Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

chilip

új Sora no Otoshimono még csak RAW van de... OH MY GOD WUT  :zomg: :lazza:

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

SaiyaGin

Nem gondoltam volna, hogy valaha előkerül az a téma a Conanben, amiről a 793-795. fejezet szólt.
[spoiler]Twincest.[/spoiler]

Squazee2005

Gosho nagyon cseles volt. Vajon az animében hogy fogják megoldani egy valószínűleg fontos szereplő bemutatását ennek az ügynek a kihagyásával? Újat csinálnak, mint Akeminél? Vagy csak a csókot hagyják el?  Feladták a leckét.

Mondanom se kell, 800. fejezet hype!!!  :hopp:

SaiyaGin

Quote from: Squazee2005 on 2011-11-03, 00:04:33
Gosho nagyon cseles volt. Vajon az animében hogy fogják megoldani egy valószínűleg fontos szereplő bemutatását ennek az ügynek a kihagyásával? Újat csinálnak, mint Akeminél? Vagy csak a csókot hagyják el?  Feladták a leckét.

Mondanom se kell, 800. fejezet hype!!!  :hopp:

[gyenge poén]Majd a csókot kicenzúrázzák a részből valahogy, pl. a párocska elé besétál egy random Gundam-cosplayer, ezzel eltakarva őket a nézők elől. [/gyenge poén] (Csak sajnos ez a probléma lényegi részére nem kínál megoldást. ^^")

Btw, kéne írnunk valamit a filmről, nem?

Megmurdel

chilip

Magician-ban most a csata megrajzolása eddig marha bejövős  :jee: és edermask se MÉGNAGYOBBal válaszol hanem koncentrált skill-el szóval igen, elégedett hümmögést váltott ki belőlem ez a harc :)

kada

A Fairytale for the Demon Lord 25:
Megvolt végre a pofáraesés ami egy ideje sült.
Innen úgy egy világvége lenne stílusos és The End.  ::)
[spoiler]Bár ha nagyon akarja, még innen is ki lehet forgatni úgy hogy ne legyen rossz.[/spoiler]

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kada

Quote from: Darkstar on 2011-11-07, 16:45:13
Rika 7
Now we're talking.
*elolvassa a manga leírását*
*megnézi ki miatt is keresett rá*
[...]

De csak hogy ne játszam a teljesen érinthetetlen deepfagot (csak a majdnem-et):
B Gata H Kei(296-300 avagy 108):
Történt hogy láttam mangareaderen hogy érkezett új rész, vajon anime óta történt valami érdekes, vagy csak rétestészta.
Kétszeresen lepődtem meg:
1) már az első oldalon kiderült hogy jellemfejlődés volt.
(Vissza kellett hozzá olvasnom pár részt hogy megtaláljam pontosan, így már nem mondhatom hogy csak 1 chaptert olvastam, föleg ahogy számoznak)
2) ez volt a vége, jó az időzítésem.

Aki az animét egy rész után(/alatt/elött) dobta, az persze ezt se olvassa.

Darkstar

Quotecategories
Brother Complex Incest Inferiority Complex Middle School Partial Nudity Restrained Love Siblings Sister Complex Talented Male Lead Voyeurism
Mi utalt rám?  :D
De egyébként jó a story, legalábbis nekem bejön.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kada

Quote from: Darkstar on 2011-11-07, 17:42:45nekem bejön.
Az a lényeg.
Meg hogy tiszteletben tartsuk egymás elmebajait.
Valamennyire  :P

chilip

Ratman 03 - asszem imádni fogom ezt a mangát :D honnan szedte elő a henchman a füstgránátot lol tök komoly a helyzet erre jön a retardált minion

Darkstar

KissxSis 54

Ugyan sejtettem, hogy ez lesz, de azért szakadjanak meg, utálom, amikor egy havi maga cliffhanger-el ér véget.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kada

Hol hangol itt cliff?
Köv. részben a néni (sebaj hogy fiatalabb nálam) minden összeszedett bátorsága elillan, vagy ha mégse akkor ott a kétsok akadály amit ki kéne kerülni.  ::)

Darkstar

Majd meglátjuk, Kiryuu sensei okozott mar meglepetéseket.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Megmurdel

Quote from: chilip on 2011-11-08, 12:01:57
Ratman 03 - asszem imádni fogom ezt a mangát :D honnan szedte elő a henchman a füstgránátot lol tök komoly a helyzet erre jön a retardált minion

+1 best :D azok közül amiket mostanában kezdtem el :D

Megmurdel

Quote from: kada on 2011-11-08, 17:36:06
Hol hangol itt cliff?
Köv. részben a néni (sebaj hogy fiatalabb nálam) minden összeszedett bátorsága elillan, vagy ha mégse akkor ott a kétsok akadály amit ki kéne kerülni.  ::)

még a 2 is elég de maaaaaaaaajd kiderül :D

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Megmurdel

chilip

Katekoyo Hitman Reborn - hát azért nem kéne a főhőst minden "arc" elején nerfelni ennyire, eddig megküzdött azért amit tud de mintha minden sztori elején semmivé lenne ez

amúgy a mostani chapter vége az nekem nagyon tetszett :)

Megmurdel

Quote from: chilip on 2011-11-10, 21:16:11
Katekoyo Hitman Reborn - hát azért nem kéne a főhőst minden "arc" elején nerfelni ennyire, eddig megküzdött azért amit tud de mintha minden sztori elején semmivé lenne ez

amúgy a mostani chapter vége az nekem nagyon tetszett :)

végre lesz valami érdekes de majd meglátjuk :D

Darkstar

Tetsunagi kooni

Mint a legtöbb Ume manga, ennek sem a szövevényes story és a pörgő akció a lényege, mert az nincs is. Viszont a szívre nagyon veszélyes és nem tudom abbahagyni a vigyorgást, amikor olvasom.  :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

[reserved]

Darkstar

Hoshikawa Ginza 14

Sokminden nem történt, de a vége alapján a következő pár ch érdekes lesz.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kada

Quote from: Darkstar on 2011-11-11, 21:02:25
Hoshikawa Ginza 14

Sokminden nem történt, de a vége alapján a következő pár ch érdekes lesz.
[spoiler]BUSTED[/spoiler]
Elsőre nem jutott eszembe hogy erről a mangáról már írtál, megnéztem a végét.
Háttő...

Darkstar

:Kiraly:

Csók volt már korábban is, de Otome ennyire még nem indult be egyszer se. Meg most ott ez a másik csaj is. Szóval várom a következő chaptert :D

Ed.: welp, most látom, hogy korábban már linkeltem ezt az oldalt. De úgy tűnik még mindig tetszik. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Bishop

Remélem Skull megmutatja hogy nem hiába Arcobaleno

Megmurdel

ratman 04 :D annyi poén nem volt most benne de nembaj hamarabb kéne jönnie a kövi chapternek :D

kada

Quote from: Megmurdel on 2011-11-15, 12:02:50ratman 04 :D
Kapott enni a csajtól...
A másik lány is megosztotta vele a kajáját...
És a srác még panaszkodni merészel?!  :Eztneked:
[spoiler] :P[/spoiler]