Main Menu

Ghost in the Shell

Started by Cyril, 2004-09-04, 23:05:53

Previous topic - Next topic

Chronus

#240
Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-12-01, 22:51:23
Értem, szóval neked teljes, előre feldolgozott, szájbarágott info
kell, mert nem szeretsz gondolkodni és a jelek alapján a képet
kirakni.
Nem, drága barátom. Infó kell. Ami nem volt. Semmi, nulla, sehol. Nem volt mit odarakni, max odaképzelhetted ami tetszik. Persze részemről pöröghetünk még ezen egy ideig, és hogy ki milyen értelmi szinten van azzal kimérve hogy eme nemes alkotásból mennyit fogott fel, de azt már nélkülem csináld. Van egy bizonyos határ ameddig szeretek vitát folytatn egy témáról, és az is elmondható, hogy minden véleményt elfogadok, kivéve azt, ami a személyem ellen irányul, és nem a véleményem ellen. Egyszer már mondtam, hogy felismerhetetlenségig lesz*rom, hogy mi mások véleménye róllam és a hozzáállásomról, de ha a harmadik válaszkomment is csak erre irányul, akkor részeről köszönöm a részvételt. Részedről ezen a kommenten túl:
[spoiler]Az eleredő eső a depresszióját szimbolizálja, és a képsorok, ahol
egyedül áll és csak elmennek mellette az emberek, valamint a sötét,
üres terek pedig a magányát és az elszigeteltségét mutatják, hogy a
kétségeit, gondolatait nem tudja mással megosztani. [/spoiler]
eddig semmi érdemlegeset nem hallottam tőlled a saját véleményedről. Az osztást meg már unom, főleg mindezt egy felsőkategóriás 7.8/10-es értékelésre...  tiszta szívvel le tudnálak trollozni. Ignored. A véleményeddel semmi bajom, érdekes megközelítés. A hangnemed már más tészta. Nehezen tolerálom a személyeskedést vitában. Kkthxbye.

Next.

Kuroi Tenshi

Tudom, hogy "Don't argue with trolls - it means they win" meg már
úgyis ignorál, de csakazértis:
Quote from: Chronus on 2007-12-02, 02:01:25
Infó kell. Ami nem volt. Semmi, nulla, sehol.
pöröghetünk
minden véleményt elfogadok, kivéve azt, ami a személyem ellen irányul, és nem a véleményem ellen.
eddig semmi érdemlegeset nem hallottam tőlled a saját véleményedről. Az osztást meg már unom, főleg mindezt egy felsőkategóriás 7.8/10-es értékelésre... 
tiszta szívvel le tudnálak trollozni. Ignored. A véleményeddel semmi bajom, érdekes megközelítés. A hangnemed már más tészta.
Dehogynem. Bőven elég info volt benne a történet lényegéhez és a
mondanivalóhoz. Az viszont, amit te vársz tőle, irreális: akkor messze
nem férne bele 1.5 órába csak a világ bemutatása sem.
Itt leginkább te pörögsz. :)
Nézd meg jobban, mit írtam először. Ha jól látom, a véleményed ellen szól
javarészt.
Véleményem a véleményedről sztem megvolt. A GitS-ről is írtam még
vmikor régebben. A számbeli értékelésedre nem volt szavam, csak az elég
negatív véleményedre, és leginkább arra, hogy olyasmit vársz el, ami
lényegtelen a cselekmény szempontjából, vagy ki lehet találni; vagy a
csatornás rész, ami a film egyik legjobb pillanata.
A hangnemen neked több csiszolnivalód van; az ignorra rakásom meg
váljék egészségedre. Csá.

RedPriest

Az előző oldalon írtad, Solid Snake, hogy szerinted is csak látványorgia volt az Innocence. Nos, ezt részben szeretném megcáfolni. Tény, hogy elüt a többi GITS-től, de ettől jön be nekem nagyon. Valami iszonyatosan jó hangulatot képes varázsolni nekem, egy életre szóló élmény marad számomra. Amikor Batou hazaér, a kutyája elérohan, megeteti, bedöglik a székbe, s közben megy a River of Crystals, hát az valami fenomenális, a kedvenc jelenetem. Nagyon érzékenyen érint, ha valaki csak "látványorgiaként" kezeli az Innocence-t.

Amikor pedig olvastam, hogy 'nincs személyiségük', azt hittem, leesek a székről. Nemhogy a filmek, a sorozat is pont erre épül. Ezt nem is ragozom tovább.

És még külön közölném a "nagy hírt", nemsoká megérkezik a GITS DVD-m, alig várom már!!! :smile: Csak olyat veszek meg, ami méltó rá, vonatkozzon ez játékra, filmre, anime-ra, zenei cd-re. Régóta terveztem, hogy megrendelem, hát eljött ez a nap is, hogy futotta az 5eFT-os lemezre. Nagy hatást gyakorolt rám a GITS mindkét filmje, illetve sorozata, nagyon örülök, hogy végre a polcomra is feltehetem! És nem érdekel, ki mit gondol ezért rólam, nekem baromi sokat jelent! :smile:
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes."
「耳と目を閉じ、口をつぐんだ
 人間になろうと考えたんだ。」

Chronus

Quote from: RedPriest on 2007-12-03, 08:49:44Amikor Batou hazaér, a kutyája elérohan, megeteti, bedöglik a székbe, s közben megy a River of Crystals, hát az valami fenomenális, a kedvenc jelenetem.
Na az valóban egy hatalmas jelenet. Számomra a Top1 az mikor a boltban van kutyakaját venni, na az egy merő paranoia, magával a kameramozgással és az arcokkal már. Az a jelenet ami a legjobban fájt a 2esből az volt, hogy a végén másodjára is ellőtték ugyanazt az "annyira-erőlködök-hogy-leszakad-a-kiborgkezem" jelenetet, ráadásul ugyanavval a karakterrel... :ejj:

RedPriest

Quote from: Chronus on 2007-12-03, 15:22:09
Az a jelenet ami a legjobban fájt a 2esből az volt, hogy a végén másodjára is ellőtték ugyanazt az "annyira-erőlködök-hogy-leszakad-a-kiborgkezem" jelenetet, ráadásul ugyanavval a karakterrel... :ejj:

Najah, az tényleg nem kellett volna... Viszont sok apró, de mégis hatalmas jelenettel bír az Innocence (pl. amit írtál is). I love It!
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes."
「耳と目を閉じ、口をつぐんだ
 人間になろうと考えたんだ。」

Solid Snake

Quote from: RedPriest on 2007-12-03, 08:49:44
Az előző oldalon írtad, Solid Snake, hogy szerinted is csak látványorgia volt az Innocence.

Nagyon érzékenyen érint, ha valaki csak "látványorgiaként" kezeli az Innocence-t.

Valóban kicsit nyersnek tűnhetett a véleményem, elnézést is kérek miatta.
Számomra az Innocence valahogy annyira más volt. Voltak benne kiemelkedő momentumok, a filozófiai idézeteket és párhuzamokat imádtam, a látvány tényleg elképesztő, de mégis hiányzott belőle az a pici plusz, amitől az alap GITS máig az egyik kiemelt fontosságú anime számomra.

Quote from: RedPriest on 2007-12-03, 08:49:44
És még külön közölném a "nagy hírt", nemsoká megérkezik a GITS DVD-m, alig várom már!!!

Gratula. :) ;)
Nekem is ott csücsül a polcomon a nyári Con óta, egyedül azt sajnálom, hogy a digipackos kiadást igencsak gyorsan elkapkodták, így arról már lemaradtam. :(

RedPriest

Quote from: Solid Snake on 2007-12-03, 20:00:59
Gratula. :) ;)
Nekem is ott csücsül a polcomon a nyári Con óta, egyedül azt sajnálom, hogy a digipackos kiadást igencsak gyorsan elkapkodták, így arról már lemaradtam. :(

Kössz. :smile: Én itt a Media Markt-ban adtam le a rendelést, elvileg vagy most a héten, vagy jövőhét elején kell megjönnie. Rohanok majd, ahogy szólnak, aztán már az ég tudja, hányadszorra nézem meg megint, de immár a fincsi kis DVD-ről. :smile: Aztán persze, utánna megint megnézem az Innocence-t, a Solid State Society-t, meg talán újra a két sorozatot is.
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes."
「耳と目を閉じ、口をつぐんだ
 人間になろうと考えたんだ。」

Kuroi Tenshi

Quote from: RedPriest on 2007-12-03, 08:49:44
Tény, hogy elüt a többi GITS-től, de ettől jön be nekem nagyon. Valami iszonyatosan jó hangulatot képes varázsolni

kedvenc jelenetem
Az Innocence kiváló példája a színekkel manipulálásnak. Rengeteg benne a
sötét és/vagy zárt tér, és nagyon jól felerősítik a történet sötét, nyomasztó
alaphangulatát.

Az én kedvenc jelenetem viszont a kastély. Über-cool  :jee:
Látványilag is, de a kis utalások is (Locus Solus -> Logicus Solus; aemeth;
a bábuk; a kastély-makett; stb), nagyon tetszett az a lábszobor is, ami
harmadszorra, a vízen tükröződve egy kéznek nézett ki, ami feléjük nyúl...
Az egész kiválóan visszaadta azt az őrült rémálomszerű hangulatot, ahogy
Togusa megélhette azt az útvesztő-csapdát.

RedPriest

Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-12-04, 00:37:51
Az Innocence kiváló példája a színekkel manipulálásnak. Rengeteg benne a
sötét és/vagy zárt tér, és nagyon jól felerősítik a történet sötét, nyomasztó
alaphangulatát.

Ezt már jobban el tudom fogadni, mint a "látványorgiát", sőt, teljesen igazat is adok! Én csakis este nézem az Innocence-t, zárt szobában, tökéletesen megad mindent. Nagyon eltalált lett, s ahogy egyesek mondták, már el is üt. De ettől függetlenül #1. Ki tudja, lehet, hajlamos vagyok a depresszióra, de rám baromi nagy hatással van! :smile:

A kastélyos jelenet pedig tényleg nagyon ott van. Nekem elsőre nem is esett le teljesen, csak második nézésre. Togusa élménye pedig egész felkavaró, főleg az a jelenet durva, mikor azt hiszi, ő is kiborg, vagy ahogy Batou feje ütemre oldalra kattog, és bumm... hehe, megcsinálták, ez tény. :smile:

Ami még nagyon jó, ahogy a jakuzákat mennek meglátogatni. "Nem kell jakuzának lenned, hogy belépj a jakuza barlangjába." "... csak kell, hogy legyen nálad fegyver." Meg: "Azt mondtad, megpróbálsz nem lövöldözni!" "Megpróbáltam...". Ezek nagyon tetszettek. :smile:

Amit nem tudok felfogni, az az, hogy miért nem veszi meg az első sorozatot mondjuk az Animax, szerintem szépen dobna a nézettségén. Lehet, hogy majd érdeklődök feléjük egy e-mail formájában. Nem, mintha e nélkül nem tudná bárki is megnézni, csak jó lenne, ha menne tv-ben is. Emelne a csatorna színvonalán, főleg az ilyen 'Kukucska kalandjai' helyett. Most komolyan, esti műsoridőben nem kisgyerekek nézik, főleg az idegesítő, mikor 11, 12 körül nyomják be ezt a kultúr-mocskot. Nah, az ilyenek helyére tenném be, mondjuk. És elnézést, ha a kultúr-mocsok jelzővel valakinek a lelkébe és a kedvenc meséjébe gázoltam. :smile:
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes."
「耳と目を閉じ、口をつぐんだ
 人間になろうと考えたんだ。」

Baggio

A Ghost in the Shell a legjobb film amit valaha láttam. Az összes film és sorozat hibátlan. Egy film sem tett még ekkora hatást rám.
Az semmiképp sem lehet igaz, hogy a karaktereknek nics jellemük. Pont ellenkezőleg, ritkán vannak ilyen mély és komplex karakterek az animékben/filmekben. Az információ hiánya meg: én se szeretem ha mindent a számba rágnak. Gondolkozni kell egy kicsit és többször megnézni. Én már legalább 20szor láttam, és még mindig fedezek fel új dolgokat.
A filozófia vonal hihetetlenül jó, és szerintem ez a közeljövő egyik fő kérdése lehet. Nincs is olyan távol ez a világ mint amilyennek tünik. De aki nem a filózás híve annak ott van benne rengeteg akció, pörgés. De szerintem a legjobb részek pont azok amiket itt valaki nagyon unalmasnak tartott (a liftes agyalás/ Motoko az esőben, ahogy a várost mutatják, a búváros rész,...)
Nem akarok meggyőzni senkit hogy ugyanazt gondolja mint én, de azért voltak itt leirva dolgok amik egyszerűen hülyeségek voltak.
szóval szerintem a GITS/INNOCENCE/SAC/2NDGIG/SSS simán a legjobb alkotás ami valaha készült  :whoah:
én az összes könyvet is elolvastam ami GITS néven kijött és azokra se lehet panasz, ajánlom hogy aki szeretni a sorozatot olvassa el őket. Csak angolul elérhetőek (pl. Amazon.com), meg japánul gondolom, de úgy azért kevesen tudnak olvasni :)


bandiras2

Quote from: Baggio on 2007-12-04, 17:46:45

szóval szerintem a GITS/INNOCENCE/SAC/2NDGIG/SSS simán a legjobb alkotás ami valaha készült  :whoah:
én az összes könyvet is elolvastam ami GITS néven kijött és azokra se lehet panasz, ajánlom hogy aki szeretni a sorozatot olvassa el őket. Csak angolul elérhetőek (pl. Amazon.com), meg japánul gondolom, de úgy azért kevesen tudnak olvasni :)

Lost memories megvan, csak be kéne fejezni. feléig jutottam, azóta bokros teendők+lustaság miatt áll.
Press any key to continue and any other key to quit.

RedPriest

#251
Írtam egy érdeklődő mailt az AXN egyik emberének a GITS Animaxon való vetítésének ügyében, ha lesz érdemleges válasz, bemásolom ide.

szerk.: De le se xarja... És még tetézi a hangulatom, hogy 3hét után közlik a GITS DVD rendelésemre, hogy sorry, a magyar forgalmazó nem tud küldeni. EZ MEG MI?!
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes."
「耳と目を閉じ、口をつぐんだ
 人間になろうと考えたんだ。」

RedPriest

Javítom előbbi hozzászólásom, ma 10:47-kor kaptam választ, ami szerintem másoknak is tájékoztató jellegű lehet.



Köszönjük észrevételeit. Nagy örömünkre szolgál, hogy Önt is nézõink táborában tudhatjuk.

Mivel animesorozataink közvetlenül a gyerekeknek szóló Minimax adása után kerülnek vetítésre nálunk, figyelembe kell vennünk azt is, hogy ekkortájt még a kicsik is nézhetik adásunkat.
Tehát ezért nem vághatunk bele egyből a dolgok "sűrűjébe", és a felnőtt nézőknek még egy kicsit várniuk kell... Azonban utána igyekszünk minden csatornánkat választó felnőtt animerajongó kedvében járni. Jövő évi újdonságaink között is inkább 12-16 éves korhatárral vetítésre kerülő programok szerepelnek majd. Az Ön által említett Ghost in the Shell című műsor bennünket is érdekel, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy ez is minél előbb bekerüljön az Animax kínálatába.

Köszönjük megértő türelmét, és addig is jó szórakozást kívánok csatornánk további programjaihoz!

Üdvözlettel:

Ivan Somlo


Tehát ha jól értelmezem, tervezik a beszerzését. Még egy kicsit kommentálnám a válaszlevelet, a nem vágunk a dolgok sűrűjébe arra jött, hogy rákérdeztem, miért vannak a műsor elején olyan alacsony színvonalú nemsitudommik.
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes."
「耳と目を閉じ、口をつぐんだ
 人間になろうと考えたんだ。」

Solid Snake

Mondjuk valamelyest érthető. Ha egyből belevágnának a műsorkezdéskor egy felnőtteknek készült animébe (főleg olyanba, ahol vér is van rendesen), akkor rövid időn belül jönnének a panaszlevelek a szülőktől, hogy mégis milyen csatorna ez, ahol piciny gyermekeiknek ilyen erőszakos és agresszív "meséket" vetítenek.  :ejj:

Sajnos ezt kell elfogadni, ez a hátulütője annak, hogy a Minimax utáni műsorsávot tudták az Animaxos emberek lefoglalni.

Annak azonban tényleg lehet örülni, hogy már tervezik a beszerzését.  :jee:

Lythis

Quote from: Solid Snake on 2007-12-21, 09:08:23
Mondjuk valamelyest érthető. Ha egyből belevágnának a műsorkezdéskor egy felnőtteknek készült animébe (főleg olyanba, ahol vér is van rendesen), akkor rövid időn belül jönnének a panaszlevelek a szülőktől, hogy mégis milyen csatorna ez, ahol piciny gyermekeiknek ilyen erőszakos és agresszív "meséket" vetítenek.  :ejj:

én még abban a tévhitben éltem, hogy ilyenkor a szülő megmondja a kis underage kölykének, hogy nem nézheti, max ha idősebb... persze ottvan, hogy "de sok gyereknek saját tévéje van" - hát püff. Egyrészt nem kell neki venni, másrészt meg akkor már úgyis kénye-kedve szerinte minden szemetet összenéz, nem édesmindegy, hogy lát e ilyet is?

Pr3d4k1ng

Quote from: Solid Snake on 2007-12-21, 09:08:23
Mondjuk valamelyest érthető. Ha egyből belevágnának a műsorkezdéskor egy felnőtteknek készült animébe (főleg olyanba, ahol vér is van rendesen), akkor rövid időn belül jönnének a panaszlevelek a szülőktől, hogy mégis milyen csatorna ez, ahol piciny gyermekeiknek ilyen erőszakos és agresszív "meséket" vetítenek.  :ejj:
Az RTl klubb ezért vágja meg az animeket és a filmeket, mert nem akarják,hogy valamelyik szülő panaszlevelet írjon az ORTT-nek. Anno a TV3 emiatt volt gondban.

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

RedPriest

De kérem! 20:00-kor a gyereknek az ágyban a helye, megvolt a maci, meg minden, húzzon aludni! Aztán a szülő mire való? Apám anno ezért szedte ki a kábeltv csomagból a Cartoon Network-ot. Nehogy már pár álmatlansági korban szenvedő fiatalabb korosztály miatt keljen 9-ig, vagy még tovább azokat a debil korcsokat vetíteni! Persze, értem az AXN-t, nem rajtuk áll, csak nah... :_piszka:

Amúgy nagyon remélem, hogy a GITS 2008 első felében már sugározva lesz, de már az is haladás, ha tervezik. Mondjuk rosszabbra számítottam, pl. hogy mi az(?), meg gőzöm sincs, vagy hogy nem is akarjuk. Ahhoz képest, ez a dolgoznak rajta, hogy a műsorba beépítsék, szép! Leszámítva a sugárzás elejét, elmondhatjuk, hogy lassan, de biztosan nő a csatorna színvonala. Erre fel is írtam, hogy jöhetnének a GITS sorozatok, vagy egy-két film, az biztosan jót tenne a nézettségnek. Remélem, nem szinkronizálják, jó az felirattal, legalább még hamarabb mehet, nem kell vele annyit dolgozni. Igazság szerint nem személy szerint akartam nézni a tv előtt esténként, mert akit érdekel, az már nem egyszer látta. :smile: De Magyarország első anime csatornáján, gondoltam, ott a helye eme remek műnek. Lehet, már megint azért jött ez, mert annyira elfogult Ghost in the Shell rajongó vagyok. :smile:
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes."
「耳と目を閉じ、口をつぐんだ
 人間になろうと考えたんだ。」

bandiras2

#257
Első pillanatban örültem mint állat, nagyon régóta hajtom a számot. Aztán 10 másodperc után a csóka alámixelt valami egészen mást...
http://www.youtube.com/watch?v=cy4GCTo95TY

Nem tudja valaki az első 10 másodpercben szóló zene címét vagy rapidlinkelni nekem?


MEgtaláltam!!!
http://www.puckvn.com/manga/music_song__Ghost%20In%20The%20Shell%20-%20S.A.C.%20-%20OST%201%20Replica%20lyric__,556.html
Press any key to continue and any other key to quit.

Solid Snake

Csudába, gyors voltál. Pedig éppen töltöttem felfelé.  :D

bandiras2

Attól még rapidhatod, mert az oldalról cxsak 64 Kb minőségben jöt le, nekem meg jó lenne 192 Kb-vel. szedem öszvérrel is, de nagyon nem akar jönni...
Press any key to continue and any other key to quit.

Draconire

Quote from: bandiras2 on 2007-12-23, 20:07:06
Attól még rapidhatod, mert az oldalról cxsak 64 Kb minőségben jöt le, nekem meg jó lenne 192 Kb-vel. szedem öszvérrel is, de nagyon nem akar jönni...
http://gmer.uw.hu/02 - replica.mp3

bandiras2

Press any key to continue and any other key to quit.

Tsume

Üdv

Nekem a 2ik GITS sorozattal kapcsolatban lenne kérdésem.

Volt egy epizód, mikor Togusának van egy bírósági tárgyalása, hogy vajon jogosan lőtte e le a gazdag kiborgot, aki lelőtt egy lányt.

Azt nem értettem, miért nem lehetett mindkettőnek kiolvasni a kiberagyát, az egyértelmű bizonyíték, jogos volt e fegyverhasználat, vagy nem?

Tudom nem etikus valakinek a fejében turkálni, de ha gyilkossági ügyről van szó, és utána bíróság megsemmisíti kimásolt dolgokat, akkor se?

Ember emlékeit ki lehet olvasni, ha rákapcsolódnak a kiberagyra.

Flaser

...mert az is hamisítható!

Kell tárgyi bizonyíték ill. pártatlan szemtanú vallomása. Végezetül ez a személyiségi jogokba is ütközik, mert egy olyan államban már szó szerint figyelnéd magad Nagy Testvér kedvéért.
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Tsume

Azon a tárgyaláson spéci nem volt semmi tárgyi bizonyíték, csak ügyvéd próbálta manipulálni jónépet, annál azért csak objektívebb, ha mindkét agyat kiolvassák. De végülis érthető, ha gáz a törvény.

Solid State Society : mondjuk nekem az tetszett kevésbé.

/spolier
Nem igazán értettem, Munei eredetileg miért pont az ápolórendszert használta gyerekrablásra, és ugye az a Bábjátékos egész más volt, mint a GITS 1 ben szereplő?


Innocenceben az nem volt világos, Kimhez hogy sikerült eljutni, miért pont őt gyanusították?

Flaser

Mert nem Munei állt a dolgok hátterében, hanem egy Emergent Intelligence.
Az utóbbi meg pont azért alakult ki ott, ahol, mert ezek az öregek folyton a hálón lógtak; egyfajta szubnetet hozva létre élő agyakból. Ez volt az EI melegágya.
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Tsume

De már eredetileg is Munei gyerekeket akart rabolni, mondták is, magát épületet is úgy alakították ki.

Baggio

#267
most amikor kint voltam Japánban, elmentem moziba és megnéztem a Ghost in The Shell 2.0-át. és sajnos csalódás volt.
kb 5 új CG-s részt raktak bele, és szerintem ebből ha 2 olyan helyen van amihez megérte hozzányulni. ezenkívül nagyon furcsán hat a CG után megint az eredeti rajzokat nézni. meg szerintem az a CG amit csináltak nem is néz ki olyan jól mint mondjuk egy Final Fantasy.
szóval ha az egészet megcsinálják, akkor sokkal jobb lett volna. de így ezért az 5 új részért lehúzás volt a jegy. sajnos.

Solid Snake

Quote from: Baggio on 2008-08-18, 09:45:54
most amikor kint voltam Japánban, elmentem moziba és megnéztem a Ghost in The Shell 2.0-át. és sajnos csalódás volt.

Éreztem, hogy ez lesz belőle. Mindegy, az eredeti GITS-t úgysem tudják elvenni tőlünk.

Pr3d4k1ng


,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."