Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

Bishop

Tenju Tenget is megcsinálhatnátok  :D Már vagy 3 hónapja nem volt új rész  :frown:

LuckyDingo

Miért nincs még topicja a Kenichinek? :XD

Bishop

Change 123: Ez volt eddig talán a tetőpont nagyon jó rész volt 10/10  :jee:

Alkyra

Kenichi : 225-229.
Ohohohohohoho. :lol: Moar fanservice.^^

Prof. William

Újabb kis magyarított one-shot manga került ki az oldalamra!
Mit tegyen egy félénk srác ha álmai nője észre sem veszi? Bizony! Szerez egy szerelmi Kisokost és a füzetecske alapján próbálja meghódítani a szeretett lányt.

http://profwilliam.wordpress.com/

Írjátok meg majd az oldalamon hogy tetszett!

Chronus

Spice and Wolf:

Aaah. This shit is awesome. :D
Anime töltése elindítva... majd a manga után....

Horo FTW. :Kiraly:

(light novel-t is be kéne szerezni. Valaki english verz link?)

KeLa

Quote from: Chronus on 2008-10-26, 12:20:01
Ha jól tudom csak ennyi van lefordítva eddig...

Chronus

Quote from: KeLa on 2008-10-26, 13:11:21
Quote from: Chronus on 2008-10-26, 12:20:01
Ha jól tudom csak ennyi van lefordítva eddig...

Mhm.. Danke. Majd utánnanézek.

Anime megtekintve. Big fail shit. I mean, who the fuck is Chloe? Lol. Maradok a mangánál, mégha 8 évente is jön ki egy chap. Horo karaktere is sokkal jobban bejön ött, meg kb mindenki másé jobban van ábrázolva. Plusz az seinen, és mentes a belehányott FAIL materialtól.

Én

Behoztam magam Hojland-ből :whoah: Az utolsó chapter kimenetele meglepett, de nagyon fasza volt. A következőben végre Yuuminator élesben! :uzi:

Member

KnJ 42: Több dolog történt, mint eddig 10 chp alatt. :eek: Meg kicsit szerintem kiütközhetett vmi erős elfojtás az írónál, mert nagyon... perverz lett. :eek: x2

My Balls: Az elmúlt órákban végigrágtam mind a 22 eddig kijött chaptert. Nagyon beteg és perverz, csodálkozom, hogy nem kap hentai minősítést. A hülyeségtömeg van olyan magas, hogy leláncolja az embert (nem a fap :hehe: ), bár akit zavar, hogy majdnem minden részben d*gnak, az kerülje.

Alkyra

Quote from: Member on 2008-10-26, 21:50:53
KnJ 42: Több dolog történt, mint eddig 10 chp alatt. :eek: Meg kicsit szerintem kiütközhetett vmi erős elfojtás az írónál, mert nagyon... perverz lett. :eek: x2

My Balls: Az elmúlt órákban végigrágtam mind a 22 eddig kijött chaptert. Nagyon beteg és perverz, csodálkozom, hogy nem kap hentai minősítést. A hülyeségtömeg van olyan magas, hogy leláncolja az embert (nem a fap :hehe: ), bár akit zavar, hogy majdnem minden részben d*gnak, az kerülje.

22. a my balls? hopá. le vok maradva. KnJ-vel kapcs. Nos igen, ez már eléggé a hentai kategóriába esik.  Azért egy kicsit furcsálom. Akármilyen "érett" is Rin a fejében a teste attól még nem az.

Zodd

Sziasztok, mostanában nagyon rákattantam a manga olvasásra.
Szóval be is írom legutóbbi olvasmányomat.
Most olvastam el, ameddig kiadták a 7Seeds-et.
Eddig egyik legérdekesebb történet amit manapság olvastam, szerintem nagyon egyedi.
Aki szereti a hasonlót annak érdemes belekezdenie.
Persze így újból belekezdtem egy végtelen történetbe. A Claymore, a Naruto a Freezing és társai mellé.  :zomg:
:bsd:

Member

Quote from: Alkyra on 2008-10-28, 22:16:03
Akármilyen "érett" is Rin a fejében a teste attól még nem az.
Főleg mert éppen a "latencia" időszakban van, amiben a gyereket a teljesítménye ösztönzi és nem a szexuális kielégülés. Azért az író is néha bizonyítja, hogy mennyire vágja a témát. :)

LuckyDingo

Há ez a My Balls tényleg nagyon beteg :D Bejövős, de beteg :) Nem kis hülyeség kell egy ilyen sztori kitalálásához.. meg megjelentetéséhez XD Go Kohta-kun.. már nincs sok hátra  :hopp:

Alkyra

Quote from: LuckyDingo on 2008-10-29, 14:51:31
Há ez a My Balls tényleg nagyon beteg :D Bejövős, de beteg :) Nem kis hülyeség kell egy ilyen sztori kitalálásához.. meg megjelentetéséhez XD Go Kohta-kun.. már nincs sok hátra  :hopp:

Hát Őt se irigylem...próbáld meg egy hónapon...nem, két héten keresztül visszatartani.... :he: S ezt tetézd meg azzal, hogy minden nő rád akar mászni közben... :hopp:

via_mala

Quote from: Zodd on 2008-10-29, 11:46:37
Most olvastam el, ameddig kiadták a 7Seeds-et.
Eddig egyik legérdekesebb történet amit manapság olvastam, szerintem nagyon egyedi.
Aki szereti a hasonlót annak érdemes belekezdenie.
Én szeretem a "hasonlót", de mihez hasonlót? Merthogy azon kívül, hogy "nagyon egyedi", az égvilágon semmit nem mondtál róla!  ::)
Tudom, nézzek utána magam, ha annyira érdekel, de NEM fogok!  :lazza:
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

Én

adventure, drama, horror, shoujo
Sounds interresting :zomg:

Zodd

Quote from: Én on 2008-10-30, 01:04:35
Egyik legjobb Survivor történet amit valaha olvastam.
Szerintem annak ellenére megéri olvasni, hogy shoujo.
Eddig összesen két szerelem volt benne.
És valószínű a negatív vég.  :szemuveges:
:bsd:

Rounin

Quote from: Alkyra on 2008-10-29, 21:42:05
Hát Őt se irigylem...próbáld meg egy hónapon...nem, két héten keresztül visszatartani.... :he: S ezt tetézd meg azzal, hogy minden nő rád akar mászni közben... :hopp:

Javarészük meg is akarja erőszakolni, nem csak simán rámászni. :angyali:

Én

Quote from: Zodd on 2008-10-30, 04:47:02
Quote from: Én on 2008-10-30, 01:04:35
Egyik legjobb Survivor történet amit valaha olvastam.
Szerintem annak ellenére megéri olvasni, hogy shoujo.
Eddig összesen két szerelem volt benne.
És valószínű a negatív vég.  :szemuveges:
Hmm... meggondolandó, csak a shoujo rajzolást nem szeretem.
My Balls:
[spoiler]Kiváncsi vagyok, megmarad e a "szerződés" Elyse és Kohta között, miután megmentik a világot. Ha igen, az nagyon vicces lesz. :angyali:[/spoiler]

Member

Ritkán mondok ilyet, de végig tudnék olvasni egy második évadot, amit Kouta és Elyse végigk*fél. ::)

chilip

My Balls első 2 chapter  :lol: nem is tudom miért nem olvastam el előbb :D

ed.: 11es chapter: ÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁÁÁ  :lol: :muhahah:

Bishop

Tsubasa Resevoir Chronicles. Úgytűnik végre keződik a végső összecsapás.  :hopp:

Nihilus

One Piece-t amíg van. Damn, de szar lesz a várakozás a fejezetekre. :zomg:

xenna

Hali mindenkinek...

Én a Privát Prince-t szeretném ajanlani mindenkinek. Szép rajzolása, s a története miatt is.

Szerintem élmény olvasni, ugyanis jók benne a poénok, nincsenek eltúlozva, s a szereplők jellemei is kellően kidolgozottak. A jó humor mellé egy remek szerelmi történet is párosul, mely Will herceg és a főszereplő hölgy Miyako között alakul ki. Persze van benne sok-sok bonyodalom, de a happy-end azért itt is megvan;)

Amúgy a műnek smut jelőlése is van, szóval aki nem szereti az ilyen jellegű mangákat azoknak is bátran ajánlom mert annyira sok nincs benne az ilyen jellegű cselekvésekből:P

Alkyra

Quote from: xenna on 2008-11-04, 22:29:31
Hali mindenkinek...

Én a Privát Prince-t szeretném ajanlani mindenkinek. Szép rajzolása, s a története miatt is.

Szerintem élmény olvasni, ugyanis jók benne a poénok, nincsenek eltúlozva, s a szereplők jellemei is kellően kidolgozottak. A jó humor mellé egy remek szerelmi történet is párosul, mely Will herceg és a főszereplő hölgy Miyako között alakul ki. Persze van benne sok-sok bonyodalom, de a happy-end azért itt is megvan;)

Amúgy a műnek smut jelőlése is van, szóval aki nem szereti az ilyen jellegű mangákat azoknak is bátran ajánlom mert annyira sok nincs benne az ilyen jellegű cselekvésekből:P

Üdv Nálunk s kösz a tippet.
Én is ajánlok akkor már egyet:

Onani Master Kurosawa

Inkább nem mondom el, hogy miről szól...(lol) Mangafoxon megtaláljátok. Kemény rajzolása van s "érdekes" sztorija...
Sokan úgy ismerik, hogy "Fap Note" (Death Note után szabadon).

Én

Quote from: Alkyra on 2008-11-04, 22:42:21
Onani Master Kurosawa
Csak megerősíteni tudom, hogy mennyire súlyos ez...

Chronus

^Dupla megerősítés. Külön jók benne a szándékosan DN-t parodizáló jelenetek. Főleg a wécéből kihajolós "I am Kurosava"
:lol: