2008-07-24, 12:18:33
Nem követem a mangát, de egy így elég kiábrándítóan hangzik. Ezek szerint egy elcseszett végű San Gakkira számíthatunk?

Pontosan? [spoiler] Harima csak úgy megjelenik a semmiből a szokásos borotvált kis kecskeszakállas arcával s miközben mindenki tortát hajigál a templomban(az mondjuk lol volt) s ismét próbál szerelmet vallani Tenma-nak, de ismét megzavarják. [/spoiler]

Ám ahogy SaiyaGin mondta, ez nem a vége a dolgonak. Agusztusban folytatódik a sorozat.(ej de húzzák. Harima kapja meg valamelyik puncit(Eri, Yakumo) s kész )

motifator

Quote from: Alkyra on 2008-07-24, 12:40:03
Pontosan? [spoiler] Harima csak úgy megjelenik a semmiből a szokásos borotvált kis kecskeszakállas arcával s miközben mindenki tortát hajigál a templomban(az mondjuk lol volt) s ismét próbál szerelmet vallani Tenma-nak, de ismét megzavarják. [/spoiler]
Hát utolsó résznek ez eléggé facepalm.jpg
Ám ahogy SaiyaGin mondta, ez nem a vége a dolgonak. Agusztusban folytatódik a sorozat.(ej de húzzák. Harima kapja meg valamelyik puncit(Eri, Yakumo) s kész )
:D :tezsvir:
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.

Bishop

Quote from: motifator on 2008-07-24, 12:56:03
Hát utolsó résznek ez eléggé facepalm.jpg
:D :tezsvir:
fixed  :lazza: (a remény hal meg utoljára :D )

Alkyra

Én Tsundere fan vagyok a lelkem mélyén, de Yakumo is annyira beásta már magát a szívembe, mint karakter, hogy azt se bánom már, hogyha vele jönne össze.^^

motifator

Quote from: Alkyra on 2008-07-24, 13:29:39
Én Tsundere fan vagyok a lelkem mélyén, de Yakumo is annyira beásta már magát a szívembe, mint karakter, hogy azt se bánom már, hogyha vele jönne össze.^^
:tezsvir:
Ezt már írtam, de:
Yakumo egy tündér, ha vele jön össze, hát legyen.
De tsundere=LOVE

Én

Hát, ma reggel felmegyek msn-re, első üzenet: Van új SR, nagyon szar. Igazság szerint most lusta vagyok 5 percet rááldozni az életemből, de majd egyszer beiktatjuk.
Ha folytatják, az viszont :jee:
Amúgy én eléggé furának találnám ha nem Erivel jönne össze.

Rounin

Quote from: motifator on 2008-07-24, 13:39:51
Ezt már írtam, de:
Yakumo egy tündér, ha vele jön össze, hát legyen.
De tsundere=LOVE

o.o :zomg:

Én

Rounin

Quote from: Én on 2008-07-24, 15:51:39
:confused:
ED: Nem kell gondolni... :P

Akkor is előbb fog eszembejutni a Wu, mint egy lány erről a névről. :angyali:

minuszmiki

Quote from: SaiyaGin on 2008-07-24, 11:54:31

Valóban elég... furcsa.

Az utolsó oldal alján viszont volt egy érdekes megjegyzés, ami adhat okot reményre.
Engem is csak az mentett meg a raaaagetől.

Én

Rászántam magam én is. That was terribly gay.
De ha úgyis folytatja az a szerencsétlen faszcintányér, akkor mit kellett ez a végére?

Bishop

Gantz

Mostmár télleg meghalt? Remélem mert már ígyis sokáig tartott. De azért sejtettem hogy az mangakat(fixed, tudtam hogy elírtam valamit, de már késő volt :D ) nem hatják meg a nagy " i will protect you" meg "we will go back together" mondatk :D Csak meghalt valaki  :D

Alkyra

Happy World 59: "Did my manga just suddenly turned into awesome?" ahogy egy 4chanos mondaná(az angol tanárom forog a sírjában nekem meg a fejem fáj tőle, de megálltam s nem javítottam kiXD)

Nos, meglepő, de az undorító art-ja ellenére kezd érdekes lenni a dolog.^^

One Piece: Hm. Jó kis bunyó lesz itt.^^

The Breaker: Ahogy mondtam, úgy halad egyelőre a sztori.

LuckyDingo

Quote from: Bishop on 2008-07-25, 04:51:03
Gantz

Mostmár télleg meghalt? Remélem mert már ígyis sokáig tartott. De azért sejtettem hogy az mangakat(fixed, tudtam hogy elírtam valamit, de már késő volt :D ) nem hatják meg a nagy " i will protect you" meg "we will go back together" mondatk :D Csak meghalt valaki  :D
Nehogy már ennyitől meghaljon XD Bááár igaz, hogy ez a csapás meglepetésként érte, szal lehet hogy Vámpírpeti kivégezte.. a csajért kár :S

Prof. William

Hát ha valaki azzal példálózik hogy majd a harc után de jó lesz ha együtt leszünk az már az amcsi filmekben is halálra van ítélve. Hát még a Gantzban. :)

Valószínűleg ezután Kurono mellett az ő visszahozása is elsődleges lesz jelenlegi főhősünk szempontjából. Végül is Kurono becsajozott, ifjú Uri Geller ( a telepata srác ) is becsajozott nehogy már ő maradjon csaj nélkül. :)

LuckyDingo

Jól érzem? Vége lett a Ludwig Kakumeinek? :O Nemár.. :( Az utsó pár oldalból nekem valami ilyen jött le :/ /mellesleg két cseptör most jött ki omnemangára/

Bishop

Code Breakers Hmm kezd érdekes lenni, már látom hogy ha így halad epic is lehet a manga :Kiraly:

Katekyo Hitman Reborn Bele kéne kezdenem már az animebe, az eleje nagyon fail de mostani fájtok elég ütősre sikerültek, és mindenki olyan gar benne  :D

Alkyra

Quote from: Bishop on 2008-07-26, 13:25:50
Code Breakers Hmm kezd érdekes lenni, már látom hogy ha így halad epic is lehet a manga :Kiraly:

Katekyo Hitman Reborn Bele kéne kezdenem már az animebe, az eleje nagyon fail de mostani fájtok elég ütősre sikerültek, és mindenki olyan gar benne  :D

Meg ne próbáld. A quality ÜT. Higgy Nekem.

chilip

youtubeon fennvannak a nagy csaták hitman rebornból, ízelítő a minőségből

Liquid Snake

Remélem nincs vége a Ludwig Kakumei-nek... 15-ös chapterben jó poén volt :D Forget the Dragon, It's Prince Lui and his mother  :lul:
Olyan jó történetek voltak benne biztos lenne még mit kitalálni... Na közbe fel is fogtam mit olvastam... Nincs ennek még vége szerencsére.

LuckyDingo

Quote from: Liquid Snake on 2008-07-26, 19:12:30
Remélem nincs vége a Ludwig Kakumei-nek... 15-ös chapterben jó poén volt :D Forget the Dragon, It's Prince Lui and his mother  :lul:
Olyan jó történetek voltak benne biztos lenne még mit kitalálni... Na közbe fel is fogtam mit olvastam... Nincs ennek még vége szerencsére.
Deh vége :( Onemangán a listánál ENDet írtak az új chapterek mellé :/