Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

minuszmiki

Bishop

Brake Blade. Új shounen stuff. Van benne varázslat mecha swords guns, háború országok közt. Jó karakterek. Kiváncsian várom a folytatást.

Moha

Quote from: Én on 2008-10-03, 02:14:05
Én meg most az Ichigo 100%-ot olvasom
Azt is el akarnám majd olvasni egyszer, bár kicsit "félek tőle". Az animét láttam és a sorozat még egész jó volt, de az OVA-ban már komolyan idegesített Junpei töketlensége, pl. mikor Toujou-val beszorulnak az iskolai díszlet alá... na ott kinyílt a bicska a zsebemben!  :morci: A mangában mennyire vannak ilyen jelenetek? Mert ha sok, akkor inkább óvatos leszek különben még valami kárát látja... [spoiler]pl. a magakötet, a monitorom vagy a fejem ( :falba: )[/spoiler]

minuszmiki

Sűrűn előfordulnak ilyen jelenetek, Junpei pedig a töketlenség királya. Szóval csak óvatosan. :)

Bishop

Bakuman:  :whoah: Nagyon jó rész volt. Hattori meg tiszta Ryuk  :lul: És a vége just pure win

chilip

Holyland 34: Shin felkészült, a karatés megtudta hol vannak akik elagyabugyálták a 3. tagot, sztem kövi chapter leszámolás :) mangafoxon van fenn, a 4. lap sajna a 31es chapterre mutat rá, úgyhogy vigyázzatok (kicsit igénytelenebb, mint onemanga :( )

Alkyra

Quote from: chilip on 2008-10-05, 13:54:43
Holyland 34: Shin felkészült, a karatés megtudta hol vannak akik elagyabugyálták a 3. tagot, sztem kövi chapter leszámolás :) mangafoxon van fenn, a 4. lap sajna a 31es chapterre mutat rá, úgyhogy vigyázzatok (kicsit igénytelenebb, mint onemanga :( )

Sok a hülye azért. (itt nem az adminok, hanem akárki feltölthet mangát ami még nincs fennt s azt az adminok átnézik)

Zen

Holyland
Hát most Yuu vagy péppé ver mindenkit, vagy a bandafőnökkel fut össze, vagy a karatés gyereken vezeti le.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

LuckyDingo

Quote from: Bishop on 2008-10-04, 23:09:48
Bakuman:  :whoah: Nagyon jó rész volt. Hattori meg tiszta Ryuk  :lul: És a vége just pure win
Belekezdtem már én is :D bár úgy érzem hogy várhattam volna vele, mert ütős stuff és erre is várhatok hetente XD

OMG To-Love-ru 118 végre valamit haladtak :O Kíváncsi vagyok Lala mit szól majd ehhez.. [spoiler]ahogy ismerem vagy aszondja, hogy Rito válasszon és akkor elég közel lesz a vége :O[/spoiler]

Alkyra

minuszmiki

Kimi no Iru Machi: Love story a Suzuka mangakájától. Guaranteed win. Eddig 16 fejezet van lefordítva, és szépen haladnak az események.

Dreamcleaver

Quote from: minuszmiki on 2008-10-07, 17:56:42
Kimi no Iru Machi: Love story a Suzuka mangakájától. Guaranteed win. Eddig 16 fejezet van lefordítva, és szépen haladnak az események.

Ez érdekesnek tűnik. Kösz az infót.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Alkyra

Főleg most, hogy ismét beindult a manga.^^ Nagyon jó irányba halad s ennek tetejében übersebességgel fordítják az emberek.:)
Ez a bajnokság nagyon jó arc lesz, érzem előre.^^

Továbbá Fairy Tail is kezd érdekes lenni...Gondolkozom, hogy megveszem a mangát...Az 5. volume-ig  mennyi chaptert ölel is fel összesen?

Chronus

Van új Until Death Do Us Part

A szokásos trancs. Jó kis GONZO studio material lenne. Ők szoktak ilyen jó cuccokat felkapni és szart csinálni belőlük (lsd pl.: Gantz)

Én

Miért szapuljátok ennyire GONZO-t? Nekem nem volt bajom velük (már amiket láttam).

Zen

Ha jól emlékszek Hellsinget is ők csinálták. Az jó volt, leszámítva 3 dolgot:
-Önjáró chipek amik vámpírrá változtatnak embereket.  :falba:
-Master of Monstertől kezdve ismételgették az OSTt (jók voltak, de akkor is... ott és akkor amikor játszották őket, tökéletesek voltak, fölösleges volt még1x előszedni őket.)
-Utolsó 2 részben kb annyi volt jó amikor Alucard ezüstkereszttel felnyársalta Incognitot, a többi  :wtf:
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Bishop

Bakuman: Végre megismerhettük a riválist. É vele az első nagy negatívumot. Eddig olyan jó volt, mert élethű volt, de nem értem miért kell a riválisnak csak azért mert ö az úgymond "gonosz" a storyba gonosznak lennie. Lehetett volna jó rivalizálás, de már látom hogy ez az Eiji nem lesz ép a fair játék híve  :ejj:

LuckyDingo

Quote from: Bishop on 2008-10-11, 19:13:07
Bakuman: Végre megismerhettük a riválist. É vele az első nagy negatívumot. Eddig olyan jó volt, mert élethű volt, de nem értem miért kell a riválisnak csak azért mert ö az úgymond "gonosz" a storyba gonosznak lennie. Lehetett volna jó rivalizálás, de már látom hogy ez az Eiji nem lesz ép a fair játék híve  :ejj:
Nekem bejön ez a fajta kari :D Ő lesz a sorozat Kirája és L-je egyben :D Egyébként nagy az arca, de amit mondott az bejött :) Valamelyik mangakát porig akarja alázni, valami hagy motiválja őt is Nem értem, hogy Eiji-vel mit veszített az élethűségéből a manga? Én előbb nevezném Hattorit gáznak ilyen szempontból, mint Eijit  ^^"

Gyááhj Kenichi 199 vége cseppet vészjósló.. [spoiler]szétlőtték Hermiték hajóját O.O Mondjuk valszeg túlélik :)[/spoiler]
ch200 nincs gond XD

Ai Kora: ehh új csaj új "part" :)

Chronus

xxxHolic 167:

:eek: :eek: :eek: :zomg: :zomg: :eek:
[spoiler]Watanuki és Sayoran egy és ugyanaz. Watanuki valami véletlen eredménye vagy mi, a külseje és a neve azért lett megváltoztatva, hogy ezzel megvédjék attól, hogy a teljes egyezés miatt megszűnjön létezni.

A saját igazi nevét még ő sem tudja, a mostani pedig úgy lett összeállítva, hogy tartalmazza a születési dátumát is, és ezzel megvédje, és Fei Wong kizárólag ezért nem talált még rá...

Yuuko tudja az igazi nevét. Minden adat benne van abban az órában amit Watanuki fizetett neki az első Chapterben.[/spoiler]

chilip

de akkor amit fizetett az kicsit több mint amit kapott érte, nem?  ::) and who the fuck is Fei Wong?? (el kéne kezdenem a Tsubasa Chronicle-t)

Bishop

Chronus

Quote from: chilip on 2008-10-18, 12:16:21
de akkor amit fizetett az kicsit több mint amit kapott érte, nem?  ::) and who the fuck is Fei Wong?? (el kéne kezdenem a Tsubasa Chronicle-t)

Matter of point. Ha úgy nézzük, amit fizetett az az emlékei voltak, és a személyazonossága, amit cserébe kapott az pedig az élete. Nekem fair-nak tűnik.

Moha

Quote from: minuszmiki on 2008-10-07, 17:56:42
Határozottan jónak tűnik, felírtam magamnak a wishlistre... :)
Hogy olvasni mikor fogom azt nem tudom, mert egyrészt mindig időszűkében vagyok, másrészt nem igazán szoktam sokat mangázni, ugyanis papírban szeretek mangát olvasni, monitoron nem az igazi, csak mindent megvenni papírban meg nagyon drága... :hopp: - ja igen, és ezt meg még ki sem adták angolul.

chilip

milyen sebességgel kerül már fel a kenichi manga  :eek: mangafoxon már 219 kinnvan (+a 221es is)

Alkyra

Quote from: chilip on 2008-10-21, 17:08:20
milyen sebességgel kerül már fel a kenichi manga  :eek: mangafoxon már 219 kinnvan (+a 221es is)

Így szokták. Hetekig semmi aztán a groupok egyszerre kiadnak valami 30-40 chaptert.^^ Vszeg megbeszélik, hogy ki melyiket csinálja aztán hajrá.:)
Én ennek mondjuk kifejezetten örülök.:) Szeretem ezt a mangát nagyon. :tezsvir:

LuckyDingo

Jaja a Kenichi most nagyon beindult :D Alig várom, hogy jöjjön a többi XD Mangafoxon ott a 258 vagy melyik.. hát amíg oda eljutnak.. biztos lesznek kúl dolgok :)

Alkyra

Kenichi már nagyon hosszú ideje az epic kategóriában van.(az beszólása a hegyen rohadt nagy volt s az art is piszok jól nézett ki)

Ez egy olyan manga amit szívesen megvennék, ha fordítaná valaki...

LuckyDingo

Quote from: Alkyra on 2008-10-22, 00:07:23
Kenichi már nagyon hosszú ideje az epic kategóriában van.(az beszólása a hegyen rohadt nagy volt s az art is piszok jól nézett ki)

Ez egy olyan manga amit szívesen megvennék, ha fordítaná valaki...

Szerzel 3-4 alkalmas embert /fordítót-beírót-QC-t/ és megcsináljuk XD Ingyen :D De akár meg is veheted XD