Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

Megmurdel

Girls of The Wild's 42 kezdhetnék már a selejtezőket

Darkstar

Trinity Seven 16

Tits, headmaster being awesome, loli grimoire, random dragon(?).
Mi más kene még?  :Kiraly:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kada

Quote from: Darkstar on 2012-06-09, 11:10:43
Trinity Seven 16

Tits, headmaster being awesome, loli grimoire, random dragon(?).
Mi más kene még?  :Kiraly:
Kérdezni kell?
Terülj-terülj asztalkám varázslat!  :angyali:

16-os részt megnéztem ha már ajánlottad, semmi különös(?) de végülis poén amellett hogy "hű-de-rossz-kislány-vagyok" és ehhez képest mégse volt elfenekelve...
Első részbe belenéztem, reggeli... témánál vagyunk, de mintha nem így kéne a reggeli tejet beszerezni. Bár ki tudja...

edit: na, nem is olyan rossz a humora

Megmurdel

Minamoto 35 hát igen 9 lap csak arra volt elég h levegye a pólóját  ^^"

kada

Quote from: Megmurdel on 2012-06-10, 13:23:17
Minamoto 35 hát igen 9 lap csak arra volt elég h levegye a pólóját  ^^"
De legalább ötletes volt a srác.
Haladás.

kada

Maoyuu Maou Yuusha - Kono Watashi no Mono Tonare, Yuusha yo Kotowaru! 14
Hát, ez nem All According To Keikaku
de azért This Is Within My Expectations!  ::)

[spoiler]Mennyivel simább lett volna, ha csendben marad  ::)[/spoiler]

Megmurdel

Quote from: kada on 2012-06-12, 10:02:16

Meg kell h mondjam én meg tökre nem számítottam erre :D

viszont[spoiler]az lett vna talán a legegyszerűbb télleg de jobb is volt így h szentbeszédet tartott mindenkinek ^^[/spoiler]

kada

Quote from: Megmurdel on 2012-06-12, 12:38:55

viszont[spoiler]az lett vna talán a legegyszerűbb télleg de jobb is volt így h szentbeszédet tartott mindenkinek ^^[/spoiler]
define "jobb"...  ^^"

Ha úgy érted hogy nem unalmas, akkor  :kocc:, de egyébként...  ::)

Megmurdel

Quote from: kada on 2012-06-12, 12:53:21
Quote from: Megmurdel on 2012-06-12, 12:38:55

define "jobb"...  ^^"

Ha úgy érted hogy nem unalmas, akkor  :kocc:, de egyébként...  ::)
[spoiler]jah lehet így is érteni :D de inkább a szentbeszéd minthogy baja essem kicsit uncsi way volt de safe és nálam a safen lenne a hangsúly[/spoiler]

kada

Quote from: Megmurdel on 2012-06-12, 13:42:05[spoiler]jah lehet így is érteni :D de inkább a szentbeszéd minthogy baja essem kicsit uncsi way volt de safe és nálam a safen lenne a hangsúly[/spoiler]
Nem értek egyet.
[spoiler]Volt egy terv, hogy átadják, aztán az ország határán kívül kiszabadítják.
Ha szép csendben megoldják (és mondjuk vallási buzgóságot színlelve elémennek hogy a nép ne tudjon így összegyűlni), akkor vészes baja tán nem esett volna.

Most? Eretnek király eretnek alatvallói elkergették a kb pápai bullával érkező küldöttet eretnek országukból? Olyan keresztes hadjáratnak kell ebből lennie, hogy öröm lesz nézni! És akkor még nem számoltam hogy DémonÚrnő még nem rázta gatyába szép lassan vérszomjasabb népét, akik ha meghalják a belharc hírét...[/spoiler]

Megmurdel

Quote from: kada on 2012-06-12, 14:28:56
Nem értek egyet.
[spoiler]Volt egy terv, hogy átadják, aztán az ország határán kívül kiszabadítják.
Ha szép csendben megoldják (és mondjuk vallási buzgóságot színlelve elémennek hogy a nép ne tudjon így összegyűlni), akkor vészes baja tán nem esett volna.

Most? Eretnek király eretnek alatvallói elkergették a kb pápai bullával érkező küldöttet eretnek országukból? Olyan keresztes hadjáratnak kell ebből lennie, hogy öröm lesz nézni! És akkor még nem számoltam hogy DémonÚrnő még nem rázta gatyába szép lassan vérszomjasabb népét, akik ha meghalják a belharc hírét...[/spoiler]
[spoiler]Ha maradtak volna az eredeti tervnél az lett vna a safest ugyh értem az ellenkezést szal teljesen jogos főleg ha az ember a nagy képet nézi (mármint ha az egész Winter Nation-t nézzük mert így tuti valami háború lesz belőle)de ha nálam csak az a kari volt fontos akkor helytálló és ezaz egész amolyan szándékos hergelés volt mert szerintem számítottak arra h kiállnak érte vagy talán még a kiszabadítását is tervbe vették. Amit meg el akartak érni azt elis érték kaptak egy indokot a háborúzáshoz[/spoiler]

kada

Quote from: Megmurdel on 2012-06-12, 15:11:51
Nem értek egyet.

[spoiler]Ha maradtak volna az eredeti tervnél az lett vna a safest ugyh értem az ellenkezést szal teljesen jogos főleg ha az ember a nagy képet nézi (mármint ha az egész Winter Nation-t nézzük mert így tuti valami háború lesz belőle)de ha nálam csak az a kari volt fontos akkor helytálló és ezaz egész amolyan szándékos hergelés volt mert szerintem számítottak arra h kiállnak érte vagy talán még a kiszabadítását is tervbe vették. Amit meg el akartak érni azt elis érték kaptak egy indokot a háborúzáshoz[/spoiler]
Megintcsak ellenvélemény, feltéve hogy nem értettem félre.
[spoiler]Hőseink & Winter Nation: sunyiban elküldeni, sunyiban kiszabadítani hogy még nem is okolhatóak érte: perfect.

Az egyháznak pedig Crimson Schoolar személye, és a tanításai voltak a fő veszély. A déliek függőséget csökkentette a középső tartományoktól, és ezáltal indirekt az egyháztól. Erősödtek a déli államok. Erősödő polgárság. Kibillenő egyensúly. Amikor ilyen erős az egyház, azt szereti ha senki nem lesz erősebb főleg ha nem az aktuális rend kárára, márpedig itt többszörösen ez történik, és akkor még az erősödő polgárság jelentett tényleg valós veszély nem is hangsúlyoztam ki kellően.
Ha kiiktatják a Scholart, és gátat szabnak a mindenféle leleménye terjedésének, azzal kellően megoldanák a problémát.
Valamint szerintem inkább a démonok által visszafoglalt város ellen készülnek, főleg ha megtudják milyen nagy HERESY folyik ottan.
Ha megtudnák hogy Scholar = Úrnő, és mi az igazi terve... Na akkor lenne aztán az igazi nemulass, ha felismerik mennyire fenyegeti az egész feudális és intézményes egyházi rendszert. Elvégre az "előkészületek" miatt is mennyire ugrottak.[/spoiler]
edit: nagyon sok itt a Ha, reading too much into it?

Megmurdel

Quote from: kada on 2012-06-12, 15:42:32
Quote from: Megmurdel on 2012-06-12, 15:11:51
Nem értek egyet.

Megintcsak ellenvélemény, feltéve hogy nem értettem félre.
[spoiler]Hőseink & Winter Nation: sunyiban elküldeni, sunyiban kiszabadítani hogy még nem is okolhatóak érte: perfect.

Az egyháznak pedig Crimson Schoolar személye, és a tanításai voltak a fő veszély. A déliek függőséget csökkentette a középső tartományoktól, és ezáltal indirekt az egyháztól. Erősödtek a déli államok. Erősödő polgárság. Kibillenő egyensúly. Amikor ilyen erős az egyház, azt szereti ha senki nem lesz erősebb főleg ha nem az aktuális rend kárára, márpedig itt többszörösen ez történik, és akkor még az erősödő polgárság jelentett tényleg valós veszély nem is hangsúlyoztam ki kellően.
Ha kiiktatják a Scholart, és gátat szabnak a mindenféle leleménye terjedésének, azzal kellően megoldanák a problémát.
Valamint szerintem inkább a démonok által visszafoglalt város ellen készülnek, főleg ha megtudják milyen nagy HERESY folyik ottan.
Ha megtudnák hogy Scholar = Úrnő, és mi az igazi terve... Na akkor lenne aztán az igazi nemulass, ha felismerik mennyire fenyegeti az egész feudális és intézményes egyházi rendszert. Elvégre az "előkészületek" miatt is mennyire ugrottak.[/spoiler]
edit: nagyon sok itt a Ha, reading too much into it?
[spoiler]Jah a démonok elleni harc mértékekkel nagyobb fontosságú de a történtek egy bizonyos helyen már össze is vannak kötve :D btw az egyházat a mittomén melyik nemzet királya uszította Winter Nation-re akinek meg a régi rendszer visszaállítása a cél v a behódoltatás de sztem ezt már kellően meg is tárgyaltuk
a kérdésedre meg inkább azt mondom h not too much but enough ... for now
és most már rohattul elakarom olvasni a kövi  chaptert  ^^ de mintha kicsit hamarabb kaptunk vna chaptert ami jó dolog[/spoiler]

Megmurdel

Girls Of The Wild's 43 [spoiler]Dal Dal you DID it :D[/spoiler]

chilip

kada

Quote from: Megmurdel on 2012-06-15, 19:22:17
Random belenéztem.
[spoiler=marhanagy kép][/spoiler]
^THIS
Nem egy gagyi Accel World ahol a főszereplőt az első részben ahelyett hogy keresztre feszítenék sajnálják, ilyen a normális reakció hasonló esetben!

Megmurdel

Quote from: kada on 2012-06-15, 22:16:54
Random belenéztem.
^THIS
Nem egy gagyi Accel World ahol a főszereplőt az első részben ahelyett hogy keresztre feszítenék sajnálják, ilyen a normális reakció hasonló esetben!
Why just random? sztem egész jó ahhoz h végigolvassa az ember mégha 1 K nagy kép is 1 chapter :D

kada

Quote from: Megmurdel on 2012-06-16, 00:42:14
Random belenéztem.
^THIS
Why just random? sztem egész jó ahhoz h végigolvassa az ember mégha 1 K nagy kép is 1 chapter :D
Szerinted, amikor végre valahol úgy reagálják le az étel megszentségtelenítését, ahogy kéne, nem olvasom tovább?   ::)
(meg az előzményeket is)

Megmurdel

Quote from: kada on 2012-06-16, 00:50:14
Quote from: Megmurdel on 2012-06-16, 00:42:14
Random belenéztem.
^THIS
Szerinted, amikor végre valahol úgy reagálják le az étel megszentségtelenítését, ahogy kéne, nem olvasom tovább?   ::)
(meg az előzményeket is)
:borul: a feltételezésért nah de akk kellemes időtöltést hozzá :D

Megmurdel

Ojou-sama wa Nigedashita 08 nesze nekünk profi lehalgató felszerelés én meg azt hittem h valami értelmeset vesz elő -.-

Megmurdel

Darkstar

>yfw nothing happens in the next chapter.

[spoiler]Prove me wrong, please[/spoiler]
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kada

Quote from: Darkstar on 2012-06-17, 12:54:21
>yfw nothing happens in the next chapter.

[spoiler]Prove me wrong, please[/spoiler]
Ehh, javul a mangaka, egy pillanatra elhittem hogy lesz itt [spoiler]a köv rész  ^^"[spoiler]után  ^^"[/spoiler][/spoiler] Valami.

Megmurdel

Kiss x Sis 62 [spoiler]Yuuzuki sensei végre elkezdett valamit :D remélem lesz valami eksön a kövi chapterbe[/spoiler]

Darkstar

>work
>kissxsis

Why the hell not. Downloadan'

Ed.: Aw yeah  :hopp:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Megmurdel

Girls Of The Wild's 44 nemigaz h nem kezdik már :D

Megmurdel

Gou-Dere Bishoujo Nagihara Sora Chapter 11 MEGANEEEE!  :lul:

Darkstar

Azért az utolsó oldal is befigyelt.  :Kiraly:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Megmurdel

Quote from: Darkstar on 2012-06-21, 02:03:08
Azért az utolsó oldal is befigyelt.  :Kiraly:
az ilyenektől áll meg az ember a fejlődésben XD

kada

Denpa Kyoushi 28:
Hát, a SAMPLE se volt semmi, de két oldallal késöbb....