Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

Bishop

Quote from: Dreamcleaver on 2008-09-21, 20:07:56
Quote from: chilip on 2008-09-21, 14:21:30
B Reaction
action, adventure, comedy, ecchi, martial arts, seinen

Onodera Kensaku történetünk főhőse. Utcán tanult meg verekedni, majd barátnője unszolására benevez karateversenyre és megnyeri. De a végén megbotlik és az ott lévő nő melleit megfogja, aki egy rúgással kiüti. Később kiderül hogy az új iskolájának a tanára...

sztem vicces manga, a teljes fenn van onemangán. sajnos csak 19 chapter, olvastam volna tovább....

Komolyan nem értem ilyen epic cuccok miért nem sikeresek! Rohadtul látszik, hogy azt az uccsó fejezetet csak úgy odacsapták és vége. Iszonyat nagy elkapkodott baromság, mindent félbehagyva. Pedig minden most indult volna be, a kettős szerelmi szál a csajokkal is pl. Meh...kár érte. :mad:
Már vége  :eek: :bruhuhu: Akkor eléggé le vagyok vele maradva, a legutóbbi chapterbe még semmi végre utaló jel nem volt.
Amugy télleg bosszantó hogy az epic mangakkal történik ez. Ultra Red is meg Jumbor. :lame:

chilip

Bishop

Inkább a kettő keveréke  :D Nem tudom nekem bejött ^^"

Prof. William

Quote from: Dreamcleaver on 2008-09-21, 20:07:56
Quote from: chilip on 2008-09-21, 14:21:30
B Reaction
action, adventure, comedy, ecchi, martial arts, seinen

Onodera Kensaku történetünk főhőse. Utcán tanult meg verekedni, majd barátnője unszolására benevez karateversenyre és megnyeri. De a végén megbotlik és az ott lévő nő melleit megfogja, aki egy rúgással kiüti. Később kiderül hogy az új iskolájának a tanára...

sztem vicces manga, a teljes fenn van onemangán. sajnos csak 19 chapter, olvastam volna tovább....

Komolyan nem értem ilyen epic cuccok miért nem sikeresek! Rohadtul látszik, hogy azt az uccsó fejezetet csak úgy odacsapták és vége. Iszonyat nagy elkapkodott baromság, mindent félbehagyva. Pedig minden most indult volna be, a kettős szerelmi szál a csajokkal is pl. Meh...kár érte. :mad:

Ja pont mint a Double Artsban. Végre megtanulták a DA-t erre The End. :(

Alkyra

Jah, vagy MXO. Épphogy elkezdte a srác tanulni a mágiát, erre meg kidobják...Haldolik a manga piac vagy mi?

chilip

új Negima kinn: Racan ignores the law of magic  :lol:

Alkyra

chilip

mangafox-on nabari no ou jó sokáig fenn van. kiváncsi vagyok milyen az animuhoz képest... egyre szimpibb a mangafox...

ed.: naaa, freezing is egy chapterrel tovább van fenn :D

Alkyra

chilip

Quote from: Alkyra on 2008-09-23, 08:40:08
HSD Kenichi 172 van fenn mangafoxon..:)

már a 173 is fennvan onemangán is. mangafox meg kicsit gagyesz, néha az első 4-5 lapot a chapter végére rakják  ^^" és ezt nem egyszer-kétszer láttam...

ed.: ID reread completed (már ameddig kiadták). still awesome  :haha:

Bishop

Detroit Metal City manga onemangan  :whoah: Méghozzá 1-től az 57dik chapterig :eek:

edit: Fixed  :lazza:

Alkyra

Quote from: Bishop on 2008-09-25, 09:56:46
DMC manga onemangan  :whoah: Méghozzá 1-től az 57dik chapterig :eek:

Devil May Cry?XD

chilip

ehh, beírtam az animu topicjába, és utána veszem észre hogy már nem friss a hír  :oops:

LuckyDingo

Quote from: Bishop on 2008-09-25, 09:56:46
Detroit Metal City manga onemangan  :whoah: Méghozzá 1-től az 57dik chapterig :eek:

edit: Fixed  :lazza:
Ohhooo :D Sajnálok előre olvasni.. de muszájleszek XD Remélem ez nem zavar majd bele az anime nyújtotta élménybe:S

Bishop

Bakuman: egyre jobb, ha ezt a szinvonalat fogja tartani nemsoká topicot is nyitok neki  :Kiraly:
Btw csak nekem tünt fel hogy az új manga borítója nagyon hasonlít Lightra? :D

Zen

2 új Holyland ch. Olvasásra jelentkezni.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

KeLa

Quote from: Bishop on 2008-09-27, 11:04:37
Bakuman: egyre jobb, ha ezt a szinvonalat fogja tartani nemsoká topicot is nyitok neki  :Kiraly:
Btw csak nekem tünt fel hogy az új manga borítója nagyon hasonlít Lightra? :D
Egy csöppet tényleg olyan, de ahogy néznek rá... mint két elmeháborodott :rotfl:

Chronus

KeLa

Van 2 újabb Bloody Monday chapter is, remélem most már gyorsabb jönnek...

[spoiler]LOL, most a végén mindkettőt kinyírta az elmebeteg fickó? :he:
Az túl sok vér ahhoz h a sajátja legyen... :smile:[/spoiler]

LuckyDingo

A Kenichi mangák tök jók mostanában :D Ez a Yomi vs Kenichi érdekes lesz :) Remélem a többi kari is rendesen poweruppol  :D

Dreamcleaver

Vazz, a kilences chapter Maken-ki rohadt rövid volt, és ez csak 2 havonta jelenik meg? RAAAGE!  :mad:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

minuszmiki

Quote from: chilip on 2008-10-02, 15:10:43
King of Thorns
action, horror, sci-fi, seinen
[spoiler]

Van egy vírus a világban, "medusa" a neve. A betegség előrehaladtával elkezdi eltávolítani a szervezetből a folyadékot, a végső stádiumban pedig a szöveteket összerántja és megmerevíti, míg a végén a beteg megmerevedik ("kővé változik") és a legkisebb behatásra is porrá omlik. Ellenszer még nem létezik, halálozási arány 100%. 160 kiválasztott beteget befektetnek egy kapszulába, amivel hibernálják őket míg nincs ellenszer egy félreeső kutatólaboratóriumban. A történet ott kezdődik igazából, hogy betegek egy kiválasztott csoportja felébred a laborban, amiben minden romokban áll, és szörnyetegek vadásznak az emberekre. Egy apokaliptikus világban ébrednek, ahol olyan élőlények élnek, amikkel még emberiség nem találkozott. Amúgy mindent egy tövises növény borít (innen a cím). Ez a maroknyi ember próbál túlélni és megtalálni az ellenszert a kór ellen. Mint később kiderül velük is csak játszottak, kísérleti patkányok voltak.

Én felettébb élvezem ezt a mangát, eddig 30 chapter van kinn és ongoing. Véresnek véres (de azért nem kegyetlenül vérengzős), emberek hullanak. A fordulat is tetszett benne, a vírus eredete, meg hogy mért nem találtak rá ellenszert. Art egész szép. Go and read some :D[/spoiler]
Iz dat sum Blue Gender?

chilip

Quote from: Alkyra on 2008-10-02, 17:17:50
Kenichi is even more awesome than usual:

http://www.onemanga.com/Historys_Strongest_Disciple_Kenichi/186/20/

here, have some more

http://www.onemanga.com/Historys_Strongest_Disciple_Kenichi/187/01/

ed.: Vassalord manga  :lol:

leírása alapján megvan a következő olvasnivalóm :D

"Charley is a cyborg vampire Jesus freak who does the Vatican's dirty work. Johnny is a vampiric hedonist who loves irritating his more-or-less unwilling partner. Technically not yaoi, but almost."  :Kiraly:

ed.2.: hú bazzeg ez nem semmi :D cyborg vampire: FUCKING ROBOT-WINGS CAME FROM HIS BACK  :lol:

buzi ősvámpír és cyborg gyermeke, ez a manga kurva jó  :lol: állandóan játszik az öreg

minuszmiki

Suzuka: Jó régóta terveztem már, az elmúlt három napban sort kerítettem rá. Nem váltja meg a világot, sokszor kiszámítható, és komolyabb jellemfejlődést sem láthatunk, sőt, én a végén más döntést hoztam volna, de mindezek ellenére tetszett. A rajz szép, a lányok jók (bár a címszereplőn kívül nem kapnak elég teret szerintem), helyenként a sztori is érdekes, szóval jól szórakoztam.

Moha

Quote from: minuszmiki on 2008-10-03, 00:52:59
Suzuka: Jó régóta terveztem már, az elmúlt három napban sort kerítettem rá. Nem váltja meg a világot, sokszor kiszámítható, és komolyabb jellemfejlődést sem láthatunk, sőt, én a végén más döntést hoztam volna, de mindezek ellenére tetszett. A rajz szép, a lányok jók (bár a címszereplőn kívül nem kapnak elég teret szerintem), helyenként a sztori is érdekes, szóval jól szórakoztam.
Hány kötet ez összesen? A conon Yakumo ott ajánlotta (első 2 kötet volt ott), belenéztem, de nem vettem meg végül...

minuszmiki

Én

Nekem a "tanulság" eléggé meh volt, de amúgy :tezsvir:
Én meg most az Ichigo 100%-ot olvasom, és pont a Suzukai hármas ugrott be a 3 csajról :lol:

minuszmiki

Hmm, én csak Aya és Honoka között látom a párhuzamot. De egyébként az Ichigo még jobb. ;)

Én

Nekem Suzuka=Nishino, Miki=Satsuki
Főleg kívülről persze