Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

Alkyra

Quote from: KeLa on 2009-01-13, 23:42:46
Quote from: Alkyra on 2009-01-13, 23:09:19
Itt megálltam az olvasásban.
Az elég nagy baj, nem tudod mit hagysz ki ::)

*heh* Ok-ok. Belekukkantok. ;) Ámbár az egy kicsit elriaszt, hogy csak 11....HOLY SHIT WTF.( épp mikor Alky csekkolja, hogy hány fejezet jött ki a szeme a borítóra téved) Az egy kasza? Mé nem ezzel kezted? Imádom azt a fegyvert.  :jee: Ok, megyek beleolvasok most ebbe...

KeLa

:D

Elég hosszúak azok a fejezetek, kivéve utolsó néhányat, ami sajnos rövidebb. Remélem nem kell sokat várni a következőig.

Alkyra

LuckyDingo

Oh dömping:

Franken Fran 22 O.o weird... :/

Doubt 18 sokáig húzzák már, de azért kíváncsi vagyok, kinek a lépéseit hallhattuk a végén :) Ez a végzetes félreértés Mitsuki részéről meg már fájt  ::)

Change 123 35  WTF??!! Úgy érzem kövi chapterben jön Zero XD

edit: Elkezdtem a Yuria Hyaku Shiki-t hát úgy érzem jó kis manga ez is, bár még csak két fejezetet olvastam XD

KeLa

Prof. William

Franken Fran legújabb...

Meglepő hogy mennyire pozitív végkifejlete volt a chapternek...  Ez a 2. ilyen full happy chapter.   Az első az a daganatos testrészes volt ami így sikerült...

SaiyaGin

Detective Conan 677-678.

Atya gatya!  :zomg: Egyre inkább úgy érzem, hogy be kéne pótolnom az elmúlt 70 fejezet nagyrészét.

Prof. William

Hosszú volt a várakozás de végül is...

Itt a High School of the Dead legújabb magyar nyelvű fejezete! Jó olvasást!

http://www.manga.hu/index.php?id=692&content=forditas

Alkyra

Member

Végre!!! Esek is neki. :D

EDIT: De ja vu-m van. Tuti, hogy nem olvastam a 9.-et korábban, de az egész teljesen ismerős.

Alkyra

Quote from: Member on 2009-01-20, 14:14:10
Végre!!! Esek is neki. :D

EDIT: De ja vu-m van. Tuti, hogy nem olvastam a 9.-et korábban, de az egész teljesen ismerős.

Az összes jelenet benne más anime-kből van kiszedve. (még a cím  is) Ez most vagy poén volt vagy nincs több ötlete a mangaka-nak...

Member

Kokrétan a sulis nyomozósra és a sci-fi ajánlósra gondoltam. Egy az egyben tudtam, mire mi fog jönni és ki mit mond, mintha már olvastam volna. Pedig visszaolvastam és nem volt ilyen...

chilip

double post yaaay

új bakuman jó volt, egyre jobban kedvelem Eiji-t :D kis balfék :D

Bishop

El ne felejtsd hogy neki van topicja, tessék odaírni  ;)

Prof. William

Doubt 19

Kicsit már túlcsavarják a dolgot legalábbis szerintem... Kezd már az egész valami SAW epizódra hasonlítani ahol csakazért is akarnak berakni a végére valami bombasztikus csavart még ha túl is lőnek vele a célon.

Amúgy meg a 18 -hoz... Ha egy barátod megsérül ekkor igazán szép hogy a hátadon menekíted de előtte KÖTÖZD BE A SEBÉT HOGY EL NE VÉREZZEN!

LuckyDingo

Quote from: Prof. William on 2009-01-26, 00:07:46
Doubt 19

Kicsit már túlcsavarják a dolgot legalábbis szerintem... Kezd már az egész valami SAW epizódra hasonlítani ahol csakazért is akarnak berakni a végére valami bombasztikus csavart még ha túl is lőnek vele a célon.

Amúgy meg a 18 -hoz... Ha egy barátod megsérül ekkor igazán szép hogy a hátadon menekíted de előtte KÖTÖZD BE A SEBÉT HOGY EL NE VÉREZZEN!
Nah jah ez már kicsit túlzás, nem kellett Volna ez a Hipnózis... a végén meg az lesz, hogy mindenki előkerül élve és vigyorogva mondja, jól átvertünk mi? :D Nah akkor nekem annyi XD

Prof. William

Ez már nekem is eszembe jutott....

Hirtelen előjön mindenki hogy HÁHÁHÁÁH KANDI KAMERA!

Mivel a tolószékes csaj is nagyon halottnak látszott ez még el is képzelhető.  :szemuveges:

Ez a hipnózis meg... hát kicsit már sok volt... Eddig azért többé kevésbé reális volt a sztori...

Ezután meg már azon se lepődnék meg ha a főhős meg beizzítaná a geassát. :)

Akumetsu 74. Akumetsu bepattant az Akumobile- ba. Hú mi lesz itt! :)

chilip

Air Gear 228: WHAT THE FUCK????? [spoiler]úgy dobálják obama nevét mint a narkót az utcán, és ha jól vettem ki obama air gear-ezik és most a kiscsaj testében van[/spoiler] :zomg:

Prof. William

Újabb manga fordítás került fel az oldalamra!

http://profwilliam.wordpress.com/

Jó olvasást! Írjátok majd meg hogy tetszett!

chilip

Psyren 56, nah elkezdett a jövő változni :)

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2009-01-31, 23:00:33
Psyren 56, nah elkezdett a jövő változni :)
Jah :D kellett beleszólniuk... Mondjuk kíváncsi vagyok, hogy így túlélik-e a gyerekek a fightot.

White SeeD

Tsubasa legújabb

[spoiler] :zomg: Mikor márt azt hinné az ember, hogy nyertek, kiderül, hogy a végső fight még el sem kezdődött! [/spoiler]
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

KeLa

Quote from: LuckyDingo on 2009-02-01, 01:03:35
Jah :D kellett beleszólniuk... Mondjuk kíváncsi vagyok, hogy így túlélik-e a gyerekek a fightot.
Lehet h nem is lesz... mondjuk jó lenne tudni h mégis h működik ez változás.
[spoiler]Mert sztem az új verzió szerint már azzal h Nemesis Q átvitte Ageha-t és a többieket, elkezdte megváltoztatni a dolgokat. És ebben a jelenben már Ageha-éknak is vannak spec. képességei, így nem csak a kölyköknek kell harcolniuk.[/spoiler]

LuckyDingo

Quote from: KeLa on 2009-02-01, 13:11:41
Quote from: LuckyDingo on 2009-02-01, 01:03:35
Lehet h nem is lesz... mondjuk jó lenne tudni h mégis h működik ez változás.
[spoiler]Mert sztem az új verzió szerint már azzal h Nemesis Q átvitte Ageha-t és a többieket, elkezdte megváltoztatni a dolgokat. És ebben a jelenben már Ageha-éknak is vannak spec. képességei, így nem csak a kölyköknek kell harcolniuk.[/spoiler]
De akkor már mikor először látták a filmet, akkor is másnak kellett volna lennie, hiszen már addigra 3-4x jártak a jövőben, edzettek :S Lényeg, hogy majd kiderül, mi változott :) De most akkor azok voltak a jövőben, akiknek Kagetora segített? :S Mert az elég gáz XD

KeLa

Quote from: LuckyDingo on 2009-02-01, 14:35:53
De akkor már mikor először látták a filmet, akkor is másnak kellett volna lennie, hiszen már addigra 3-4x jártak a jövőben, edzettek :S Lényeg, hogy majd kiderül, mi változott :) De most akkor azok voltak a jövőben, akiknek Kagetora segített? :S Mert az elég gáz XD
[spoiler]Ez igaz, viszont pont a videó megnézése után talákoztak Dholakival, addig a wise azt sem tudta h kik ők vagy h honnan jöttek, csak annyit h szarkeverők, a lényeg h sztem semmi olyat nem tettek ami a wise addigi döntéseit nagyban befolyásolta volna. Meg am, is az akkor történteknek Ageha-ék jelenjére nem lehetett semmi hatása. Most viszont a jelenben jól átrendezték a dolgokat...

A videón látható személyek közül az egyik biztos h Miroku, a másik kettő sztem a jövőben látott Dholaki és Janus, legalábbis van hasonlóság. Láttam olyan tippeket is, h a csaj, akit Ian meggyógyított, nem más mint Caprico... amit én erősen kétlek, bár lehet h magától is felébredt volna... de ha így van akkor egyre csak bonyolódik az egész :D  [/spoiler]

Zen

Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

chilip

Air Gear 229 - nagyon szeretném tudni mi a szent szart szív az író  :eek: :zomg: