Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

chilip

HunterXHunter ittvolt a jó alkalom kiírni a hangyákat a sztoriból és tiszta lappal kezdeni, mikor nuke-olták a királyt erre MÉGERŐSEBBEN visszatér, már repülni is tud... :facepalm:

NLZ

Kongoh Bancho #60
:lol: :lul: :lul:
Gec, ez nagyon durva. :D Akár még külön is el lehet olvasni, mert nincs sok köze a sztorihoz, de nagyot röhögtem a fejezet végén. :D
[reserved]

chilip

lol Wolf Guy kurva jó :D Haguro kicsit bekattant :D

Zen

Na kíváncsi vagyok ki vagy mi fog felrobbanni. :D
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

NLZ

[reserved]

LuckyDingo

Wáá tök jó :D  Egy csapat folytatja a Franken Frant :) Remélem gyorsan és szépen dolgoznak. Hiányzott már ez a manga :D

Zen

In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Titkos

Quote from: Darkstar on 2010-03-26, 01:24:09
KxS 35

Hurr

Félek a más mangákból jól bevált "ez csak egy félreértés!", itt nem működni, meg pofa is kellene hozzá a srác részéről, azok után, hogy ő maga kérdezi, "melyik lyukba szeretnéd?". XD
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Zen

&fmt=1

chilip

Quote from: NLZ on 2010-03-22, 20:26:07
Kongoh Bancho #60
:lol: :lul: :lul:
Gec, ez nagyon durva. :D Akár még külön is el lehet olvasni, mert nincs sok köze a sztorihoz, de nagyot röhögtem a fejezet végén. :D

:borul: :D kibaszott jó ez a manga :D most kezdtem el olvasni és ilyen jókat rég röhögtem valamin :D

SaiyaGin

Bakuman 67: Fukuda eddig is a kedvenc szereplőim közé tartozott, de most még a szokásoson is túltett.  :Kiraly:

Bishop

Ao no exorcist: megint jó chapter volt, habár ezt a csajt annyira nem csípem, úgy vettem észre mostanába elég sok mangaba lesz a mester egy dögös csaj. Hol vannak a régi nagy mester figurák  :frown: Érdekes hogy a csaj tud Mephisto valódi kilétéről. Kicsit jöhetne gyakrabban is viszont, három hónapja ez az első új chapter.

NLZ

Lolwut, mi ez a szar új Ippó már? Nembaj, van Princess Resu viszont, az kárpótol.
[reserved]

LuckyDingo

Quote from: NLZ on 2010-04-07, 23:12:32
Lolwut, mi ez a szar új Ippó már?
Ipponak már régen feküdnie kellene.. és már szinte fix, hogy kiüti a majmot >_<
Fene a stamina boostját + a plotskilljét. XD

chilip

Prof. William

Franken Fran 29. Azt hittem hogy az egészséges babákkal lesz valami kavarás de szerencsére azt fejtették ki amire elsőre gondoltam amikor megismertem ezt az új metódust.
A tanúság meg hogy  "meg van az oka annak amiért az anyaméh biztonságában kell fejlődnie egy babának." teljesen ok.

Bishop

NLZ

Mely mangák vannak itt felsorolva? http://mangahelpers.com/s/sicknimmons/readonline/78572/6
Csak az Mx0-t ismerem fel. Meg a Mieru Hito, a K.O.Sen és az Akaboshi címét tudom elolvasni. :)
[reserved]

Zen

&fmt=1

chilip

na új Fairy Fail nem is volt olyan rossz, Erza vs Erza egész jó volt, meg kezdem megkedvelni a királyt :Kiraly:

Zen

Baby, please kill me
Dióhéjban: 4koma két loli osztálytársról, egyik hivatásos bérgyilkos, másik a barátja akar lenni. [spoiler]Később meg csak bosszút állni a verésekért. :D[/spoiler]
Sztem rohadt jó. :D
&fmt=1

LuckyDingo

Medaka Box 44. Most jött el az ideje, hogy véglegesen dobjam ezt a cuccot. Amikor egy jó ötletből átment godly fight mangába.. ok.. kibírom.. DE az, hogy 44 fejezet után minden korábbi boss visszatérjen allyként... /méghozzá azok is, akiket max 10-20 perce ütöttek ki.. vagy szúrtak le.../ komolyan mondom, ha ezt nem dobják ki Jumpból, akkor nem értem tényleg a WSJ olvasóit mi alapján szavaznak.

chilip

Guardian Dog hát ha 2 szóban kéne kifejeznem ezt a mangát: Birdy manhwa. eddig egész jópofa. szinte naponta jön hozzá új chapter, eddig 15 van kinn.

ed.: ja van új FREEZING is  :Kiraly:

Zen

&fmt=1

NLZ

Ppffff, mi a fasz ez Ippóban, szar a majom szive, vagy mi? :D

Quote from: chilip on 2010-04-13, 11:48:59
Guardian Dog hát ha 2 szóban kéne kifejeznem ezt a mangát: Birdy manhwa. eddig egész jópofa. szinte naponta jön hozzá új chapter, eddig 15 van kinn.
Hmmmm, fasza cucc, sokban hasonlít a Parasyte-ra. Már régóta keresek valami ilyen mangát. :) Köszi.

Eeee, most látom, hogy Guardian Dog 4 kötetes csak.  :bruhuhu:
[reserved]

Darkstar

Kissxsis 36
Nahát, mostmár a tanárnéni is "hivatalosan" rámászott. Ki hitte volna. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Titkos

Quote from: Darkstar on 2010-04-14, 21:39:26
Kissxsis 36
Nahát, mostmár a tanárnéni is "hivatalosan" rámászott. Ki hitte volna. :D

Link? :D
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん