Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kada

chilip

Magi HAHAHAHA Sinbad hogy beszopta most áááá :Kiraly:

Bishop

Örülök hogy nem csak én olvasom, hát kíváncsi vagyok Sinbad hogy magyarázza ki magát ebből :D Jaffar arca pricless.
Amúgy csak engem emlékeztetett az új herceg Zukora az Avatarból?

NLZ

Quote from: Bishop on 2012-03-20, 10:27:28
Örülök hogy nem csak én olvasom, hát kíváncsi vagyok Sinbad hogy magyarázza ki magát ebből :D Jaffar arca pricless.
Amúgy csak engem emlékeztetett az új herceg Zukora az Avatarból?
Kicsit. :)

City of Dead Sorcerer: 2030-ra jön csak a Diablo 5 xD

Új Magi megint jópofa :)
[reserved]

Darkstar

Hentai ouji 09

Látszik, hogy a fazon rendszeresen rajzol (jó) hentait is. Nyamm
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kada

Minamoto-kun 25
Ééés igen!
[spoiler]Ééés NEM! [/spoiler]

Megmurdel

Quote from: kada on 2012-03-23, 19:31:09
Minamoto-kun 25
Ééés igen!
[spoiler]Ééés NEM! [/spoiler]

kár érte de azér reménykedtem benne 1 darabig de nemazér mondom elvileg 14 csajt kell letudni és eddig 1-re elment 25 chapter a semmibe arra h eljusson a célig és megzavarják XD --> ugy nem lesz 1 hamar vége aminek örülök persze de lassan letudhatná már v kapja el Kaoruko-t :D nekem azis megfelel  :szemuveges:

kada

WTS Tesco Value Spoiler Tags.

This message has been brought to you by the Spoiler Tag Crusader

Darkstar

[spoiler]De hogy miért az aunt blockolta, azt nem tudom...[/spoiler]
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kada

Quote from: Darkstar on 2012-03-24, 11:57:11
[spoiler]De hogy miért az aunt blockolta, azt nem tudom...[/spoiler]
Biztos így volt?
[spoiler]Nekem úgy tűntt hogy anyuci akart hirtelen hazamenni, és aunt csak az ostort szedi elő a tehettségtelen szolgának.[/spoiler]

Prof. William

Cross Make mangák

A Freezing rajzolója elkezdett doujinokat rajzolna a saját mangáiból. A mangákban minden benne van ami a sima mangákból kimaradt. Láthatjuk Kazuya "beavatását" meg hogy milyen az amikor egyszerre két csaj dolgozik rajta alternatív módszerekkel a limiter kérdés eldöntése végett... De láthatjuk hogy Satellizer milyen jóban volt anno a tesójával...

Persze a többiek se maradnak ki. A fejezetekben feltűnik kb mindenki a rajzoló eddigi összes műveiből (Freezing, Aflame, Re:Birth) stb csak kissé oldottabb hangulatban.

Azt hiszem törvénybe kellene iktatni hogy minden sikeres rajzoló csináljon pár doujint a saját mangájából.

Megmurdel

Kiss x Sis 59

[spoiler]nah most 1 kövi szintre léptek, micsoda megoldás volt ez XD [/spoiler]

nagyon faszás chapter volt csak így tovább

Darkstar

Quote from: Megmurdel on 2012-03-26, 23:52:46
Kiss x Sis 59

[spoiler]nah most 1 kövi szintre léptek, micsoda megoldás volt ez XD [/spoiler]

nagyon faszás chapter volt csak így tovább

Niiiice  :appl:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Freaks' Squeele 15
Szokás szerint kurvajó :)
[reserved]

chilip

az :)

van új Freezing BTW :D hatalmas összeesküvések, de a novák még mindig sehol :D csak a csöcsös, superpowered iskoláslányok maradtak meg :D

SaiyaGin

Quote from: chilip on 2012-03-29, 18:22:07
az :)

van új Freezing BTW :D hatalmas összeesküvések, de a novák még mindig sehol :D csak a csöcsös, superpowered iskoláslányok maradtak meg :D

Elizabeth istenítését továbbra se tudom komolyan venni azok után, amit a történet elején művelt.

Megmurdel

LuckyDingo

Medaka Box 140 - LIFE IS EPIC.. meg ez az oldal is :D
Vigyázat spoiler!
http://www.mangareader.net/medaka-box/140/20

És ami vicc, hogy még mindig nincs vége. :D

Megmurdel

Quote from: LuckyDingo on 2012-03-30, 12:55:53
Medaka Box 140 - LIFE IS EPIC.. meg ez az oldal is :D
Vigyázat spoiler!
http://www.mangareader.net/medaka-box/140/20

És ami vicc, hogy még mindig nincs vége. :D

[spoiler]ennek mindenki örül sztem de am erre várt már mindenki asszem ugyh ideje volt[/spoiler]

kada

Quote from: LuckyDingo on 2012-03-30, 12:55:53
Medaka Box 140
[spoiler][/spoiler]

The World God Only Knows 183:
:zomg:
Ismeretlen őrület miatt az utóbbi néhány részt olvastam, és most ezzel megkoronázva...
Vagy nem kéne az éjszaka közepén felébredve friss mangákat keresni, vagy zseniálisan kiásta magát a manga az alapszintű előítéleteimet kihasználva, játszva velük és...
Sajnos a rész magában sokkal kevesebb, így ajánlani csak úgy nem tudom, valahol az aktuális plotline felétől(?fenetudja) csatlakoztam be és már arra is épített a mai.

chilip

:lol: http://mangafox.me/manga/sun_ken_rock/v01/c003/17.html ez az oldal és az utána levő :D

más:
Girls of the Wilds - martial arts webtoon, elég bullshit az alapfelállás (szupersuli csak lány, most lett co-ed, egyedüli fiú az osztályban, "Queen" szuperharcos dúsgazdag bombanő school-idol stb.), de jópofa olvasni és van pár igazi élet szagú dolga

chilip

http://mangafox.me/manga/sun_ken_rock/v03/c015/10.html

:eek: FUUUUCK YEAAAAAAH! moment :D kár hogy nem olvastam előbb  :szemuveges:

ed.: új knight run lol, én is sajnáltam őket a végén :D

Megmurdel

TLRD 18
awesome  :Kiraly: mondjuk már ideje volt 1 új chapternek

Prof. William

Quote from: kada on 2012-02-05, 15:15:43
Aku no Hana
QuoteTakao Kusuga steals a pair gym clothes of the girl he likes, the next day the girl that sits behind him reveals that she saw everything. Now if he doesn't form a "contract" with her, she is going to tell.

Adott a szokásos egyenközépiskolás looser hogy könnyen azonosulhasson vele az olvasó, a poén kedvéért egy másik kor és kontinens OMGDEEP könyveit olvassa mert ő nem olyan hülye mint az osztálytársai, hanem egy egyedi kis hópihe.
Adott egy csajszi, akiről az elején csak annyit tudni hogy nincs pasija, van tornaruhája, és csinos.
Adott egy másik csajszi, aki meg a 10-es skálán 11-es megfélemlítést vett fel karaktergenerálásnál, beáldozva érte az összes SAN pontját. És unatkozik.

Na a történet innen eszkalálódik egyre jobban...

Úgy tűnik a Vertical (http://www.vertical-inc.com/) licencelte szóval érkezni fog az angol kiadás. Tuti vétel lesz. :)

chilip

BWUHAHAHA ez a Sun-Ken Rock isteni, amekkora trollkodások itt folynak  :lol:

NLZ

[reserved]

Prof. William

Freezing

Először colt a Acccel... Azután jött a Double Accel... aztán a Tripla Accel és most hölgyeim és uraim! A FULL QUADRUPLE ACCEL!

A végén meg majd Satella biztos megtanulja az INFINITE ACCEL! -t és probléma megoldva.

SaiyaGin

Quote from: Prof. William on 2012-04-05, 09:31:10
Freezing

Először colt a Acccel... Azután jött a Double Accel... aztán a Tripla Accel és most hölgyeim és uraim! A FULL QUADRUPLE ACCEL!

A végén meg majd Satella biztos megtanulja az INFINITE ACCEL! -t és probléma megoldva.

Satella mellei eddig is nagyobbak voltak a fejénél?  :gyagya:  ^^"

Acchan

Quote from: SaiyaGin on 2012-04-05, 18:30:55
Satella mellei eddig is nagyobbak voltak a fejénél?  :gyagya:  ^^"

:lol:

2. évadot. MOST.  :D