Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

chilip

Air Gear 284 - Obama egy lány testében leereszkedik az ellenséges repülőgép-anyahajóra hogy az AT görkoris rossz fiúkat tinikkel (akiknek szintén AT-je van) leverje  egy géppuskával a kezében és közbe fellengzősen beszél hogy Amerika milyen király (a japó tinik meg helyeselnek) .....

ed.: btw remélem witch hunter mostmár folyamatosan fog jönni :)

új Hitman Reborn meg bullshit,[spoiler] előkerültek az új gyűrűk erre egymaga mindenkit bealáz az új főgenya, mintha semmit nem fejlődött volna a főhős, tehetetlenül dobálta sztem gravitáció manipulálással, semmi visszalövés vagy elrepülés[/spoiler]... szánalmas, tök jónak ígérkezett az új arc a jövőbeli szarság után erre ez ...

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2010-07-16, 07:12:12

új Hitman Reborn meg bullshit,[spoiler] előkerültek az új gyűrűk erre egymaga mindenkit bealáz az új főgenya, mintha semmit nem fejlődött volna a főhős, tehetetlenül dobálta sztem gravitáció manipulálással, semmi visszalövés vagy elrepülés[/spoiler]... szánalmas, tök jónak ígérkezett az új arc a jövőbeli szarság után erre ez ...
Igen, én is ezt éreztem. Hogy leverték a Maxi Kinget... aki mindent tud és iszonyat erős, erre jön egy másik mégimbább, még legyőzhetetlenebb valami, akinek még az ereje nem is teljes, de már így földbe tiporja az egész szereplőgárdát egy ütés.. nélkül. Tudom, hogy ez a shonen storyline éltetőereje, de nem így kellene, mert ez így tényleg nagyon bullshit. Most meg mi lesz a megoldás? Tsuna átváltozik a Primová? :D

Zen

Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Zen

In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

NLZ

Quote from: Zen on 2010-07-20, 20:31:42
Van új Bréker : O
Uuuubazdmeeeeeeg. :zomg:  Ez nagyon ott volt. Art most nem volt olyan erős, de a sztori többszörösen kárpótolt.

Reppost: Új KSKM is jó brutális. :)

Repost X Repost: Az Otaku no Musume-san olvasóknak ajánlom figyelébe a Nicchi Scans oldalán a június 13-ai bejegyzést, nehogy kimaradjon egy fejezet a számkavarás miatt.
[reserved]

chilip

új Reborn  ::) hát ez elég kézenfekvő volt, [spoiler]az öreghez mégcsak nem is kellett menni, házhoz jött gyűrűt upgradeelni a primo vérével felszerelkezve.... és mindenről tud....[/spoiler]

balu01

NLZ

Wolf Guy 67 is gyenge lett. Hiába akar nagy zomg lenni, nagyon gyenge lett a tálalás. Oké, hogy már le volt nekem spoilerezve, de akkor is lehetett volna jobb ennél. Úgy néz a ki a 64 az tényleg csak egy tévedés volt. Kár érte.

Tényleg, tudtok mondani jó mangákat, amik olyan rajzúak, mint amilyenek ezek az oldalak:
http://read.homeunix.com/onlinereading/?image=Wolf%20Guy/Wolf%20Guy%20c064/wolf_guy_v07_120_121.png&server=nas.html
http://read.homeunix.com/onlinereading/?image=Wolf%20Guy/Wolf%20Guy%20c064/wolf_guy_v07_125.png&server=nas.html
http://read.homeunix.com/onlinereading/?image=Wolf%20Guy/Wolf%20Guy%20c064/wolf_guy_v07_126.png&server=nas.html

Tudom, nagyon belebuzultam ebbe, nem tudok tenni ellene. :D

Van új Farmland Moe, nem is volt olyan vészes. De sejteni lehet, hogy hogy mi fogja megtörni az egyszerű hétköznapokat.

Jah, meg végre van új GTO: Shonan 14 Days is. A 22es fejezet elég fostos minőség, a 23as már tűrhető. Aztán lehet, hogy régebb óta van, csak most került fel Unixra.
[reserved]

Junchi

:zomg: :zomg: :zomg: :zomg: :zomg:

Mikre nem bukkan az ember, ha elég figyelmes: http://myanimelist.net/manga/15916/Waga_Tousou (Érdemes az authors részét is megtekinteni, az az igazi WIN! :3)

Vajon hol lehet elolvasni? :D

NLZ

Érdekes ez a Telepathic Wanderers, vagy más néven Nanase. Első fejezet nem nagy szám, aztán egész érdekes lesz. Sajna a vége tragédia, több értelemben is. Valsz kaszát kapott, azt a készítő "jól" el akarta intézni az egészet. Kár érte, olvasgattam még volna. 7/10
Tetszenek az ilyen szuperképességes, fantáziás (vagy mi jó szó erre?) mangák, amik nem fostos shounenek, kár hogy ritkák.
[reserved]

Prof. William

Mirai Nikki 54

Ennyi fordulatot egy fejezet alatt... Most már tényleg nem tudom mi lesz a vége...

Junchi

Gantz 322

Épp, mikor kezdett volna megint jó lenni, ismét visszasüllyed hígfosba... Szal [spoiler]azért kellenek az emberek az idegeneknek, hogy megkajálhassák őket? Marha eredeti, mondhatom...  ::)[/spoiler]

Prof. William

Quote from: Junchi on 2010-07-30, 10:39:18
Gantz 322

Épp, mikor kezdett volna megint jó lenni, ismét visszasüllyed hígfosba... Szal [spoiler]azért kellenek az emberek az idegeneknek, hogy megkajálhassák őket? Marha eredeti, mondhatom...  ::)[/spoiler]

Azért ha már egy bolygóközi utazásra képes fajról van szó az ember azt hinné hogy legalább a csirketettenyészést megtanulták mellé.  :szemuveges:

chilip

új Air Gear chapter

[spoiler][/spoiler]

[spoiler=bővebben]MI A FASZ EZ? VÉGRE KÉSZ A STORM REGIALA ÉS ERRE 1 KÓSZA GOLYÓ EGY FEGYVERBŐL TÖNKRETESZI A MAGJÁT??  :zomg: :falba: :comp:[/spoiler]

chilip

d-d-d-DOUBLE POST!!!

van új bréker by A-Team

NLZ

Nem rossz, nem rossz, de valahogy nem az igazi.

Witch Hunter c50 viszont vicces volt, főleg a bónusz oldal. :D
[reserved]

Zen

&fmt=1

Zen

&fmt=1

NLZ

Hoshi no Samidare - No itt a vége, fuss el vége. Jó cucc volt, voltak szép pillanatai. Kapjon egy 9/10-et, mert úgy érzem, lehetett volna kicsit jobb is.
[reserved]

chilip

HÓLÉÉÉ SÍÍÍÍT Veritas most nagyon beindult  :whoah: Fire Dragon nagyon nagy szarban :D Vera meg  :zomg:

[spoiler]most leöli az összes diákot vagy mi?[/spoiler]

NLZ

Jah, fasza a sztori megint, kár hogy ritkásan jön. Remélem hamar találnak cleanereket, mert akkor valsz megcsinálják újra a takubonból (vagy hogyhíjjákból) az első kötettől kezdve, amiben elvileg van pár extra oldal fejezetenként.

De egyébként annyira nem vagyok elájulva tőle, Dredshi scan munkássága között viszont találtam pár érdekes darabot, pl
Legend of Tyr - a kovács kissebb fia, követve bátyja példáját, elszökik othonról, hogy felcsapjon zsoldosnak. Nem nagy szám eddig, csak érdekes, bár még nagyon az elején járunk.

The Legend of Maian - A világ legerősebb boszorkány/mágusnője el lett zárva egy varázslattal ezer évre, de aztán kiszabadította egy fiú. A különleges helyzetbe kerülnek, így aztán együtt kell maradniuk, mert a fiúban van elzárva a főhősnő varázsereje, amit csak egy csók szabadít ki ideiglenesen. Persze a nő egy világuralomra törő vágyait megőrizte, így a történet kb arról szól eddig, hogy elindultak megkeresni a 11 halhatatlan katonáját, akik szétszóródtak a világban.
A mangaka szeret csöcsöket rajzolni, szal tejcsárdák vannak, és lolik, ráadásul ehhez az ecchi alaphelyzethez hozzájárul, hogy a főhősünk látens buzi. Az eleje kicsit nehezen indul be és mostani rész egy elég picsadrámás, de egyébként jó olvasmány, sok vicces jelenet van.

Usagi Drop - Nagypapi meghal, hátrahagyva egy kisgyereket, aki elvileg az ő lánya. Mivel senki se akarja a lányt átvenni, ezért a 30 éves unoka úgy dönt, hogy biza ő lesz majd a nevelője. Kb ennyi az egész, arról szól a történet, hogy hogyan birkózik meg főhősünk ezzel a nevelőségbe csöppenéssel. Aranyos sztori, joshei létére nagyon tetszett, szal bárkinek ajánlom nyugodt szívvel, kivéve az aberált állatoknak, akik a kislányról akarnának fantáziálni.

Hell Blade - Ebből sincs sok, és lehet nem is lesz, de azért hátha. Annyi volt eddig, hogy Hasfelmetsző Jack idejében vagyunk, egy őt kereső nyomozó a főhős, aki elég beteg útra kezd eltérülni, mert valami nőszeméllyel fekszik össze. Két fejezet van, szal nem igazán tudok többet mondani anélkül, hogy elmondanám az egészet.

Jah, meg ugye a Witch Huntert is ők csinálják, de gondolom róla nem kell nagyon leírást adnom, sokan ismerik.
[reserved]

Member

NLZ

Köszönöm. :D

Jááááááj, ez a Keiji gecinagy! :D  Oké, igazából csak azért vagyok ilyen lelkes, mert nemrég futottam bele két ilyen kretén oldalba a scanlatorok részéről:
http://www.mangafox.com/manga/kenji/v06/c010/23.html
http://www.mangafox.com/manga/kenji/v07/c001/21.html
Igazából nem nagy szám, elején egy kis pöcs gyerekről szól, aki lekungfuzza az őt buzeráló rosszfiúkat. Mikor először megláttam, csak röhögtem, hogy mi ez a szar, hanyagoltam is utána hónapokig. De most újra belefutottam, mert elég sok a szabadidőm. Szerencsére hamar van egy timeskip, csak akkor meg a kis pöcs feje átalakul egy selyemfiúévá. Igazából az egész manga arról szól, hogy a nagypapi kiskorában tanít neki egy kis kungfut, azt ő meg beleszeret. Szal tanul harcművészeteket, közben mindenféle balhéba keveredik, összefutva mindenféle fura szerzettel. Alapvetően olvastatja magát, sajna nincs meg végig az a humor, mint az elején. Most a közepénél járok az eddig elkészült scanoknak, ha valami bődületes nagy változás lenne, akkor még írok róla.
[reserved]

chilip

annyira szánalmas most a holyland hogy az elképesztő. bemegy dojo-ba az utcai harcos veterán és profi boxoló/kick-boxoló akinek karate technikái is vannak magas szintre begyakorolva és egy noname hülyétől kikap csak mert "guest effect" és egyéb hülyeségek. elegem van ebből a fosból, minden jöttment összeveri már a főhőst. ha javul szóljatok, addig nem olvasom már...

NLZ

Olyan ez, mint a kullámvasút: Néha badass, máskor meg egy csicska szar. Majd lesz itt még hullámhegy, ne aggódj. És hullámvölgy is...
[reserved]

Acchan

Gunjo

Végre kijött a 3. chap is!  :whoah:
Ez most egy ügyes flashback volt, ami csak még inkább árnyalta a képet a két főszereplőnő fura viszonyáról. Tűkön ülve várom a folytatást.  :smile:

Egyébként az alapsztori:
Egy heteró nő megkéri azt a nőt, aki már évek óta szerelmes belé, h ölje meg a vadállat férjét. A történet a gyilkosság után veszi kezdetét, a gyilkosság körülményeit is visszatekintésekből ismerjük meg.

Az art vmi iszonyat jellegzetes: a mangaka nem átallott csúnyácska arcokat rajzolni a karaktereinek, elálló füleket, és néhol olyan kontúrokat használ, h az én füleim is kettéállnak tőle.  :D

Nem tudom, mi sül még ki ebből, de egyre izgalmasabb!  :jee:

NLZ

Threads of Time - Kis kuki visszarepül az időben jópárszáz évet, hogy a mongólok hódításánal korába kerüljön a fasz rosszabbik végére. Meg van valami mongol puni is, aki nagyon nagy feminista és hadvezérkedik. Aztán a kettőt össze-össze hozza a sors. Egyébként egy háborús manwha. Nem egy könnyed darab, eléggé depresszív.
[reserved]

Acchan

Quote from: NLZ on 2010-08-17, 00:47:18
Egyébként egy háborús manwha. Nem egy könnyed darab, eléggé depresszív.
Sűrűn kerül a kuki és a puni a f@sz rosszabbik végére?  :lul:

Wangood

Business Gamer   :haha:
Nem best of kategóriás, de elvoltam vele, ráadásul 11 chaptert bárkinek könnyen bevesz a gyomra. Egyébként három srácról szól, akik pénzügyi gondok miatt egy alvilág által szervezett bunyósorozatban vesznek részt. Ehhez jön még az ehhez kötelező morális kérdésköteg (Meddig mennél el egymilliárd yenért? Tudnál ölni érte? stb). A rajzba annyiban tudnék belekötni, hogy időnként semmi környezet nincs, üres kockába dumálnak/bunyóznak. Egy 8/10-re azért jó volt.  :jee:

chilip