Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

Zen

http://www.onemanga.com/Orange_Yane_no_Chiisana_Ie/

Az art szép, a viccek inkább aranyosak, mint viccesek, meg úgy az egész.

I like it,
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Én

NLZ

Quote from: Zen on 2009-05-03, 04:06:00
http://www.onemanga.com/Orange_Yane_no_Chiisana_Ie/

Az art szép, a viccek inkább aranyosak, mint viccesek, meg úgy az egész.

I like it,
Vicceskedünk, vicceskedünk?

Egyébként első fejezet nem rossz.
[reserved]

Zen

Akumetsu 92-97
Awesome mint mindig. :jee: Főleg a 97es vége.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

LuckyDingo

Bepótoltam 13 chapter Gantzot.. hát érdekes fordulatot vett a történet O.o[spoiler] Most már akkor nincs több Mission? :S Meg mi lesz a 2 kei-channal? :S[/spoiler]

Alkyra

Monster Hunter Orange:

Ezt gyorsan befejezték...Kár, remek lehetőségek voltak pedig benne.

LuckyDingo

Quote from: Alkyra on 2009-05-07, 09:10:59
Monster Hunter Orange:

Ezt gyorsan befejezték...Kár, remek lehetőségek voltak pedig benne.
Befejezték? 6chaptert bírtam, utána elkönyveltem Fairy Tail koppincsnak /tom hogy valami játék alapján készült, de akkor is/ és dobtam. Lehet egyébként, hogy jobban járt így, hogy gyorsan befejezték.

Zen

Quote from: LuckyDingo on 2009-05-07, 10:54:45
Befejezték? 6chaptert bírtam, utána elkönyveltem Fairy Tail koppincsnak
Fairy Tail nem koppint véletlenül valamit? :D
&fmt=1

LuckyDingo

Quote from: Zen on 2009-05-07, 10:56:44
Befejezték? 6chaptert bírtam, utána elkönyveltem Fairy Tail koppincsnak
Fairy Tail nem koppint véletlenül valamit? :D
Nem is tudom mire gondolhatsz? :O
Egyébként ha a OP-re akkor igen gyenge koppintás lett :ejj:   Ha másra, azt nem ismerem XD

Zen

OP + más szörnyvadász mangák.

Komolyabbra fordítva, ezek a ..khm, eccentrikus karakterek mind Luffytól erednek?
&fmt=1

NLZ

Quote from: Zen on 2009-05-07, 11:34:24
OP + más szörnyvadász mangák.

Komolyabbra fordítva, ezek a ..khm, eccentrikus karakterek mind Luffytól erednek?
Nem is, mert Szon Gokutól!

elkönyveltem Fairy Tail koppincsnak
Mivel ugyanaz rajzolta. :F
[reserved]

LuckyDingo

Quote from: NLZ on 2009-05-07, 12:13:58
Good day to you Mr. troll sir!
Képzeld tom... De éppen ez a ciki... hogy eddig minden mangája ugyanolyan volt..

NLZ

Quote from: LuckyDingo on 2009-05-07, 15:33:02
Quote from: NLZ on 2009-05-07, 12:13:58
Good day to you Mr. troll sir!
Képzeld tom... De éppen ez a ciki... hogy eddig minden mangája ugyanolyan volt..
:Kiraly:  Csak mert olyan jellegzetesen idióta stílusban rajzol fejeket. Legtöbb mangaka is ugyanolyanokat rajzol, csak az nem olyan szenbetűnő, mert jobban hasonlít a megszokott mangafejekhez.
[reserved]

Zen

&fmt=1

NLZ

[reserved]

SaiyaGin

Zen

&fmt=1

LuckyDingo

Quote from: NLZ on 2009-05-07, 15:52:27

:Kiraly:  Csak mert olyan jellegzetesen idióta stílusban rajzol fejeket. Legtöbb mangaka is ugyanolyanokat rajzol, csak az nem olyan szenbetűnő, mert jobban hasonlít a megszokott mangafejekhez.
Öhöm ^^ Szembetűnő :)
Amúgy meg nem a rajzstílus bassza a csőrömet, hanem hogy nem tud kiszabadulni a kis világából..  minden story szinte egyre megy. Főleg a Fairy Tail, Monster Soul és a Monster Hunter Orage olyan, mintha venné ugyanazt és kicsit mássá alakítaná. Mondjuk úgy, hogy a főszereplők szinte mindenhol tök ugyanolyanok. A Mellékszereplő csajok is.. Egyszerűen nem elég sokszínű ahhoz, hogy értelmeset is vigyen abba, ha valami újat elkezd.

NLZ

Tényleg? Akkor majd legközelebb nem nyilatkozok úgy, hogy nem olvastam Fairyn kívül egyiket sem. :D
[reserved]

LuckyDingo

Most lestem meg a Medaka Box című új manga oneshotját, amit elvileg hamarosan viszontláthatunk sorozatként is a WSJban. Érdekes... school lifeot még nem mutattak eddig egy tökéletes Student Council President /ez magyarul Hallgatói önkormányzat elnöke lenne?/ és a legjobb gyerekkori barátja szemszögéből :D

Várom, mit tudnak kihozni majd belőle :)

Dreamcleaver

Quote from: LuckyDingo on 2009-05-07, 21:45:28
Most lestem meg a Medaka Box című új manga oneshotját, amit elvileg hamarosan viszontláthatunk sorozatként is a WSJban. Érdekes... school lifeot még nem mutattak eddig egy tökéletes Student Council President /ez magyarul Hallgatói önkormányzat elnöke lenne?/ és a legjobb gyerekkori barátja szemszögéből :D

A tökéletes azt jelenti, hogy egy Uptight Smartass, vagy hogy van neki szép cicije meg feneke, és villogtatja a pantsu-t?  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

LuckyDingo

Quote from: Dreamcleaver on 2009-05-07, 21:53:52
Quote from: LuckyDingo on 2009-05-07, 21:45:28

A tökéletes azt jelenti, hogy egy Uptight Smartass, vagy hogy van neki szép cicije meg feneke, és villogtatja a pantsu-t?  :D
Azon kívül: gazdag, az egyik legjobb tanuló és mindenben a maximumot teljesíti? :D
+ amit te írtál ;)

NLZ

[reserved]

SaiyaGin

Quote from: NLZ on 2009-05-08, 10:40:15
Egy egy pontos helyesírási hibától nem lesz a helyesírás 1es.

Szóval nekem már semmit se szabad?  :bruhuhu:

Hogy ne csak offoljak: átrohantam az Unbalance x Unbalance meglévő fejezetein, én is csak azt tudom, mondani, amit már elmondtak előttem, az utóbbi fejezetek egyre zagyvábbnak találtam. Mondjuk szerintem a  pedofíliás beszólás elég vicces volt, ha belegondolunk, hogy [spoiler]egy jómunkásasszony felnőtt nő mondta egy másik jómunkásasszonynak felnőtt nőnek, majd pár mondattal később közölte, hogy az éjszakát a vita tárgyát képező "kiskorúval" szándékozik tölteni.  :D[/spoiler]

NLZ

A 60. fejezetnél belefáradtam az UxU-be, sok már ez a hülyeség. Picit pihentetem, addig olvasok Vagabondot, Angel Densetsut és Akumetsut. :)
[reserved]

Zen

&fmt=1

Member

NLZ

Hehe, Beelzebub még mindig pure win. :D  Valaki nyithatna neki egy topicot.
[reserved]